Follow:
Giveaway, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy kids

Little Tante Betsy girls giveaway

Little Tante Betsy girls giveaway

Hey girls wat een leuke enthousiaste reacties op mijn blogpost Twinning in Tante Betsy dresses. Op mijn Facebook pagina werden er zelfs enkele foto’s gedeeld, van moeders die samen met hun dochters twinnen in een Tante Betsy jurk. En dat bracht me op een idee om een leuke winactie te doen voor moeders, oma’s, tantes en buurvrouwen. Zodat ook jullie zo’n klein meisje in je omgeving kunnen verwennen met een leuk Tante Betsy jurkje óf met een Sporty Jacket Girl, zoals ik deed met buurmeisje Angelica.

Twinning in Tante Betsy dresses

Twinnen met je dochter in Tante Betsy

Joanne deelde deze mooie foto van haar en haar dochter, allebei in dezelfde Gnome Love print in het groen. Wow ziet er echt prachtig uit met hun mooie lange blonde haren.

Joanne draagt Dress Holiday Gnome Love Green en haar dochter draagt Dress Pepper Girl Gnome Love Green.

Joanne draagt Dress Holiday Gnome Love Green en haar dochter draagt Dress Pepper Girl Gnome Love Green.

Debby deelde eens op de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebook groep deze foto en ik heb haar toestemming gevraagd om deze te mogen gebruiken. Ook een heerlijk voorbeeld hoe je kunt twinnen met je dochter in ‘dezelfde’ jurk. Beiden hebben een jurk aan met de Gnome Love print in het zwart.

Debby draagt Dress Suze Gnome Love Black en haar dochter draagt Dress Pepper Girl Gnome Love Black.

Debby draagt Dress Suze Gnome Love Black en haar dochter draagt Dress Pepper Girl Gnome Love Black.

Frederike van de Tante Betsy happinness in a dress Facebook groep kan ook heerlijk twinnen met haar dochter. Ik deelde al eens eerder een foto van hun tweetjes. Op deze foto dragen ze beide een jurk in de Happy Camper print.

Frederike draagt Dress Lemonade Happy Camper Blue en haar dochter draagt Dress Sporty Girl Happy Camper Purple.

Frederike draagt Dress Lemonade Happy Camper Blue en haar dochter draagt Dress Sporty Girl Happy Camper Purple

Little Tante Betsy girls

De dochter van blogster Joyce deelde deze foto’s eens in haar blog The color of Joy, en ik mocht ze ook hier op mijn happy Tante Betsy blog gebruiken. Saar draagt Dress Sporty Girl Happy Camper Blue.

Saar draagt Dress Sporty Girl Happy Camper Blue

En wat een bofbips ze mocht ook nog zo’n gaaf jasje uitzoeken; Sporty Jacket Girl Solid Blue.

Zo’n gaaf jasje zou je natuurlijk ook voor je zoontje kunnen kopen in het zwart, blauw of groen.

Tante Betsy Sporty Jacket Girl Solid Blue

Ik heb eigenlijk nog meer foto’s om te delen, maar wil deze keer de blogpost niet te lang maken. Ik typ deze blogpost een dagje eerder omdat ik met mijn dochter een dagje quality time in de planning heb staan. Dus hup ik gooi gewoon die winactie in de lucht.

Wat kun je winnen?

Ik heb op dit moment € 50 opbrengst van de verkopen op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account en het leek me leuk om daar een klein meisje (of jongetje) blij mee te maken.

Ik geef deze keer geen Tante Betsy kadobon weg, maar je mag dus aangeven welk item van de Tante Betsy collectie voor meisjes (en eventueel ook jongens in de vorm van zo’n gave Sporty Jacket) je zou willen winnen. Check even goed of dat ook daadwerkelijk op voorraad is!

Tante Betsy Sporty Jacket Girl Solid Gold

Wat moet je ervoor doen om een kans te maken:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPressBloglovinFacebook en/of Instagram.
 • Laat híer in een gezellige reactie weten dat je mee doet én wat je dus zou willen winnen van de Tante Betsy mini collectie. Laat ook even weten of je zelf een moeder bent, oma of tante en of je mee doet voor een meisje of een jongetje.
 • Meedoen kan t/m maandag 24 september (een korte looptijd!), ik maak dinsdag 25 september de twee winnaressen bekend hier op mijn happy Tante Betsy blog tezamen met de andere twee winacties (ism Studio Marneth & 38 Dresses).
 • Dit is geen instagram of Facebook winactie! Alleen de reacties hier doen mee 😉

Heel veel succes lieve Tante Betsy girls!

Tante Betsy Dress Sporty Girl Gardenia Orange

Lots of love from Susan

PS. Inmiddels is vandaag de tweede lichting van de Tante Betsy AW2018 collectie in diverse Nederlandse verkooppunten aangekomen. Check mijn Happy Tante Betsy shops list om een bezoekje aan zo’n leuke winkel te plannen of je gaat heerlijk vanuit je luie stoel bestellen in een van de vele webshops. Tante Betsy zal zelf op een later moment volgen. Ik zal zelf mijn wishlist jurkjes op een later moment ontvangen, dus een live pas sessie zal nog even moeten wachten.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

98 Comments

 • Reply Tineke Bremer

  Wat een topactie!! Ik ben helemaal weg van DRESS PEPPER GIRL GNOME LOVE PINK. Deze zou mijn dochter Emmi (4 jaar) helemaal top staan! Zij draagt 110-116. O wat zou ik haar hier blij mee maken!! En mij als moeder natuurlijk ook ?. Ik ga duimen!

  21 september 2018 at 19:41
 • Reply Merel

  Wat jammer dat Mn kleine nichtje er niet in kan, ze is pas vier maanden? je gaat vast iemand heel erg blij maken Susan….

  Heel fijn weekend en hopelijk tot snel met je live passessie… hier kijkt bijna het hele gezin naar je live sessies, incl vriendin van Elvis.. iedereen hier vind je zo gezellig!!!

  Liefs merel

  21 september 2018 at 19:42
 • Reply chucky1012

  Deze winactie sla ik over.
  Zo leuk en lief dat jij dit doet.

  Fijn weekend allemaal ?

  21 september 2018 at 19:43
 • Reply Jobke

  Oh, wat heb je steeds leuke acties Susan! <3 Ik doe heel graag mee voor één van mijn kleine Betsy's. De jongste heeft de rode kabouterjurk en daar zou de rode sporty jacket super leuk bij passen. Ze draagt maat 98-104. De oudste heeft de paarse caravan jurk en wil daar graag de zwarte sporty jacket bij. Niet perse mijn keuze maar als je bijna 5 bent heb je al een hele sterke eigen wil. 😉 Die zou ik er dan zelf bijkopen.

  21 september 2018 at 19:43
 • Reply Yvonne

  Hoi hoi hoi lieve Suus,
  Ik wil heel graag meedoen voor mijn achternichtje Jasmijn!!!

  Ik ga voor dress sporty girl happy camper
  Bleu!! Ik weet heel zeker dat ze dat leuk vind!♥️♥️♥️

  21 september 2018 at 19:47
 • Reply Marieke

  ❤️❤️❤️ ik doe graag mee voor mijn dochter Veerle van 5! Ik ga voor de jurk: dress pepper girl gnome love blue ?!! Aangezien dezelfde jurk morgen binnenkomt ? voor mezelf. Dan kunnen we twinnen ?. Hoe leuk is dat!! Een fijn weekend. Groetjes Marieke en Veerle

  21 september 2018 at 19:47
 • Reply Jelka

  Wat leuk!!!! Wat een ontzettend lieve actie! Dan zou mijn dochter misschien tóch in zo’n mooi jurkje rond kunnen springen! We hebben een kleine pas-sessie gedaan laatst, gewoon voor de lol, en we vonden de happy camper het leukst bij haar staan. En bij een eigenwijs meisje hoort een eigenwijs kleurtje.
  Dus ik die héél graag mee voor de happy camper in het paars in maat 122/128, voor mijn Fenna van zes! ?
  Ik ga voor haar duimen! ??????

  21 september 2018 at 19:48
 • Reply Nicolette van Essen

  Er stond net een juichend meisje naast mij. Stella heet ze, 6 jaar en net als haar mama dol op Tante Betsy. Ze zou heel graag ook een jurkje met Caravans willen hebben. Ik twijfel een beetje maar toch vind ik het ook heel tof.
  Maar weet je wat ze het allerliefste wil??? Een handtekening van jou Suzan! Volgens haar heet jij eigenlijk stiekem Betsy maar noem je jezelf gewoon Suzan. Echt ik lag dubbel toen ik het hoorde.
  Dus mocht de bon naar een ander lief schatje gaan, mag ik dan wel een handtekening van je voor Stella vragen?

  21 september 2018 at 19:50
  • Reply karin vosters

   te schattig ?

   21 september 2018 at 22:45
 • Reply Marieke Keuper

  Wat een leuke acties heb je deze week.
  Graag zou ik sporty jacket blue winnen voor mijn meisje. (146) die kan ze geweldig combineren met al haar jurkjes, die draagt ze echt elke dag! Duim, duim, duim
  Jij ook een fijne dag gehad met je dochter?

  21 september 2018 at 19:51
 • Reply Déborah Essers

  Ja, wat leuk! Lief dat je een actie speciaal voor de kleine dames doet. Ik heb hier een prachtige blondine rondlopen (hoewel, ze ligt net in bed) van 7 jaar oud: Isolde. Ik vind het lastig om voor haar te kiezen maar ik denk dat ze heel blij zou worden van een rood sporty jacket (want dan lijkt ze op de pink ladies van Grease) of van een paarse happy camper (maat 134/140). Ik ga enorm hard voor haar duimen!

  Ik hoop trouwens dat jullie een leuke dag hebben gehad in Maastricht en ik ben benieuwd naar de resultaten van het stippelen!

  21 september 2018 at 19:52
 • Reply Nathalie

  Ooooooohw wat een ontzettend leuke actie! Mag ik meedoen voor mijn kleine meid die volgende week alweer 3 jaar word! We hebben een pittig jaar achter de rug en dit zou helemaal geweldig voor haar zijn (en mama natuurlijk) om net zo’n fantastisch mooi gekleurde jurk als mama aan te mogen hebben. Ik ga heel hard duimen (big smile)

  Duim duim duim 😉

  Warme knuffel Nathalie

  21 september 2018 at 19:53
 • Reply Yvanca Groothuijse

  Super leuke actie! Ik, moeder van 3, heb 2 meisjes (1 jongen) maar zou de pink ? gnome dress graag willen voor mijn oudste meisje-7 jaar (als zij ‘m niet meer aan kan, dan kan mijn jongste dochter-4 jaar de gnome dress nog aan! Fijn weekend nog ?

  21 september 2018 at 19:54
 • Reply Evy van Iersel

  Wat een leuke actie! Ik zou heeeeeel graag de SPORTY DRESS GIRL GARDENIA BLACK 110/116 winnen voor mijn kleine prinses. Dan kan mama dezelfde kopen. I like twinning!!!

  21 september 2018 at 19:56
 • Reply Stella K.

  Wauw wat een leuke actie weer! Ik zou heel graag een zwarte gnome jurkje voor mijn dochter willen winnen. Dan zullen we de zelfde outfit hebben. Zou zo leuk zijn!

  21 september 2018 at 19:57
 • Reply Hennie Rijnders

  Mijn kleindochter wil dolgraag een kabouterjurk, net als oma. Dus ik waag graag een kansje voor haar.
  Fijn weekend
  ?Hennie

  21 september 2018 at 19:57
 • Reply Ilse Mara Peach

  Wat een leuke actie weeral! Mijn dochter is helaas te groot voor de schattige mini-jurkjes, maar ik heb wel twee ongelofelijk lieve en mooie nichtjes en een cool neefje. Als ik nu zo’n Sporty Jacket Solid blue zou winnen in maat 158/164 kan eerst Indra, de oudste dat aan. Nadien kan zusje Layla er mee pronken en uiteindelijk zal broertje Dean er misschien meisjesharten mee veroveren! Wie weet wat zo’n Tante Betsy allemaal teweeg kan brengen… ??

  21 september 2018 at 19:57
 • Reply Liza okken

  Oh jee Susan, ik heb zelf geen dochters maar toch echt zo’n 4 schatten van dames die mij zeer dierbaar zijn ❤️ Deze winactie doe ik mee voor mijn buurmeisje, al sinds jong af aan zijn zij en mijn zoon een soort Jip en Janneke. Ze kunnen niet zonder elkaar! Zij wordt later vast mijn schoondochter ? Haar ouders zijn ook schatten, dus ik zet ze graag in het zonnetje door een mooie Sporty Gardenia Black te winnen in maat 122/128. Staat haar vast fantastisch en zorgt voor een kleurrijke ‘schoondochter’ O god wat ben ik gek op dat meiske ❤️

  21 september 2018 at 19:58
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik doe graag mee voor mijn kleindochter. Het is een heerlijke tutebel van 3 jaar. Ze is gek op jurkjes en elke keer als ik kom zegt ze oma ik heb ook een jurk aan net als jij. Als ze komt logeren heeft ze stee vast een jurkje in haar koffertje. Dus hebben wij haar opa en ik voor haar verjaardag een jurkje gekocht die ze zelf mocht uitkiezen. Dat was een heerlijk zomerjurkje. Dus wat zou het leuk zijn om ook een winterjurkje voor haar te kunnen kopen. Ik wens jou een fijn weekend en geniet samen met je dochter.

  21 september 2018 at 20:01
 • Reply Marjolein Wesselink

  Wat een gave actie. Mijn 2 nichtjes vinden ze prachtig. Ze zijn helemaal verliefd. Helaas heeft mijn zus niet de middelen om voor haar meiden samen een jurkje te kopen. Mocht ik een jurkje winnen dan haal ik voor mijn andere nichtje er een jurkje bij. Dan kunnen ze samen stralen in een prachtige jurk.

  21 september 2018 at 20:03
 • Reply Jeannet

  Owww wat een super leuke aktie …de rode sporty jacket zou mooi staan bij haar roze/rode kabouter jurk (onze dochter) Lola draagt maat 146 .
  Ze is een sportief kind en houd dan ook van een sportief outfitje .
  We gaan hier maar eens flink duimen draaien ?
  Groetjes jeannet

  21 september 2018 at 20:05
 • Reply Inge Siemons

  Wat een leuke aktie! De DRESS PEPPER GIRL GNOME LOVE BLUE zal mijn dochter Annika geweldig staan. Zij draagt maatje 98. In deze jurk kan zij leuk twinnen met haar tante Joyce.

  21 september 2018 at 20:05
 • Reply Ria

  Ooh wat een lieve actie weer! Mijn metekindje Rubi kan ik er helaas niet mee verwennen (al 5 jaar niet meer gezien , parentaal omtvoerd) maar het dochtertje van mijn nichtje vindt deze Geweldig! Het jurkje van de laatste foto had ze al getoond aan haar mama, maar die met de paddestoeltjes en kaboutertjes is ook wel leuk! Ik waag graag een kans voor Layla

  21 september 2018 at 20:05
 • Reply Petra Leferink

  Hey,

  Dat is weer eens iets anders, een winactie voor de kids. Ik doe natuurlijk mee voor mijn meiden! Marit en Noor vinden allebei de sporty gardenia leuk en dan in zwart of rood. Hihi dus dat zou hem worden denk ik. Of toch de sporty jacket roze!!! Hihi ik ga duimen!!!

  21 september 2018 at 20:06
 • Reply Elke De Vlaminck

  Wat een leuke actie, Susan! Ik heb twee prachtige dochters! Lena is 10 jaar en Ella is 8 jaar!Ze vinden mijn Tante Betsy jurkjes prachtig. De jurkjes maken hun mama verschillend van andere mama’s, maar passen perfect bij mij , zeggen ze…. Ze zullen dus dolblij zijn met een jurkje voor zichzelf! Graag het jurkje Dress Pepper Girl Gnome Love Pink voor de jongste dochter Ella! Voor Lena (10 jaar ) zal ik dan zelf de Gardenia jurk kopen (anders komt er zeker en vast ruzie van!) Heel veel groeten van de trotse mama Elke!

  21 september 2018 at 20:08
  • Reply Elke De Vlaminck

   Oh ja graag in maat 146 -152!!!!

   21 september 2018 at 20:10
 • Reply Marjolein Wesselink

  Vergeet ik in mijn enthousiasme helemaal aan te geven welke nurk ik voor mijn nichtje zou willen winnen ☺??DRESS PEPPER GIRL GNOME LOVE PINK maat 134/140. En nu heeeeeeeeeeeel hard duimen

  21 september 2018 at 20:08
 • Reply Rieneke de Raaff

  Oeeeeh, hoe leuk zou dit zijn voor mijn leuke, lieve, eigenzinnige en kleurrijke dochter Nora, ze is 4 jaar en dol op leuke jurkjes! Mijn keuze voor haar zou de Dress Pepper Girl Gnome Love Green zijn, al zou ze zelf de pink kiezen, maar af en toe moet je eens iets anders nemen en green staat zo leuk bij de herfst! Ze heeft nu maat 110/116, en deze is op voorraad!

  21 september 2018 at 20:09
 • Reply Feodora

  DRESS SPORTY GIRL HAPPY CAMPER PURPLE graag want dat is 1 van de lievelingen van mijn dochter en mama heeft al een paarse camper jurk!!

  21 september 2018 at 20:12
 • Reply Cindy Morsink

  Wow mijn nichtje Wieke zou het groene jurkje met de kabouters en paddestoelen in maatje 98/104 prachtig staan. Ik als tante en een echte tante Betsy fan zou het in ieder geval erg leuk vinden om haar ook in zo’n kek jurkje te zien shinen?

  21 september 2018 at 20:14
 • Reply Oma Tineke

  Voor mijn allerkleinste vriendinnetje ❤️???️ zo’n groen jurkje met kabouters erop. Dress Pepper Girl Gnome Love Green.maat 98/104.Duurt nog even voor ze deze maat heeft, maar dat geeft niet.Groetjes van een hele trotse dankbare oma, want ze woont met haar papa en mama naast ons?

  21 september 2018 at 20:16
 • Reply Nienke

  Hai Susan, wat een gave winkans! Ik heb bij je andere give-away niet meegedaan, ben hoogzwanger nu dus gun die kans een ander. Maaar.. voor mijn kleine meid van 3 wil ik wel een kans wagen. Ze is namelijk gek op kabouters, dus het pepper gnome love pink jurkje vind ze vast fantastisch! Ze draagt nu maat 104. Als ik dan over een tijd weer mn eigen maat pas, zoek ik een bijpassend jurkje als ze er dan nog zijn.
  Fijn weekend!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  21 september 2018 at 20:17
 • Reply Fhathima

  Nou wat gaaaaaf!! Sta ik vandaag bij 38 dresses te passen, staat m n zoontje van drie te stampvoeten dat hij ooooook graag tante Betsy wil! En dat het niet eerlijk is dat alleen meisjes zon jurk mogen. Heeft hij een sporty jacket gepast en stond zo schattig! Ik heb m een beetje afgescheept met ” je kan t voor sinterklaas vragen” maar ik wil m zooo graag mama! Dus bij deze voor mijn Senn van 3 jaar. Een alorty jacket in groen of blauw in maat 110 ????

  21 september 2018 at 20:17
 • Reply Carol

  Wat een lief gebaar en wat leuk dat je nu een kindje blij gaat maken. Veel plezier met de loting. Daarnaast een heerlijk blog met superleuke fotos

  21 september 2018 at 20:20
 • Reply Angelique Berendsen

  Ohhhh, wat leuk. Deze winactie laat ik niet schieten. Mijn dochtertje van 4 helpt mij ‘s ochtends vaak mijn Tante Betsy voor die dag uitzoeken. Vooral als we iets leuks gaan doen. Sinds kort heeft ze ook haar eigen Tante Betsy. De Happy Camper natuurlijk want wij camperen graag met z’n 3-tjes in de caravan.
  Ik zou haar de Dress Pepper Girl Gnome Love Pink in maat 122/128 zo gunnen. Denk dat die haar een smile van oor tot oor zal gaan geven ❤️

  21 september 2018 at 20:21
 • Reply Jannet

  Ik zou graag een sporty jacket in zwart of blauw winnen voor onze lieve stoere dochter in maat 134/140. Gek op vestjes!

  21 september 2018 at 20:22
 • Reply Martine Bex

  Wat een leuke actie! Mijn kleine, eigenwijze dochter Pien van 5 wordt heel blij van de dress pepper girl gnome love pink. Nu maar duimen!

  21 september 2018 at 20:22
 • Reply Joyce Jagerman

  Oh wauw! Ik ben mama van 2 girls dus dat is nog lastig!
  Maar mijn oudste dochter Amélie van 4 jaar heeft net een paar weken geleden kinkhoest opgelopen. Ondanks het vele hoesten, is ze zo dapper en sterk dát ik haar in het zonnetje wil zetten. Groen stast haar zo mooi en is haar lievelingskleur, dus de gnome jurk in groen (122-128) Wat zou dat toch zijn ?

  21 september 2018 at 20:25
 • Reply Roelien

  Ohhhh dat wordt lastig kiezen…ik heb 3 dametjes hier rondlopen, dus….. Als ik dan keuzes moet maken zou ik voor de kleinste (5) voor de dress pepper girl gnome pink gaan, want zij krijgt niet zo vaak wat nieuws. Ook de middelste (8) erft nogal wat kleding van de oudste, maar die gun ik dan zo’n mooi sporty vest, rood of geel mag ze zelf kiezen. Superactie Susan!!!

  21 september 2018 at 20:30
 • Reply Marjon

  Oh yes!!! Dit is mijn allerfavorietste (jaja, ik weet dat dit woord niet bestaat 😉 winactie ooit!!!
  Ik doe dus mee voor mijn 4 jarige nichtje Maaike! Toen ze mijn groene Gnome Love jurkje zag was ze helemaal enthousiast over de kabouters, hartjes en paddestoelen!! Ze mag als ze bij mij logeert altijd kiezen welke jurk ik aandoe, ik weet welke ze de volgende keer gaat kiezen, dat kan niet missen, dat wordt de kabouter jurk!!

  Toe ik haar vroeg of ze ook zo’n jurk zou willen, zei ze met een stralend gezichtje jaaah!

  Mijn nichtje had vandaag bedacht dat ze twee verschillende sokken aan wilde naar school, een groene en een roze, dus zo’n grappig eigenwijs jurkje dat past wel bij deze kleine dame!

  Dus nu hard duimen dat ik het fantastische jurkje Pepper Girl Gnome Love voor haar kan winnen (ik denk maatje 122-128).

  Een hele enthousiaste tante,

  Marjon de B

  21 september 2018 at 20:31
 • Reply Marlou de Bruin

  Oh wauw wat een super leuke winactie. Mijn hart maakte een klein sprongetje van blijdschap toen ik deze winactie las. Vanmiddag had ik het met mijn tweeling dochtertje van 3 over of ze graag een tante betsy jurkje wil. Oh yes mama zei ze heel vrolijk en blij ?. Ze zegt altijd mama heb je weer mooie jurk aan. Zou graag voor de mini gardenia gaan. En tja dan kan de andere niet achterblijven maar dat zou op deze manier super zijn. Iedereen veel geluk voor de mini’s!??

  21 september 2018 at 20:39
 • Reply Swenne Bijzet

  Oh Susan wat heb je weer een heerlijke winactie én de derde in 1 week! Geweldig! Ik doe heeeel graag mee voor mijn dochtertje, samen in een TB jurk lijkt me echt enig. Ik zou voor haar dan de sporty dress girl gardenia black kopen.
  Als ik win koop ik hem zelf ook gelijk, haha. Dat vind ik dan wel een heel goede reden om er zelf ook 1 aan te schaffen.
  Ik ga duimen ?

  21 september 2018 at 20:42
 • Reply Ger da

  Ja hoor, zie je dat je een echte lieverd bent (wat we allang weten natuurlijk) super dat je de kleine Betsy’s nu ook een kans geeft om zo’n cool jurkje te winnen. En wat een prachtige foto’s hier in je blog van de mama’s met Kids, ❤
  Hier geen kleine meisjes, dus voor alle dames een kansje meer om hun dochter misschien blij te maken.
  Heel fijn weekend Susan xx

  21 september 2018 at 20:42
 • Reply Ingeborg Dekker

  https://www.tantebetsy.com/nl/sporty-jacket-girl-solid-red.html
  Voor mijn dochtertje Nynke de super leuke rode sport jacket.
  Mama heeft die ook ?
  Maat 146-152
  Ze vind het zo leuk om hetzelfde aan te doen als haar mama.

  21 september 2018 at 20:50
 • Reply Astrid

  Dress pepper girl gnome love green voor mijn dochter van 5. Het zal haar super staan ??

  21 september 2018 at 20:53
 • Reply Vera van gerven

  Hi susan??,
  Ik moet natuurlijk mee doen met deze super actie om te twinnen met mijn mini me❤️.
  Mijn dochter Feline (2jr en 4mnd) is de dochter waarvan ik jaren geleden al wist dat ze me gegeven zou worden. Gek he. Ik heb er heel wat angsten en drempels voor moeten over hebben maar toen ze er eenmaal was wist ik waarvoor ik t ook alweer gedaan had. Ze is er en ik vind t ook heerlijk om met haar te tutten en haar lekker fleurig aan te kleden?.Daar word je toch ook vrolijk van. T zou super zijn om met haar te twinnen in de roze kabouter jurk???

  21 september 2018 at 21:01
 • Reply Corine

  Jaah,Susan, wat een leuke actie!! Mijn dochter zou de sporty jackets solid gold of green helemaal tegek vinden. Kunnen we twinnen in sporty jacket daar is moeders helemaal verslaafd aan. Knuffels Corine

  21 september 2018 at 21:12
 • Reply Christel

  Zo leuk deze actie!!! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 2,5 jaar. Ik denk dat de roze gnome haar heel leuk zal staan, maar toch, mocht ik winnen, kies ik voor de Gardenia red. En wel, omdat we dan kunnen twinnen! Ik heb zelf de Gardenia nog niet, maar deze staat wel op mijn wensenlijstje.
  Groetjes Christel

  21 september 2018 at 21:17
 • Reply Marjon van de Werff

  Wat een super toffe weggeef actie Susan!
  Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Faemke van 5 jaar. We wilden heel graag in de zomervakantie al shoppen voor leuke jurkjes maar doordat ik mijn hak net voor de zomervakantie brak is het tot op heden nog steeds niet gelukt omdat ik nog steeds met krukken moet lopen. Ik zou haar heel graag blij maken met de roze pepper girl girl gnome love omdat ik niet met haar heb kunnen doen de afgelopen 3 maanden wat ik wel zou willen.
  Nu heel hard duimen voor de prachtige jurk ???

  21 september 2018 at 21:21
 • Reply Saskia

  Voor mijn dochter Emma van 6 de dress pepper girl gnome love in het groen. Die wil ik zelf ook!! ❤️

  21 september 2018 at 21:22
 • Reply Martha Vanderhoeven

  Aah wat leuk deze actie. Voor onze stoere Rosakie zou ik graag ? Dress sporty girl happy camper blue willen. Echt leuk om al die odes aan de meisjes en een enkele jongen hier voorbij horen te komen??

  21 september 2018 at 21:25
  • Reply Martha Vanderhoeven

   Aah wat leuk deze actie. Voor onze stoere Rosalie van 2 zou ik graag ? Dress sporty girl happy camper blue willen. Echt leuk om al die odes aan de meisjes en een enkele jongen hier voorbij horen te komen??

   21 september 2018 at 21:26
 • Reply Kimm

  Mijn meisje krijg ik met geen mogelijkheid in een rokje of jurkje en kleurtjes is ze ook niet zo van…?!?! Lijkt zo niet op haar moeder, hihi ;0). Maar mijn zoontje is gek op kleur, vooral groen dus zo’n gaaf vest zou hem leuk staan.

  21 september 2018 at 21:30
 • Reply Tessa

  Oh wauw!? Natuurlijk doe ik mee… Mijn dochter wil het liefst iedere dag haar kabouterjurk aan.? Ik denk dat ze dolgelukkig wordt van nog zo’n super leuk Betsy jurkje. Al zou ik heel graag voor haar het rode sporty jacket willen, dus kiezen wordt nog moeilijk… Mag ik haar zelf laten kiezen? Heeft ze met de kabouters ook gedaan??
  Ik ga heel hard duimen ?

  21 september 2018 at 21:32
 • Reply Jacomijn

  Hoi Susan,
  wat een superleuke actie weer! Ik heb twee lieve dochtertjes, en beiden zijn gek op vrolijke jurkjes! Ze weten ook dat mama helemaal blij wordt van Betsy’s en staan regelmatig voor mijn kast er 1tje voor me uit te zoeken! 🙂 Ik doe mee voor mijn oudste dochter Norah, (maat 110/116) voor de
  DRESS SPORTY GIRL HAPPY CAMPER BLUE… staat haar vast heel mooi!
  Ik ga duimen….

  21 september 2018 at 21:36
 • Reply Carmen

  Ohhhhhh zo gaaf!! Ik doe graag mee voor onze vijfjarige. Ze was laatst al aan het mopperen dat de jurken van mama mooier zijn. De SPORTY DRESS GIRL GARDENIA BLUE in maat 110/116 of 122/128 zou ze vast helemaal geweldig vinden en dan spaar ik voor de ‘grote’ versie ?? Al denk ik dat ze in de happy camper ook heel happy is. Ik ga duimen

  21 september 2018 at 21:41
 • Reply Petra zuidhof

  Oh wat een leuke win actie! Mijn dochter vindt mijn jurken van tante Betsy heel mooi, dit zegt ze ook vaak smorgens als ik beneden kom. Wat leuk zou het zijn om voor mijn dochter zo’n mooi jurkje te winnen! Ze draagt maat 122/ 128 . Ze is gek van roze, zou de dress pepper girl gnome Love roze echt geweldig vinden! Groeten Petra

  21 september 2018 at 21:43
 • Reply Marjolein

  Mijn dochter is zo blij dat er nu ook tante Bersy voor haar is maar ze is wel teleurgesteld dat ik nog niet zo’n mooi jurkje voor haar heb gekocht ?. Tja…. ik heb zelf ook nog geen nieuwe collectie ?. Ik zou heel graag mee willen doen voor Viktoria voor de DRESS PEPPER GIRL GNOME LOVE black in maat 134/140. We gaan samen duimen ?. Veel liefs, Marjolein ?

  21 september 2018 at 21:45
 • Reply Petra van Ditmars

  Voor mijn lieve meisje die op dit moment erg ziek is. Sporty dress girl gardenia black in maat 110-116. Ik heb hem zelf ook en zou super zijn als we dezelfde hebben.
  Een opsteker in een zware tijd.
  Heel erg bedankt voor deze leuke actie.

  21 september 2018 at 22:00
 • Reply Liselot

  Ben zo blij dat nu ook mijn dochter kan shinen in tante Betsy. Nu zit ze alleen net in de broekenfase. Maar wat een stoere jasjes. De SPORTY JACKET GIRL SOLID BLACK zou ik heel graag winnen.

  21 september 2018 at 22:12
 • Reply Peggy

  Dat zou die vrolijke Coco van me leuk vinden om te twinnen met der mama! En natuurlijk die geweldige happy camper purple… in inmiddels alweer 146/152. Kunnen we samen shine op de camping☀️??

  21 september 2018 at 22:20
 • Reply Giny

  Ik weet zeker dat ik de kleine Eleanor hier heel blij mee zou maken en haar moeder ook? Haar eigen oma (mijn lieve buuf) kan het helaas niet meer doen. Ze heeft de geboorte van dat lieve meisje niet meer meegemaakt.Ik denk dat de dress sporty girl happy camper purple in 110/116 haar heel mooi zou staan.

  21 september 2018 at 22:31
 • Reply Tamara krotje en Ziza

  Heb zelf de holliday gnome love green. Mijn dochter van acht zag de jurk en haar reactie was zo leuk. Grote ogen en wauw wat een leuke jurk. Ze was weg van de roze versie. Mama die is zo mooi. Van de zomer ging haar favoriete rode jurk met bloem stuk na drie zomers. Die leek zo op de jurken van mama. Dus met een pepper girl gnome love pink zou hier een heel blij meisje in een blije jurk rond springen net als mama ❤️?❤️?❤️?❤️?❤️?❤️? wat kun je toch blij worden van een jurk ? oh ja en deze kabouter draagt maat 122/128.

  Liefs Ziza en Tamara

  21 september 2018 at 22:39
 • Reply karin

  oh ik doe super graag mee voor mijn kleine inmiddels al best grote neefje Krijn. Zijn passie is voetbal en hij draagt het liefst altijd voetbalkleren en daar past zo’n jack perfect bij. solid green in 122/128 graag dan kunnen we twinnen met mijn groene hoody van afgelopen zomer.

  21 september 2018 at 22:41
 • Reply Ellen Janssen

  Oooh wat een gave acties toch allemaal! Voor onze jongste diva van 5 zou ik graag Dress pepper gnome love pink of green mt 122/128 willen winnen! ?
  Lief!
  Warme groet,
  Ellen Janssen.

  21 september 2018 at 22:43
 • Reply Wilma Rommelse

  Susan wat doe je ons toch aan… te gekke win acties en ja ook de kleine man zo best zo’n stoer vest kunnen dragen. Daarom doe ik mee om mijn zoontje Jasper van bijna 6 ook een solid black jacket (122/128) te gunnen. Mijn dochter heeft de kabouters al in de kast hangen, dus mijn grote knul mag ook in een betsy. Wie niet waagt… :-*

  21 september 2018 at 22:53
 • Reply Botsy

  Wat leuk dit! Ik zou dolgraag DRESS PEPPER GIRL GNOME LOVE GREEN voor mijn dochter Emma willen winnen, die zal haar prachtig staan en ze zal er superblij mee zijn! Het komt steeds vaker voor dat ze mijn rokjes en jurkjes zo leuk vindt en dat ze die ook graag wil hebben.. 😀 Ze is net 6 jaar en heeft maat 122/128. Het zou echt leuk zijn als ze daadwerkelijk ook zo’n mooie jurkje aan mag.

  21 september 2018 at 22:56
 • Reply Valerie

  Voor mijn kleine lieve ?Pippa?die graag hetzelfde draagt als mama! Samen knallen in de mooiste kleedjes! De sporty ?girl gardenia ?orange? wil graag in onze kleerkast komen wonen in 110/116 ☺️

  21 september 2018 at 22:56
 • Reply Anneke Bouius

  Oh wowie!! Dit is toch superleuk! ❤ En ik ben blij dat het met jou weer de goede kant op gaat.
  Ik zou heel graag de Dress pepper girl gnome love black in maat 98/104 willen winnen voor mijn drie jarige kabouter Christa. Dan zou ik het ook aandurven een kabouterjurk te bestellen, hahaha.

  21 september 2018 at 23:26
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oooooh, wat leuk! Ik (mama) doe graag mee voor Lara (9 jaar, maat 146/152). Via Marktplaats heb ik al jurkjes uit de oudere collecties voor haar kunnen kopen waar ze helemaal weg van is. Van de collectie van dit jaar zou ze graag een jurk met kabouters willen winnen, Dress Pepper Girl Gnome Love blue. Ze draagt al sinds maat 92 alleen maar jurkjes en tuniekjes met een maillot of legging en heeft daar wel een eigen smaak in ontwikkeld, heel leuk om te zien! ?

  21 september 2018 at 23:44
 • Reply Ida

  Wat een gave actie weer en wat een leuke collectie. Nu heb ik een hele mode bewuste nichtje Felien en ze is 10 jaar en die sporty jackets zouden haar goed staan. Ze weet zelf vast veel beter dan ik welke kleur haar dan het beste zou staan. Ik vind haar toch mooi in alle kleuren :-). Fingers crossed. Iedereen veel succes

  21 september 2018 at 23:48
 • Reply Barbara de Bock

  Ik zou er dolgraag eentje willen winnen voor mn lieve nichtje Wietske.
  Welke mag ze zelf uitkiezen van me, ik vind ze zelf namelijk allemaal erg leuk.

  22 september 2018 at 00:33
 • Reply Zandra

  Wat een geweldige actie. Charlotte is gek met haar eerste TANTE Betsy jurk. Ze is ook verliefd op de rode jas met roze streepjes… dus ik ga voor hasr duimen ??????

  22 september 2018 at 00:44
 • Reply Jorina

  Ohhh wat gaaf Susan! Ik mas nog in het grootste kindermaatje! En zou dan de gardenia orange of het rode vest kopen!!

  22 september 2018 at 07:35
 • Reply Daniëlle van der Zijl-Parmentier

  https://www.38dresses.nl/a-52718245/tante-betsy/dress-pepper-girl-gnome-love-green-tante-betsy-meisjes-nog-98-en-110/
  Deze in maat 110 voor mijn mop! Wat een gaaaaave!!! ???

  22 september 2018 at 08:01
 • Reply Joyce Siemons

  Wat geweldig he al die kleine dametjes! En jongens met die stoere vestjes natuurlijk! Graag maak ik hier een kansje voor mijn kleine nichtje. Zij heeft de kleinste maat nodig, zou toch te schattig zijn om samen met haar nichtje in zo’n mooi jurkje te lopen 🙂 Veel liefs van Joyce

  22 september 2018 at 08:03
 • Reply Anne

  Wat een super leuke actie weer! Mijn dochtertje van 3 vindt zichzelf een echt prinsesje. Gister zei ze ook dat ze later een prinsesje wil worden. Ze houdt dan dus ook van alles wat roze/paars is en van jurkjes. Trekt geregeld mijn pumps aan en paradeert dan door het huis. Zo schattig.?❤️
  Voor haar zou ik dolgraag mee willen doen voor de het paarse happy camper jurkje! ?

  22 september 2018 at 09:00
 • Reply Grietje Bloemsma

  Wat een super actie Susan! Ik draag zelf altijd graag de tb jurkjes. Mijn middelste dochter gaf vorig jaar al aan dat zij ook heel graag tb jurkjes wilde. Zij is inmiddels 2 jurkjes rijker, maar nu begint de jongste ook. Het zou leuk zijn als we alle 3 een mooi tb jurkje kunnen dragen. Voor mijn jongste zou ik graag ook een happy camper in black in maat 122 willen winnen, dan kan ze twijnen met haar 2 jaar oudere zus. Hoe leuk zou dat zijn!!! ??

  22 september 2018 at 09:07
 • Reply Wilma

  O, Susan al weer zo’n leuke winactie! En je denkt ook aan de kleintjes! Mijn kleindochters zijn gek op roze en zullen dan de roze kabouters prachtig vinden. Ik doe graag mee voor een jurkje voor één van hen! Superleuk! Knuf!

  22 september 2018 at 09:51
 • Reply Cherielle

  Wat een leuke actie Susan! Ik doe graag mee. Ik ben supertrotse mama van 3 geweldige kids! De oudste (11) is een jongen. En hij heeft 2 kleine zusjes. Ik zou zo graag voor onze middelste (Roos 5 jr) meedoen. Ze is heel erg ziek geweest en inmiddels is ons kanjertje gelukkig schoon. We hebben onlangs gesproken dat we ons nu zeker genoeg voelen om binnenkort een feestje te geven; een vier-het-leven-(Roos 2.0)-feest. En natuurlijk zou een jurk van tante Betsy daar ultiem geschikt voor zijn want met haar Downsyndroom is zij de belichaming van ‘Hapiness in a Dress! ❤

  22 september 2018 at 10:45
 • Reply Saskia kolen

  Heb 2 lieve mini me’s
  Die nu beide een betsy in de kast hebben..
  Maar mama
  1 betsy in de kast is veel te weinig
  Dus doe ik graag mee met deze leuke lieve actie.
  De happy camper mt 134/140 staat nog op haar wishlist ??

  22 september 2018 at 11:17
 • Reply Keshia Claeyssens

  Hoi, ik heb een kleine meid die graag zelfde kleertjes aandoen als haar mama (ik dus). Wij hebben al de kabouteroutfit en deze vind ze alvast erg leuk! ééntje extra zal ze zeker en vast niet erg vinden 😀

  22 september 2018 at 12:16
 • Reply Sita

  Wat een superleuke actie voor de mini Betsy’s! Mijn dochtertje Jasmijn die net 6 geworden is, vind de Tante Betsy kleding geweldig, bij elke jurk die ik draag van TB vraagt ze of deze ook in haar maat is ? mocht ze winnen dan gaan we voor het rood roze sporty vest in maat 122/128, want dan kan ze weer twinnen met mama ?

  22 september 2018 at 14:50
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat een heerlijke blog, Susan. En wat ontzettend leuk, een winactie voor alle kleine Betsy’s. Mijn “hummel” is inmiddels bijna 17 en vindt de jurken die haar moeder draagt vreselijk ???. Dus ik doe deze ronde niet mee. Tenzij ik een eventueel gewonnen jurkje aan Lola van Bibi cadeau mag doen. Ik heb geen idee welke maat ze draagt. ♥️

  22 september 2018 at 15:39
 • Reply Mascha jongman

  Liefste Susan, mijn kleine dametje van 6 (maat 134) kijkt jaloers naar mijn sport jacket Gold… ‘die wil ik ook, mama’, zegt ze dan… en nu dan die gave winactie!! Zij is mijn wereld, samen met haar broertje en ik doe niks liever dan haar blij maken! Dikke zoen!

  22 september 2018 at 18:12
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Oeh een winactie voor kleine meisjes, daar moet ik natuurlijk wel aan meedoen met mijn kleine lieve meisje!! Vandaag bij Oui Couture in Axel en het Zwaailicht in Domburg geweest, maar helaas hadden ze beide de Dress pepper gnome love pink niet meer in maat 98/104 (waar mama haar zinnen op had gezet). We hebben wel een passessie gedaan en het is nog wat ruim, maar het kan al best vind ik (zie de foto onder het Facebook bericht ?). Op de het laatst had ze niet zo’n zin meer om te passen…. of moest ze nou hard huilen omdat ie er niet meer in het roze was? Jenthe en ik duimen iig voor de gnome pink in maat 98/104!!

  22 september 2018 at 18:25
 • Reply Tamara

  Ooooooh….dacht ik net dat het zo jammer is dat Tante Betsy er alleen voor kleine meisjes is en ik geen dochters heb, en jij kopt ‘m zo voor mij in Susan: de vesten kunnen ook voor jongens natuurlijk! Ik weet het zeker: mijn jongste zoon van 4 vindt dat te gek: Mama in een Tante Betsy jurk, en hij in het Sporty Jacket Solid Black!(mt 110/116)

  22 september 2018 at 22:57
 • Reply Stephanie Hendrikx

  Super super super leuk!!! Ik zou graag mee willen doen voor mijn kleine meisje. Ik ben net mama geworden van Celine op 30-08. We hebben nog ontzettend veel ruimte in haar kastje ook voor al wat grotere maatjes ?

  23 september 2018 at 08:03
 • Reply Alexandra

  Wat een onwijs leuke actie. Hoe leuk zou dat zijn, mijn nichtje in een jurkje van mijn favoriete merk. En, ze heeft ook nog een kleiner zusje, die het jurkje als ze iets groter is ook nog aan kan. Ik zie het al helemaal voor me en ben helemaal enthousiast. En, mijn nichtje is jarig op 6 oktober, dus dat zou een geweldig verjaardagscadeautje zijn. Het jurkje Pepper Girl Gnome Love green in maat 98/104 is favoriet, want groen staat haar zo leuk. En als ik de gelukkige ben, doe ik mijn blouse Gnome Love black aan, dan passen we helemaal bij elkaar. Fingers crossed…

  23 september 2018 at 14:39
 • Reply marja

  Gave actie, de groen sporty jacket zou Lisa onze kleindochter erg mooi staan, Lisa draagt maat 140 is bijna 8 en gaat over van zoete meisjes jurkjes naar sportieve items. Zo leuk om dit nogmaals mee te maken en dit kleine wondertje op te zien groeien.
  Susan, complimenten voor al je energie die jij hier in steekt!

  23 september 2018 at 17:21
 • Reply Daniëlle van der Zijl-Parmentier

  Jaaa! Voor onze Sofie! ? een GNOME LOVE PINK jurkje maat 110
  En wat weer een super gave actie van jullie! ???

  23 september 2018 at 21:18
 • Reply Joke

  Mijn dochtertje van 2,5 begint nu echt bewust te worden van haar kleding én krijgt er een eigen mening over haha. Ze vindt het super om met mij te twinnen, staat dan helemaal rondjes te draaien voor de spiegel en aait over haar buik als ze aangesproken wordt dat mem (Fries voor mama) en zij dezelfde jurk aan hebben. Ze zou het roze gnoom jurkje helemaal fantastisch vinden om te dragen ?
  https://www.tantebetsy.com/nl/dress-pepper-girl-gnome-love-pink.html in maat 98 / 104

  23 september 2018 at 22:41
 • Reply Joke

  Mijn dochtertje van 2,5 begint nu echt bewust te worden van haar kleding én krijgt er een eigen mening over haha. Ze vindt het super om met mij te twinnen, staat dan helemaal rondjes te draaien voor de spiegel en aait over haar buik als ze aangesproken wordt dat mem (Fries voor mama) en zij dezelfde jurk aan hebben. Ze zou het roze gnoom jurkje helemaal fantastisch vinden om te dragen ?
  dress pepper girl gnome love pink in maat 98 / 104

  23 september 2018 at 22:45
 • Reply Zomer van Buuren

  Wat een te gekke kleertjes, we worden er helemaal vrolijk van! Graag doe ik mee voor mijn dochter Zomer van 4 jaar, ze draagt 110/116 en dan is het moeilijk kiezen, ze zijn allemaal zo leuk! Zomer kiest het jurkje SPORTY GIRL HAPPY CAMPER BLACK??. Hopen dat we winnen?

  24 september 2018 at 10:04
 • Reply Sharon de Ridder

  Wat een toffe kleertjes! Ik maak voor mijn meisje graag kans op Sporty Jacket Girl Solid Black – maat 146/152; ze is dol op de blauwe kleur van de randen!

  24 september 2018 at 16:30
 • Reply Patty den boer

  Wauw! Ik ken een 5-jarig meisje dat enorm blij zal zijn met de dress pepper girl gnome love green in maat 122-128. Onze dochter is onwijs fan(en wij ook;)) van de Efteling en een jurk met paddestoelen en kabouters zal ze geweldig vinden. Om nog maar te zwijgen over hoe mooi dat groen bij die lange blonde haren, dat lieve snoetje en haar geweldige felroze bril zal staan. Maar bovenal vind ik dat ze hem enorm verdient. Ze is zo hard haar best aan het doen en zichzelf zo enorm aan het overwinnen als ze iets engs vindt! Daar kunnen veel volwassenen (waaronder ikzelf) veel van leren.

  24 september 2018 at 19:34
 • Reply Saskia P

  Hier een prachtige dochter van 9 jaar die behalve mijn krullende haar ook mijn voorliefde voor jurkjes geërfd heeft. Ze is helemaal weg van de Happy Camper Black.
  Geen meisje dat met alle winden meewaait, maar duidelijk haar weg kiest. Dat past goed bij Tante Betsy. Ik zie haar al extra shinen in de jurk. :-))

  24 september 2018 at 20:41
 • Reply Elske

  En ook nog even hier reageren. Want toen ik vertelde dat er nu een speciale kinderactie was, gingen er 2 gezichten heel hard stralen!
  Ze weten ook heel goed wat ze willen. Loïs wil heel graag het gele vest (134-140)en Lieke de kabouters. De roze en groene variant is niet meer verkrijgbaar in haar maat(146-152), maar de blauwe nog wel. Dus het is pas optie 3, maar ook daar wordt ze nog hartstikke blij van!
  2 meisjes blij maken gaat natuurlijk niet, dus maak ik de ander zelf blij ?!
  Maar zo leuk dat je dit speciaal voor de kids doet, echt super!

  24 september 2018 at 22:38
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.