Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

Letting go time with Susan

Hey girls eigenlijk had ik gisteren besloten dat ik samen met manlief een heerlijk lang weekend vrijaf zou nemen. Maar ik ben nu op vrijdagochtend weer om half zes wakker, gevalletje gevoelig voor de energie van de volle maan ;). En ik bedenk me dat ik wel weer van wat Tante Betsy jurkjes afscheid kan nemen. Ik heb al langer wat jurkjes hangen die mogen gaan en de volle maan tijd is dé tijd om los te laten.

Loslaten is en blijft een leerles voor mij, ik ben nu eenmaal een verzamelaar. Ik deed een aantal weken geleden een poging om afscheid te nemen van een aantal zomerjurkjes van Tante Betsy. Mijn kastgedeelte is namelijk flink vol aan die zijde met zo’n 75 jurkjes en ik wilde plaats maken voor de SS2019 zomercollectie. Ik trok zo’n 15 jurken uit de kast waarvan ik dacht die mogen wel gaan. Ik trok ze een voor een aan om te zien of ik er nog blij van werd. Uiteindelijk kwamen weer 14 jurken terug in de kast te hangen whahaha. Eentje mag iemand anders blij gaan maken, Dress Vera Circles Red.

Ik ben en blijf nu eenmaal groot fan van de vrolijke printjes en kleurtjes van de zomercollecties van Tante Betsy. En omdat de sponsoring met Tante Betsy toch flink veranderd is én ik een goed gevulde kast heb, gaan jullie deze zomer vaker oudere zomercollectie jurkjes in mijn OOTD’s zien.

Ik mocht van deze tweede en laatste lichting van Tante Betsy twee jurkjes uit kiezen om te ontvangen voor mijn blog. Ik koos voor mijn favoriete model Lola en ook gewoon één print in twee verschillende kleuren. Ik vind de Hearts Tree zo’n leuke print. Ik ben nu eenmaal gek op vrolijke printjes.

Vorige zomer heb ik ook minder de kans gehad om de jurkjes van de zomercollectie SS2018 te dragen en showen. Door mijn val en mijn gebroken arm kon ik vanaf eind mei weken lang alleen zippies dragen.

En daarna kwam die lange hete zomer en heb ik veelal alleen maar mouwloze Tante Betsy jurkjes gedragen. Omdat ik Dress Summer Cross Bee Pink teruggestuurd had met mijn andere ruiljurkjes, had ik nog een jurkje tegoed voor mijn blog. Ik koos voor Dress Josephine Houndstooth Red, ik was wel erg benieuwd naar dit nieuwe mouwloze model. En yesss helemaal blij mee! Alleen wat minder met mijn buik, maar dat is niet anders. Een drukkere print zou beter afleiden ;).

Gisteren deelde ik trouwens de allereerste keer een outfit of the day op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina. Zoals ik al in mijn blogpost van woensdag vertelde wil ik dit doen op de dagen dat ik niet blog. Zo hebben jullie toch weer iedere dag een berichtje van mij. En doe ik de naam van mijn Facebook pagina eer aan. Ik maak sowieso meestal iedere dag een outfit foto, maar weet dan vaak niet op welke groep die te delen. Ik ben namelijk van vier Facebook jurkjesgroepen lid én om ze op alle vier te delen vind ik een beetje teveel van het goede ;).

En wie weet heb ik in de loop van deze zomermaanden toch jurkjes die niet uit de kast komen en waar ik afscheid van ga nemen. Ik merk dat ik veel minder moeite heb om wintercollectie jurkjes te laten gaan. Ik kies toch het liefste voor een knalkleurtje als het een koudere dag is en daardoor blijven sommige jurkjes hangen. Dress Bobbie Strawberry Blue is een jurkje waarvan ik afscheid ga nemen omdat ik daar inmiddels de Lola versie van heb. Dat is nu eenmaal mijn favoriete model en die bleef trekken, dus die moest er komen. Daarom mag het Bobbie model iemand anders blij gaan maken.

Je kunt weer meeloten voor de Tante Betsy jurkjes en andere items waar ik afscheid van neem. Ik verkoop ze tegen een vaste prijs onder de reacties op de desbetreffende advertentie op mijn Marktplaats account. Ik zal ook nog wat andere bijpassende items gaan verkopen, in zoverre het me lukt vandaag spullen op Marktplaats te zetten.

Je kunt ook nog mee doen met mijn winactie die ik koppelde aan mijn nieuwe Happy Susan blog Facebook pagina. Je maakt kans op een ketting van Lapis Lazuli en ik denk dat ik die gewoon heerlijk ga pimpen met vrolijke kleurtjes. Ik zal al eens een voorbeeld laten zien, wellicht trekt dat toch meer dames als ze het visueel zien ;). Lees in mijn blogpost Happy Susan blog on Facebook with Susan hoe en wat.

Geniet van het heerlijke weer lieverds! Wie weet tot ziens onder mijn outfit posts van de komende dagen.

Lots of love from Susan

PS Ik draag op een aantal foto’s Art Amsterdam clogs, op de foto van gisteren Clumpy’s en bij Dress Bobbie Sendra Ibiza laarzen van Boeties.nl De laatste heb ik onlangs verkocht omdat ze me toch te krap zaten.

Oh ja de rode laarzen zijn oudjes van Tante Betsy, soortgelijke kun je vinden op de site van Boeties.nl. Ik heb op Marktplaats ook een paar Art Amsterdam clogs te koop (de jeans blauwe ;))

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Annelies van der Valk

  Ik wens jou fijne Paasdagen. En gelukkig wordt het mooi weer dus kunnen we weer genieten van onze zomerjurkjes. Groetjes Annelies

  19 april 2019 at 19:49
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijne Pasen Susan. En mocht je graag je ootd willen delen bij Vrolijk en Fleurig, heel graag. ?

  19 april 2019 at 19:56
 • Reply chucky1012

  Dit is een leuke post….
  Fijn dat je door jou TB collectie heen gegaan was om te zien wat wilt gaan verkopen…..
  Dat ruimt weer goed op.
  Prachtige foto’s net zoals op de foto’s.

  Fijne en vrolijke Paasdagen Xoxo

  19 april 2019 at 20:25
  • Reply Annette Elias

   Mooie foto’s weer Susan, en ook de oudere jurkjes zie ik graag hoor!

   19 april 2019 at 22:38
 • Reply Corine

  Susan de Lola hearts tree red, staat je helemaal super, je straalt er ook echt in de andere staan je ook goed, maar deze springt eruit!! Hele fijne paasdagen, grote knuffel, Corine

  19 april 2019 at 20:31
  • Reply Alexandra

   Wat staan die hearts tree jurken je prachtig! En die Josephine is ook heel leuk. Fijn Paasweekend. Geniet ervan!

   19 april 2019 at 21:02
 • Reply Neeltje

  Afscheid nemen van mooie jurkjes blijft lastig. Fijn dat je er toch een paar kunt laten gaan.

  19 april 2019 at 20:51
 • Reply Mieke Jansen

  Wat zie je er weer mooi uit Susan! En ook mijn complimenten aan de fotograaf! Goed bezig! ?

  19 april 2019 at 21:08
 • Reply Caro

  Mooie jurkjes gaan er in de verkoop. Daar worden vast weer een aantal vrouwen heel blij mee! Fijne paasdagen meis?

  19 april 2019 at 21:39
 • Reply Ger da

  Goedenmorgen Susan,
  Hoop dat je iets beter geslapen hebt, kun je lekker gaan genieten van dit mooie weekend wat we zo maar Weer kado krijgen.
  Wat ben je weer goed aan het opruimen. Dat is ook mijn manier zodat ik weer nieuwe collectie items kan kopen, anders kan bruintje het niet trekken ???
  Zo jammer dat ik geen budget meer heb nu anders had ik zeer zeker mee geloot op je blauwe art schoenen. Maar ooit zal ik daar vast nog eens tegen aan lopen.
  Geniet van de paas dagen Susan!
  ??❤

  20 april 2019 at 07:12
 • Reply Claudia

  Hoi Susan, ondanks dat ik niet altijd reageer lees ik nog steeds met veel plezier je blogs. ?
  Jammer dat de klompjes voor mij net een maat te klein zijn anders had ik zeker mee geloot.
  Fijn paasweekend. Wat een heerlijk weer hebben we. Groetjes Claudia

  20 april 2019 at 14:56
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.