Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy, Words of Wisdom

Letting go time

Hey girls het is weer volle maan tijd, de tijd om los te laten. Ik ben weer letterlijk op aan het ruimen, iedere dag een beetje. Vanochtend bij het opstaan moest ik er meteen weer aan denken dat ik alle paardenboeken van dochterlief had willen schenken aan Tamara en haar dochter. Ik had er vorige week wel al even over gedacht, maar zo mooi hoe het werkt dat ik er vanochtend weer aan dacht voordat ik erheen zou gaan.

Happy Tante Betsy blog - Letting go time

In deze boom klem ik weleens mijn telefoon als ik live ga in het bos 😉

Het is belangrijk om te luisteren naar je intuïtie, je ingevingen, naar je inspiratie en er dan ook naar te handelen. Vanmorgen dus meteen gehandeld naar mijn ingeving en de items in twee grote tassen gedaan en klaar gezet om mee te nemen. Ik heb weer wat opgeruimd en ik heb er meteen weer twee mensen blij mee gemaakt. Ik kreeg nog een heel lief dankjewel filmpje. Het is fijn om te kunnen geven vanuit overvloed.

Happy Tante Betsy blog - Letting go time

Dit is een screenprint van het filmpje 😉

Happy Tante Betsy blogger Susan in Dress Lola Strawberry Blue

Ik ben niet iemand die vanalles zomaar weg gooit, dat gaat tegen alles in wie ik ben. Ik zie overal mogelijkheden in en er zijn altijd andere mensen die iets kunnen doen met spullen die ik niet meer nodig heb. Zo geef ik spullen weg die ik niet meer gebruik of kan gebruiken. Of ik verkoop ze op Marktplaats, zo kan ik van de opbrengst weer wat anders kopen of wat leuks gaan doen. Zo kocht ik mezelf vorige week nog een wensjurkje van Tante Betsy in de Final Sale. Zo blij wordt ik van het Lola model en zucht dat roze biesje en knoopjes van deze leuke blauwe aardbeien jurk daar gaat mijn hart van zingen.

Happy Tante Betsy blog - Letting go timeHappy Tante Betsy blog - Letting go time

Ik sorteer altijd alles wat ik niet meer nodig heb en probeer daarbij goed te zorgen voor het milieu. Wat is papier en wat kan bij de plastic. Echt ieder klein dingetje wordt door mij zorgvuldig gesorteerd. Zo heb ik vanmiddag zittend op mijn slaapkamer, een zak met pennen en viltstiften getest en ondertussen geluisterd naar inspiratie filmpjes op Youtube. Zo kun je toch iedere keer iets doen en hoeft het opruimen niet veel energie te kosten.

Happy Tante Betsy blog - Letting go time

Happy Tante Betsy blog - Letting go time

Ik heb ook van het weekend lekker los kunnen laten wat vorige week gebeurde bij de uwv arts. Dankjewel nog voor alle lieve reacties. Ik blijf gewoon vertrouwen op een goede afloop. Ik ben lekker het bos in gegaan, het doet me zo goed in de natuur te zijn. Ook al was het koud, het was heerlijk zonnig weer en ik heb ervan genoten. Ik zie net dat ik niet scherp in het beeld sta. Met mijn super vrolijke Danefae winterjas die ik in het voorjaar met een mooie korting (ik had shoptegoed gewonnen met een paaseieren zoekactie) bij Hip in de Regen heb kunnen scoren. Deze jas is van een oudere collectie en zul je niet zo 123 ergens kunnen scoren. Ik was superblij dat hij er nog in mijn maat was. Klik voor mijn oude blogpost erover.

Happy Tante Betsy blogger loves Danefae jacketsHappy Tante Betsy blogger loves Danefae jackets

Vandaag heb ik mezelf heerlijk gehuld in Dress Pepper Solid Gold met Sporty Jacket Solid Gold. Echt zo’n top combinatie. Vandaag wel met een thermolegging want ik moest vanochtend een half uur fietsen. En deed een paar gave cowboylaarzen erbij aan…op de fiets bedacht ik me wel dat ik beter een paar ZOO Adventure laarzen erbij aan had kunnen doen…ik had last van koude tenen ;).

Happy Tante Betsy blogger Susan in Dress Pepper Solid Gold & Sporty Jacket Solid Gold

Dress Pepper Solid Gold draag ik in maat M ipv L

Happy Tante Betsy blog - Letting go time

Deze foto maakte ik zondag tijdens een wandeling met dochterlief

Zo lieverds ik ga er weer een einde aan breien. Woensdag ben ik er weer! Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat ben je mooi in de pepper gold ?. Zo fijn om op te ruimen en weg te geven en zo leuk als je er een leuke reactie op krijgt. Ik heb vandaag 2 mensen blij gemaakt met ieder 1 kastje. Ze waren er zo blij mee dat ze me foto’s stuurden hoe mooi het bij hen in huis stond. Daar word ik dan ook weer blij van. Je gestipte bordje, ben ik je vrijdag vergeten te geven, ik zal hem inpakken en mee verhuizen. Komt de volgende keer wel goed ?

  21 januari 2019 at 19:44
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat fijn dat je toch iedere keer een stukje op kan ruimen.
  En de aardbeien jurk is zo leuk! ??

  21 januari 2019 at 19:45
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, wat staat de Lola jurk je mooi , zo leuk om te zien dat bij het ene figuur dit model jurk wel mooi staat en bij een ander weer dat model jurk. De lola staat bij mij totaal niet maar daarentegen een jurkje met een ronde hals of met een kraagje staan weer heel mooi. Tja weggeven daar wordt ik ook altijd heel blij van er zijn altijd mensen die iets harder nodig hebben dan ik. Ik ben benieuwd of we de kraagjes in de nieuwe collectie weer terug gaan zien.Fijne avond en Tot woensdag. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  21 januari 2019 at 19:45
 • Reply Corine

  Lieve Susan, zo fijn af en toe wat op te ruimen, en ook andere weer blij te maken. Ik probeer ook zoveel mogelijk te wandelen in het bos ook om alles even los te laten, heerlijk. Knuffels Corine

  21 januari 2019 at 19:48
 • Reply Caro

  Wat staat die pepper gold met het jasjejou toch leuk!!!! Fijn dat de rust in je hoofd en hart weer is weergekeerd nadat die suffe arts er zo lomp rotzooi van had gemaakt!! Hard gewerkt en goed gedaan meis?. Steady as she goes??

  21 januari 2019 at 19:54
 • Reply Maria louisa

  Staat je super dat geel susan. Bedt wel spijt dat ik die beide destijds niet gekocht heb. ???

  21 januari 2019 at 19:54
 • Reply chucky1012

  Goedeavond….
  Heel fijn dat jij zo aan het opruimen bent ?
  Bewaren is net als bij jou een grote hobby van mij….
  Loslaten is zo moeilijk.
  Toch ben ik er ook mee begonnen.
  Het is zo fijn dat er meer ruimte gecreëerd word dat men zelden zag.
  Geen dank hoor…
  Iedereen moet elkaar geluk gunnen want het leven is al veel te kort…
  Pluk de dag en geniet ze….
  De outfits staan jou prachtig ?

  Een fijne avond ?

  21 januari 2019 at 19:57
 • Reply Ria

  Zo mooi die pepper gold met bijpassend vestje! Ook over getwijfeld maar te delicaat met mijn harig monster vrees ik… Fijn als je iemand blij kan maken met dingen die je teveel hebt of geen plaats meer voor hebt he ? Zit volop in de opruimmodus en als je man een week gaan skiėn is, is er niemand die zegt dat je dat misschien ooit nog eens nodig hebt ? Morgen weer prachtig weer (zon en sneeuw), geniet ervan!

  21 januari 2019 at 20:01
 • Reply Annelies van der Valk

  Hoi Susan ik ben ook heerlijk aan het opruimen. Ik kijk op Netflix naar marie kondo daar wordt ik erg door geïnspireerd. Vorige week twee zakken te grote kleding weggedaan. Ik heb deze winter ook een danefea winterjas aangeschaft de beste aankoop van deze winter. Vanochtend was het erg koud tijdens mijn wandeling maar ik heb het niet koud gehad. Een fijne avond nog. Groetjes Annelies

  21 januari 2019 at 20:04
 • Reply Marianne

  Prachtig je Pepper Gold outfit en ja je blauwe aardbeien met roze randje ook super leuk. Fijn dat je het UWV van je af hebt kunnen zetten, je kunt er weinig aan veranderen.
  Heerlijk he dat opruimen en ik ben een vreselijke verzamelaar (echt vreselijk) zeker wat hobby materialen betreft. Jan ook niets weggooien maar de reden dat ik verzamel is, dat ik altijd wel iemand tegen kom die ik er blij mee kan maken of kan gebruiken. Verkopen ben ik niet zo goed in. Maar het geven us uiteraard ook heel egoïstisch want het geeft MIJ een ontzettend goed gevoel om iemand blij te maken.
  Nu dat hebben we dus gemeen. Denk ook die akke life intuïtie, waar ik niet altijd zo blij mee ben
  Fijne avond, dank voor het verhaal vandaag. Lieve groetjes

  21 januari 2019 at 20:19
 • Reply Neeltje

  Opruimen kun je inderdaad het beste beetje bij beetje doen. Je zag er prachtig uit vandaag.

  Neeltje

  21 januari 2019 at 20:46
 • Reply Fhathima

  Oh wat prachtig die Lola aardbeien bij jou!
  Ik heb het andere model met kraagje, die is ook super, maar heeft geen roze bies. Toch maar eens proberen of ik die ook leuk kan combineren met roze. Ik word blij van die kleurencombinatie ?

  21 januari 2019 at 21:12
 • Reply Saskia van horne

  Oh ik heb jouw wensjurkje ook op de valreep besteld en zaterdag gekregen. Mijn eerste Lola en wat staat hij mooi! Ik vond de aardbei eerst helemaal niets, maar begon hem steeds mooier te vinden.
  Hij staat jou ook Superleuk.
  Ik hoop dat loslaten je weer plek heeft gegeven voor nieuwe energie.

  21 januari 2019 at 22:02
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Je bent zo mooi in die Pepper ?

  21 januari 2019 at 23:06
 • Reply Annette

  Mooi Susan, dat geel maar ook je nieuwe Lola… Staat je geweldig! Fijn dat je die nog te pakken kon krijgen! Loslaten, ruimte maken, delen, iets een tweede leven geven, ik houd er van! HIer gaan geregeld tassen met spulletjes naar de kringloop, of ze zijn al naar een bekende gegaan die er weer blij mee is. IK koop ook steeds bewuster en ben blij dat tante bijvoorbeeld Biologische katoen ed gebruikt voor de nieuwe collectie. IK ben blij voor jou dat je een beetje hebt kunnen loslaten… de tijd zal het leren wat er uit komt en als het nodig is is het dan weer tijd om actie te omdernemen. nu eerst goed voor je zelf zorgen. LIefs!

  21 januari 2019 at 23:25
 • Reply Wilma Rommelse

  Mooi die aardbeien! Het Lola model staat je altijd zo goed. per ongeluk ook deze nog in de final sale gekocht 😉 hij is zo fijn te combineren met het roze vest van dit seizoen.
  Fijn dat je beetje bij beetje opruimt en dat je nieuwe energie ervoor terugkrijgt. Je zien er altijd super uit. Respect hoe heerlijk je kan kletsen, openhartig bent en mensen inspireert. Je bent een pracht vrouw. Veel liefs

  22 januari 2019 at 15:12
 • Reply Alexandra

  Wat staat die aardbeienjurk je mooi. Ik was er ook verliefd op, maar vond de kleuren me toch niet mooi staan. Heel jammer vond ik dat. Leuk om te zien dat anderen er zo mooi in stralen. Goed van je dat je alles zo goed sorteert. Dat is goed voor ons milieu. Ik sorteer ook altijd alles. Hier in Noord-Holland hebben wij een kliko voor groen, een kliko voor papier en een kliko voor plastic. Restafval hebben we nauwelijks nog. Ik gooi ook niet zomaar spullen weg, die gaan naar bekenden of het Leger des Heils of de Kringloopwinkel. Zo heeft iemand anders er nog plezier van. O ja, of Marktplaats, dan kunnen we er zelf weer iets nieuws voor kopen. Veel succes met opruimen.

  24 januari 2019 at 19:32
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.