Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Tante Betsy

Let’s spread happiness with Susan

Hey lieverds wat is het toch heerlijk om jullie lieve leuke enthousiaste reacties te lezen. Wat ben ik toch enorm blij en dankbaar dat jullie de tijd nemen om een liefdevolle reactie achter te laten. Niet alleen bij de winactie die nog loopt, maar ook bij mijn gewone blogposts. Dankbaar dat ik via mijn Happy Susan blog én natuurlijk door de Tante Betsy jurkjes zoveel lieverds heb mogen leren kennen.

Happy Susan blog - Tante Betsy AW2019 wintercollectie

Gisterenavond ‘sprak’ ik even met die lieve Tante van ons, nee niet over de nieuwe AW2019 wintercollectie die eraan komt. Alhoewel ik daar nu een gave sneak peak foto in de webshop van heb gezien. Maar ik had de behoefte om haar te vertellen hoe enorm blij ik word van haar jurkjes. Dat ze me door een hele moeilijke periode heen hebben geholpen. Dat ze me iedere dag vrolijk maken en me een goed gevoel over mezelf geven. Dat deze jurkjes me nog meer zelfvertrouwen geven. Want ik kan nu ook via mijn kleding uitdragen wie ik ben. Heerlijk van binnen en van buiten uitstralen wie je bent, niks mooiers als dat.

Happy Susan blog - kaartjes van Martin Gijzemijter

Happy Susan blogger in Tante Betsy Dress Claudia Moddie Pink

Ja ook onze Tante heeft de behoefte om te horen wat haar prachtige ontwerpen met ons doen. De fleurige en vrolijke printjes maken ons blij en doen ons stralen. Daarnaast heb je natuurlijk ook de grafische designs en de effen Tante Betsy jurkjes, items voor dames die het liever wat rustiger houden. Of gewoon voor die dagen dat je daar meer voor in de stemming bent.

Happy Susan blogger met sidekick en Live Facebook pas sessie maatje Jacqueline

Happy Susan blogger met sidekick en Live Facebook pas sessie maatje Jacqueline

Tante weet ons keer op keer te verrassen met nieuwe ontwerpen, nieuwe modellen. En daarnaast maakt ze ons ook enorm blij met favoriete modellen die in de collecties terug komen. Natuurlijk kan het niet altijd allemaal ieders smaak zijn. Want zoals jullie maandag al in mijn blogpost konden lezen, zijn we allemaal uniek. Dat maakt het zo leuk, dat we allemaal anders zijn. Toch weet Tante Betsy met haar happiness in a dress principe heel veel dames aan te spreken.

Happy Susan blogger & Joyce van Color of Joy blog bij SoMuch Fashion te Heerenveen Happy Susan blogger in Tante Betsy Dress Pepper

Ik wil daarom aan jullie vragen, de jurkenzusjes en Tante Betsy girls die hier mee lezen, om aan die lieve Tante van ons te laten weten wat haar ontwerpen voor jou betekenen. Laat een liefdevolle oprechte positieve reactie achter onder mijn blogpost, onder het bericht op mijn Facebook pagina en/of onder de post op mijn Instagram account.

Tante Betsy girls en jurkenzusjes bij de SoMuch Dresses Lovers Meeting te Utrecht

Happy Susan blog - kaartjes van Martin Gijzemijter

Je kunt natuurlijk ook in de pen klimmen en haar een kaartje sturen (op de website vind je het adres). Ik kocht onlangs kaartjes van Martin Gijzemijter die ik heb leren kennen via zijn Facebook posts. Mooie gedichten als je soms niet weet wat te zeggen of gewoon liefdevolle opbeurende gedichten om iemand blij mee te maken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik tegenwoordig nog weinig kaartjes verstuur. Mijn Tante Betsy kaartjes zijn nu op een enkele na op, die stuur ik wel eens mee als ik wat verkoop via Marktplaats aan jurkenzusjes.

Happy Susan blog - kaartjes van Martin Gijzemijter

Happy Susan blog - kaartjes van Martin Gijzemijter

Tante Betsy kaarten

Er wordt achter de schermen keihard gewerkt om het Happiness in a dress principe hoog te houden en ons blij te maken. Tante deelde op haar Facebook pagina een foto van de AW2019 fotoshoot. Foto’s die gemaakt zijn terwijl het rondom het vriespunt was. Fotomodel zijn is gewoon keihard werken.

Happy Susan blog - Tante Betsy AW2019 wintercollectieHappy Susan blog - Tante Betsy AW2019 wintercollectie

Ik neem ook echt mijn petje af voor de medewerksters van het Tante Betsy team, ook dat is keihard werken. Daarom zou een lieve leuke reactie (of kaartje) waarom jij zo blij wordt van je Tante Betsy outfits enorm leuk zijn. Laten we met ons allen heerlijk het happiness in a dress principe blijven verspreiden.

Happy Susan blog - High Tea Party at Tante Betsy

Lots of love from Susan

PS De foto’s van jurkenzusjes en Tante Betsy girls zijn gemaakt tijdens een SoMuch Dresses Lovers meeting van verkooppunt SoMuch. Én bij de high tea bij Tante Betsy.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

38 Comments

 • Reply Hennie

  Hoi Susan, sinds ik Tante Betsy heb leren kennen draag ik iedere dag dat ik niet moet werken een jurk, ik denk wel 7 van de 10 keer een Tante. Vrolijke kleuren en mooie modellen, blij wordt je er van. Het kan me ook niet meer zo veel doen wat anderen er van vinden, als ik er maar blij van word. Lieve groetjes, Hennie

  24 juli 2019 at 19:39
 • Reply Simona Kraima

  Ik vind de jurken en rokjes van TB al heel lang mooi. Sinds drie jaar ik heb al een paar rokjes en sinds dit jaar ook jurkjes. Nu ook de tops besteld. Mijn kledingkast en ik worden heel kleurrijk.

  24 juli 2019 at 19:45
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat een goed en lief idee Susan, om Tante te laten weten dat je zo blij wordt van haar collecties. Ik ga proberen om in het algemeen het aan mensen te laten weten als ik blij ben met dat ik ze ken, mijn vriendin zijn of iets liefs of fijns hebben gedaan. En deze is speciaal voor Tante; dankjewel voor alle mooie kleurtjes, printjes, modellen. Ik word er heel blij van. ?

  24 juli 2019 at 19:50
  • Reply Sabrina

   Lieve Suzan,
   Sinds een half jaar draag ik elke dag een TB jurkje. Het voelt alsof ik mijzelf gevonden heb. Dit ben ik! Ik voel mij zekerder en blijer. Wat een jurk al niet met je kan doen! Dus ik ben heel dankbaar voor Tante. She makes my day, every day!

   24 juli 2019 at 21:31
 • Reply Jelka van Nunen

  Oh, wat lief van jou dat je haar dat zo direct laat weten. Complimenten uitdelen, en ècht zeggen wat je aan iets of iemand waardeert, gebeurt eigenlijk véél te weinig.
  En tante betsy verdient deze complimenten juist zo ontzettend. Zo veel vrouwen kruipen uit hun schulp dankzij haar jurkjes. Ikzelf ook. Ik ben nog nooit zo gelukkig met mezelf geweest als in een tante betsy jurkje of rokje! Het is letterlijk jezelf omhullen met kleur, comfort en zelfvertrouwen. Heerlijk! En zo vrolijk!
  Ik weet niet hoe ze het doet, maar het feit dat iedereen die één keer zo’n jurkje aantrekt onmiddellijk trouw fan (en verslaafd) is, zegt eigenlijk al genoeg.

  24 juli 2019 at 19:51
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Inderdaad een leuk en lief idee om tante te laten weten wat de jurkjes voor ons betekenen! Dan weet ze nog meer waar ze het voor doet! Sinds ik Tante Betsy heb leren kennen is mijn collectie dusdanig uitgebreid dat ik niets anders meer draag. Mijn collega’s typeren mij dan ook als de college met de vrolijke jurkjes. De jurkjes maken me vrolijk, ik ben gek op kleur, ik vind het heerlijk zitten (ik word kriegelig van een broek en het gaat zeer doen op m’n heupen) en ik vind het me leuk staan. Mijn man ziet me ook veel liever in een jurkje als in een broek, dat past gewoon niet meer bij mij. Dus tante, blijf vooral doorgaan met die heerlijke en mooie jurkjes!! ❤️

  24 juli 2019 at 19:58
 • Reply Heidi

  Wat een super goed idee. Ik word gewoon gelukkig van de jurkjes, ze maken me blij. Elke dag weer een feest voor de kast. Trots op mijn verzameling. Ik kan soms zo even in mijn kast gaan kijken en blij worden. Blij dat ik elke dag zulke mooie jurkjes mag dragen. Ik kan geen ander merk vinden waar ik zo blij van wordt. Heerlijk. Dank je wel lieve tante

  24 juli 2019 at 20:07
 • Reply Rebelle van Reymerswael (dichter met een knipoog)

  WIJ JURKENZUSJES VORMEN MET ONZE TANTE BETSY, EEN HAPPY FAMILY!
  Voor verbondenheid bestaat geen recept,
  saamhorigheid geeft een innige band die,
  bestaat uit positieve energie,
  en behoeft geen ingewikkeld concept.

  Daarom is het zo fijn,
  om een jurkenzusje te zijn!

  Warme groetjes Rebelle

  PS Wat een mooie gedichten van Martin Gijzemijter. Daar word ik helemaal blij van!

  24 juli 2019 at 20:16
  • Reply Alexandra

   Sinds ik Tante Betsy heb ontdekt is de inhoud van mijn kledingkast enorm veranderd. Er hingen al wat kleurrijke jurkjes in maar niet zo kleurrijk en vrolijk als de Tante Betsy’s. Mijn broeken blijven bijna allemaal in de kast hangen. Regelmatig hoor ik dat ik er altijd zo kleurrijk bij loop of krijg ik in de supermarkt spontaan een compliment van een onbekende. Zelfs op de camping in Italië waar ik natuurlijk ook Tante Betsy draag, wordt het opgemerkt. Steeds denk ik dat ik nu wel voldoende keus heb maar dan komt de nieuwe collectie en word ik weer verliefd. Zo zie ik er steeds anders uit maar wel vrolijk en vol kleur. En daar voel ik me happy in en word ik blij van. Ik ben altijd dol geweest op kleur en heb eindelijk een merk gevonden dat daar helemaal bij past. Petje af voor Tante die het allemaal bedenkt en bedankt voor zoveel moois.

   28 juli 2019 at 17:45
 • Reply Caro

  Wat de kleurrijke jurkjes van Tante Betsy voor mij betekenen?… Jeetje… dat is heel veel! Ten eerste zorgen zij ervoor dat ik ‘s morgens geen ochtendhumeur meer heb (en geloof me… die zijn berucht): ik trek mijn kast open, zie die vrolijkheid hangen en heb een smile op mijn snoet?. Ten tweede heb ik door de jurkjes van Tante Betsy zo verschrikkelijk veel toffe meiden leren kennen?. Ten derde ben ik hierdoor een nog grotere liefde voor kleurrijke jurkjes gaan ontdekken en ben er zelfs over gaan bloggen?. Als laatste heeft Tante Betsy mijn identiteit mede geherdefinieerd en daar zal ik haar altijd dankbaar voor blijven❤️?

  24 juli 2019 at 21:15
 • Reply Tineke

  Tante Betsy jurkjes (en rokjes en tops) laten me meer mezelf zijn, mijn kleurrijke binnenkant is nu ook voor anderen zichtbaar. Dankjewel lieve tante?

  24 juli 2019 at 21:16
  • Reply Windy

   Ja helemaal mee eens. Ik word ook dagelijks blij van de jurkjes. Heb om een of andere reden dit seizoen pech en moest veel retour sturen, maar ik blijf fan ♡

   24 juli 2019 at 21:33
 • Reply Corine

  Lieve Susan, heerlijk de jurken van Tante, deze laten je stralen, nog nooit zoveel complimenten gehad en de vraag, welk merk is het?!! De koning te rijk voel ik me met mijn verzameling Tante jurkjes en de sporty jackets, zo heerlijk, kan er echt van genieten. De hele familie weet en en ziet inmiddels als de nieuwe collectie er is, en manlief laat mij maar gaan, maar zegt wel staat je goed, knuffels Corine

  24 juli 2019 at 21:23
 • Reply Carol

  Als echte aarde 8 in de nine star ki ga ik altijd net even iets anders dan de rest. Dat is ook met tante betsy zo. Ik ben woest verliefd iedere keer weer op de sporty jackets en op de wat sportievere eenvoudigere jurkjes. De echte retro en de over de top jurkjes waar de meeste van jullie heel blij van worden zijn niet aan mij besteed. Ik heb ook heel veel jurkjes gekocht die ik nu nog niet aankan. Ik word blij van de sportiever stijl en het helpt mij bij het afvallen. Daarnaast vind ik het hele tante betsy team een warm omhulsel wat ik graag uitdraag. Vandaag kreeg ik weer een lief berichtje van Alisa haarzelf. Daarnaast zonder dat ze het zelf doet heb ik dankzij dit merk er zo’n 1000 of meer zussen bij die elkaar steunen helpen adviseren.Zonder tb had ik ook heel veel mooie mensen niet leren kennen. Het maakt me blij mooi en vrolijk.

  24 juli 2019 at 21:44
 • Reply Neeltje

  Oh Susan, sinds ik jouw 365creatief blog volgde en je liefde voor tante betsy zag ontstaan, ging ik mee. Ik voelde me in een jurk altijd vrouwelijk, en met de jurken van tante kwam dat ‘oude’ gevoel weer terug. Tante zorgt ervoor dat ik glimlach als ik in de spiegel kijk. Dankzij tante ben ik als vrouw in een topfunctie tussen voornamelijk mannen een vrolijke en opvallende verschijning. Bij iedere collectie weer ben ik verrast door de sprankelende kleuren en prints. Ik houd vooral van de retro prints in groen, rood en geel. Zo af en toe is een digitale print ook welkom in mijn kast. Ga vooral door!

  24 juli 2019 at 21:48
 • Reply Wilma

  De jurkjes van tante Betsy maken me blij en vrolijk, elke dag opnieuw! In het begin best spannend om te dragen maar nu alle dagen knallen en genieten van die mooie kleuren!
  Ik bewonder tante Betsy enorm om haar grote creativiteit om elk jaar weer nieuwe prachtige jurkjes te ontwerpen. Ik zie uit naar de nieuwe collectie! Knuf voor jou!

  24 juli 2019 at 21:49
 • Reply Brigitte

  Sinds ik Tante Betsy jurkjes draag, voel ik mij een kleurrijke vrouwelijke vrouw. Ik draag mijn hele leven al uitbundige gekleurde kleding, maar ik kreeg steeds meer een maatje meer. Ik kon niet meer terecht in mijn vaste winkel en toen…….ontdekte ik de kleding van Tante Betsy. En deze kleding laat me ervaren dat ik er mag zijn, ook met een maatje meer. Ik ben een blij en tevreden mens. Ik krijg veel complimenten van collega’s en het schept een band met vreemde jurkenzusjes. Je kijkt elkaar aan of je groet elkaar…zomaar, gewoon omdat je weet dat de jurkjes van hetzelfde merk zijn. Zo herkenbaar. Tante bedankt dat je er bent, ik ben je heel dankbaar.

  24 juli 2019 at 21:58
 • Reply Jacqueline Harbers

  Goh, waar zal ik eens beginnen? Wat doet nou precies een TB jurkje of setje met me? Het begon toen ik, na eindelijk de juiste medicijnen (hormonen) te krijgen mijn gewicht begon te zakken. Daar werd ik na een beroerde periode in veel te veel lijf zo enthousiast van, dat ik hard ben gaan sporten en ben toen 35 kg afgevallen. Smachtend had ik al tijdenlang op internet dè mooiste, gekste, tofste jurkjes bekeken en me ingeprent, dat ik die nooit zou dragen… inmiddels is TB ook in 3XL te krijgen (top!), toen gingen ze tot max XXL en dat was me te klein. Toen de 35 kg eraf was, ben ik naar een stenen winkel gegaan en heb er 1 gepast….. om volledig head over heels verliefd te worden. Mijn eerste jurkje was nog een redelijk “veilige” (kleur/print), maar het duurde niet lang voordat de volgende kwam en de volgende en…. inmiddels weet ik, waarom de TB jurkjes me zo goed passen, letterlijk en figuurlijk. In een TB voel ik me speciaal, onderscheidend, kleurrijk, vrolijk, vrouwelijk, zelfverzekerd en gewoon ronduit mooi! Alles wat ik graag uit wil stralen, straal ik uit in mijn Tantes! Inmiddels mag ik zeggen, dat ik een flinke collectie heb opgebouwd. Helaas nog wel wat jurkjes moeten verkopen door maatverandering, maar als ik wil kan ik heel veel dagen een Tante dragen zonder de wasmachine te hoeven laten draaien ?… samen met een Deens jurkjesmerk is Tante heel prominent vertegenwoordigd in mijn kast en ik weet zeker, dat er met de AW19 weer veel moois bij zal komen.

  Dus lieve Tante, als u dit leest….. u gaf me mijn identiteit terug! In de onzekere, zoekende tijd na het afvallen viel alles op z’n plek met mijn eerste jurkje van uw hand ?.

  24 juli 2019 at 22:04
 • Reply Klaasje

  Zoals vaker al verteld sinds herfst 2018 bekend met tante. In mijn kledingkast vind verandering plaats van nette niet opvallende kleding voor op mijn werk naar leuke iets te opvallende tante Betsy jurken en rokjes. Het gevoel is heerijk en ik wordt er enorm blij van. Ik heb nog niet zo veel items in de kast maar wel genoeg om te kunnen rouleren en van combi’s te kunnen wisselen.
  Laatst al wat van de nieuwe collectie kunnen bewonderen op een Facebook pagina dus ik wacht geduldig af om een nieuw exemplaar aan te kunnen schaffen voor komend winter. Dan glunder ik weer van geluk ???

  24 juli 2019 at 22:15
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat Tante Betsy voor mij betekend ? Nou ik kan je zeggen een omslag in mijn leven ik leerde haar kennen via marktplaats en toen was ik om. Ben eens gaan googelen naar een website en ja hoor die was er en ik een verslaving rijker. Man man man wat een hobby want met een jurkje ben je er niet he het moet allemaal matchen he want bij dat ene jurkje hoort natuurlijk wel een vestje, een legging een jas en een paar laarzen in dezelfde kleur en als we die kleur laarzen niet kunnen vinden dan gaan we ze zelf in die kleur verven. En vergeet natuurlijk dezelfde kleur tas niet?Want als ik ergens voor ga wil ik wel goed voor de dag komen. En soms moet ik wel lachen hoor mensen verrekken gewoon hun nek om me na te kijken omdat ik er zo kleurrijk bij loop. Ik voel me er goed bij , laatst kwam er een oud vrouwtje op me af gelopen die me wist te vertellen dat ik er zo mooi uit zag nou dan kan je dag niet meer stuk hoor en wordt je onzekerheid wel even de hemel ingeprezen. Want dat is het sinds ik tante jurkjes ben gaan dragen voel ik me met de dag mooier en zekerder worden en ik vind het super om andere met dit virus te besmetten. Ik hoop dat ik nog heeeeeel lang mooie jurkjes kan en mag dragen , natuurlijk draag ik ook wel eens iets anders maar 80 procent van de inhoud van mijn kast is van Tante. Het is voor mijn lijf gemaakt? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  24 juli 2019 at 22:54
 • Reply EstherK

  Wat een lief idee! Voor mij zijn de jurkjes van Tante Betsy hapiness in a dress, omdat ze zo goed bij mij passen en ik er zo ontzettend blij van word. De pasvorm flatteert mooi en ik word ontzettend vrolijk van de printjes en alle prachtige kleurtjes.

  Ik ben een jaar of 5 geleden met de rustigere jurkjes en de jurkjes met een zwarte achtergrond. Inmiddels ben ik daar wel in gegroeid en is er steeds meer kleur voor in de plaats gekomen en vind ik ook printjes als de over-the-topprint geweldig mooi en draag ik deze ook met veel plezier! Tante haalt me dus ook mijn comfort zone.

  Ik hoop dat ze nog heel lang doorgaat met al dat moois voor ons te ontwerpen!

  25 juli 2019 at 06:42
 • Reply Happy Susan blogger

  Oh lieverds wat mooi ik krijg tranen in mijn ogen van sommige reacties.
  Velen van jullie heb ik zien groeien in zelfvertrouwen door het dragen van Tante Betsy. Én door de liefdevolle samenhorigheid met elkaar. Wat is het mooi om hier onderdeel van te maken en samen de wereld mooier te maken. Dikke dankjewel knuffels voor jullie lieverds???

  25 juli 2019 at 08:23
 • Reply Mia

  Ik kan lekker mezelf zijn, wat anderen er ook van vinden… kleur vrolijkheid in deze zwarte donker blauwe en grijze kleding wereld ….mooiste comment.. aan het shoppen met mn meiden.. maaaaaam je bent véél te Vrolijk, ALLE mensen KIJKEN!!! Kijk dat bedoel ik opvrolijken de boel en er zelf blij van worden … ?❤??

  25 juli 2019 at 08:48
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve tante,
  Als jong meisje wist ik al heel goed wat ik wilde wat kleding betreft. Ik wilde toen al niet met de massa mee gaan. Winkelen met mij dreef mijn moeder tot waanzin, want ik wilde wat kopen wat ik in mijn hoofd had en niet wat er in de meeste winkels hing. Winkel in winkel weer uit tot ik eindelijk vond wat ik wilde! Anders dan de rest. Vaak liep ik voorruit op de trend. Na mijn herseninfarct en een revalidatie van 9 maanden en daarna nog een zwangerschap ben ik gaan zoeken naar vrolijke kleding. Ik vond dat ik er mocht zijn en dat ik goed voor mezelf moest zorgen. Eerst was er king Louie en door een filmpje van jou, Susan, van de onderbroekentop kwam ik tante tegen. Ik vond alles wat ik zag geweldig en ging zoeken op marktplaats. Ik kocht er een paar en doordat ik bij jou, Susan, mee mocht doen met een live passessie was het hek van de dam! Huppelend ging ik naar huis. Ik ontdekte de Facebook groepen en werd zelfs op een creabeurs door jurkenzusjes herkend ?. Alle zusjes zijn even enthousiast, lief en we delen allemaal iets bijzonders. King Louie is grotendeels mijn kast uit en die hangt nu vol met tantes. Ik maak mijn keuze op basis van hoe ik mij voel ‘s morgens. Die jurk mag dan die dag mee. Wat andere mensen ervan vinden interesseert me niet zo veel. Dit ben ik en daar moeten ze het maar mee doen en anders kijken ze maar de andere kant op. Door tante heb ik het jonge meisje in mij weer teruggevonden. Anders dan de massa!

  25 juli 2019 at 09:29
 • Reply Annette Elias

  Ohhh wat mooi dit! Ik lees eigenlijk in alle reacties wel herkenbare dingen! Ik ben nooit doorsnee geweest, niet omdat ik wilde opvallen, daar ben ik helemaal niet mee bezig… maar omdat ik gewoon wilde dragen wat ik zelf leuk vond… kleding die bij me paste, kleding die voor mijn gevoel klopt met wie ik ben! Ik heb een creatief beroep, ben altijd wel met kleuren en vormen bezig….en voorheen was ik nooit helemaal happy met mijn outfit, omdat deze gewoon niet bij mijn binnenkant matchte… Ik heb het jarenlang niet kunnen vinden, tot ik via vriendin Heidi deze kleding ontdekte… wauw, dat was nou precies wat ik leuk vond! Mooie prints, goede kleuren, lekker kunnen mixen en matchen, lekker origineel en toch heeeerlijk draagbaar… kortom, dit was precies wat ik zocht! Mijn eerste jurkje kwam, een tweede volgde…. Toen tante ook nog 3xl ging maken had ik ineens echt keus… en ik kan lachend zeggen dat ik mijn “achterstand” inmiddels flink ingehaald heb. Ik heb een heerlijke kast met allemaal vrolijke jurkjes. Zeker 90 procent is van tante! Elke dag kan ik kiezen waar ik zin in heb, ik vind alles wat er hangt leuk! En weet je wat er nog bijkomt? Ik werd blijer met mezelf! Ook al draag ik een grote maat, ik hoef geen oubollige hobbezakken aan, maar gewoon normaal zittende kleding, in vrolijke kleurtjes en het kan me niet zo veel meer schelen dat mensen dan soms kijken. Ik ben daar gewoon niet mee bezig. Het gaat er om dat ik er ZELF happy mee ben! Dat ik dat andere dames met een maatje meer ook gun, heeft er voor gezorgd dat ik inmiddels elke dag mijn outfit show en vertel hoe de jurkjes mij bevallen, hoe de pasvorm is en hoe ik ze combineer… maar dat weet tante inmiddels! Ik zoek uit de collectie de modellen die mij het beste zitten… de mooiere stukjes benadrukken en de mindere “onderdelen” wat minder prominent maken. Kortom de jurkjes die mij het meest flatteren. Dat is immers voor iedereen anders! Er zijn gelukkig een paar prachtige modellen die mooi zitten bij bijna elke vollere vrouw! Het is echt heerlijk om dan ook hen te zien straken als ze dit hebben ontdekt!
  Tante dankjewel! Ik ben echt elke dag blij met wat ik draag, en daardoor ook blijer met mezelf! En ik hoor van anderen dat ik straal. Wat een impact heb je dan! Wees maar eens heel trots op jezelf en je team! Dikke kus!

  25 juli 2019 at 09:58
 • Reply Hannelore

  Ik hou van kleurige jurkjes…! Ja er is ook een periode geweest waarin ook ik enkel zwart droeg maar dat vergeef ik mijzelf maar..ik was jong en wist niet beter..ha ha
  Met TB erbij zijn t niet enkel de mooie fleurige jurkjes maar ook al die lieve mooie mensen die ik “ontmoet” via Social media. Elke dag tovert een reactie of een foto wel een glimlach, schaterlach of traan op m’n gezicht….echt heel fijn!

  25 juli 2019 at 10:06
 • Reply Danielle

  Jaren geleden jurkjes van tante Betsy gezien, toen helaas niet haalbaar vanwege mijn maat. 2 Jaar geleden begon mijn afval reis, en mijn 1e tante Betsy werd een feit. Al snel volgden er meer. Wat dit met mij doet? Ik word oprecht vrolijk van mijn mooi gekleurde jurkjes, en ik vind ook dat we de wereld een stukje mooier en vrolijker maken zo met elkaar. “Je straalt” krijg ik regelmatig te horen. Mijn afval reis is nog steeds bezig, maar voel me zelfverzekerder en mooier en ben nu op een punt dat als het bij dit gewicht blijft het ook goed is. En dan natuurlijk de fb groepen, wat een vrolijkheid, gezelligheid, saamhorigheid en liefde!! Dat is wat Tante doet en heeft bereikt!!?

  25 juli 2019 at 10:10
 • Reply Binnie

  Lieve Susan, je weet van mij dat ik ze niet alleen verkoop, maar ze ook met liefde draag. Ze passen ook bij mij en ik voel me er happy in. Via Tante Betsy jurkjes heb ik ook jou leren kennen. Blij mee. Ik heb t voorrecht om al te weten wat er komt en das super gevoel. Weet al wat ik zelf ga dragen komende winter. Heel veel vrouwen worden er steeds weer blij van en dat is zo mooi om te zien en te laten gebeuren. Geeft mij ook goed gevoel. Naast heel veel andere merken in de winkel is de collectie van TB toch het grootst aanwezig.
  Geniet van alles??
  Liefs Binnie

  25 juli 2019 at 10:11
 • Reply Esther Scholten

  Hoi Suzanne,

  Hierbij ook een positieve boodschap voor het tante Betsy team:

  Lief tante Betsy team,

  Sinds twee jaar draag ik tante Betsy, wat begon met 1 jurkje uit de sale bij Kunstig Kitschwerk in Kampen.. heeft zich uitgebreid tot een kledingkast vol tante Betsy.
  Ik heb sinds anderhalf jaar een nieuwe baan en ze kennen me niet anders dan de tante Betsy juf. Leerlingen vinden mijn kleding geweldig… zelfs de stoerste jongens vab 16 jaar en ouder: u ziet er tenminste. Altijd vrolijk uit ! Opmerkingen als ik wordt blij van u zijn niet van de lucht. Op straat wordt ik regelmatig aangesproken op mijn kleurige kledingstijl. Elke morgen is het weer een genot om voor mijn kast te staan en te mogen kiezen wat ik aan ga doen. Voor elke bui is er een jurkje.. mijn rode aardbeien voor een vrolijke dag waarbij ik graag in het middelpunt sta. Mijn jurkjes in donkerblauw met geometrische print bij een belangrijk gesprek. Mijn sjappie jurken als zakjes handig zijn op mijn werk. Mijn ruffledress als ik eens lekker wil zwieren.. mijn cross-overs als het warm is …
  Mijn hatch jurken die ik aan wil als ik me comfortabel wil voelen, wat een lekker stofje !
  In de winter mijn heerlijke skippyverlours… zo zacht ❤️. Mijn Hoodies om me in te verstoppen op koude dagen. Sinds kort mijn mooie sporty jackets om te combineren met mijn jurkjes op wat frisse dagen…
  Zelfs leuk om te wassen en mijn jurkjes op te hangen , zo kleurig !
  O man ik wordt er zo happy van ! Dank je wel lief Tante Betsy team.

  25 juli 2019 at 10:24
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat mooi gebaar Susan, om Tante/Alisa via deze weg te laten weten dat je zo blij/vrolijk/geïnspireerd wordt van haar collecties.
  Voordat ik dat ga doen, eerst een dikke dankjewel voor jou. Door jouw blog ben ik overstag gegaan om de rondingen te omarmen.
  Speciaal voor Tante; ga door, iedereen heeft kleur nodig in zijn leven. Fijn dat jij je creatieve geest weet om te zetten in mooie kleurtjes, printjes, jurkjes/tops/broeken en verschillende modellen. Ik word er heel blij van en draag dit nu bijna 2 jaar met plezier en zowat dagelijks. Het is echt een heel fijn virus. xxxx

  25 juli 2019 at 11:42
 • Reply Happy Susan blogger

  Oh lieverds wat is dit enorm genieten. Ik hoop dat die lieve Tante van ons hier heerlijk bij kan opladen en enorm van kan genieten én dat het haar inspireert bij nieuwe ontwerpen. Dankjewel lieverds ?????

  25 juli 2019 at 14:05
 • Reply Bouke

  Lieve Susan,

  Wat een mooie van je… via jouw blog Tante leren kennen, precies in een periode dat ik mezelf aan het terugvinden was. Kleurrijk, vrolijk, speels, blij… terug naar wie ik ben. Deze jurken passen daar precies bij. De rijke stoffen☺️ Maar ook de groep vrouwen, wat een liefde- wat een kanjers- wat een verrrijking❤️Bij de verandering hoorde ook stoppen met wat ik altijd deed- werken in loondienst waar het niet goed voelde. Mijn eigen praktijk. Toen ik eenmaal los was voelde ik… mijn droom mag uitkomen. Ik ga doen waar mijn hart van gaat huppelen☺️ Heel binnenkort opent dan mijn eigen (web)winkeltje! Eenmaal de fijne stoffen en kwaliteit gedragen lukt het niet meer om de massaproducten uit giga ketens te kopen… verslavend… ik ben bang dat ik ook wel een maand vooruit kan zonder te wassen?

  25 juli 2019 at 15:01
 • Reply Btjaaktje

  Dankzij Tante Betsy sta ik nooit meer voor mijn kast met de gedachten: “ik heb niets om aan te trekken.” Ik droeg eigenlijk alleen maar spijkerbroeken met een (dat dan weer wel) vrolijk shirtje. Vaak met één of ander Disney figuurtje. Maar altijd een beetje van hetzelfde dus. Na een periode van ziek zijn en een operatie moest ik een beetje comfortabele kleding hebben. Natuurlijk wel vrolijk en mooi gekleed en wat dus prettig om mijn lichaam viel. Ik heb toen een paar Tante Betsy jurkjes gekocht en deze bij wijze van spreken nooit meer uitgedaan… er zijn er alleen maar meer bijgekomen. Ik ben en was over het algemeen een vrij positief en vrolijk persoon maar Tante Betsy heeft mij door een hele nare periode van mijn leven gesleept. En ik straal door mijn kleding nu nog veel meer vrolijkheid uit. Mijn collega zei laatst: “goh, als je eens een keer chagrijnig bent, hoef je alleen maar naar Tj. te kijken en dan word je daar toch spontaan vrolijk van”.

  Liefs T.J.

  25 juli 2019 at 15:39
 • Reply Paola

  ik ben zo blij met alles wat Tante Betsy me gebracht heeft… van uitstraling tot leuke mensen, tot een goed gevoel, tot blijheid, tot groot geluk!!

  25 juli 2019 at 19:16
 • Reply Indira

  Tante Betsy heb ik ontdekt na een zeer vervelende periode op mijn werk. Toen ik dat na veel stress en inspanning goed heb afgerond, trakteerde ik mezelf op nieuwe jurkjes. In die tijd vond ik mijn garderobe niet meer bij me passen en besloot ik: een jurk kan altijd. Tante Betsy heeft voor elke gelegenheid een jurk en sinds ik Tante ontdekte, staat het voor mij synoniem met kracht, liefde en vrolijkheid. Bedankt Tante! En wat een goede actie Susan, dank je wel hiervoor. X

  25 juli 2019 at 19:32
 • Reply Saskia van Horne

  Lieve Susan,

  Wat goed en lief van je ok tante Betsy in het zonnetje te zetten.
  Jaren geleden een per toeval mijn eerste Tante Betsy jurk gekocht en een tijd later volgden er er nog een en beiden met veel plezier altijd gedragen.
  Maar vorig seizoen heb ik tante Betsy pas echt ontdekt. Ik zag de pixeldress en was helemaal verkocht. Vanaf dat moment heb ik eigenlijk alleen nog maar gekleurde jurkjes aan. En ben ik ook op zoek gegaan naar jurkjes uit oudere collecties.
  Ik voel me heerlijk in de jurkjes. Vooral de 2snappie dalia’s en de sporty Jack’s (of spamvestjes zoals ze op de groep heten) zijn mijn favoriete.
  Het dragen van Betsy doet wat met je. Ik wordt blij van de printjes en voel me op en top vrouw als ik ze draag. En ik onderscheid me van de standaard meute.
  Ik kijk eigenlijk nooit meer om naar de standaard modezaken. Omdat ik toch steeds terugval op Betsy. Ik vind het ook fijn dat alles ook met elkaar te combineren is en zelfs met andere retro merken.
  Het dragen van Betsy heeft mij in elk geval veel zelfvertrouwen gebracht en leuke contacten met andere vrouwen die houden van kleur in hun leven.
  Ook bijzonder dat ze steeds weer met nieuwe gave prints komen.
  De collectie hoeft van mij niet meer zo groot, want dat maakt het kiezen veel te lastig❤️

  25 juli 2019 at 22:22
 • Reply Rebecca

  Wat Tante Betsy voor mij betekent;

  Ik draag al jaren jurkjes en rokjes. Daarnaast heb ik al zolang al ik me kan herinneren een kleding/schoenen/tassen ‘verslaving’ ??. Ik hou erg van mooie stoffen, kleuren en printjes. Ik ken Tante Betsy eigenlijk al jaren door moeders op school en het magazijn zit tegenwoordig bij mijn zus in de straat?. Maar goed dat daar geen winkel is?. Sinds ik een jurkje heb gewonnen in mei 2018, ben ik om. Ik heb mijn andere (voedings-)kleding verkocht en daarmee plaatsgemaakt voor jurkjes van Tante.

  Nadat ik een aantal jaar geleden ziek ben geworden ben ik nog bewuster en dankbaarder gaan leven. En dus nog kleurrijker?.
  In juni 2013 heb ik een A.D.E.M. (Eenmalig MS) aanval gehad, daardoor ben ik halfzijdig verlamd geraakt en mijn spraak was weg. Inmiddels kan ik weer ‘normaal’ functioneren en praten?. De artsen hadden mij al opgegeven. Ik ben een lopend en pratend wonder??. Ik geloof dat God met mijn leven een plan heeft. En doordat ik positief in het leven sta en een doorzetter ben, kan ik er zo op terugkijken. En natuurlijk hebben mijn man en ik ook zo onze ‘baal’ momentjes, dat hoort erbij. Maar wij zijn zo ontzettend dankbaar dat ik er nog ben.

  ‘Het leven is te kort om is schutkleuren rond te lopen!’ En bovendien met mijn manier van lopen, of het aantal kinderen (namelijk 6?) wat bij mij loopt val ik toch al op. Dus waarom dan niet met nog meer kleur? Dat staat voor mij gelijk aan vrolijkheid?.

  In de jurkjes van Tante voel ik me zoveel blijer, gelukkiger en daarmee ook dankbaarder. Ook al begint mijn dag wat minder, dan trek ik juist een vrolijk jurkje aan. En ik geloof ook dat je dat dan ook uitstraalt. Dus Tante / Alisa, wil je alsjeblieft nog heel lang door gaan met het fantastische werk wat je doet. Ik ben een erg groot fan van je prachtige ontwerpen☺️.
  En ook complimenten aan het hele team, dank voor de service elke keer weer?.

  Lieve groetjes.
  Rebecca van Barneveld

  26 juli 2019 at 22:50
 • Reply chucky1012

  Geweldig zo een fijn en heel goed samenwerkend team die weten wat ze doen 😉
  RESPECT…..

  Xoxo

  12 augustus 2019 at 21:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.