Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Lots of gnome love

Hey girls als je net zoals ik hooggevoelig bent heb je wellicht wel weer gemerkt dat het volle maan is. Je kunt er natuurlijk ook helemaal niet omheen, ook als je niet gevoelig bent voor de energie van de volle maan. Het is alsof ‘s avonds en ‘s nachts het groot licht buiten aan staat. Wat kan ik er enorm van genieten van die mooie volle maan. Wat wonen wij toch in een prachtige wereld met zoveel mooie dingen om ons over te verwonderen.

Vannacht werd ik om 2.33uur klaar wakker en normaal gesproken ben ik daar niet blij mee. Maar ja het is niet anders, mijn gevoelige ik is nu eenmaal gevoelig voor de energie van de volle maan. Ik ben dan ook vannacht opgestaan en naar buiten gelopen de tuin in en heb er even van staan te genieten. In de hoop dan ook op een later moment weer lekker in slaap te kunnen vallen, wat gelukkig ook gelukt is. Weer een voordeel van niet hoeven te gaan werken dat je dan kunt ‘uit’ slapen.

Ik heb zelfs vannacht een blogpost geschreven, maar die moet nog even een paar daagjes wachten. Dus dan kwebbelen we er maar weer op los whahaha. Kwebbelen kan ik als de beste, maar ik vind het ook leuk om jullie iets mee te geven in plaats van over mijn Tante Betsy jurkje te vertellen. Wel word ik nog steeds enorm blij van die geweldig leuke kabouter print én van de hartjes én de paddestoelen in deze vrolijke print. Het is en blijft een feestje om deze jurk te dragen.

Ik had mijn dag vandaag eigenlijk heel anders willen invullen als hoe die uiteindelijk gelopen is. Maar ik heb wel stappen gezet en heb rechtsbijstand aangevraagd om hulp bij mijn contract van mijn werk. Ik ga even niet dieper in op die kwestie, maar ik wil toch achter mijn rechten aan gaan…gewoon omdat ik daar recht op heb. Omdat mij dat heel veel energie kost om me daar in te verdiepen en zo’n aanvraag te doen, was het echt nodig om lekker af te schakelen, dus ging ik lekker het bos in.

Eerst deed ik iets anders, gewoon even uitproberen of het werkt. Ik had namelijk tijdens de late lunch in een oude Happinez iets gelezen over instant release en deed een oefening in loslaten. Ik had namelijk last van een vol hoofd omdat ik me zo intensief heb moeten richten op die materie. Ik vroeg mezelf een aantal vragen ‘heb ik dit gevoel, deze gedachten nog nodig?’, ‘wil ik deze gedachten, dit gevoel loslaten?’ En hup loslaten die hap, ik heb actiestappen gezet, nu hoef ik er de komende dagen helemaal niks meer mee.

En toen toog deze boskabouter het bos in. Ik verruilde mijn Sendra laarzen van Boeties.nl voor mijn ZOO Adventure laarzen en hup met mijn rode Danefae jas en mijn nieuwe Urban Hippies tasje ‘huppelde’ ik het bos in.

Heerlijk genieten is dat en nu ga ik deze blogpost ook lekker loslaten in de wijde wereld en ga ik lekker afschakelen. Natuurlijk ‘moet’ ik wel nog eerst even de tekst in WordPress plaatsen, foto’s erbij zetten, een fotocollage maken, tags toevoegen, een titel verzinnen en publiceren én dan ook nog een tekst verzinnen voor Facebook en Instagram. Dus ik heb nog een heel aantal actiestappen te zetten, maar dan laat ik het lekker los en hebben jullie straks weer wat te lezen ;).

Lots of love from Susan

*Het Urban Hippies tasje ontving ik onlangs voor mijn blog. Binnenkort schrijf ik er wat uitgebreider over, maar ik ben blij verrast door deze tas dat wil ik wel al kwijt ;). De Sendra laarzen ook, maar dat kon je al eerder lezen op mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Hennie

  Hoi lieverd, je klinkt al wat meer ontspannen, ik hoop dat je dat zelf ook zo voelt. Wat een leuk tasje he, ik kocht precies hetzelfde gister bij Pantalone in Eindhoven. Ga het ook snel gebruiken, ik word er vrolijk van. Fijne avond ,
  Knuffel Hennie

  20 februari 2019 at 19:41
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat staat dit jurkje je toch mooi! Met de Sendra’s en de ZOO laarzen! Beiden geven de outfit weer een heel andere uitstraling! Goed van je dat je achter je rechten aangaat. Het feit dat je arbeidsongeschikt bent verklaard, betekent niet dat je je bij het “grofvuil” hoeft te laten zetten. Recht is recht, zeker ook in jouw positie! Slim om er een juridisch iemand op te zetten, wij reageren toch vaak vanuit buikgevoel. En dat is in de harde realiteit niet altijd de slimste manier. Als je met onderbouwde en wettelijk vastgestelde regels op tafel kunt komen, sta je 2 x zo sterk. Rationaliteit gaat heel goed samen met intuïtie, gebruik het op de juiste manier en je bent onverslaanbaar ?

  Dikke knuffels lieverd, maak er een fijne avond van samen met Arno ?

  20 februari 2019 at 19:42
 • Reply Door

  Happy blogpost! ❤ Goed om te lezen! Ik wil ook een bos naast mijn huis…. ?

  20 februari 2019 at 19:50
 • Reply chucky1012

  De outfit staat jou prachtig ?
  Zo mooi afgestyled met de verschillende merken boots ??
  Zulke leuke foto’s.
  Goed dat jij om hulp vraagt…
  Daarvoor betaal je….
  Volle maan is zo mooi.

  Een fijne avond ?

  20 februari 2019 at 20:04
 • Reply Marianne Asselman

  Mooi dat, instant, loslaten. Goede oefening. En fijn dat je gaat voor je rechten. Helemaal gelijk. Sterkte met alles en je ziet er fantastisch uit om maar niet te spreken over je laarzen. Beide gaaf, maar je witte winnen het bij mij. Succes met alles

  20 februari 2019 at 20:41
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, midden in de nacht naar buiten ik vind het wel dapper ik zou het niet durven. Maar volgens mij is de Randstad niet zo gemoedelijk als Limburg. Ik vindt het wel dapper hoor van je. En wat een goed artikel over loslaten ik ga het nog eens goed lezen. De jurk staat je prachtig Susan maar dat staan bijna alle jurken je.. Ik hoop gauw dat de nieuwe collectie komt ben zo nieuwsgierig. Fijne avond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht .

  20 februari 2019 at 21:04
 • Reply Wilma Rommelse

  De maan was mooi en krachtig.
  Je zag er weer van meer ontspannen uit. Goed dat je hulp inschakeld.
  Benieuwd naar je kwebbelpost, maar ook over het kekke tasje.

  20 februari 2019 at 22:03
 • Reply Ger da

  Goedemorgen lieverd,

  Ja wat een mooie natuurverschijnselen zijn er ook hè, je moet ze alleen wel kunnen en willen zien. Ook ik begin te denken dat ik iets van hooggevoeligheid het mee gekregen in dit leven. Laatst er weer een stukje over gelezen en dacht, wat een herkenning. Moet mij daar misschien toch eens wat meer in verdiepen zodat het helderheid gaat geven ipv negatieve energie.

  Wat zag je er weer toppie uit, fijn om je zo weer te zien. Ons en tante haar geduld wordt nog even op de proef gesteld voor de nieuwe collectie las ik ergens. Hoopte dat Ik morgen naar Binnie zou kunnen, lekker passen en bewonderen, maar dat stel ik nog maar even uit.

  Doei lieve Susan, fijne dag! ?

  21 februari 2019 at 07:18
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lekker gekwebbel, heerlijk ❤️

  21 februari 2019 at 19:02
 • Reply Alexandra

  Ja wat een geweldige print die Gnome. Ik heb die print en kleur in de blouse en die draag ik ook heel graag. Ik word er ook vrolijk van.

  21 februari 2019 at 19:40
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.