Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Marktplaats, Outfit of the day

Living in abundance with Susan

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Hey lieverds als je mijn Marktplaats account volgt heb je wellicht al gezien dat ik gisteren wat schoenen en laarzen te koop heb gezet. Vandaag zijn de Tante Betsy jurkjes en nog ander leuks aan de beurt. Het is tijd om afscheid te nemen van items die me te groot zijn, niet gedragen worden om zo weer budget te creëeren. Ik heb wat dat betreft mijn eigen geldboom en leef daardoor altijd in overvloed.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Ja lieverds leven in overvloed is een instelling, een diep vertrouwen dat er altijd voor je gezorgd wordt. Dat alles wat je nodig hebt op een volmaakt moment naar je toe komt. Vertrouwen hebben en positief denken helpen daar enorm bij.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Je zorgen maken is de verkeerde kant op fantaseren. Zeggen en schrijven dat je niet genoeg hebt, dat je niet wint, dat je voor een dubbeltje geboren bent helpen allemaal niet. Affirmaties opzeggen, positieve woorden en gebruiken en positief denken helpen wel. Ik voel het trouwens meteen in mijn lijf als ik hier negatieve woorden schrijf. Dus lieverd als jij hooggevoelig, hoogsensitief bent is het echt zaak om een Miss Positive te worden.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Ik heb ik al van jongsafaan geleerd om met weinig geld om te gaan. Toch was er overvloed, hadden we eten en konden we op vakantie en woonden we in een groot huis. Nieuwe kleding werd alleen gekocht in de opruiming of als het kindergeld binnen was. Daardoor ben ik al vroeg zelf geld gaan verdienen door op een rommelmarkt te staan. De pas opgerichte antiek- en vlooienmarkt in Maastricht, was bij ons een paar straten verderop en ik verdiende mijn geld zittend en kletsend met vriendinnetjes. Ik kocht ook weer op dezelfde markt spulletjes op om weer te verkopen. Zelfs als klein kind ging ik op de hoek van de straat zitten met een vriendinnetje om spullen te verkopen. Ja lieverds dat verkopen zit bij mij in de genen en ik heb er gewoon plezier in.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Op rommelmarkten sta ik niet meer, een winkel zou ik niet willen hebben. Maar via Marktplaats spullen verkopen vind ik wel leuk. Ja gewoon heerlijk vanuit huis, wat foto’s maken, alles opmeten (Meten=Weten!) en de tekst schrijven en dan hup een nieuwe advertentie maken. Ik geniet ook altijd enorm van alle leuke contacten. En de vragen of de vintage pumps naar zweetvoeten ruiken tsja die krijg je ook wel eens. Ik heb inmiddels al zo’n 12,5 jaar ervaring met Marktplaats en heb al heel wat bijzondere vragen langs zien komen. Ik vind dat altijd wel lachen.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Lola Beau Belle

Nou lieverds vandaag dus Tante Betsy jurkjes te koop waar ik inmiddels een maatje kleiner van heb. Ze vallen dus als XL, check wel even goed de afmetingen en de staat van de jurk. Er gaan een paar voor een heel lief prijsje weg ivm pillen of dat er nog aan genaaid moet worden ;). Ik heb ook nog twee Didi leggings, grasgroen en brandweerrood te koop in maat L. Nog een Halsoverkop jurkje dat me te ruim is, een hele gave gele Tante Betsy top en een leuk rokje.

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses

Enorm gave geborduurde Sendra laarzen, in maat 40, die ik heel weinig gedragen heb. Een paar zwarte ZOO Adventure outdoor laarzen (39) in prijs verlaagd. Drie paar Asics sneakers (niet mijn model of niet mijn maat). En ook een paar Leopard slippertjes (37) die super staan bij Shirt Dress Leopard!

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Leoard

De schoenen worden aan de eerste de beste verkocht, die ga ik niet verloten. De jurkjes enzo worden wel verloot. Zo kunnen meerderen jurkenzusjes een kansje wagen om mee te loten. Maandag neem ik in de loop van de ochtend contact op met de winnaressen. Dus je hebt het hele weekend de tijd om mee te doen. Ik wil wel morgen zoveel mogelijk offline zijn, dus het kan even duren dat ik reageer ;). Heb een fijn weekend lieverds!

Happy Susan blog - Living in abundance with Susan - 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Caro

  Heerlijk, wat ben je weer goed bezig lieverd! Ik ga gauw ff spieken op MP❤️

  Fijn weekend☀️

  3 april 2020 at 20:01
 • Reply chucky1012

  Leuk dat het verkopen op markten in de straten van je woonplaats al vrij vroeg in jouw genen zat…. 👌🏾
  Goed idee dat jij spullen had gekocht om weer ted gaan verkopen.
  Ik had items gezien op marktplaats.
  Jammer dat de boots niet mijn schoenmaat zijn.

  Geniet van een fijn weekend 😗

  3 april 2020 at 20:35
 • Reply Annette

  Lekker Susan, ik proef weer wat energie in je verhaal!

  5 april 2020 at 18:06
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.