Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Outfit of the day, Tante Betsy

Lots of abundance with Susan

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Hey lieverds wow wat vliegt de dag om hè, als je zo’n heerlijke relaxte dag voor jezelf creëert. Vandaag lekker rustig aan gedaan en lekker in bad geweest. Ik heb mezelf vandaag omhuld met liefde en koos mijn allernieuwste Tante Betsy jurk uit, Dress Lala Chekkies Red. En als je goed op deze foto kijkt zie je een paar jurkjes waar ik afscheid van ga nemen. Lees je mee…

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Wat is Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red toch een gaaf jurkje. En ook al is het geen bloemetjesprint of gekke print, ik word er heel blij van. Ik heb haar vorige week ontvangen samen met Tunic Dress Mona Sweetbird Green (in maat M ipv L). Ik heb haar toen wel al op de foto gezet (zie je die gave tattoo borduursels?). Maar het kwam er maar niet van om haar te dragen. Het nieuwe Lala model vind ik een feestje om te dragen met die mooie halslijn (ze valt ook perfect op maat). Ik zie trouwens dat deze jurk er nog in alle maten is (behalve 3XL die is uitverkocht). Ze stond al langere tijd op mijn wishlist, maar ik twijfelde omdat ik van de drukke printjes ben. Maar deze chekkies print doet me aan ons oude tafelkleed thuis denken én ik had haar al bij een paar andere jurkenzusjes gezien en zucht wat is ze leuk! Let wel op de jurk is roze!

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red - Tunic Dress Mona Sweetbird

Ik heb vandaag een aantal Tante Betsy jurkjes gewassen. Zo heerlijk om ze op zolder op een rijtje te zien hangen. Als ik dan boven op zolder de trap op loop, word ik al helemaal blij van al die vrolijke jurkjes daar hangend op een rij. Vanmorgen had ik toen ik daar alle rotzooi zag liggen, eigenlijk flink aan de slag willen gaan met opruimen. Maar dat ben ik na dat heerlijke bad weer helemaal vergeten whahaha. Wellicht samen met manlief dit weekend daar eens aan de slag gaan. En kijken wat weg mag en wat op Marktplaats kan gezet worden. Weggooien doe ik niet aan, dan maak ik er liever iemand anders blij mee.

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy Dresses

Wel ga ik weer afscheid nemen van een flink aantal Tante Betsy zomerjurkjes. Ik heb er een aantal gepast en sommigen verdwenen weer terug in de kast whahaha. Het is voor mij niet eenvoudig hoor, want zomerjurkjes daar kan ik altijd het moeilijkste afstand van nemen. Die zijn vaak stuk voor stuk vrolijk, maar er zijn toch een aantal die ik ga verkopen. Een aantal groene mogen weg omdat ze stiekem toch te donker voor me zijn, ik hou meer van helder groen. Of anderen die me toch te ruim zijn of gewoon omdat ik budget nodig heb voor de nieuwe zomercollectie ;).

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Er komt weer een hele gave Tante Betsy SS2020 zomercollectie aan als ik zo de sfeerfoto’s zie. Maandag liet ik al in mijn Happy Blue Monday blogpost een sneak peek zien. Verder heb ik zelf ook nog niks gezien wat er allemaal gaat komen. Het is voor mij deze keer ook een totale verrassing. Mezelf kennende zal ik straks weer een enorme wishlist hebben ;). En het grootste gedeelte daarvan zal ik wederom zelf gaan kopen, net zoals deze collectie.

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Daarom dat ik budget ga creëeren door op te ruimen en los te laten. Wellicht heb je al een wishlist jurkje tussen mijn foto’s gezien. Dan zul je toch nog even geduld moeten hebben. Ik ga ze er pas begin/in de loop van volgende week op zetten. Als je mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats profiel nog niet volgt, kun je dat wel alvast even doen. Sla het op als favoriete verkoper… Alle Tante Betsy jurkjes worden sowieso verloot tegen een vaste prijs (onder de reacties op de desbetreffende advertentie). Bij mij is niet diegene die als eerste komt of als hoogste bied dé koopster. Ik verloot ze eerlijk dmv lootjes trekken.

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

Ik ga dit weekend gewoon heerlijk quality time samen met manlief hebben. Wie weet gaan we wel opruimen (dan kan het zijn dat er wel andere items op mijn MP profiel geplaatst worden) óf gaan we weer samen creatief zijn. Ik was gisteren creatief voor een jurkenzusje. Alleen gaat de collage affirmatie kaart mét persoonlijke boodschap pas na het weekend op de bus. Dat ga ik nu niet meer halen. Ik ben al als een gek aan het typen voordat manlief een berichtje stuurt dat hij onderweg is en dat ik kan gaan koken ;). Lieverds heb een heel fijn weekend!

Happy Susan blog - Lots of abundance with Susan - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red - Collage affirmatie kaart

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Mina

  Goed bezig! En wat een mooie kaart heb je gemaakt! Daar zal de ontvangsten blij mee zijn! Wens je/jullie een heel fijn weekend!😘😘

  24 januari 2020 at 19:38
 • Reply Corine

  Zo, je kan wrl opruimen, mij lukt het niet zo, heb een fijn weekend, knuffels Corine

  24 januari 2020 at 19:46
 • Reply Bouke

  Het wordt weer een heerlijke collectie! Fijn dat je je ruimte neemt om te doen wat het goede dient voor jou❤️ Dikke knuffel en een fijn weekend

  24 januari 2020 at 19:50
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, heerlijk opruimen en ruimte maken voor de nieuwe collectie Ik had ook nog zoveel om op marktplaats te zetten maar door mijn operatie maar even uitgesteld ,ik denk dat ik dit weekend ook maar eens een marktplaats weekend ga houden. Heerlijk hoe enthousiast sommige kopers soms kunnen zijn en dankbaar. Je hebt in ieder geval weer heel veel moois om er op te zetten. Fijn weekend dikke knuffel van Monique den Boer uit Dordrecht

  24 januari 2020 at 20:07
 • Reply Sylvia W

  Ha lieve Susan, wauw beiden jurkjes staan je prachtig! Heel verschillend, het checks jurkje heel liefstoer en de groene tunic wat een print! Heel veel succes met je verkoopjes volgende week maar 1st genieten van een heerlijk weekend samen met manlief, knuffel xx

  24 januari 2020 at 20:52
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat heerlijk dat je zo lekker aan het opruimen bent! Ik ga eens kijken of het me lukt je te volgen op Marktplaats. Het aardbeien jurkje is helemaal mijn model en afhankelijk van de prijs, zou het een mooie aanvulling in mijn kast kunnen zijn. Een nieuwe jurk kan ik helaas niet meer betalen, dus heel fijn dat sommige jurken tweedehands nog te krijgen zijn voor een fijne prijs. Dikke kus 💋

  25 januari 2020 at 14:58
 • Reply Neeltje

  Goed om af en toe op te ruimen. Die griene met aardbeien is tof, maar ik geloof dat ik erin zwem 🙈

  26 januari 2020 at 10:18
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.