Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Tante Betsy

Letting go time with Susan

Hey lieverds het wordt weer tijd om Tante Betsy jurkjes los te laten. Ik heb namelijk stiekem toch een flinke wishlist van de nieuwe Tante Betsy AW2019 wintercollectie. Dus dan mijn geldboom maar aanspreken en vanochtend keuzes moeten maken. Alle Tante Betsy jurkjes worden tegen een vaste prijs verkocht middels verloting.

Zucht vanochtend ben ik eens door mijn kast gaan neuzen met ‘winter’ jurkjes en heb ik besloten dat een aantal jurkjes iemand anders blij mogen gaan maken. Geen makkelijke beslissing hoor, want ze zijn allemaal zo leuk en soms was het echt met pijn in mijn hart. Maar ik kies sneller voor een leuke vrolijke print als ik op gevoel een kleur heb gekozen. Keer op keer zal ik dan eerder gaan voor een fleurige print of een gekke leuke print.

En ja met zo’n geweldige wintercollectie met prachtige fleurige of gekke prints moeten er keuzes gemaakt worden en budget gecreëerd worden. Ik word dan wel nog door Tante Betsy gesponsord, maar dat is niet meer in die hoeveelheid zoals voorheen het geval was. Dus als straks mijn wishlist jurkjes komen is er maar een klein gedeelte dat ik krijg en de rest ga ik kopen.

Wie weet zie jij op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account wel de jurk die je nog altijd in je kast wilde hebben. Let wel het is allemaal maat L, één zippie is een maat M die valt als maat L. En de zwarte hoodie die valt wel ruimer, meer als een maat XL. Check de afmetingen…in de advertentie.

Daarnaast heb ik nog een aantal oudjes van Tante Betsy waar ik maat M van zoek. Maat L (ze vallen als XL) is me toch echt te ruim en staat me daardoor niet mooi. Waardoor ze in de kast blijven hangen (de kabouter is een XL die ik eens smaller heb gemaakt). Die worden of geruild of op een later moment verkocht (wederom middels loting). Heb jij een van deze jurkjes in maat M voor me dan hoor ik het graag van je.

Ik ga er ook nog een paar zomerse Tante Betsy jurkjes op zetten en nog een paar andere jurkjes van andere merken. Deze zullen op een later moment volgen. Zie je wat naar jouw gading dan sla mijn Marktplaats profiel op als favoriete verkoper. Verderop staat een afbeelding hoe je dat kunt doen.

Update Zondagavond maak ik alle winnaressen bekend maken van de te verloten Tante Betsy items. Zo heb je de kans om te reageren, reageren kan tot aanstaande zondag 18 uur (het is wel weekend dus het kan zijn dat ik niet meteen kan reageren, maar een reactie dat je mee loot volstaat). Alle afmetingen en de staat van de jurk staan vermeld in de advertentie, lees dus even door!

Zie je een andere jurk van een ander merk of een paar gave schoenen of laarzen op mijn account. Die verkoop ik meteen, dus laat bij de desbetreffende advertentie weten dat je die van me wilt kopen. Staat er iets al langer op dan mag je me een mooi bod sturen. Ik heb wel onlangs diverse laarzen en schoenen in prijs verlaagd. Dus het kan toch goed zijn dat ik de vraagprijs gewoon aanhoudt ;).

Vandaag heb ik Dress Mollie Big Apple uit de kast getrokken om te zien of ik deze toch zou verkopen. Ik heb liever een wat diepere halslijn, maar ze is en blijft leuk. En vooral als ik over een aantal maanden een aantal kilo’s ben afgevallen zal ze me vast nog leuker staan. Nu stoort mijn buik me…maar die zie ik de rest van de dag toch niet, want als ik omlaag kijk zie ik een enorme voorgevel whahaha. Lieverds heb een fijn weekend!

Oh ja deze Clumpy’s model Lynn kwamen vandaag ook aan…ook een reden om te zorgen dat mijn Marktplaats rekening weer aangevuld wordt ;). Ik kon ze niet weerstaan en heb ze gisteren gekocht.

Lots of love from Susan

PS In mijn blogpost The power of colour with Susan zie je mooie sfeerfoto’s van jurkjes van de Tante Betsy AW2019 wintercollectie. En vertel ik meer over de kracht van kleur.

De eerste serie is nu zaterdagochtend toch gelukt om te plaatsen. De rest van de zomerjurkjes volgt ;). Er bleek gisterenavond een storing op Marktplaats te zijn. Echt een gevalletje loslaten dus hihi?

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Sorry lieverds het lukt me maar niet om de advertenties te plaatsen. Mega irritant. Ik hoop echt dat het me dadelijk wel lukt… want dit is frustrerend??. Maar anders zal ik het toch maar moeten loslaten dat het vandaag niet lukt. Heeft nog iemand anders dit probleem?

  20 september 2019 at 19:35
  • Reply Happy Susan blogger

   Het blijkt een storing te zijn op Marktplaats. Ik ga het voor vanavond loslaten en morgenvroeg opnieuw proberen. Echt letting go time dus ?? oefenen in loslaten???

   20 september 2019 at 20:51
 • Reply Caro

  De adverts komen er wel op… is ook loslaten sweetie? Maar jij ruimt ondertussen ook flink op zeg??. Ik ben al 21 jurkjes lichter maar ik weet precies hoe het voelt: echt mooie jurkjes verkopen terwijl je ze wel nog heul mooi vindt, alleen niet meer draagt… Super benieuwd naar jouw wishlist dit jaar… zitten vast weer pareltjes bij❤️ Hihihi, en de Lynn boots…: wat zijn ze gaaaaaf hè?!!!! Ik wil ze elke dag wel aan?? Succes met het plaatsen & de sales lieverd!

  20 september 2019 at 20:00
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja het is nu letterlijk een oefening in loslaten want er blijkt een storing te zijn op marktplaats??.
   Ja echt sommigen maar gewoon op de stapel gelegd, als ik ze aan doe om te kijken of ik er vrolijk van wordt dan bedenk ik me weer?

   Vandaag de Lynn clumpy’s ontvangen. Een maatje kleiner genomen als ik anders in mijn clumpy’s heb (zit tussen 38 en 39 in…nu dus voor 37 gekozen).
   Ik heb nog gedacht om ze om te ruilen…maar ga toch kijken of ik ze kan uitlopen. Denk dat ik deze namelijk wel vaker ga dragen en het is soepel leer.
   Zo nu offline. Knuff??

   20 september 2019 at 21:01
 • Reply Heidi

  Wat een gedoe. Rare mp. Hopelijk lukt t straks nog. Wat een beauty’s ga je verkopen. Maar voor een goed doel. ?

  20 september 2019 at 20:05
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja blijkt dus een storing te zijn. Dus ik moet het echt letterlijk gaan loslaten??
   Morgenvroeg gaat het vast goed komen. Nu lekker offline en jaaa zoveel leuke jurkjes op mijn wishlist dus budget nodig en ook plaats in de kast whahaha. Knuff??

   20 september 2019 at 21:05
 • Reply chucky1012

  Hé wat vervelend dat er een storing is nu je net je advertentie’s wilt plaatsen….
  Maar fijn dat jij zo goed opgeruimd had……

  Xoxo

  20 september 2019 at 21:03
 • Reply Tamara

  WoW, wat ben je flink aan het opruimen leeveke, echt knap van je hoor, hopelijk spoort hef mij ook aan, moet echt héél nodig opruimen ook hier!
  Echt trots op jou hoor, heerlijk opruimen, loslaten en een rust wat dat brengt en geeft!

  Dikke knoevel ❤️

  20 september 2019 at 21:33
 • Reply Happy Susan blogger

  Yihaa de eerste serie staat erop. Het is nu dan toch gelukt. Hopelijk lukt het me ook nog om wat te slapen???
  De zomerjurkjes en andere items volgen nog?

  21 september 2019 at 06:34
 • Reply Rebelle

  Supermooie jurkjes. Ik vind het echt jammer
  dat het niet mijn maat is.
  Succes met de verkoop.
  liefs Rebelle

  21 september 2019 at 08:29
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.