Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Sneak Peek, Tante Betsy

Let me tell you about the birds and the bees

Let me tell you about the birds and the bees - Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Hey girls de meesten van ons kennen wel het liedje met de tekst “Let me tell you ‘bout the birds and the bees and the flower and the trees”. In het creatieve brein van die lieve Tante van ons moet dit liedje toch heerlijk hebben rond gedarteld toen ze de SS2019 collectie heeft ontworpen. Want in de Spring Summer collectie van 2019 komen er meerdere printjes terug uit deze songtekst. Ik kan zelf altijd enorm genieten van de gave prints die Tante Betsy ontwerpt. Ik word enorm blij van al die leuke printjes, wie weet jij ook wel. Geniet je mee van deze SS2019 sneak peek?!

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Goed oplettende dames zagen al maanden geleden op mijn sneak peek foto met de wikkeljurk, dat er een print met bijen in de SS2019 zomercollectie zou komen. Vandaag ga ik er wat meer over vertellen. Ik kan je op de eerste plaats vertellen dat de bijenprint in twee bekende jurkjes modellen komt. Én dat deze leuke print er ook zal zijn voor de rokjes en bloesjes liefhebsters.

Tante Betsy Button Down Dress Bee

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Ik ben altijd heel blij als populaire modellen weer terug komen. Een daarvan is het doorknoop model en in de bijen print gaat dat in het model Button Down Dress zijn. Dat is het doorknoopjurkje met aangerimpelde buste. Zoals jullie zien zal deze jurk er in vier kleuren zijn. Ik vind zelf de fuchsia roze enorm gaaf.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Vorige zomer hebben jullie die gezien in de heerlijke vrolijke Birds Blossom print én in de Gallop print. Ik heb in de showroom niet gecheckt (lees gemeten) of dit Button Down Dress Bee wederom ruimer in de maat valt. Ik had deze in de SS2018 collectie in een maatje kleiner, in maat M ipv mijn gebruikelijke maat L. Omdat deze doorknoopjurkjes ruimer in de taille en bij de buste vallen.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Meten is weten

Zoals ik al in mijn Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek vertelde hou ik me aan het ‘Meten=Weten’ principe. De afmetingen in de taille zijn voor mij de doorslaggevende factor. Daarnaast vertel ik ook altijd de oksel tot oksel wijdte en de lengte van een jurk als mijn wishlist jurkjes van de collectie binnen zijn. Zo kunnen jullie zelf inschatten en nameten welke maat jullie nodig hebben. Niet alleen dames die net zoals mij maat L dragen zijn er blij mee. Maar ook de dames die kleinere maten of grotere maten dragen, weten aan de hand van mijn maatadvies of een jurk voor hun op maat valt. Dit maakt online shoppen een stuk makkelijker.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Straks kun je natuurlijk ook weer heerlijk naar een Tante Betsy verkooppunt gaan en daar allerlei verschillende modellen passen. Zodat je weet waar jij blij van wordt en wat jou het mooiste staat. En vergelijk zeker eens of een maat kleiner of net groter je niet beter staat. Natuurlijk zou je nu ook nog kunnen gaan en kijken of je er wat uit de sale kunt scoren ;). Een bezoekje aan zo’n leuke winkel die Tante Betsy verkoopt is altijd een feestje, vaak verkopen ze ook bijpassende items zoals panty’s en leggings, vesten en schoenen.

Tante Betsy Summer Cross Bee

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Zo nu terug naar mijn verhaal want er komt ook een echt hoogzomers model in de bijen print. Het bekende mouwloze model Summer Cross. Deze komt nog niet in de eerste lichting die in februari komt. Maar met de High Summer collectie las ik bij Natasja van Beautyspots. Ik gok dat de laatste levering in april gaat zijn.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Ik heb afgelopen zomer enorm genoten van al mijn mouwloze Tante Betsy jurkjes. Wat was het heet en wat was ik er blij mee. Ik draag dit Summer Cross model altijd in mijn eigen maat. Alleen moet ik door die enorme buste (112 cm omvang) van mij wel altijd een top (onderbroek top) eronder doen. Maar dat komt omdat ik die buste in een kleinere maat pers. Daar hoeft niet iedereen last van te hebben ;).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Tante heeft de natuur hoog in het vaandel staan en vind het heel belangrijk om goed voor het milieu te zorgen. Vorige zomer verspreidde Tante Betsy zelfs zakjes met bloemenzaadjes, bij de bestellingen van de High Summer collectie (zo lang de voorraad strekte). Om zo met ons allen goed te zorgen voor de bijenpopulatie.

En wellicht hadden jullie ook al mee gekregen dat met ingang van de SS2019 zomercollectie, Tante Betsy jurkjes en veel items geproduceerd zijn van biologisch katoen. Als ik daar ter zijner tijd eens meer info over krijg, zal ik die met jullie delen.

Tops and Bottoms

Last but not least zullen er voor de liefhebsters van tops and bottoms, ook rokjes en blousjes komen in deze vrolijke bijenprint. Ook altijd fijn als jij bijvoorbeeld afwijkende afmetingen hebt tussen je buste en heupwijdte. Zo lijkt het toch een jurkje als geheel. En natuurlijk ook leuk om te combineren met een effen rokje of effen top, als het geheel je te druk is. Of met een andere print… Alles kan en alles mag, als jij er maar blij van wordt.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van deze Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek. Ik verheug me in ieder geval op deze geweldig leuke bijen print. Wie weet gaat hij nu ook wel bij jou op de wishlist.

Lots of love from Susan

PS niet alle items hingen in alle kleuren en modellen in de showroom vanwege een beurs. Maar natuurlijk komen alle items wel in alle kleuren die je op de foto’s ziet (mits er geen wijzigingen zijn gekomen).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

22 Comments

 • Reply nielke

  Ohwwwww ik hou van die bloemenjurk! Die staat op mijn lijstje samen met het spijkerjackje. Zin in!!

  23 januari 2019 at 19:37
 • Reply Ria

  Hoi, van het moment dat je de jurkjes binnen hebt, kan je er bijvermelden als het pofmouwtjes zijn? Dan weet ik dat ik die al kan overslaan… alvast bedankt

  23 januari 2019 at 19:40
 • Reply Natasja

  Oh jippie, ik ben super blij dat de bijtjes in het Button Down model komt! Dat is mijn doorknoopmodel, Dress Betsy doet het gek genoeg niet bij mijn figuur. En de mouwloze jurkjes natuurlijk ook, super super blij mee! Dat warme weer lijkt nog ver weg vandaag, maar vorig jaar was het op 21 april al heel erg warm, dat is al over drie maanden!

  23 januari 2019 at 19:43
 • Reply Hennie

  Ik word erg blij van deze kleurrijke foto’s van de nieuwe collectie. Mooi wat er allemaal komt. Fijne avond lieverd ? Hennie

  23 januari 2019 at 19:43
 • Reply Joyce Siemons

  Hier word je toch blij van?? bedankt voor de leuke sneakpeak ☺?

  23 januari 2019 at 19:44
 • Reply Tineke

  Ohh, ik kijk al maanden naar de bijtjes uit, had ze al bij je eerste sneak peek gespot?
  En ik kijk ook uit naar jouw blog met afmetingen en de passessie??

  23 januari 2019 at 19:46
 • Reply Petra van Schijndel

  Genieten van de sneak peeks. Dankjewel! ??????

  23 januari 2019 at 19:47
 • Reply Jacqueline Aarts

  Leuk, leuk en nog eens leuk vooral de mouwloze bijtjes ????

  23 januari 2019 at 19:53
 • Reply Marianne

  De bloemetjes print geweldig en ook de overslag. Alleen hekel aan blote armen. Leuke gezellige blog weer vandaag. Dank je voor al deze info
  Fijne avond.

  23 januari 2019 at 20:16
 • Reply Rebecca

  Oh wauw, heerlijk weer zo’n mouwloos model. En in het roze?. Die zitten als gegoten, krijg al echt zin in het voorjaar☺️.
  Dank je, voor de leuke sneak ?

  23 januari 2019 at 20:17
 • Reply Maria louisa

  Buttondown is mijn meest favoriete model ? wel even afwachten of ik de bijtjes wel wil ?

  23 januari 2019 at 20:31
 • Reply monique den boer

  lieve Susan, ik had al geprobeerd een reactie te plaatsen maar die was ineens weg. Maar wat moet het moeilijk geweest zijn om niets te mogen laten zien van deze collectie. Sommige items spreken me aan en anderen helemaal niet maar ik ga zeker goed naar jouw passessie kijken want afgelopen collectie kon ik er geen pijl op trekken sommige jurkjes vielen groot en andere weer klein. Maar voorlopig nog even lekker genieten van mn warme wintervesten. Fijne avond nog . Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

  23 januari 2019 at 20:46
 • Reply Ingrid Hietkamp

  De bijtjes zijn wel héél gaaf zeg ? ik hou van de winter, maar voor deze mag het zomer worden! Super ook met liefde voor de natuur, bio katoen!

  23 januari 2019 at 21:18
 • Reply Ina Sloot

  Dank je wel voor deze vrolijke foto’s en blog!
  Zie er zo naar uit! Alvast lekker voorgenieten! Grtjs

  23 januari 2019 at 22:14
 • Reply chucky1012

  Prachtige foto’s van een top collectie waar ik zulke pretty dresses zie met beezzzz & flowers ? waar ik heel veel van hou…
  Ik kan niet wachten tot het voorjaar gaat beginnen en de zomer mag er altijd zijn…
  Brrrrr….
  Het is berekoud ❄️❄️
  Ik zal er zeker iets van shoppen…

  Trusten ?

  23 januari 2019 at 22:22
 • Reply Wilma Rommelse

  Jaaa.. de bijtjes in het hoog zomer model komt hier zeker het huis in 😀 . Vermoed alleen dat deze net te laat komt voor onze vakantie naar Spanje (half april), maar dat mag de pret niet drukken. Overigens kijk ik erg uit naar de butterfly zippie uiteraard in roze. Was weer een heerlijke blog 🙂 xx

  23 januari 2019 at 23:10
 • Reply Annette

  Wat weer een heerlijke hoeveelheid vrolijkheid! Tante blijft zichzelf overtreffen! De bijtjes en de weelderige rozen vind ik beiden prachtig, en wat zijn er een leuke kleurencombi’s in het dierenprintjurkje! Dat wordt weer een mooie zoner ?

  24 januari 2019 at 09:43
 • Reply Jacqueline Harbers

  Jaaaaa de bijenprint is zo ontzettend leuk en lief… maar jeetje, welke kleur ?… dat wordt weer keuzestress ?. Het bloemenprintje wat je aanhebt op 1 van de foto’s vind ik ook helemaal geweldig… was het maar vast zover, al kan ik me bij deze temperaturen nog niet zoveel voorstellen bij de “hoogzomer” jurkjes ?… maar dat kan weer snel omslaan! Helemaal zin in, zeker ook in je passessie ?

  Dikke knuffels ??

  24 januari 2019 at 10:11
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Wat een schattig printje!!!! Het zijn niet helemaal mijn modellen en een top en rok wordt mij te duur, gelukkig komt er nog veel meer moois en keuzes maken moet ik toch ?

  24 januari 2019 at 18:12
 • Reply Alexandra

  De bijenprint vind ik persoonlijk minder leuk, maar ja, je kunt niet iedereen tevreden stellen. Er blijft nog genoeg leuks over. De mouwloze hoogzomer jurkjes waren vorig jaar bij mij ook favoriet, omdat het vaak zulk warm weer was. Heerlijk dragen vind ik dat en als het kouder is, kun je er een vestje met korte mouwen op dragen. Vorig jaar ook een aantal korte mouwen vestjes van Tante Betsy aangeschaft en dit jaar komen er weer vestjes met korte mouwen zag ik al. Ik ben heel blij met het biologisch katoen. Ik heb laatst de serie ‘Genaaid’ gevold en vond dat heel schrijnend en we moeten zuinig met onze planeet omgaan. Dus dat vind ik een heel goede ontwikkeling.

  24 januari 2019 at 19:27
 • Reply Ger da

  Hoi lieve Susan,
  Nu eerst eens tijd nemen voor jou om een reactie te plaatsen. Jij neemt tijd voor ons, met al je informatie, en dan laat ik het afweten, niet zo netjes want ik lees elke blog wel van je. En wat is het weer genieten van al die mooie vrolijke printjes en dan is dit nog lang niet alles. Mijn Tante Betsy kriebels waren een beetje gezakt, zoveel dagen in werkkleding moeten lopen haalde bij mij mijn tante mood een beetje weg. Maar echte liefde blijft! Dus hup, vandaag doe ik een jurkje aan, en mag ook ik 1 dag mij zelf zijn. ❤

  Trouwens ook weer genoten van je filmpje, lekker in bed voor het slapen gaan. Ik dacht even Susan haar kaartjes horen wat voor moois die brengen. Maar dat even kon ik vergeten ?? toch nog laat gaan slapen ? Maar wat een fijn filmpje weer, dankjewel lieverd voor wat je voor ons doet! ?

  25 januari 2019 at 08:34
 • Reply Botsy

  Supergave print inderdaad! Staat ook zeker op mijn wish-list, alleen wordt het nog lastig kiezen welke kleur… ?

  25 januari 2019 at 09:32
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.