Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

Little Red Riding Hood loves Strawberries

Hey girls vanochtend was het best frisjes en dan is er toch niets leukers om een jurk aan te doen van de nieuwe wintercollectie.

Ik ben gek op rood en koos voor de aardbeien print, Dress Lola Strawberry Red. Het Lola model is een van mijn favoriete modellen en met zo’n leuke print is het dubbel zo leuk.

En een paar Clumpy’s klompen eronder, model Eva in de kleur Float, maakt het plaatje af.

Op mijn werk zei iemand dat dit een hele leuke zomerjurk is. Ze keek me verbaasd aan toen ik zei dat hij van de wintercollectie is whahaha.

Ik ben zo blij dat wij het hele jaar door heerlijk kleurrijk rond kunnen huppelen in onze vrolijke Tante Betsy jurkjes.

En natuurlijk was en is dit een heerlijke zomerse print en deze jurk kun je zo’n beetje het hele jaar door aan.

Behalve als het subtropisch weer is dan is hij toch wat warm met het driekwart mouwtje. Geweldig ook die mooie roze biesjes bij de buste en de roze knoopjes. Ik vind dat soort details het jurkje helemaal af maken.

Dress Lola Strawberry Red Maat L = Taille 41 cm, OtO 44 cm, lengte 105 cm.

Ik deed vanochtend na mijn werk een uitgebreide fotoshoot in de tuin met deze jurk. En deed ook even de rode Long hoodie aan om jullie die combinatie te laten zien.

En met de hoodie op mijn hoofd voel ik me net roodkapje hihi. Ik koos daarom ook die titel voor de blogpost ;). Van binnen blijf ik altijd dat kleine meisje dat van sprookjes houdt.

En zo’n leuke Long Hoodie kun je natuurlijk ook aan als jurk.

Long Hoodie Pink én Red in maat L; Taille 45 cm OtO 51 cm, lengte 92 cm. Deze vesten vallen ruimer in de maat (zie de taille en oksel tot oksel wijdte. Bij jurken is die normaal 41-42 cm in de taille en 47 cm OtO wijdte in maat L.

Oh wat zijn het toch geweldige vesten, als ze volgende week online komen bij Tante Betsy in de webshop, ga ik mezelf trakteren op een zwarte en een groene.

Het Sporty Jacket Gardenia Red staat ook super bij de aardbeien print. Oh zucht ik geloof dat ik hier ook nog een paar kleuren van wil. Oranje vind ik zo gaaf en in het blauw is hij ook leuk. Sorry girls ik heb het Sporty jacket niet opgemeten, maar naar mijn idee vallen die netjes op maat.

Wie weet dat ik mijn effen Vera Jackets ga verkopen ;). Ik hou nu eenmaal van kleur en vind de Gardenia print super leuk. Oh ja de dames die nog steeds smachtend wachten tot ik mijn andere hoodies te koop zet, moeten nog even geduld hebben. Ik heb er de komende dagen gewoonweg de tijd niet voor.

Ik heb trouwens overal een maat L van aan wat ik vandaag show. En de Tante Betsy items heb ik allemaal ontvangen van die lieve Tante.

Vandaag kocht ik trouwens de 6 kadobonnen bij Tante Betsy.

Je kunt vanavond nog een kansje gaan wagen bij de blogpost Welcome on my happy Tante Betsy blog én onder het gedeelde bericht op mijn Facebook pagina. Morgen maak ik dan de winnaressen bekend op mijn verjaardag.

51 jaar word ik alweer en ja dus ook op je vijftigste kun je gerust in een aardbeien jurk rondhuppelen. Niks hoeft natuurlijk máár alles mag! Als jij er maar blij van wordt.

De Clumpy’s die ik op de foto’s aan heb, heb ik ook ontvangen ;). De rode zijn model Noor.

De Clumpy’s model Eva lijken hoog, maar dat zijn ze niet hoor, het verschil tussen de hakhoogte en de zoolhoogte is 4 cm. Een perfecte hoogte om de hele dag comfortabel op te lopen.

Met het rubberen tussenstuk en de rubberen onderkant kun je geluidloos lopen. De rode Noor Clumpy’s hebben 2,5 cm verschil tussen de hak en zool. Oh ja nog iets belangrijks, model Eva valt een maat groter (ik draag maat 38) en model Noor valt op maat, daar draag ik maat 39 in.

Ik heb mijn Clumpy’s klompjes en blote benen wel verwisseld voor een fuchsia roze panty van Kunert en mijn rode cowboylaarzen. Ik moest vanmiddag naar de therapeut fietsen en het was toen frisjes. En op de fiets hoef ik me dan minder zorgen te maken voor een jurk die omhoog kruipt ;).

Oh ja de leuke roosjes van Urban Hippies heb ik zelf gekocht. De rode Primrose armband heb ik een keer gekregen voor mijn blog en de roze kreeg ik cadeau van dochterlief ;). Morgen ga ik trouwens samen met dochterlief genieten van een lekkere high tea en ‘s avonds uiteten met manlief.

Heb een fijne avond lieve Tante Betsy girls! Een leuke reactie wordt altijd gewaardeerd.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

75 Comments

 • Reply Joyce

  Met cowboylaarzen vind ik helemaal tof 😍🍓
  Ik ben ook ijverig op zoek naar paar rode!

  15 augustus 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hey die Joyce je kunt altijd informeren bij Boeties.nl of de rode DWRS laarzen weer op voorraad komen. Die zijn wel puntiger ;). Succes! Knuff!

   16 augustus 2018 at 07:13
 • Reply Natasja

  Oh wat staat rood jou toch geweldig Susan! En wat leuk om zo verschillende items van de nieuwe collectie met elkaar te combineren, heerlijk!

  15 augustus 2018 at 19:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Thanks! Ja zo leuk is dat hè. Ik zit me net te bedenken dat ik toch echt ook die Sporty Gardenia jackets in alle kleuren wil whahhaha. De effen doe ik niet zo snel aan (gebruikte ik bij de fysio wel met mijn Tante Betsy pants) dus hupsakee de verkoop in. En ja ik ben echt gek op rood, als vuurteken past deze kleur inderdaad super bij mij en natuurlijk met mijn blonde haren whahaha. Knuff!

   16 augustus 2018 at 07:18
 • Reply chucky1012

  Hahaha….
  Leuke passende titel bij deze vrolijke post 👌
  Zo grappig dat iemand dacht dat dit een zomerse dress is.
  Maar dat het van de komende herfst/winter collectie is.
  Mooie foto’s.
  Rood staat jou prachtig 😍

  Een fijne avond en gezellige dag morgen Xoxo

  15 augustus 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Gaat helemaal goed komen, ik heb wel enorm slecht geslapen en manlief maakte me net wakker om me te feliciteren en kom niet meer teug in slaap. Och ja zo heb ik meer van mijn dag😜 alhoewel ik wel denk dat ik vroeg in slaap zal vallen vanavond hihi. Knuff!

   16 augustus 2018 at 07:20
 • Reply Joyce Siemons

  Prachtige foto’s! Die print op print combi vind ik écht geweldig😍

  15 augustus 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja wat een supercombinaties zijn dat hè. Ook helemaal in jouw straatje dit combineren met prints. Ik heb al zoiets ik wil die Sporty Jackets in alle kleuren hebben 😜😂😁. Knuff!😃😘 oh ja ik kan smillies posten yihaa💃😃

   16 augustus 2018 at 07:22
 • Reply Heidi

  Wat een heerlijke blog weer. Ik vind de rode jurk zo mooi. Grappig dat ze dachten dat t een zomerjurk was. Nee hoor wij dragen ook aardbeien in de winter 🍓😍🍓

  15 augustus 2018 at 19:40
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja hè wij doen dat gewoon. Ik weet wel nog dat het agentschap dit een te zomerse print vond. But so what wij dragen Tante Betsy het hele jaar door en willen KLEURRRR.
   Dus zo blij dat die print er is en och als je zo handig bent als Joke dan maak je er korte mouwen van voor diegene die het stoort. Maar wij zijn alleen maar blij met al die leuke vrolijke prints, yihaaa💃😍😃. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:26
 • Reply patricia

  Wat een heerlijke vrolijke fotoreportage.
  Lfs Patricia

  15 augustus 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi dankjewel. Ik had nog veel meer willen passen en op de foto zetten. Ik wil namelijk nog een overzicht maken met alle maten erbij zodat jullie alvast kunnen zien hoe alles staat en valt. Wie weet maak ik straks nog wat foto’s. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:28
 • Reply Ina Sloot

  Wat staat rood je ook super goed!! En dat Gardenia vest is echt zo gaaf!
  Ik wens je morgen alvast een hele fijne dag. Moet je nog werken? Of nog andere spannende plannen? Veel plezier!! 😘

  15 augustus 2018 at 19:44
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Op donderdag werk ik tegenwoordig niet meer en morgen heb ik vrij gepakt. Leek me wel zo lekker de ochtend na mijn verjaardag. En nee geen spannende plannen, maar gewoon een heerlijk relaxte dag samen met dochterlief 👭💕😃 en in de namiddag met manlief 👫😍😃. Morgen ga ik mijn vader weer eens zien na maanden (we bellen wel regelmatig) en volgende week ga ik vast ook nog samen met mijn dinnetje die een week voor me jarig is ons nieuwe levensjaar vieren. Dus gewoon heerlijke een op een contacten zoveel leuker. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:32
 • Reply Mirna

  Mooie combi’s! En wat zijn die vesten heerlijk hè!… heb ook de rode en de rose en ze zijn zo geweldig te combineren 😁…. de aardbei staat jou ook super mooi! 😍

  15 augustus 2018 at 19:46
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja die vesten (de hoodies dan) daar woon ik in, maar ik denk dat die Sporty Jackets een nieuwe favoriet gaan worden. Ik merk dat ik toch ook wel heel vrolijk word van die print en de combinatie met andere printjes. Geniet ze heerlijk van de jouwe! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:34
 • Reply Daisy van Vliet

  Toffe jurk! Staat je erg mooi. Ik heb in rood eigenlijk nog niks maar je inspireert me wel op deze manier :).
  Ik wens je morgen alvast een hele fijne dag!

  15 augustus 2018 at 19:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja ik ben echt gek op rood. Ik ben nu eenmaal van de knalkleurtjes en er is geen betere manier om te knallen als in rood. En vaak is dat een kleur die toch best veel mensen staat, zelfs roodharigen, je moet het alleen durven te dragen. En het moet natuurlijk bij je passen bij wie je bent😉. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:37
 • Reply Alexandra

  Heel gaaf die rode aardbeien jurk. Kan inderdaad het hele jaar door gedragen worden qua print. Super handig. Lange vesten zijn ook top. Ik vind die roze leuk maar dan weer niet de oranje binnenkant van de capuchon. Dan liever het wollen vest voor mij. Ik wens je voor morgen alvast een heel fijne en gezellige verjaardag. Maak er een mooie dag van.

  15 augustus 2018 at 19:50
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   De binnenkant van de roze is ook gewoon rood. Ik denk dat dit op een later moment is veranderd en het wel zo op de foto’s staat, maar het is echt een rode binnenkant ;). Knuff!

   15 augustus 2018 at 21:25
 • Reply Neeltje

  Wauw, rood rocks 😍😎

  15 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Corine

  Prachtige combi weer, met hoodie en met jacket!!Knuffels Corine

  15 augustus 2018 at 19:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd. Ja zo blij mee en ik geloof dat ik dus nu ook alle sporty jackets in alle kleuren wil whahaha. Knuff!

   16 augustus 2018 at 07:39
 • Reply Jacqueline

  Ik deel je liefde voor de Lola helemaal… zo sterk zelfs, dat ik nadat ik de rode al in mijn kast had laten verdwijnen van de week toch ook nog de blauwe Lola Strawberrie heb gekocht. En wat ben ik er vlij mee, zo’n prachtige kleurcombi! Uiteraard staat ze jou ook weer prachtig en idd heerlijke combi’s met de hoodies, zowel de rode,als de roze. En ik vind het ook zo geweldig dat veel jurkjes zo heerlijk “het hele jaar door” laten dragen, extremen daargelaten natuurlijk!

  Wens je een hele fijne “oudejaarsavond” 😘😘

  15 augustus 2018 at 19:59
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel lieverd. Ja ik zag van de week jouw foto voorbij flitsen en dacht al die wil ik ook whahaha. Maar ik heb hem in Bobbie model en dan is hij ook leukk! Maar heel herkenbaar hoor dat je een favoriete print/model in meerdere kleuren wilt😜😂. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:41
 • Reply Hennie Rijnders

  Ja. Rood is wel echt een van de meest sprekende kleuren voor jou. Het staat je geweldig. Winterjurk of niet….hiermee is het altijd zomer.😀 Fijne avond😘Hennie

  15 augustus 2018 at 20:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! En jaaa zo is het met onze jurkjes is het altijd zomer en worden we altijd blij. Ik word echt oprecht blij als ik zit en naar beneden kijk en zo’n vrolijke print zie. En onze omgeving vast ook😉. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:43
 • Reply Daniëlle van der Zijl-Parmentier

  Jaaa! Weer een leuke blog! Ik ben ook helemaal verliefd op het lekkere lange roze vest! Ik hoop ooit deze ook te kunnen kopen! Matched zooo mooi met alle items van Tante!
  Veel plezier morgen! Lekker genieten van alles!
  😘

  15 augustus 2018 at 20:09
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja dat roze hoodie vest is echt een toppertje. Ik denk dat die snel weg zullen vliegen en naar wat ik gehoord heb van een dinnetje die contact had met Tante zijn er maar weinig van gemaakt. Ik ben er in ieder geval dolblij mee. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:44
 • Reply Grietje Bloemsma

  Mooi rood is niet lelijk. Prachtig!! 😍

  15 augustus 2018 at 20:09
 • Reply Merula

  Wat zijn ze gaaf hé die hoodie’s!!
  Hier de blauwe al in bezit maar wil ook zeker nog een roze!
  En die gardenia jackets zijn ook zo leuk hé!
  Dat wordt straks nog moeilijk kiezen!
  Hoop dat er ook aardbeien shirtjes komen, zo’n leuk printje!

  15 augustus 2018 at 20:16
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa ze zijn echt geweldig! Ik ben stiekem heel benieuwd ook naar de blauwe kleur. Maar ik heb een oudje in het blauw en een Lotte Jeans vest dus dat is goed zo hihi. En ondertussen heb ik zoiets die Gardenia Jackets wil ik gewoon in alle kleuren whahaha. Snel maar wat items op Marktplaats gaan zetten ;). Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:48
 • Reply Esther Scholten

  Wauwie staat je mooi !
  Je straalt in rood en roze !
  Fijne verjaardag morgen 💋

  15 augustus 2018 at 20:16
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja dit zijn ook echt mijn kleurtjes en oranje is ook zo’n kleur die me super staat. Heerlijke knalkleurtjes daar word ik vrolijk van💃😍. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:50
 • Reply Enne

  Hoera je kan weer in een jurk met mouwen (fijn dat je arm herstelt)!

  15 augustus 2018 at 20:23
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa zo blij dat het ook niet meer zo’n pijn doet. Er uit komen gaat wel nog wat moeilijker, maar het lukt hihi. Normaal zou ik sneller toch voor een korte mouw kiezen, maar de jurkjes zijn zo leuk en zo kan ik aan jullie laten zien hoe het staat en valt ;). Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:51
 • Reply Monique

  Mooi dat rood!!🍓🍓 Staat je super!😍
  En gecombineerd met Clumpy’s en laarzen, beide gaaf!
  Ik twijfel nog tussen aardbeien en kabouters..😁
  Fijne verjaardag morgen!

  15 augustus 2018 at 20:38
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Oh ja keuzes maken is soms zo moeilijk. Ze zijn allebei zo leuk dat maakt het allemaal lastiger. Wie weet doe ik dadelijk de Holiday Gnome Love aan…in de ochtend is het nog wat frisjes zag ik en die jurk is zo gaaf. Of misschien toch maar een echte zomerjurk whahaha. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:54
 • Reply Peet

  Helemaal jou kleur dit rood! Prachtig … begin nu zelf ook te twijfelen of ik de aardbeien in rood toch maar niet moet gaan passen … zo mooi weer ❤

  15 augustus 2018 at 20:45
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahahaha dankjewel! Ja het is echt mijn kleur, ik word er zo blij van. Maar stiekem word ik dat van alle knalkleurtjes ;). Deze zomerse kleurrijke wintercollectie is echt helemaal mijn ding en ik krijg steeds meer de neiging om items die niet zo heerlijk kleurrijk zijn te verkopen. Ik ga voor nog meer kleur deze winter. Yihaa💃! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:56
 • Reply EstherK

  Rood staat jou echt heel mooi! Ik heb van het aardbeienprintje de Bobbie. Ook een heel mooi model. 😍

  15 augustus 2018 at 20:54
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja het Bobbie model is ook een super leuk model. Zo leuk dat Tante altijd verschillende modellen maakt zodat we allemaal mee kunnen genieten. Of er nu ook setjes zijn weet ik eigenlijk helemaal niet (las dat hierboven ergens in de comments). Geniet heerlijk van je jurk lieverd! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 07:58
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Oh lieverds ik zou het liefste op iedereen even gezellig willen reageren, maar ik ga weer sociaal doen. Moest effe checken of er nog spam reacties waren…er bleek een reactie van een Tante Betsy girl niet door te komen. Maar dat is nu opgelost 😉 Dikke knuffels!

  15 augustus 2018 at 21:27
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oops ik lees nu nog eens mijn blogpost en merk dat het toch niet lekker loopt. Dat komt op de eerste plaats dat ik deze blogpost pas in de avond getypt heb en op het laatste moment nog de afmetingen en dat soort informatie er tussen in geplakt heb. Het was weer een race tegen de klok, ik merk dat ik gemiddeld toch wel twee uur nodig heb voor zo’n blogpost helemaal zo te krijgen zoals ik wil. Die had ik deze keer niet, maar och ja jullie hebben toch mee genoten 😉 whahaha. Dikke knuffels van Susan die nog wakker ligt en haar volgende blogpost al schreef. Wie gaat winnen daar kijk ik morgen naar aan de pc, dan ga ik met mijn ogen dicht scrollen met mijn muis. Slaap lekker lieverds!

   16 augustus 2018 at 01:58
   • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

    Jippie het is me gelukt om via mijn telefoon te reageren met mijn inloggegevens. In de app lukte dat niet… zo voordat ik nog meer ga kwebbelen ga ik er vandoor en ga even lekker in een rommanetje lezen om af te schakelen en te gaan slapen… Knuff😃😘😇

    16 augustus 2018 at 02:01
 • Reply Ger da

  Wie wil er nu niet zo uitzien op haar bijna 😉 51e. Looking good!
  Wens je een hele fijne verjaardag morgen,geniet maar lekker van de aandacht. 💋

  15 augustus 2018 at 21:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Whahaha heerlijk! Ja dat doen die vrolijke Tante Betsy jurkjes met me én met ons. Die houden ons jong! Daar kan geen crème tegenop. Wij hebben het tovermiddel ontdekt! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:00
 • Reply Marianne Asselman

  Gave leuke toepasselijke titel van een leuke blog. Ook ik heb vandaag mijn rode Hoodie aangehad, die heerlijk zit. Dank he wel weer voor het opfleurdertje.

  15 augustus 2018 at 21:45
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh ja heerlijk genieten is dat hè. Ik had hem ook aangedaan op de fiets, maar halverwege heb ik die toch maar weer uitgedaan whahaha. Het werd steeds warmer en warmer ;). Maar zeker weten ga ik in dat vest wonen. Geniet van de jouwe! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:02
 • Reply Anne Filden

  Ik ben heel benieuwd naar je OOTB morgen. Gelijk even proberen nu of ik kan plaatsen onder mijn alter ego.😉

  15 augustus 2018 at 21:49
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Lieve Susan,
  Wat een heerlijke blog weer en precies over het juiste jurkje. Dit model is namelijk mijn ultime favorite! Ik heb de kabouters in het zwart en ik MOET 😂 zeker de groene hebben. En ik was eigenlijk principieel tegen de aardbeien, omdat aardbeien zomerkoninkjes zijn en die draag je niet in de winter. Maar jij hebt mij volledig overtuigd. En ik wilde toch nog een rode jurk. Goed excuus, om deze alsnog aan te schaffen 😜.
  Dank je wel meis 😘

  15 augustus 2018 at 21:51
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk! Ja gewoon heerlijk van gaan genieten en die koude winter buiten de deur houden met vrolijke printjes. En altijd leuk om te lezen deze heerlijke enthousiaste reacties. Knuff!

   16 augustus 2018 at 08:05
 • Reply Annelies van der Valk

  Die roze hoodie ga ik ook bestellen volgende week die is geweldig.

  15 augustus 2018 at 22:08
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa zekers doen. Die is zo gaaf en kun je bij heel veel jurkjes combineren net zoals groen. Geniet ervan! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:05
 • Reply Petra Leferink

  Heyyyy,

  Moou hoor die kleuren bij elkaar en dat roze vest. Zucht…..nog eventjes geduld en dan duik ik er bovenop….Whahaha!!! Fijne dag morgen lieverd!
  XxxxX Peet

  15 augustus 2018 at 22:08
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja jij zit maandag in de startblokken! Hup die roze hoodie in je mandje gooien en keihard naar de kassa rennen. Loop je daarna nog wel eens terug om te kijken wat je nog meer wilt. Maar je kunt dat natuurlijk ook gewoon meteen mee uit de rekken rukken als je toch bezig bent. Gewoon doen alsof je een minuut shoppen hebt gewonnen. Oh wow dat zou pas een gave prijs zijn een minuut gratis shoppen in het magazijn van Tante Betsy💃🎉😜😂! Ik ga heel hard duimen dat het je lukt. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:09
 • Reply Miranda buter

  Wat staat het toch allemaal weer mooi!!! Inderdaad zomer en winter door!!!!
  En de leeftijd maakt ook niet uit… zolang je maar straalt!
  Liefs Miranda buter

  15 augustus 2018 at 22:24
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Precies lieverd! Gewoon heerlijk jezelf zijn en of dat nu in een knalkleurtje is zoals ik altijd draag of dat je voor een rustige print en kleur gaat. Alles mag als jij er maar blij van wordt. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:10
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat mooi allemaal weer, de vesten, de jurk, de Clumpy’s. 🌸🍓♥️ Liefs Petra.

  15 augustus 2018 at 23:06
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja heerlijk is dat hè lekker combineren met kleurtjes. Ik zie de mensen echt wel naar me kijken toen ik gisteren in het centrum van Kerkrade aan het shoppen was. Maar och hebben ze wat te zien😜😂. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:12
 • Reply Elske

  Wat een mooie combi’s allemaal!! Heerlijke kleuren ❤!
  Fijne dag morgen!

  15 augustus 2018 at 23:12
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel dat gaat vast lukken. Was wel een hele korte nacht, na twee uur pas gaan slapen als het niet drie uur was en manlief maakte me om 7 uur alweer wakker om me te feliciteren. Och ja zo geniet ik extra lang van mijn verjaardag😉💃🎉. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:13
 • Reply Petra van Vliet

  Prachtig, die aardbeitjes! Ik hou ook van rood, deze staat op mijn verlanglijstje.
  Ik ontdekte net dat je blog veranderd is, wij zijn lekker op vakantie, dan mis je wel eens wat… Maar ik heb ‘t gevonden 🙂
  Liefs, Petra

  15 augustus 2018 at 23:13
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha ja ik ben zomaar eindelijk overgestapt naar mijn nieuwe blog. Mijn oude blog blijft als naslagwerk beschikbaar. Maar bloggen doe ik vanaf maandag hier, de week ervoor wel al enkele blogposts dubbel gepost. Een nieuwe verse start past helemaal bij mij en de energie van dit moment. Yihaa! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:16
 • Reply Marjon

  Hoi hoi,

  Super dat rood bij jou! Tof die aardbeien, het Lola model daar ben ik ook echt fan van! En wat combineer je alles toch weer leuk!

  Ik had vandaag ook weer een heerlijke TB outfit aan met jurk en sporty jacket en een armbandje en roosje van Urban Hippies! Helemaal leuk die vrolijkheid, maakt je dag toch wat mooier hè!

  Ik wens je voor morgen een heel gezellige en vrolijke verjaardag 🍄🎈🎂🍓

  Lieve groet,
  Marjon

  15 augustus 2018 at 23:20
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Ja je word gewoon vrolijk van al dat leuks hè. Heerlijk combineren is zo leuk. Geniet er maar van en zo maken we samen de wereld een stukje vrolijker. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:18
 • Reply Sylvia

  Hele mooie outfit/combi’s <3 Ik had vandaag mijn roze kabouters voor het eerst aan en eigenlijk wil ik haar de komende week/2 weken echt niet meer uitdoen <3 <3 helemaal gek op die print, terwijl ik eerst wel ff moest wennen (toen ik de print voor het eerst zag).

  Ik wens je een hele fijne verjaardag! Geniet van je dag <3 <3

  15 augustus 2018 at 23:49
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Whahaha heerlijk toch?! Ja ik had gisteren tijdens mijn passessie (ik moest nog enkele jurkjes passen en wilde aangeven of ik nog wat anders wilde en wilde omruilen) echt een paar jurkjes aan willen houden. Zo gaaf! Ik denk dat ik de roze rode kabouterjurk vandaag aan doe…als het niet te warm is of ik switch gewoon in de middag naar een zomerjurk whahaha. Geniet er heerlijk van! Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:20
 • Reply Tamara

  En nu ben je al jarig! Van harte gefeliciteerd! Ik wens je nog veel kleurrijke jaren toe!

  16 augustus 2018 at 00:04
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel! Jaaa ik zag je post nog vannacht hihi. Zo had ik extra lang van mijn verjaardag😜😂. Knuff😃😘😇

   16 augustus 2018 at 08:21
 • Reply Tuttebollekakkie

  Happy birthday Roodkapje 👠🧣🎒! Greetz Inge

  16 augustus 2018 at 17:27
 • Reply Sylvia W

  😍 wauwww! Wat een gave combinatie foto’s ik snap dat je hier zelf ook helemaal blij van wordt, nou ik ook! De lieve details aan de jurkjes maken ze echt zo speciaal helemaal af. Alleen daardoor kunnen sommige een hele speciale betekenis voor mij hebben 🤗
  Hihi ff het leuke lesje voor mezelf, ik kan nu ook makkelijker lezen en reageren via mijn mobiel! 😋hihi
  Hele fijne voortzetting van jou jaardag 😘 mrs Positivo & hopelijk blijf je nog jaren ons verblijden met jou Tante Betsy alles 💃🎶 knuff uit Delft 😘

  16 augustus 2018 at 19:01
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.