Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Longing for Me-time with Susan

Hey girls ik schrijf deze blogpost in het bos, ik had dringend behoefte aan Me-time en de genezende energie van de natuur. Sinds dat we tijdens mijn burn-out op vakantie zijn geweest in Ierland heb ik ontdekt hoe belangrijk de natuur voor me is. Ik voel me zo goed in de natuur, in een loofbomen bos en aan het water. Ik kan er heerlijk opladen en alles loslaten er is zoveel moois om van te genieten.

Vanochtend hadden we een afscheidsdienst van een 75-jarige Duitse kennis die we kennen van de Imbissstube. En waar we de afgelopen twee jaar regelmatig op ziekenbezoek gingen. Ik heb enorm genoten van de prachtige mis bij de nonnen, de liederen en de dienst zelf. En daarna het ontbijt dat we samen met de familieleden, vrienden en kennissen hadden.

Toen het tijd was om naar huis te gaan werden we nog uitgenodigd om ergens mee te gaan lunchen. En alhoewel het heel gezellig was en we op een prachtige plek in de natuur zijn gaan lunchen, ben ik gewoonweg kapot en had ik dringend behoefte aan Me-time.

Hoe fijn ik het ook vind om in gezelschap te zijn, ik vind het nog fijner om rust om me heen te hebben. Ik bemerkte dat ik gewoon kapot was, kan natuurlijk ook ermee te maken hebben dat ik al vanaf 5 uur wakker ben ;). Gevalletje gevoelig voor allerlei energiëen in de atmosfeer, wellicht vanwege de nieuwe maan. Wie weet herken je het wel.

Nu even dus lekker alleen in het bos en genietend van al het prachtigs in de natuur én het zonnetje. Doet een mens zo goed, dadelijk als ik thuis kom maar even mijn handcrème van Natural Upgrade op doen om te ontprikkelen. Die heb ik net niet in mijn Urban Hippies Daily Bag gedaan…

Vandaag koos ik voor Tante Betsy Dress Bobbie Square Rose Black, zo was ik toch stemmig gekleed. Maar had ik wel een vrolijke bloemenjurk aan waar onze overleden vriend zo blij van werd. Hij heeft altijd met bloemen gewerkt en deze jurk dus ter ere van hem uitgekozen. Ik had vandaag mijn zwarte Neosens laarzen aan, ik vond cowboylaarzen iets to much hihi. Vandaag was ik ook enorm blij met mijn zwarte wollen vest van Tante Betsy, fijn in de kerk, maar zeer zeker ook toen we buiten op het terras in de schaduw zaten te lunchen. Zoals jullie zagen had manlief zijn one of a kind Tante Betsy hemd (=sample) die jammergenoeg niet in de productie gegaan zijn.

Zo girls ik wandel maar weer eens terug, want manlief wilde nog gaan uiteten (zie hieronder mijn eten…het was heerlijk ;)). Ik vanochtend ook wel toen we naar huis wilden na het ontbijt. Maar nu heb ik meer behoefte aan rust als nog meer mensen om me heen. Och ja overleven we ook wel weer en is ook altijd wel gezellig hoor. Maar ik zal straks blij zijn als ik in bed lig.

Lots of love from Susan

PS Even geen doorklik links, maar je kunt altijd in het zoekvak zoeken op de naam van een jurk of zo.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply chucky1012

  Fijn dat je een dress aangedaan die de overleden vriend mooi vond.
  Dat is respect.
  Het is soms zo goed om even in alle rust alleen te zijn.
  Wat een prachtige dag hadden jullie en zo goed om eens uit eten geweest te zijn.
  Het ziet er allemaal heerlijk uit.
  De zwarte laarzen zijn ook mooi.

  Een hele fijne avond Xoxo

  1 mei 2019 at 20:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja ik had er nog even aan gedacht om de roze versie aan te doen, maar toch voor stemmig zwart gekozen. En was blij dat ik dat gedaan heb want door die fleurige print is het toch een kleurrijke jurk.
   En gelukkig was ik zo opgeknapt van even anderhalf uur alleen in de natuur te zijn dat het uiteten reuze mee viel ;). Knuff!

   2 mei 2019 at 08:41
 • Reply Caro

  Phoe… een heftige dag. Ook al kan je vrede hebben bij het overlijden, het blijft emotioneel natuurlijk. Wat fijn dat je zelf de signalen hebt leren herkennen en ook handvatten hebt om er mee om te gaan?

  1 mei 2019 at 21:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja dat is waar lieverd ik herken steeds beter de signalen en doe er dan ook iets mee. En ja ik realiseerde me gisterenavond dat het natuurlijk ook voor mij een heftige dag was vol met emoties. Én dat 6 uur lang Duits sprekende mensen om je heen hebben, ook veel energie kost om proberen te begrijpen wat er allemaal gezegd wordt. ‘s Avonds waren we dan wel in een Duitse Imbissstube maar hadden een Nederlandse kennis aan tafel dus dat is anders. En het gesprek ging over auto’s dus ik kon lekker manlief zijn ding laten doen en hoefde niet actief mee te luisteren ?? hihi. Knuff!

   2 mei 2019 at 08:48
 • Reply Ger da

  Dat was een hele intensieve dag, maar klinkt ook als een mooi afscheid. Logisch dat dat energie kost, daar ontkom je niet aan. Goed dat je ‘s middags de rust hebt op gezocht, fijn dat je daar zo van opknapt en kunt genieten. Dat is toch een stukje “rijkdom” dat je dat kunt,opladen in de natuur en de mooie dingen kunt zien. Lekker genieten is dat. En samen met je lieverd de dag afsluiten met een gezellig etentje, afsluiten van een toch wel bijzondere intensieve dag.
  En je zag er weer prachtig uit. ❤

  1 mei 2019 at 22:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja dat is waar lieverd het was gewoon een intensieve dag die toch veel energie kost. Het afscheid bij de nonnen was echt prachtig, gelukkig kon ik de Duitse mis goed verstaan. Ik heb genoten van de zang van de nonnen die allemaal ook bij deze mis waren, heel bijzonder om mee te maken. En het klinkt misschien vreemd, maar ik heb er echt van genoten.
   En ja ik voel me enorm rijk met een bos op vijf minuten loopafstand, heerlijk ontladen en opladen doet me zo goed. En daardoor kon ik er ‘s avonds ook weer tegenaan. Knuff!

   2 mei 2019 at 08:53
 • Reply monique den Boer

  lieve Susan, wat een heftige dag zoveel indrukken en emoties ik snap dat je energie op is heel herkenbaar. Fijn dat je man nog even uit eten wilde het ziet er in ieder geval heerlijk uit. Maar wat fijn dat je in de buurt van het bos woont Susan daar kan je lekker even ontspannen , heerlijk moet dat zijn.Dat heb je hier in de randstad minder. Mijn rijkdom in de straat is het grasveld waar 2x per jaar schapen op staan. Als ik op de bank zit kan ik ze stuk voor stuk zien groeien en rennen heerlijk om naar te kijken. Soms zijn het de kleinste dingen waar je van kan genieten. Fijne avond nog, lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  2 mei 2019 at 21:37
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.