Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Looking for a silver lining

Hey girls vandaag ben ik helemaal total loss en ben ik niks meer waard. Gisteren had ik mijn gesprek bij de UWV arts en het liep uit op een fiasco. Wow wat een enorme stress heb ik gisteren gehad en vandaag ook nog. Ik liep tegen een muur van onbegrip op met een arts die zich nog niet eens de moeite heeft genomen om mijn dossier te bekijken. Die nog niet eens wist dat ik op een sociale werkplaats werk en dat ik een wsw-indicatie ernstig heb ivm mijn cva in 2005. Ik ben ziek thuis vanwege een burn-out. Eigenlijk ga ik al jarennn over mijn grenzen heen.

Toch blijf ik erop vertrouwen dat de arbeidsdeskundige dit wel allemaal ziet, die hoort ernaar te kijken, en me wel zal afkeuren en me een wia uitkering zal toekennen.

En dat ook aan dit verhaal weer een ‘silver lining’ zit, want ik heb nu bij de huisarts aan de bel getrokken en om hulp gevraagd. Susan die altijd probeert alles zelf te kunnen. Wellicht krijg ik nu eindelijk eens echte hulp en worden mijn klachten wel serieus genomen.

Oh lieverds eigenlijk zou ik nog wel veel meer frustratie willen neerschrijven, maar dat wil en kan ik niet. En ik wil ook dit weekend daar geen energie meer in steken. Ik moet bijkomen van dit hele verhaal en het loslaten. Ik moet heel hard gaan zorgen voor mijn gezondheid, die een enorme optater heeft gekregen door deze enorme stress.

Gelukkig zag ik gisterenavond dat Tante Betsy final sale heeft. En heb ik mezelf toch nog getrakteerd op dat ene jurkje dat ik al zolang en zo graag wilde in mijn favoriete model; Dress Lola Strawberry Blue.

Dus lieverds wil je nog iets uit de sale scoren dan is nú het moment! Check mijn #blackfriday post voor de overzichten met maatadvies!

Als de SpringSummer collectie in de webshop van Tante Betsy komt zal er geen sale meer te koop gaan zijn (op=op).

Wel heel leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de SS2019 sneak peek die ik woensdag deelde. En blij zijn met mijn extra informatie qua maatadvies (meten=weten). Ik had eigenlijk vandaag ook nog een leuke enthousiaste blogpost met sneak peek willen delen, maar dat zit er niet in. Wel vandaag nog een fijn gesprek gehad en geknuffeld met sidekick Jacqueline, ook al een ervaringsdeskundige met nah, waar ik even op bezoek ben geweest. We verheugen ons beide enorm op onze live passessie!

Lots of love from Susan die vandaag ruitjes en hartjes aan heeft ;).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Heidi

  Sterkte en een hele dikke knuffel

  18 januari 2019 at 19:34
 • Reply petra van schijndel

  Oh wat een enorme tegenvaller en wat een lomperik van een arts.
  Fijn dat je in Jacqueline een begripvol maatje hebt gevonden, en dan ook nog met dezelfde liefde voor Tante Betsy. Ik verheug me ook op jullie passessie. Liefs, Petra

  18 januari 2019 at 19:37
 • Reply Jobke

  Wat een domper Susan… 🙁 Sterkte met alles! Goed van je dat je naar de huisarts gestapt bent.

  18 januari 2019 at 19:47
 • Reply Brenda

  Lekker genieten van het weekend en van het mooie winterweer. Sterkte

  18 januari 2019 at 19:48
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Lieve Susan,
  Ik snap je helemaal dat je zo gefrustreerd kan raken. En zeker over het feit dat de mensen die je zouden moeten helpen niet eens de moeite nemen om zichzelf in te lezen of in jou als persoon te verdiepen. Het is jammergenoeg zo verschrikkelijk herkenbaar.
  Maar wel goed van je dat je naar de huisarts bent gegaan. Ik hoop dat je nu echt goed geholpen wordt!

  Oja, ik heb ook nog een jurkje weten te bemachtigen bij Tante, de Mia Pixel Ice Blue?. Liefs Rebecca

  18 januari 2019 at 19:49
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, wat vervelend om te lezen zeg die UWV artsen zijn tegenwoordig zo slecht je bent echt een nummer maar je kan ook beroep aantekenen he en het hoger opzoeken bijvoorbeeld door een second opinion bij een andere arts aan te vragen.Persoonlijk zou ik me niet gek laten maken door 1 advies van zon arts. ( maar das mijn mening ik zou me er in vast bijten net zo lang je in je gelijk staat en volgens mij sta jij heel sterk) ik zou zeggen laat je niet gek maken hoor en probeer het even van je af te schuiven. Ga lekker even genieten van alle mooie dingen die er zijn, komt tijd komt raad zeggen ze altijd en blijf vooral in jezelf geloven dan gaat het vast goed komen. Leuk trouwens die laatste sale bij tante Betsy maar wel verslavend je blijft leuke dingen zien. Ik zou zeggen geniet van het mooie weekend wat komen gaat en tot volgende week. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  18 januari 2019 at 19:51
 • Reply Annette

  Die arts..? Wat een lapzwans … hoe kun je nou een diagnose stellen zonder onderzoek! Enfin, je bent mooi de pineut van zo iemand …. Arme jij, dat soort dingen moet je er echt niet bij hebben…
  Fijndat je nog je blauwe aardbei hebt kunnen bemachtigen, ik weet zeker dat die je prachtig gaat staan! Mijn allerlaatste wensjurkje zat gelukkig ook nog in de webwinkel, dus die komt er ook aan! WAt fijn dat Jacqueline weer samen met je gaat passen, ik verheug me al op je passessie! ☺️ lieve Susan, sterkte, een dikke warme knuffel, en hopelijk kun je toch nog een beetje genieten van je weekend!

  18 januari 2019 at 19:54
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Die UWV artsen moeten eens zich verplaatsen in de mensen die ze voor zich hebben zitten stelletje ambtenaren. Heel veel sterkte lieverd dikke knuffel????

  18 januari 2019 at 19:56
 • Reply Veronique

  Sterkte en die sneak peak die komt wel ??
  Leuk dat je je wensjurkje nog kon scoren, heel goede keuze die hangt sinds vorige week ook in mijn kast te blinken ??
  Groetjes Veronique en kalm aan in het weekend ??

  18 januari 2019 at 20:01
 • Reply Neeltje

  Sterkte meid. Ik hoop dat je dit weekend meer rust gaat vinden.

  Neeltje

  18 januari 2019 at 20:04
 • Reply Yvon

  Laat je niet gek maken door de burocratie vsn het UWV. Hoop dat je huisarts wat voor je kan betekenen?.
  Dikke knuf en geniet van je wensjurkje
  Yvon

  18 januari 2019 at 20:08
 • Reply Alexandra

  Dat is toch niet te geloven dat zo’n arts niet eens de moeite heeft genomen om je dossier te lezen en zo vol onbegrip is. Ik begrijp het dat je hierdoor veel stress hebt en dit moet verwerken. Doe rustig aan. Sterkte.

  18 januari 2019 at 20:17
 • Reply Caro

  Wauw… wat een enorme domper… het gevoel hebben dat iemand over jou mag beslissen zonder dat ie zich lijkt te hebben verdiept in jouw dossier. Je zou van frustratie toch het behang van de muren willen afkluiven?!?! Hopelijk lukt het je dit weekend de rust te vinden en je te verzoenen met wat er gebeurd is. Zodat je met frisse moed verder kan. Sterkte lieve Susan?

  18 januari 2019 at 20:29
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi lieverd,
  Ja, je zat er echt helemaal doorheen. Hoop dat je het wat van je af kunt zetten en dat de wandeling met je dochter je hoofd wat leeg heeft gemaakt. We blijven erin geloven dat het goed komt ?

  18 januari 2019 at 20:37
 • Reply Marianne

  Heel veel sterkte bij UWV en arbeidsdeskundige. Heb zelf ook dat, hele draaiboek doorlopen, eigenlijk al jaren geleden en weet waar je over praat Het heeft jaren en jaren geduurd dat ik van mijn UWV trauma af was.
  Maar goed, fijn dat je vandaag een goed luisterend oor had.
  Geweldig dat he de blauwe aardbei hebt kunnen scoren
  Heel veel plezier ermee en focus jezelf op de leuke dingen in het leven en op je pad.

  18 januari 2019 at 20:43
 • Reply Marlou de Bruin

  Weet niet wat ik hierop moet zeggen….ik hoop alleen dat het vanaf nu beter zal gaan! En dat je toch lekker kunt genieten van je weekend!

  18 januari 2019 at 20:46
 • Reply Karin stoppelenbueg

  Hai lieverd,
  Het vervelend dat de afspraak bij het UWV zo verlopen is. IK hoop dat je het even kunt parkeren en erin gaat geloven dat de arts die dit uiteindelijk gaat beoordelen je gewoon de WIA gaat toekennen. Rust goed uit,en verwen jezelf maar goed. Dikke knuffel Karin??????

  18 januari 2019 at 21:10
 • Reply corry

  Je mag me de hand geven Susan,leg het even naast je neer en geniet van je weekend groetjes corry

  18 januari 2019 at 21:14
 • Reply Esther Messing

  Dikken knuf

  18 januari 2019 at 21:27
 • Reply Annelies van der Valk

  Hier was ik al bang voor. Ik lees deze verhalen dagelijks op de fibromyalgie Facebookpagina. Heel erg frustrerend allemaal. Ik hoop voor jou dat het goed gaat uitpakken. Wel fijn voor jou dat je je hart kan luchten bij Jacqueline. Ik kijk dan ook uit naar jullie live passessie. En toch wens ik jou een fijn weekend en doe lekker rustig aan. Liefs Annelies

  18 januari 2019 at 21:45
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Wat onbenullig dat die arts zich niet eens verdiept heeft in je dossier! Sterkte en ik hoop voor je dat het goed komt. Goed dat je in ieder geval voor jezelf hulp zoekt. Pas goed op jezelf! Ik kijk wel uit naar de passessie van de nieuwe collectie ♥️ Liefs Jacqueline

  18 januari 2019 at 22:22
 • Reply Betty

  Ach balen ☹️ Laat het los en gebruik die energie lekker voor jezelf. ?

  18 januari 2019 at 22:30
 • Reply Dagmar

  Wat ontzettend vervelend Susan dat je dit moest meemaken. Hoe dan ook kan je eisen dat een arts echt op de hoogte is van je dossier. Afhankelijk van advies en vervolg bij arbeidsdeskundige kun je altijd second opninion aanvrage. Maar ja dat zou allemaal niet moeten zo en kost weer zo veel energie. Ik snap dat dit je echt onderuithaalt. Maar ik hoor ook dat je optimistisch blijft; laat je dat niet afpakken. Je komt er wel. Een hele dikke knuffel vanuit Utrecht??❤️❤️

  18 januari 2019 at 22:32
 • Reply Jacqueline Harbers

  Ach lieverd…. zo ontzettend vervelend en ongewenst, juist op dit moment! De man met wie je het gesprek hebt gehad, zou zich diep moeten schamen en zich eigenlijk voelen, zoals jij je nu voelt! Hoop dat je dit weekend wat kunt ontspannen en het wat van je af kunt zeggen…. want het komt goed! Ook al lijkt dat momenteel ver weg, de oplossing is dichtbij!

  Koppie omhoog en laat je niet van je pad afbrengen!

  Dikke, dikke knuffel ?

  18 januari 2019 at 23:01
 • Reply Doortje

  Wat een misselijke bureaucratie.
  Goed dat je hulp bij de huisarts hebt gezocht. Het komt heus goed! ?

  19 januari 2019 at 00:19
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor jullie lieve woorden. Gisteren dus nog aanvullende papieren ingeleverd. Ik had er nog een brief willen bij doen, maar toch niet gedaan. Mijn kaarten zeiden donderdag al ‘remain positive’ en ‘opportunity’ en gisteren kreeg ik een hele duidelijke ‘wait’. En ‘s avonds nog eens ‘wacht’ van het Nederlandse deck dat ik ontving. Ik laat het los en vertrouw eropdat het helemaal gaat goed komen.
  De arts heeft nu mijn medische papieren ivm mijn herseninfarct en anders trekt de arbeidsdeskundige het wel recht. Het komt goed schatjes. Vandaag eindelijk de kerstboom gaan opruimen, ik heb nog extra lang kunnen genieten van de lichtjes en de vrolijkheid ?. Heb een fijn weekend! Dikke knuffels???

  19 januari 2019 at 07:52
 • Reply EstherK

  Vervelend dat het zo gegaan is, maar wie weet valt de uiteindelijke rapportage mee. Dat was bij mij in ieder geval zo. Maar het is fijner als je je gewoon gehoord en gezien voelt. Hoop dat het lukt om het een beetje los te laten. Dikke knuffels!

  19 januari 2019 at 08:11
 • Reply chucky1012

  Goedemorgen….
  Wat moet dit een ervaring voor jou zijn….
  Ik gun dit niemand….
  Waarom worden patiënten niet serieus genomen en?
  Diverse vragen en een groot onbegrip…
  Fijn dat jij jou lezers van je prachtige blog en jouw vele volgers hierover verteld….
  Héél veel respect voor jou….

  Héél veel sterkte en liefs…

  Een fijn weekend ?

  19 januari 2019 at 09:54
 • Reply Sylvia W

  Soms kun je niet bevatten waarom een bepaalde persoon op een stoel zit… ik kan me er helemaal mee inleven hoe jij je gevoelt moet hebben donderdag en vrijdag en dat je van alles extra “totaal los” bent…. Als de trotse positieve zelfstandigheid de aard van het beestje is, dan is ook dit een mega opgave om los te laten en hulp erbij te roepen, maar je deed ‘t. Ik kan alleen maar hopen dat de weg met bergen nu belopen is en deze nu alleen omhoog gaat.
  Ik wens je rust en loslaten, de bal ligt nu aan de andere kant. Lieve warme groet Sylvia

  19 januari 2019 at 10:10
 • Reply Nynke

  Negatieve dingen loslaten kan soms zo moeilijk zijn. Je dag en je humeur ineens helemaal van slag door een ander iemand. Hopelijk helpt het van je afschrijven je. En het goede is je hebt weer een stap gezet voor jezelf 🙂

  19 januari 2019 at 11:20
 • Reply Ger da

  Jeetje lieve Susan, wat een nare verdrietige ervaring. Je mag op zijn minst verwachten dat zo’n persoon zich goed in leest voordat hij je te woord staat. Echt knullig dit, en jij neemt dat gevoel ook nog eens dagen mee naar huis, ongelooflijk. Hoop dat je nu paar dagen later weer wat rust hebt gekregen, en dat je misschien wel even lekker in het bos hebt gewandeld. Het is koud, maar ook zo mooi! Hou je haaks lieverd, dikke ?

  20 januari 2019 at 13:48
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een enorme domper meis. Het doet zoveel pijn als je niet gehoord wordt en als je niet serieus genomen wordt. Goed van je dat je de hulp van je huisarts ingeschakeld hebt. Je schrijft dat je dat normaal niet zo snel zou doen, ik had gehoopt voor je dat het nu ook niet had gehoeven ?
  Ik hoop dat je voor een second opinion bij ern ander mag komen en dat je dan wel iemand treft die je ziet ?

  21 januari 2019 at 17:54
 • Reply Wilma Rommelse

  Sterkte Susan, wat ben jij toch een sterke vrouw en wat goed dat je hulp vraagt. Gelukkig heb je ook fijne mensen in je direct omgeving. Praten doet je hoed.
  Hopelijk heb je wat los kunnen laten dit weekend ondanks de volle maan. Xxx

  21 januari 2019 at 18:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.