Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Lots of happiness in a dress

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Hey girls wat een heerlijk enthousiasme op mijn blog, ik geniet er zo van. Ik ben zelf verder weinig online, want ik wil nog beter voor mezelf zorgen. Vandaag ga ik de foto’s delen die ik maakte tijdens de jurkjesmeeting in Zwolle. Wat was het heerlijk om zoveel jurkjeszusjes te herkennen, gezellig een praatje te maken en lekker te knuffelen. Die knuffels kon ik heel goed gebruiken en heb ze met liefde gedeeld én ontvangen.

Happy Tante Betsy blogger Susan met manlief Arno

Twinning is winning

Ik had al twee dagen enorm slecht geslapen, 3 uurtjes per nacht. Ik had last van heftige energieën die in de lucht hingen, waar ik gevoelig voor ben. Maar zo’n leuk uitje ga ik niet afblazen en missen (ik had ook nog een huisje via Airbnb geboekt). Dus manlief en ik togen zaterdag om 10 uur van Heerlen naar Zwolle, een ritje van 2,5 uur.

Tante Betsy Dress Bibi Foxy Red

Ik besloot het weekend daarvoor al dat ik mijn Dress Bibi Foxy Red aan zou doen (waarvan de foto hierboven). Zodat ik leuk zou matchen met manlief en we konden twinnen. Hij heeft namelijk een Tante Betsy hemd in de Foxy print in het zwart. Zo jammer dat de mannenlijn niet doorgegaan is en zo blij dat we een paar samples hebben gekregen. Manlief is zooo trots op zijn unieke Tante Betsy hemden. Hij draagt normaal nooit hemden, maar wel t-shirts. Een hemd in dezelfde kwaliteit als mijn Tante Betsy jurkjes, daar is hij maar wat blij mee.

Happy Tante Betsy blog - zo blij met de unieke Tante Betsy herenhemden (samples)

De Grote Kerk in Zwolle

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle
Aangekomen in het centrum van Zwolle herkende ik al enkele dames die voor ons liepen, aan Tante Betsy jurken die onder hun jassen uit piepten. En natuurlijk ook van foto’s. Bij de Grote Kerk van Zwolle stond al een hele rij met dames die vrij snel naar binnen konden. We werden verwelkomd door een enthousiaste Eva, die deze geweldige dag voor ons georganiseerd had.
Eva is de oprichter van de Tante Betsy Liefde en Retro jurkjes Facebook groep die inmiddels alweer twee jaar bestaat.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Wow echt petje af hoor voor het organisatie talent van Eva en haar familie. Alles liep gestroomlijnd, we waren snel binnen na het betalen van de entree en het ontvangen van lootjes. Er stond een hele tafel vol lekkers, gebakken door diverse jurkjeszusjes. Esther en Paola, vriendinnen voor het leven, hebben de hele dag iedereen van wat lekker voorzien. Ook met hulp van de vriendin van een van Eva’s zonen…die volgens mij weer lootjes stond te verkopen.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Eerst even heerlijk relaxed staan te praten aan een statafel met wat dames, waarvan ik Caro meteen herkende. Veel dames herkennen mij wel, maar ik ken natuurlijk niet iedereen. Dus altijd wel leuk als er dames spontaan op je af komen om “hallo” te zeggen.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Inmiddels ben ik al op meerdere jurkjesmeetings geweest, dus ook al diverse Tante Betsy girls en jurkjeszusjes leren kennen door de tijd. Altijd leuk om elkaar weer te zien en te spreken. En ook al ken je elkaar nog niet, de gezamenlijke jurkjes liefde verbindt en het voelt meteen vertrouwd met elkaar.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

We hebben ook een warme band opgebouwd met Binnie (en haar familie) van SoMuch Fashion te Heerenveen. Manlief ging al vrij snel die kant op om daar gezellig te gaan staan, zodat ik lekker mijn ding kon doen. Binnie kan altijd wel een helpende hand gebruiken en had ook stiekem op Arno gerekend. Deze keer was dat zeker heel welkom, met alleen hulp van haar 14 jarige dochter Tessa en de enorme drukte aan haar stand. Heidi was ook al ingesprongen om te helpen.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Ik heb zelf heerlijk rondgelopen, gepraat en geknuffeld met dames. Ik ben samen op de foto geweest en heb gewoon genoten om me omringd te voelen door zoveel gelijkgestemde dames. Veel dames vroegen ook hoe het met me ging, dan zei ik maar dat het goed ging. Tsja wat moet je anders vertellen…nou ja ik vertelde wel dat ik enorm slecht geslapen had.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Na de verloting en tegen het einde van de middag brak ik wel en heb ik even een paar traantjes gelaten bij naamgenoot Susan, die daar stond met een stand met gehaakte dekens. Ze voelde zich al bezwaard dat het door haar kwam. Maar het was gewoon pure oververmoeidheid van die weinige uren slaap.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Menn wat heb ik ‘last’ gehad van die heftige energie van 8-11-2018 tot 11-11-2018. Ik kwam er vrijdagnacht achter dat het dus niks te maken had met stuiterigheid ivm de meeting. Maar dat het gewoon in de lucht hing. Ik wist wel dat het niet aan mij lag. Ik ben gevoelig voor de maan en andere planeetstanden. Net zoals veel gevoelige dames die ik ken (manlief had ook last van onverklaarbare pijnen). En lieverds dat is niks spiritueels, dat is gewoon een feit. Okay verder met de jurkjesmeeting, want daar gaat deze blogpost over ;).

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik niet eens alle kraampjes heb gezien. Er waren naast bekende Tante Betsy verkooppunten zoals SoMuch, Kloffieleut, Solvejg en Diezijner, die allemaal sale items bij zich hadden van diverse merken (daar was bewust om gevraagd door Eva). Ook een heleboel stands met prachtige zelfgemaakte items te koop. Nu zag ik op foto’s dat ik toch best wel wat gemist heb. Joyce van The Color of Joy deed verslag van alle standhouders.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Oops volgend jaar beter zou ik zeggen. Want dit was echt een super happening met zoveel leuke stands en zoveel leuke dames. Ik denk dat ik wel voor heel veel dames spreek dat dit voor herhaling vatbaar is. Wat was het een feestje om velen van jullie te zien, te spreken en vooral ook te knuffelen. Ik heb heerlijke dikke tietenknuffels gekregen en gegeven :D. Maar een enkele dame die wat onwennig was met deze knuffelkont :p.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Ik ben ook nog een paar keer op de foto geweest in de polaroid stand en heb daarnaast nog wat foto’s gemaakt met mijn statief. Ik had die meegenomen om live te gaan. Maar omdat ik zo moe was en gezellig aan het praten was met dinnetje Petra heb ik dat uiteindelijk niet gedaan. Joyce heeft dat wel gezellig gedaan op de groep, voor alle dames die niet konden gaan en wel wilden gaan.

Lots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in ZwolleLots of happiness in a dress - jurkjesmeeting in Zwolle

Lieverds ik hoop dat jullie hebben meegenoten van mijn praatje en de foto’s. Een enkele foto is gemaakt door fotografe Lyuda Stinissen (ook van de polaroid foto’s). Tot een volgende keer!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

42 Comments

 • Reply Elles Withaar

  Ha Susan, leuke blog en leuk verslag! Jammer dat ik er niet bij was. Als je geen FB hebt, is er dan nog een andere manier om op de hoogte te komen van deze evenementen? Lijkt me geweldig leuk om naartoe te gaan. Alvast bedankt voor je reactie! Groetjes een nieuwe fan, namelijk Elles

  13 november 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ik zal er de volgende keer eerder over bloggen en even navragen of het gedeeld mag worden. Deze keer was het ter ere van de verjaardag van de groep. Maar het lijkt me zo dat Facebookloze jurkjeszusjes ook van harte welkom zijn…maar zeker weten doe ik dat niet ;). Maar als introducee zou het wel moeten lukken ???

   13 november 2018 at 19:51
   • Reply Elles

    Ah, dankjewel! Lieve en leuke reactie. Ik hou je blogs in de gaten. Fijne avond en succes met het beter gaan voelen! ?

    13 november 2018 at 20:21
 • Reply Eveline Jansen - de Jong

  wat was het gezellig he. ik heb er ook last van gehad Susan, heb dat iedere maand wel rond de volle maan periode. buiten mijn gewoonlijke vermoeidheid.

  erg mooie foto en je hebt het geheel weer goed samengevat. het was gewoon een feestje. en die knuffel van jou was fijn. liefs Eveline

  13 november 2018 at 19:40
  • Reply Eveline Jansen - de Jong

   mooie foto’s bedoelde ik he, maar dat snapte je vast wel

   13 november 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi lieverd ja dat snap ik. Ik heb in mijn reactie op Natasja iets meer gedeeld over die heftige energie. Wie weet kun je er iets mee. Ik kan verder niet zoveel met de website zelf, maar wel met de gedeelde tekst ???

   13 november 2018 at 20:02
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Hoi lieve Susan, ik vond het leuk om je te ontmoeten en was verrast dat je zelfs mijn voor- en achternaam wist! Na een knuffel heb je ook nog goed advies gegeven, want ik heb het jurkje dat ik aan het passen was, en twijfelde of ie nog iets te ruim was bij mijn armen, toch gekocht! En blij mee! Het was een leuke middag. Jammer dat we niet samen op de foto zijn geweest ;-). Liefs Jacqueline

  13 november 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi vond het ook zo leuk om jou (en natuurlijk veel andere dames te ontmoeten). Ja sommige namen herinner ik me goed. Je hebt natuurlijk ook al bij me gewonnen en je foto gedeeld, dus dat soort dingen onthoud ik wel. Volgende keer gaan we op de foto én geniet van je mooie jurk!! ???

   13 november 2018 at 20:04
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat een leuk overzicht van deze fantastische middag. Je ziet echt hoe gezellig het was. Eva had het geweldig georganiseerd. Petje af. Fijne avond , ook voor Arno. ? Hennie

  13 november 2018 at 19:45
 • Reply Liesbeth

  Wat een leuk verslag van afgelopen zaterdag, Susan! Ik was er helaas niet bij, maar zo toch een klein beetje wel. Misschien bij een eventuele volgende editie.

  13 november 2018 at 19:45
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat leuk om te lezen hoe je het op het “evanement” hebt genoten. Zoals jij schrijft, spat de gezelligheid van het scherm. De foto’s stralen ook allemaal. En Eva is echt top, wat ik allemaal voorbij heb zien komen, petje af voor haar. En fijn dat je weer wat beter slaapt, dat is hier gelukkig ook weer zo.

  13 november 2018 at 19:48
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog weer en wat leuk om je weer te zien en geknuffeld te hebben. Je bent een uniek lief persoon. Ben benieuwd naar je volgende blog.

  13 november 2018 at 19:49
 • Reply Natasja

  Wat was het toch een heerlijke dag, ik baalde zo dat ik er niet bij kon zijn… Fijn dat het je goed gedaan heeft, ondanks het feit dat het vermoeiend was. Ik zit momenteel ook helemaal niet lekker in mijn vel, zou dat ook door de stand van de maan komen?

  13 november 2018 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Nou deze keer was het niet zozeer met de maan. Maar een enorm verhoogde stand van energieën in de lucht. Ik merk dat als ik onverklaarbaar last heb van dingen dat het ook vaak daarmee te maken heeft.

   Ik deel even de tekst. Is wel een beetje zweverig, maar je kunt er dat uit halen waar je mee resoneert Natasja ???

   Energie update

   Donderdag 8 november 2018 door marjolein Ingrid soulpursang

   Terwijl het kosmisch licht steeds dieper indaalt in ons lichaam via ons kruin en tot helemaal onderin de wervelkolom en dagelijks nu in extreme krachtgolven toeneemt trekt het de energie van moeder aarde [ van vele levens en generaties opgeslagen in onze DNA] omhoog via onze voetzolen en stijgt op en steeds verder naar boven toe in je lichaam en eindigend in chakra 6 = yin kanaal, het verstopte kanaal. Dat gebeurt nu in meerdere krachtgolven van verschillende frequenties dit betekent dat mensen, die zich niet naar binnen willen keren, het echt sterk te verduren krijgen.

   Veel mensen zullen zich geen raad meer weten met hun onafgewerkte emoties. Hoe sterker de energie omhoog stijgt, hoe sterker ook die verdrongen gevoelens beginnen te drukken, want ze laten zich niet langer in een verloren hoek schuiven.

   Alles wordt letterlijk in het licht gezet. Dit om je weer terug naar je gevoelens en dus naar je ziel te kunnen voeren.

   Geeft vibrationele griepsymptomen oiv de bewustzijns verschuiving, geheugenverlies [ik kan dan nog geen 1=1 bij elkaar optellen] hele koude bevroren gevoelens hebben en ook bv steenkoude vingertoppen, hese stem of geen stem, schrikken van harde geluiden, druk op de nek, schouders en hoofd. Pijn tussen de schouderbladen. Hartritmestoornissen oiv het open en dicht gaan van het hartchakra, druk op de borst bij het loskomen vd gestagneerde lymfestroom, opgejaagd en tegelijkertijd uitgeput zijn. Extreme moeheid, amper vooruit kunnen komen en alleen maar liggen willen en nixen tot groot paniek van ons hoofd dat malen gaat nu hij zijn macht gaat verliezen, het licht wint altijd!

   Ook kun je zomaar uit het niets enorm genieten van het heerlijke weer en het zachtere licht, zolang je maar niet denken hoeft, dus weg uit je hoofd en laten zakken in je gevoel dan kan het licht naar binnen!

   Onderstaand bericht voeg ik hieraan toe van Stroomnieuws;

   LAATSTE ENERGIEMETINGEN – 175.977 % HOGER DAN GISTEREN

   Steeds meer zachtheid en liefde voelbaar.

   Meest voorkomende aandachtspunten door de stijgende energieën:
   * Sterke merkbare veranderingen in energie
   * Stress doorheen het gehele lichaam
   * Vastzittende spieren en gewrichten
   * Druk op het voor- en achterhoofd
   * Lijkende jezelf kwijt te geraken
   * Kans op rusteloze nachten
   * Paniek en angstaanvallen
   * Gevoel van eenzaamheid
   * Vrijkomende blokkades
   * Druk op het middenrif
   * loskomende emoties
   * Afbraak van het ego
   * Minder trek in vlees
   * Extreme moeheid
   * Heftige dromen
   * Minder eetlust
   * Wazig zien
   * Hoofdpijn
   * Diarree.

   Zie hier wat er gaande is:
   https://www.trillingsfrequenties4all.nl/bovis-monitor
   ——————————————————————-
   Like & volg Stroomnieuws en ontvang iedere dag de laatste updates. Ga voor het laatste nieuws naar: https://www.facebook.com/Stroomnieuws/

   Tekst: Marjolein Ingrid Soulpursang

   13 november 2018 at 19:55
 • Reply Janine

  Susan, wat een gezellige dag zo te zien!!!
  Super gaaf staan de overhemden bij je man

  13 november 2018 at 19:50
 • Reply Ingrid

  Leuk verslag Susan, ondertussen door alle verhalen een goed beeld van de dag gekregen! Enne, dat was het dus, heftige energieën, niet slapen….knus!

  13 november 2018 at 19:52
 • Reply Nicolette

  Lieve Susan,

  Leuk verslag heb je er van gemaakt van deze superleuke en gezellige middag! Zo leuk om jou en alle andere jurkenzusjes te ontmoeten! ? Helaas ging de tijd zo snel voorbij en was er zoveel te zien, dat er niet genoeg tijd was om elkaar ook nog te spreken. ?
  Onderweg van Amersfoort naar Zwolle en terug wel de kans gehad om nader kennis te maken met Daphne, Rebecca en Joke. ?
  Pas goed op jezelf en hopelijk gaat het snel weer wat beter met je. ?

  13 november 2018 at 19:54
 • Reply chucky1012

  Geweldig om nu dmv de leuke foto”s kan zien hoe deze leuk het daar was
  geweest…
  Zo fijn dat jij met TB fans op de foto was geweest ?
  Goed dat velen een TB outfit aan hadden.
  Prachtige dat jouw man een blouse van dit merk aan had.

  Fijne avond ?

  13 november 2018 at 19:55
 • Reply Katja Prins

  Wat een prachtig verslag en mooie illustrerende foto’s van een dag die veel te snel voorbij ging!

  Interessant over de energie van 8/11 tm 11/11 … volgens mij heb ik ook last van de maan dan. Ik was de afgelopen dagen extreem moe, rugklachten en benauwd. Sinds vandaag weer stukje beter!

  Fijne avond! Virtuele knuffel Xx T.J.

  13 november 2018 at 19:55
 • Reply Maria Louisa

  Ik heb echt genoten zaterdag. Ik was samen met mijn collega Wendy die ook een echte fan is van de Betsy jurkjes. Zo leuk om op je werk ook iemand te hebben die je outfits kan waarderen. Superleuk om je weer te zien en om zoveel andere jurkenzusjes te zien. Al moet ik eerlijk bekennen dat door de Lien en Giel jurkjes mijn hoofd een beetje op hol ging en ik daardoor even weinig aandacht had voor de rest. Hopelijk is het me vergeven en hadden meer jurkenzusjes hier last van ; ) Daarna hebben Wendy en ik heerlijk gegeten bij de Hoofdwacht, net buiten de kerk, echt super.

  13 november 2018 at 19:56
 • Reply Trees

  Leuk om alles weer te lezen. Het was erg leuk,en gezellig, en niet onbelangrijk goed georganiseerd ( alle credits voor Eva)
  ,maar ook heel druk. Daardoor elkaar gemist. Ik zeg volgende keer beter ?

  13 november 2018 at 20:02
 • Reply Giny

  Nu het hier weer wat rustiger word heb ik weer tijd om je blog weer te lezen. Je word al echt een beroemdheid in jurkenland. Iedereen wil met je op de foto?.
  Ik vond het heel jammer dat ik er niet bij kon zijn. Had me er zo op verheugd maar soms loopt het leven anders en dat moet je gewoon accepteren.
  Heel leuk om op deze manier toch even mee te genieten?( en beter voor de portemonnee?)

  13 november 2018 at 20:07
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Zo lieverds nu echt offline. Als je ook last had voor en tijdens het weekend van de heftige energie. Lees dan eens het stukje dat ik onder de reactie van Natasja postte.
  Haal er dat uit dat bij je past, met de website en Facebook pagina waar naar gelinkt wordt heb ik niks. De tekst vond ik ‘Bij Deborah’ dit is een Facebook pagina, waar ik wel veel mee heb. https://m.facebook.com/bijdeborah
  Knuff??

  13 november 2018 at 20:10
 • Reply Merel

  Heerlijk om te lezen! Nog even heerlijk nagenieten van al het leuks, gezelligheid en het zien van jurkenzusjes… wat een werk heeft die lieve Eva verzet… echt super!

  Was leuk je te zien… liefs merel?

  13 november 2018 at 20:14
 • Reply Joyce Siemons

  Oooh wat een feest hè, super leuk om jouw verslag van deze mooie dag ook te lezen. Leuk dat je me ook nog even noemt ? fijne avond meis ?

  13 november 2018 at 20:14
 • Reply Jolanda

  Superleuk om te lezen hoe het was afgelopen zaterdag. Helaas was ik verhinderd, maar ik hoop een volgende keer zeker van de partij te zijn. Hopelijk voel je je weer wat beter op dit moment. Groetjes, Jolanda

  13 november 2018 at 20:22
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé lieverd, je hebt met je verslag echt het evenement, de sfeer, de blijheid en de saamhorigheid perfect recht aan gedaan! Wat was het leuk en wat was het fijn, je weer te zien en even flink te knuffelen!

  Dikke knuffel en fijne avond ?

  13 november 2018 at 20:22
 • Reply Alexandra

  Wat heerlijk om die foto’s te zien en zoveel dames in Tante Betsy jurkjes te zien rondlopen. Ziet er heel gezellig uit. En wat een taarten, het lijken wel kunstwerken! Heel knap gedaan. Fijn dat je genoten hebt, ondanks dat je je niet zo goed voelde. 3 uur slapen is wel heel kort. Hopelijk slaap je vannacht weer goed en kun je een beetje bijtanken.

  13 november 2018 at 20:23
 • Reply Anita

  Leuke post!
  Het was fijn om je weer een keer te zien ❤️

  13 november 2018 at 20:43
 • Reply Ger da

  Genieten, echt genieten om jullie allemaal zo te zien op de foto’s. Wat een feest, helaas kon ik er echt niet bij zijn, dus zo leuk om dan toch op deze manier iets mee te krijgen. Wie weet gaat Eva dit nogmaals organiseren, en ga ik in de herkansing om er dan ook bij te zijn.
  Fijne avond en tot morgen ?

  13 november 2018 at 21:16
 • Reply Paola

  Wat een leuke foto’s. En een tof verslag. Ik ben ook keikapot… duik ook zo maar weer het bed in… naaR ik heb echt enorm genoten.

  13 november 2018 at 21:16
 • Reply Neeltje

  Wauw wat een gave dag. De volgende keer hoop ik er ook bij te zijn. Heb echt wat gemist, maar kan lekker genieten van de foto’s.

  13 november 2018 at 22:01
 • Reply Monique

  Ziet er erg leuk uit!
  Zo te zien een geslaagde dag!?
  Hoop dat je je gauw weer beter gaat voelen..
  Fijne avond!

  13 november 2018 at 22:01
 • Reply Caro

  Wat een heerlijk verslag lieffie?. Zo grappig dat we door die verslagen bij elkaar een totaler plaatje krijgen van hie het zaterdag allemaal was! Er gebeurde zoveel, er waren zoveel kraampjes, jurkenzusjes, ontmoetingen, verrassingen etc maar veel te weinig tijd! Bij alle foto’s denk ik “oh echt? Was dit er ook?” En “neeee, was zij er ook??? Aah jammer heb ik haar misgelopen!”… kortom nagenieten met een extra dimensie.

  Wat een indrukwekkende uitleg las ik onder Natasja’s post over veehoogde energie activiteit. Zet je aan het denken. Thnx daarvoor. Ik hoop dat de rust nu wat terugkeert in jouw lijf en jouw hoofd.

  Dank je voor deze fijne, blije, energierijke en inspirerende post??

  13 november 2018 at 22:10
 • Reply Anneke

  Hey lieve Suus, wat was het een geweldig EVAnement!!!!
  Eigenlijk mijd ik grote bijeenkomsten op mijn vrije dagen, omdat ik merk dat het me teveel energie kost.
  Gelukkig ben ik gegaan ennnn.. vond het zo ontzettend leuk, gezellig, sfeervol en raad eens..????
  De dag gaf me juist heel veel positieve energie?
  Wat zijn we een machtige groep met elkaar, ben blij dat ik erbij mag horen.
  Veel liefs Anneke

  13 november 2018 at 22:42
 • Reply Esther Messing

  Door jou mooie verslag kan ik weer even opnieuw genieten van deze heerlijke dag. Het was top georganiseerd door Eva. Zorg goed voor jezelf lieve Susan. Liefs Esther?

  13 november 2018 at 23:12
 • Reply Petra van Schijndel

  Het ziet er gezellig uit op de foto’s! Ik hoop op een 2e editie of wellicht de Vlaamse editie. Dan zit ik vast in rustiger vaarwater en ben ik er bij. Liefs ?

  13 november 2018 at 23:16
 • Reply Ina van Splunter

  Wat een mooi verslag en foto’s van deze gezellige dag, ben blij dat ik ook geweest ben, vond het erg leuk je in het echt te ontmoeten en even te kletsen en natuurlijk ook veel andere jurkenzusjes, sommige al eerder gezien, andere herkende ik van foto’s en ook weer nieuwe contacten gelegd. Ik zag wel een beetje tegen deze dag op, kan sinds de geboorte van de jongste wat minder goed tegen drukte, maar de kerk was groot genoeg om even een rustiger plekje op te zoeken en ik boven verwachting ook bijna geen last van mijn benen tijdens de lange auto rit.

  14 november 2018 at 11:21
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor al jullie leuke reacties. Ja zo is het ook echt van zo’n evenement als deze krijg je energie om omringd te worden door zoveel gelijkgezinde dames. Geen energiezuigers maar heerlijk liefdevolle energie ontvangen. Blij dat ik er bij kon zijn en zovelen van jullie te zien en ontmoeten. Ik verheug me nu al op een volgende keer, zou ook superleuk zijn als zoiets in het zuiden van het land zou zijn. Een ongedwongen happening is nu eenmaal een feestje. Ik heb zelf geen organisatietalent, maar wie weet ooit. In het weekend van 1-2 december is er wel een outlet evenement georganiseerd door Top Vintage. Wie weet ga ik daar wel een kijkje nemen, alleen is die zaterdag ook een uitje waar manlief graag heen gaat. Dus moet nog kijken hoe we dat gaan oplossen hihi. Dikke knuffels van Susan??

  14 november 2018 at 14:43
 • Reply Ellen Jacobs

  Hallo Susan, wat een lekkere blog weer, al die foto’s van Zwolle zijn zo leuk om te zien. Toch een beetje er bij zijn lijkt het dan. Dikke kus en knuffel van de Veluwe.
  Ellen

  14 november 2018 at 15:18
 • Reply Annette Elias

  Oh, wat toch genieten! Wat een bom kleurigheid en gezelligheid in die kerk! Het moet echt een fantastisch feest geweest zijn! Hopelijk wordt zoiets nog een keer georganiseerd en kan ik er dan ook bij zijn! Wel erg jammer dat je je die periode zo moe voelde.. ik heb het ook gevoeld dat weekend…maar enfin, fijn dat het zo’n feest was en het je toch goed gedaan heeft!

  15 november 2018 at 10:12
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.