Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Letting go isn’t always easy with Susan

Tante Betsy Dress Lala Dress Disco Leopard Purple

Hey lieverds pff loslaten is niet altijd even makkelijk, voor mij in ieder geval niet. Ik ben zo gewend om de controle te houden over mezelf, dat loslaten nog steeds een levensles is. Vanochtend heb ik dat tijdens mijn coachingsessie ook weer ervaren dat dat ego van mij flink van zich laat horen en weerstand heeft. Die vind het namelijk fijner als alles bij het oude blijft.

Letting go isn’t always easy with Susan

Letting go isn’t always easy with Susan

Ik schreef een gedeelte van deze post zaterdagnacht/zondagochtend, terwijl ik al meer dan twee uur wakker lag, na maar 4 uurtjes slaap. Ik heb wel een en ander aangepast en in de verleden tijd gezet ;). Een geleide meditatie over loslaten zoals de blaadjes van de bomen in de herfst hielp me niet. Ik werd er wel rustig van, maar ook verdrietig van en gefrustreerd van. Ja huilen is ook loslaten en dan denk ik weer dat ik dan toch goed bezig ben. Maar de slaap wilde maar niet vatten terwijl ik een jurkjesmeeting had waar ik graag heen wilde. Maar dat moest ik uiteindelijk toch loslaten. Dat ik er niet heen hoef en dat het beter voor me is om niet zoveel van mezelf te verwachten. Door rust te nemen en een dagje te relaxen en niks te moeten en hoeven van mezelf.

Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Het is ook belangrijk om tijd met manlief te besteden. We zien ons maar zo weinig en als we ons zien, zijn we bezig met onszelf of met dingen die nog ‘moeten’ gebeuren. Afgelopen week is manlief twee nachten heel vroeg gaan slapen, om half acht viel hij al in slaap. Eigenlijk zou ik dat ook ‘moeten’ kunnen, mijn lijf heeft het zo dringend nodig. Ik ben er in ieder geval mee aan de slag en uiteindelijk is het me zondag tegen de middag gelukt om nog wat te slapen. Verder hebben we de hele dag in bed gehangen, Netflix gekeken en heerlijk veel geknuffeld. Dat doet een mens goed om gewoon eens niks te doen en geluks endorfinen op te doen van knuffelen. De foto van ons tweetjes is van vorige week zaterdag ;).

Tante Betsy Dress Lala Dress Disco Leopard Purple

Vanochtend had ik mijn coachingsessie met Carola van Light Wings of Love. En heb ik oude stukken mogen helen die ik nu niet meer nodig heb. Heel oud zeer kunnen loslaten en daarna lekker naar Jacqueline gefietst. Ik mocht daar een nieuw jurkje, Dress Lala Kitschy Deer Red, verstellen op haar naaimachine. De halslijn was niet goed bij de door mij ontvangen jurkjes. De uurtjes vlogen weer om en toen was het alweer tijd om naar huis te fietsen, genietend van het heerlijke herfstweer. Wel helemaal vergeten een foto van ons tweetjes te maken.

Tante Betsy Dress Lala Dress Disco Leopard Purple

Ik merkte al fietsend wel dat ik nog lang niet uitgerust ben en mijn lijf en hoofd om rust roept. Ik hou daarom mijn blogpost maar kort. Ik zal wel nog even mijn Lala Kitschy Deer Red aandoen om mee op de foto te gaan. Wellicht zal het niet de beste vrolijkste foto worden, vanwege de vermoeidheid ;). Ik ben heel blij en dankbaar dat de halslijn nu goed zit, want het is een echte Susan jurk. Binnenkort zie je er wel betere outfit foto’s van.

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Red

Lots of love from Susan

PS Maatadvies over en outfit foto’s van deze Tante Betsy jurkjes vind je in de blogpost; Tante Betsy AW2019 with Susan and Jacqueline.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Corine

  Lieve Susan, lekker rustig aan doen, en je kan ook niet alles, ik kan en ga niet naar alle meetings, omdat ik de energie er niet voor heb, ook alle nachten uren wakker lig, en gewoon alle tijd nodig heb om de batterij op te laden, ik ga je zien de achtste!! Knuffels Corine

  28 oktober 2019 at 19:35
 • Reply Ria

  Wat een geweldige foto is dat die waar je achter de naaimachiene zit !
  Verzorg je lieverd…

  28 oktober 2019 at 19:50
  • Reply Mina

   Lieve Susan. Zo herkenbaar. Neem je rust en als je geen fut hebt je niet schuldig voelen maar lekker theetje nemen en vroeg naar bed gaan of heerlijk in bed Netflix samen met je mannetje. De jurkjes bijeenkomsten lijken mij ook geweldig maar er komen er nog meer aan! En je bent ook al zo druk met je blog meis. Dus zorg goed voor jezelf en een hele dikke knuffel????

   28 oktober 2019 at 21:41
 • Reply chucky1012

  Lieverd….
  Neem alle tijd voor jezelf en samen met je man….
  Genieten van al het moois en pak je rust….
  Weet dat het o zo moeilijk is en ik herken het…..
  Fijn dat jij een dress mocht verstellen op zo een prachtige computergestuurde naaimachine ??

  Lieve knuffels en een fijne avond ?

  28 oktober 2019 at 19:55
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Pak je rust en luister goed naar je lichaam. En wie weet zie ik je de 8e. Veel liefs?

  28 oktober 2019 at 20:28
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijn dat je de ‘ ik moet-knop’ af en toe uit weet te zetten. De Kitchy Deer staat je prachtig. ♥️

  28 oktober 2019 at 20:53
 • Reply Sandra

  Goedzo, aan jezelf denken ? en genieten van het hier en nu ?

  28 oktober 2019 at 22:10
  • Reply Btjaaktje

   Lieve Susan,

   Ben een beetje afwezig geweest, maar ik ga weer meer mijn best doen om wat meer contactonderhoudend te zijn.

   Je ziet er inderdaad behoorlijk moe uit op de foto In je Lala Kitchy deer red jurkje. Staat je desondanks toch weer heel mooi. Wat knap dat je de hals zelf heb kunnen verstellen.

   Lekker je rust pakken! En ik hoop je snel sprankelend en uitgerust te zien op het feest der feesten.

   Liefs van T.J.

   28 oktober 2019 at 22:32
 • Reply Btjaaktje

  Oeps mijn reactie is onder die van Mina terecht gekomen ??

  28 oktober 2019 at 22:35
 • Reply Caro

  Goed dat je hebt durven luisteren naar je lijf! Fijn dat je lekker bij Arno bent gebleven en dat dat goed was❤️.

  28 oktober 2019 at 23:53
 • Reply Happy Susan blogger

  Dankjewel lieverds ik hou vandaag een offline dag. Ik ga aan de opruim, nou ja ga eindelijk alle jurkjes die teruggaan naar Tante Betsy netjes terug in de verpakking doen. Daar gaat stiekem veel werk in zitten.
  Én mijn moeder komt laat in de ochtend…tegen de middag (als alles goed is) dus lekker genieten van qualitytime. Dikke dankjewel knuffels voor al jullie lieve reacties??

  29 oktober 2019 at 08:51
 • Reply Petra

  Lieve Susan, goed om je rust te pakken en samen te zijn met je man. Fijne foto’s.

  29 oktober 2019 at 10:04
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.