Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

Let’s make things happen with Susan

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love & Cardi Polka Dot

Hey lieverds ja met deze tekst werd ik dus vanochtend vroeg wakker, met zo’n heerlijke krachtige zin. Zoals jullie inmiddels wel weten werk ik dagelijks met affirmaties om in mijn kracht te staan en om dingen waar te maken in mijn leven. Vandaag weer een blogpost met diepgang over het maken van een nieuwe start. Lees je gezellig mee.

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Affirmations Louise Hay

Ik zet een tekst vaak in de ik vorm, om hem meteen krachtiger te maken. Net zoals de titel van deze blogpost als je er ‘I make things happen’ van maakt, is dit natuurlijk vele malen krachtiger dan ‘Let’s make things happen’. En nee hoor er is niks egoïstisch aan om in de ik-vorm te praten. Want lieverd jij zult toch echt zelf de dingen moeten waarmaken in je leven. Jij mag leren in je kracht te staan en je eigen dromen waar te maken.

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Affirmations Louise Hay

Misschien ben jij wel iemand die dit nieuwe jaar gestart is met goede voornemens en wie weet heb je die inmiddels al weer laten varen omdat je ze wellicht toch niet kon waarmaken of volhouden. Ik ben zelf van mening dat je iedere dag kunt starten met goede intenties. Dat geeft wat minder druk op de goede voornemens die je aan het begin van het jaar maakt. Iedere dag is een nieuw begin! En het toeval is dat het nu nieuwe maan is en dat dit dé uitgelezen kans is om een nieuwe start te maken. Ennuh volgende maand is die er ook weer hè ;). Ieder moment kun jij gewoon opnieuw beginnen, zelfs gedurende de dag!

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love

Ik heb wel al vaker geschreven over de invloed van de volle maan, maar de nieuwe maan is nog zo’n maanstand die enorm krachtig is. Het is zo mooi hoe het universum werkt. Het ene moment helpt het ons met loslaten van alles wat we niet meer nodig hebben en daarna helpt het ons met het maken van een nieuwe start. Ga er maar eens op letten of je vaker rond de nieuwe maan een nieuw iets begonnen bent of innovatieve ideeën kreeg. Je weet inmiddels wel dat je rond de volle maan vaak heel emotioneel kunt zijn. Huilen helpt jou om dat los te laten wat je niet meer nodig hebt. Of wie weet was je wel flink aan het opruimen in huis. Dat is dus allemaal plaats maken voor iets nieuws.

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Angel tarot cards Radleigh Valentine

De afgelopen tijd kreeg ik wel eens van jurkenzusjes te horen dat ik goed bezig was als ik deelde dat ik aan het opruimen was. En dat is heel lief van ze, maar lieverds ik ben iedere dag goed bezig. Op de dagen dat ik mezelf rust gun en helemaal niks doe ben ik ook goed bezig. Op de dagen dat ik niet lekker in mijn vel zit en tot niks kom, ook dan ben ik goed bezig. Iedere stap die je zet is een stap in de juiste richting, ook al zijn het maar baby stapjes.

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Radleigh Valentine Angel tarot cards

Weet je lieverds we moeten al zoveel van onszelf en ik wil met deze blogpost laten zien dat je altijd opnieuw kunt beginnen. Dat er dagen zijn in je leven dat je je ogen uit je kop jankt, dat het er allemaal mag zijn en dat het erbij hoort en van nut is. Als je een dag overslaat en niet gaat wandelen of sporten, maar je lijf rust gunt omdat je lijf erom vraagt. Dan ben je pas goed bezig in plaats van altijd over je grenzen te gaan. Dus lieverds wees lief voor jezelf en wees trots op jezelf!

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Clumpy’s Lynn

En als je nu met de nieuwe maan geïnspireerd wordt tot een nieuw begin, ga dan heerlijk van start. En leer jezelf meteen om krachtige zinnen te maken van alles wat op je pad komt. Dat helpt jou je dromen waar te maken. “Ik maak mijn dromen waar”, “Ik maak een nieuwe start”, “Ik vertrouw op mijn intuïtie”, “Ik luister naar mijn intuïtie”, “Ik schenk aandacht aan mijn dromen”. Zijn een paar voorbeelden van affirmaties. Je kunt er vast zelf ook maken, maak ze niet te lang en hou ze kort en krachtig!

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Radleigh Valentine Angel tarot cards

Weet je lieverds ik was net nog eens aan het kijken naar mijn engelentarotkaarten die ik gisteren heb getrokken (Beschermengelen tarotkaarten van Radleigh Valentine). En ik was toepasselijke affirmaties op aan het zeggen. En wow zo mooi dat de boodschappen van een paar van die kaarten hier weer terug komen. Ze hebben me toch onbewust geïnspireerd tot het maken van deze blogpost.

Let’s make things happen with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love & Cardi Polka Dot

Ik hoop dat je er van geniet dat ik weer wat vaker aan het bloggen ben. Dat ik je mag helpen op je weg van bewustwording en het waarmaken van jouw dromen. Dat ik je mag inspireren en motiveren. Gisteren pimpte ik mijn twee weekkalenders met affirmaties. De kalender met de bloemen erop was een kalender van de Plus ;).

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Charline

  Lieve Susan, wat mooi geschreven en dat elke dag er toe doet. Alles gebeurt met een reden. Ik loop de laatste tijd sterk met het gevoel; is dit nu mijn leven? Waarom heb ik dit moeten ervaren? Waarom mocht ik niet gelukkig worden met ex? Waarom? Alles kwijt geraakt maar nu op de goede weg. Helaas de komende weken nog stress om alimentatie en omgangsregeling die ex heeft aangevraagd bij rechter. Droom de gekste dingen, droom dat ik hem geld moet betalen ipv hij mij. Hij heeft nog nooit 1 keer gevraagd of de meiden iets nodig zijn. Kortom…ik ben onzeker. Ik wil graag weer een maatje waarbij je je ei kwijt kan. Heb vrienden enz maar toch…even vertrouwd wegkruipen bij iemand. Even een knuffel of een arm. Ga ik ooit weer gelukkig worden met iemand?
  Meid, ik heb respect voor je en ik wens je een fijne dag.

  Lieve groet Charlinr

  13 januari 2021 at 10:22
  • Reply Happy Susan blogger

   Lieve Charline wat enorm dapper van je dat je dit deelt. En weet je lieverd jij hebt mogen leren dat je heel goed voor jezelf (en je kids) kunt zorgen.
   En wie weet als je wat verder op je pad bent en de stress achter je kunt laten dat je nog meer ontdekt waarom het goed is zoals het gegaan is.
   Weet dat je veel beter verdient als wat je had (het is niet voor niets geëindigd).
   En vertrouw erop dat die lieve attente man met compassie en bakken vol liefde op je pad gaat komen. Vraag altijd dat het voor je hoogste goed mag zijn lieverd. Blijf in je kracht staan en geniet van alles dat er nu wel is. Dikke knuffels van mij🥰❤️😘

   13 januari 2021 at 12:24
 • Reply chucky1012

  Wat prachtig geschreven lieve Susan…
  het klopt allemaal….
  Ben aan het opruimen…
  Flink ook…
  Binnenkort een nieuwe start maken en beginnen te lijnen en vooral genieten als ik eens niets wil doen….
  Ben het met jou eens…

  een fijne avond Xoxo

  13 januari 2021 at 17:27
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat een mooie intenties lieverd, vooral ook dat genieten van het niets doen.
   Wees maar lief voor jezelf en geniet van je leven. En goed van jezelf dat je schrijft binnenkort een nieuwe start maken, want dat kun je ieder moment doen. Dus volg daar vooral je gevoel in. Succes! Dikke knuffels💕😃😘

   13 januari 2021 at 22:22

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.