Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Review, Tante Betsy shops

Life is so much fun with Susan

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga

Hey lieverds vandaag een heerlijke gezellige kwebbelblogpost en jullie mogen meteen meegenieten van mijn nieuwste Tante Betsy jurkje. Oh wat is het een gaaf jurkje en wat ben ik er blij mee. Ja lieverds vandaag een ‘het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’ blogpost. Ja ondanks alles wat er nu in de wereld gaande is. En eigenlijk net daarom, is het belangrijk om te kijken waar je allemaal dankbaar voor bent en waar je blij van wordt.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain

Ja lieverds door iedere dag een vrolijke jurk of outfit aan te trekken, maak je er al een feestje van. Niks leukers om je prachtige lijf te omhullen met een mooi passend jurkje en de jurkjes van Tante Betsy zijn ook nog eens super comfortabel. Voor mij is er eigenlijk weinig verschil, ik ben altijd al veel thuis en kleed me leuk aan voor mezelf en niet voor een ander. Ik voel mezelf blijer en vrolijker in een leuk Tante Betsy jurkje. Het helpt echt om de gemoedstoestand omhoog te trekken, ik blogde al eens over de kracht van kleuren en wat die met je doen.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain

Ik ben iemand die echt knalkleurtjes nodig heeft, ik word bleek van pasteltintjes. Ik koos vandaag voor de heerlijke knalroze Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Pink, ik draag deze in maat S. Normaal zou een maatje kleiner bij dit ruimer vallende jurkje goed zijn. Maar ik had de kans om deze jurk bij Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion in Heerenveen te passen. Maat M zat eigenlijk net zo goed als maat S, maar ik wist van de Maria Beau Belle dat de S beter zat dus dan is de keuze makkelijker gemaakt. Vooral als je ook nog eens aan het afvallen bent ;). Ik zit inmiddels op 73 kg.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain

Ik kocht dat weekend bij SoMuch Fashion trouwens de zwarte Maria Apple Grain. Voor de momenten dat ik behoefte heb aan paars of zwart aan mijn lijf. Binnie van SoMuch had deze Apple Grain print in het roze wel in een setje, dus heb ik die even gepast om te kijken of ik voor deze zou gaan of de Betsy Fleurie Pink. Ik zag het meteen aan mijn gezicht dat de hardere kleuren me meer deden. Ja de Fleurie is enorm gaaf en staat me ook mooi, maar dit staat me beter ;).

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Fleurie @SoMuch Fashion

Ik ben inmiddels wat afgeleid met mijn gekwebbel want ik ga vandaag de slingers ophangen. Nou ja ik ben een papieren slinger aan het maken van prenten uit een sprookjesboek. Maar ik wil hem plastificeren zodat het papier niet vervaagd door de zon op ons terras en dan moet ik toch echt even op de fiets springen en naar de Action gaan. Of zou ik wachten tot manlief terug is en toch even lekker alleen het bos in huppelen.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan -het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen

Ja lieverds ik schreef er maandag al over dat ik meer vreugde, vrolijkheid en blijheid in mijn leven wil brengen. Dat ik gewoon een heerlijk vrolijk huppelend elfje wil zijn. En in mijn vandaag binnen gekomen Tante Betsy Dress Lizzy Manga Green gaat dat helemaal goed komen (en natuurlijk in iedere andere vrolijke jurk die ik heb ;)). Ik had me al vaker afgevraagd of het Lizzy model me wel zou staan. Ik vond haar wat wijd op de heupen en taille vallen, maar dat is dat model. Dus dan maar in een maat kleiner, want model Lila was er alleen maar in het zwart. En deze Manga print wilde ik in alle kleuren hebben whahaha.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga

Yihaaa ze past en wat is ze gaaf! Zo blij dat ik gekozen heb voor maat M en de gok gewaagd heb. Want met een OtO van 41-42 cm en een buste omvang van 110 cm is dat best wel spannend. Maar dit viscose jurkje rekt heerlijk mee en ik zie geen wit ertussendoor, terwijl ze wel een witte ondergrond heeft. Voor mij is de taillemaat het allerbelangrijkste en 41 cm is de juiste afmeting voor mij.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga

Ze valt dus wijder in de taille en heupwijdte (54 cm) en is daarom echt geschikt voor een peer figuur. Voor een zandloper figuur zoals ik ben is een maatje kleiner mooier. Oh ja ze valt wel wat langer met 107 cm (wat ik heb opgemeten vanuit de schoudernaad). Maar met mijn weelderige vrouwelijke vormen wordt ze vanzelf wat korter whahaha.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Lizzy Manga

En de blauwe komt ook naar me toe…ik ben een blij ei! Ik zag haar al bij Jacqueline (ook in maat M) en wow wat is die kleur ook gaaf. Het is echt wel een collectors item, want er zijn maar weinig van geproduceerd. Nou lieverds genoeg gekletst ondertussen zit ik in het bos te genieten en ga ik dadelijk met manlief naar de Action. Heb een fijne avond of een fijne dag (als je dit bericht op een later moment leest ;)). Maak van iedere dag een feestje lieverds door zelf de slingers op te hangen.

Happy Susan blog - Life is so much fun with Susan - Tante Betsy Dress Maria Apple Grain

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Caro

  Wat een leuke slingers!!! Hopelijk kunnen ze snel op jouw terras hangen. De apple grain vind ik tof, de kleuren staan je goed! En de manga dresses staan tot nu echt iedereen mooi😍. Een te gekke print dus!

  15 april 2020 at 19:44
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja ik ben eerlijk gezegd zo veel mogelijk offline dus nog niet veel jurkenzusjes foto’s gezien. Het is echt een super gaaf printje en de viscose stof rekt heerlijk mee dus blij dat ik voor een M ben gegaan én nog blijer dat ook de blauw nog komt. Dikke knuffels😘😘

   15 april 2020 at 20:01
 • Reply chucky1012

  Wat staat de Lizzy jou mooi 😍
  Fijn dat de blauwe ook naar jou onderweg is.
  Hoe de maten zo verschillend kunnen zijn….
  Inderdaad men moet zelf de slingers ophangen als je er dagelijks een feest van wilt maken… het is toch erg leuk om jezelf mooi aan te kleden ook al gaat men nergens heen…. 😃😄😃
  Ben zo benieuwd als je zelfgemaakte slingers geplastificeerd zijn hoe ze eruit zien….
  Laat je het eindresultaat zien?

  Een hele fijne avond… 😘

  15 april 2020 at 19:45
  • Reply Happy Susan blogger

   Ga ik doen lieverd, dat ga ik nog shown. Tijdens het klaarmaken van het avond eten de vlaggetjes door het plastificeer apparaat gedaan, maar moest nog werken aan deze blogpost zodat die online kon (links plaatsen enzo en omslagfoto maken).
   Morgen ga ik weer heerlijk creatief aan de slag.
   En ja over the moon met deze jurk én zo blij dat de blauwe ook komt. Dit Lizzy model is gewoon een heel ander model en eigenlijk voor dames met een peerfiguur bedoeld. Daarom heb ik haar in een maatje kleiner besteld ;). Knuff😘😘

   15 april 2020 at 20:05
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ooohh ja, wat is de manga gaaf en dan is de blauwe ook nog onderweg. Jippie hoe leuk 😘

  15 april 2020 at 20:02
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja echt te gek hè. Ik was zo benieuwd of hij me wel zou staan en of hij wel zou passen. Maar die dunnere viscose stof rekt heerlijk mee en schijnt helemaal niet wit door, dus erg blij mee. En over the moon dat de blauwe ook komt🤩💙😃. Dikke knoevels😘😘

   15 april 2020 at 20:06
 • Reply Wilma

  Hoi Susan, wat straal je in de roze appeltjes! Echt een kleurtje voor jou. De groene Manga is ook prachtig!
  Ik ben heel benieuwd naar je mooie slinger, wat een leuk idee om dat van mooie plaatjes te maken.
  En ja we moeten zelf de slingers ophangen! Knuf voor jou!

  15 april 2020 at 20:02
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja roze is ook echt mijn kleur hè. Ik word zo blij om al gewoon naar beneden te kijken naar de print. En jaaa de groene Manga is gaafff!
   Ik ga morgen weer verder aan de slag met de vlaggetjes slinger. Ze zijn allemaal afkomstig uit een sprookjesboek en het was al een feestje om die plaatjes uit te knippen. En om ze mooi glanzend te zien verschijnen onder het lamineer apparaat uit. Eens kijken of ik er met de perforator gaatjes in maak of op een andere manier ze aan elkaar bevestig 😉. Knuff😘😘

   15 april 2020 at 20:10
 • Reply Doortje

  Wat gaaaf die slingers van sprookjesboeken!!
  En natuuurlijk weer hartstikke goede outfits 🙂
  Xx

  15 april 2020 at 21:26
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel Doortje ja vandaag de slinger afgemaakt. Gisterenavond had ik ze al door het lamineer apparaat gehaald en vanochtend vond ik het ideale koord voor er doorheen. Helemaal blij mee én met mijn Tante Betsy outfits 💃💕💚 Knuff😘😘

   16 april 2020 at 13:20
 • Reply Monique

  Ohhh ja die manga is echt een leuke print. Ik hoop dat de shirtjes ervan nog komen….
  En wat een leuk idee van de slingers. Zo grappig, ik zit de hele week al iedere avond een verhaal aan mijn zoon voor te lezen uit precies dat boek ❤️ Herkende de mooie tekeningen dus meteen 😊 Boek hadden we gekregen, is denk ik wel 50 jaar oud. Die roodkapje in het bos prent is zo mooi, en broertje en zusje in de boom 😍

  15 april 2020 at 22:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd ik duim voor je mee dat ze toch nog komen. Want die tops zijn wel erg gaaf. Oh wat bijzonder dat je je zoon uit dit boek aan het voorlezen bent en ja die printen zijn zo gaaf. Ik heb de slinger net af, ik vond het perfecte koord en ben er heel blij mee. Nu nog even geduld hebben dat manlief alle haakjes onder het afdak heeft gekit. In de tussentijd maar een ander plekje vinden voor de vrolijke sprookjes vlaggen slinger. En hopelijk komt mijn Packs pakket ook snel dan kan ik heerlijk door het bos gaan huppelen. Of ik moet even de buren vragen of ze thuis blijven ;). Knuff😘😘

   16 april 2020 at 13:25
 • Reply Marjolein

  Die slingers is een leuk idee! Ga ik onthouden! En wauw, wat staat je die groene manga geweldig!!!! Ik vind me wel lollig qua print maar steeds als ik hem zie op foto’s denk ik neuh…. maar als ik heb zo bij jou zie wil ik hem ineens ook 🙈. Super tof! 😍 veel liefs! 😘

  15 april 2020 at 23:18
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha echt errug hè. Soms heb je even nodig om te wennen aan een print. Nadeel is dat er maar heel weinig van zijn en dat ie bij Tante al ver is uitverkocht. Er zullen wel weinig Tante Betsy verkooppunten deze hebben ingekocht🤔. Maar wie weet komt ze nog eens op je pad.
   En ja echt zo leuk om te doen die slinger van sprookjesboeken prenten. Ik heb hem af en ben er blij mee. Nu nog manlief charteren om hem op te hangen en dat hij de haakjes met kit plakt. Knuff😘😘

   16 april 2020 at 13:29
 • Reply Jacqueline Oud

  Wow, de groene manga jurk staat je prachtig! Als je de jurk aan ziet komt die helemaal tot leven en de kleur staat je ook erg mooi. Zelf wist ik het ook niet met deze jurk, maar ben overtuigd en heb met jouw advies van maten nog net deze manga in het groen kunnen bestellen. Ben heel erg benieuwd. Wat een leuk idee om slingers te maken van een sprookjesboek, prachtige kleuren ook en feestelijk in deze tijd. Deze rare tijd, beetje nostalgisch houd ik wel van. Ga vooral door met het positief genieten in en dank wederom voor het advies en het model zijn van de manga jurk, heeft erg geholpen:-) Fijne dag!

  16 april 2020 at 08:55
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat leuk graag gedaan en ik hoop dat de jurk je prachtig zal staan. Ja voor mij is de taillemaat het belangrijkste, dus met 41 cm in de taille zou maat M goed voor mij moeten zijn. Maar die oksel tot oksel afmeting was ook hetzelfde en normaal is dat bij maat L (waar de taillemaat mee overeenkomt) 47 cm. Dus met die enorme buste van mij en een lichte achtergrond vond ik dat toch wel heel spannend. Maar ze past en nergens wit zien doorschijnen, je ziet er wel alles onder whahaha…gelukkig heb ik een mooie hoge onderbroek (shapewear die niet knelt…ooit eens bij TKMaxx gescoord)😜😂
   Geniet heerlijk van je Manga jurk en graag gedaan qua afmetingen. Dikke knuffels😘😘

   16 april 2020 at 13:34

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.