Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Living from your heart with Susan

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

Hey lieverds weer een blogpost die ik midden in de nacht schrijf. Ja de volle maan zal stiekem nog steeds doorwerken. Wow wat was hij prachtig hé en zo enorm groot. En ja daardoor ben je er ook zo gevoelig voor, net zoals eb en vloed en de maandstonden. Het heeft allemaal betrekking op de maan.

Vandaag schrijf ik vanuit mijn hart, de liefde die ik voor mijn dochter voel. Voor mijn ouders, voor manlief en de mensen die me na staan.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

Gisteren zag ik Jacqueline weer en we hadden elkaar gemist. En wat hebben we met volle teugen van elkaar genoten. Ja deze coronacrisis brengt ons korter bij elkaar, maar houdt ons ook bij onze geliefden weg. Vooral als je niet samen in een huis woont. Toch kun je ook heerlijk samen op afstand van elkaar genieten, als er wandelpaden zijn waar dat kan. En bij tegenliggers dan maar even achter elkaar.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Hippie Dress Cherry in Blossom

Ja die liefde en leven vanuit je hart is zo belangrijk. Ik heb een rijk gevoelsleven en leef voluit van mijn hart. Ik ben iemand die gewoon heerlijk zichzelf is en gewoon met een open hart van mensen houdt.

Mijn liefde voor mijn dochter wordt alleen maar groter. We waren woensdagavond bij mijn moeder en daarna hebben we mijn vader ook heel even gezien en gesproken. Ik kan zo van het gezelschap genieten van dochterlief, mijn hart stroomt dan echt over van liefde. En het was toch wel heel fijn om mijn ouders ook weer te zien. De foto hieronder was op mijn vaders 80ste verjaardag begin januari.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

We gingen namens mijn moeder even wat bij mijn vader brengen op weg naar huis. En toen zag ze haar bruidsauto staan ‘oh wat een sjieke auto’ zei ze op de parkeerplaats van zijn appartement. Ik zei die is van opa…oh zou ik daar in mogen trouwen. Vast wel zei ik… Ja lieverds mijn meisje zou eind juni gaan trouwen, maar vanwege de maatregelen met het corona virus hebben ze voor de zekerheid toch maar een tweede datum uitgezocht en ingepland. Lijkt me zo vreemd maandennn lang is dat in je hoofd dé datum geweest van je aanstaande huwelijk en ben je aan het plannen enzo. En dan opeens realiseer je dat het weleens niet jouw datum gaat worden.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan

De tweede datum eind augustus is wel net zo mooi hoor. En ik hoop van harte dat de regels dan soepeler zijn en ze toch hun trouwfeest kunnen houden. Omringd door je naasten die je lief zijn het ja woord geven. En niet allemaal anderhalve meter afstand van elkaar te moeten houden. We gaan het zien wat de tijd ons gaat brengen. En of ik mijn roze Lila Savon Rose jurkje de rest van de zomer in de kast moet laten hangen ;).

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Lila Savon Rose

En dan zijn dit nog maar kleine dingen tegenover alles wat er nu speelt. Ik ga er maar niet dieper op in, maar in onze omgeving hoor ik de laatste dagen van meer mensen die getroffen zijn. Het komt toch wel erg dichtbij en mijn hart leeft mee met alle betrokkenen.

Nou ja eigenlijk bescherm ik mijn hart hier bewust voor en probeer ik me zoveel mogelijk op al het andere te richten. Want daar waar je je aandacht op vestigt, vermeerderd zich. Dus ik richt mijn aandacht op liefde. De liefde voor mijn man, voor mijn dochter en alle andere mensen die me dierbaar zijn.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses - Affirmatiekaart

En ja ik knuffel nog steeds, wel zonder kussen erbij. Maar ik moest mijn vader en ook moeder gewoon even een dikke knuffel geven toen we ze woensdag avond zagen. Ik ben verder totaal niet ziek of iets en ben verder eigenlijk alleen maar thuis. Natuurlijk heb ik ook respectvol afstand gehouden.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses

Vandaag wel even het bruiloftjurkje aangetrokken om haar op de foto te zetten. En daarna verwisseld voor een roze jurk van vorige zomercollectie, Dress Pepper Butterfly n Roses. En ook nog even snel het jurkje gepast dat ik onlangs op marktplaats scoorde bij een jurkenzusje. Dat is eentje van de wintercollectie, Dress Garden Bouquet, waar ik te lang over getwijfeld had.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Garden Bouquet

Ik las trouwens een artikel dat Tante deelde over het uitstellen van de collectie door Giorgio Armani vanwege de coronacrisis. En dat de collecties dan weer eens normaal zouden verlopen en niet dat in de winter alleen maar zomerkleding te koop is in de winkels. En in de zomer alleen maar winterkleding. Ik zou dat echt fijn vinden als alle modemerken en winkels dit zouden gaan doen.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses

Nou lieverds ik ben stiekem afgedwaald whahaha. Ik ga creatief zijn, daar gaat mijn hart ook van zingen. Ik ga nog wat affirmatie kaarten maken. De actie loopt nog dat de eerste tien aanmeldingen een gratis affirmatie kaart ontvangen bij een engelenkaart reading ‘Messages of love from Susan’. Gisteren zijn er weer drie op de post gegaan.

Happy Susan blog - Living from your heart with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Butterfly n Roses - creatief met affirmatiekaarten

Lieverds heb een fijn weekend, geniet van de tijd die je met je naasten kunt besteden. Woon je niet bij elkaar dan kun je wellicht Facetimen of video bellen. Stay safe lieverds en keep strong. Blijf positief denken en in je kracht staan en je liefde verspreiden.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Heidi

  😘😘😘lieverd

  10 april 2020 at 19:38
 • Reply Caro

  Mooie plaatjes en een blog vol warmte en liefde. Fijn! Geniet van het paasweekend meis💕

  10 april 2020 at 19:57
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Jullie ook een fijn paasweekend en heel veel sterkte met jullie bedrijven💕😃😘

   11 april 2020 at 08:41
 • Reply Mina

  Fijn blog! Jij ook een heel fijn weekend!💖💖😘😘

  10 april 2020 at 20:04
 • Reply Anja van Raalte

  Leuke positieve blog weer, hoop dat de 2de trouwdatum alles weer rustig is, en jullie een mooi feest kunnen hebben met zijn allen.😘

  10 april 2020 at 20:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja dat zou mooi zijn hè als het dan weer op een natuurlijke manier kan om met z’n allen er een mooi feest van te maken. Hoe dan ook zal het vast helemaal goed gaan komen. Knuff💕😃😘

   11 april 2020 at 08:43
 • Reply Corine

  Prachtig blog, jullie ook fijn paasweekend en de liefde straalt van je blog af, knuffels Corine

  10 april 2020 at 20:48
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja het is zo mooi om heerlijk voluit vanuit je hart te leven en van de mensen in je omgeving te houden en zelfs over de hele wereld die liefde te verspreiden. Dikke knuffels💕😃😘

   11 april 2020 at 08:45
 • Reply Natasja

  Wat een mooie liefdevolle blog Susan 💕 Ik hoop dat jullie in Augustus samen een prachtige dag mogen beleven! Fijne paasdagen! 😘🌞🐣🐰🌸🦋

  11 april 2020 at 04:03
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat lief dankjewel. Ja ik hoop het ook dat het dan gewoon gaat lukken om er een prachtig liefdevol feest van te maken. Knuff💕😃😘

   11 april 2020 at 08:46
 • Reply Jacqueline

  Positieve en mooie blog! Fijn dat je jouw ouders, Jacqueline en je dochter even hebt kunnen zien en dat er een nieuwe reservedatum voor het huwelijk van je dochter gepland is. Gelukkig een datum waarop je de roze jurk lila savon nog kunt dragen. De nieuwe jurk van Garden Bouquet staat je ook prachtig! Geniet van de paasdagen en het mooie weer en houdt het positieve gevoel vast!

  11 april 2020 at 06:59
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja inderdaad wel een datum dat ik die jurk nog kan dragen😁💃💕
   Ja die Garden Bouquet is in het geel ook gaaf hè. Wie weet mag ze vandaag aan…dadelijk maar eens op gevoel een jurk gaan kiezen. Kijken welke kleur ik vandaag nodig heb.
   En ja met volle teugen genoten van het samenzijn met Jacqueline. Heerlijk voluit mezelf kunnen zijn, dat is zo fijn. Geniet ze💃💕😃😘

   11 april 2020 at 08:50
 • Reply Mieke Jabsen

  Fijn om je blog weer te lezen Susan! Ik zal meeduimen voor een fijne bruiloft in augustus. 🤞🏻
  Dikke knuffel ❤️,
  Mieke

  13 april 2020 at 10:22
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Het gaat vast helemaal goed komen al is het op een afgeslankte manier…voordeel daarvan is dat het dan niet zoveel geld gaat kosten ;). Dikke knuffels😘😘

   14 april 2020 at 10:44
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat zie je er goed uit zeg en wat ontzettend sneu dat de datum voor de bruiloft van je dochter uitgesteld moet worden zeg maar idd wel verstandig. Het hele circus gaat denk ik nog wel een tijdje duren ben ik bang. Hopelijk kan het in augustus wel doorgaan en mag jij stralen in je prachtige jurk. Ik hoop wel dat je ons ook een klein beetje mee laat genieten straks van deze bijzondere dag en jouw prachtige dochter. Fijne avond nog, lieve groetjes uit Dordrecht

  13 april 2020 at 19:26
  • Reply Happy Susan blogger

   Natuurlijk ga ik jullie lekker laten mee genieten. Tenminste die momenten die ik kan en mag fotograferen. Zal dan wel pas na het weekend zijn, want de dag zelf zal ik wel druk zijn. We gaan gewoon heel hard visualiseren dat het een prachtige liefdevolle bruiloft gaat worden eind augustus. Dikke knuffels😘😘

   14 april 2020 at 10:46

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.