Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Kitsch Christmas Love with Susan

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Hey lieverds vandaag ben ik weer eens heerlijk creatief geweest en maakte twee kransen, waarvan een kerstkrans. Ik had zin om een heerlijke over the top krans te maken. En ik geloof wel dat het is gelukt om hem lekker kitsch te maken, in mijn Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Black.

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Vanochtend las ik een Facebook post, van Carola waar ik een coachingstraject volgde, over een lichtstraaltje zijn. Ik had daar vandaag eigenlijk dieper op in willen gaan. Jullie weten dat ik vaker schrijf over goed voor jezelf zorgen. Het belang van rust nemen, de natuur in gaan, me-time hebben door creatief te zijn. Zodat jij heerlijk kan opladen. Het is namelijk zo belangrijk dat je dat doet. Want een ander helpen wat we zo graag van nature doen, dat doe je het beste vanuit overvloed. Geven vanuit een bad vol met liefde.

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Vandaag ben ik na heerlijk relaxed te hebben in bad, creatief geweest met het maken van twee kransen. Ik heb me even zitten te bedenken of ik die over the top speelgoed krans wel zou delen, want die wordt ter zijner tijd verkocht. Maar hij/zij is te gaaf om niet te delen, ik kreeg echt energie van het maken van deze krans.

Kitsch Christmas Love with Susan - Happy Susan blog

Vanochtend kreeg ik ook opeens het idee om een kerst krans te maken. Ik ging op zoek naar wat spulletjes in huis, maar de kerstballen die ik vond waren eigenlijk wat te groot merkte ik later. Toch heb ik er wat leuks van weten te maken en ik ben heel benieuwd wat manlief ervan vindt. Ik heb hem niet te kitscherig gemaakt en me ingehouden. Het liefst zou ik hem nog meer pimpen ;).

Kitsch Christmas Love with Susan - Happy Susan blog

Heb je gezien dat er een classic mini in verwerkt is? Deze had het dak eraf en gisteren bedacht ik me dat ik er een boom op kon plakken. Alleen had die wat extra ondersteuning nodig en nog een touwtje om de boel op zijn plek te houden. Nu nog een leuk plekje bedenken, waar de krans tot zijn recht komt.

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Lieverds ik hou het verder kort, ik ga vanavond waarschijnlijk mijn kerstbord in de oven zetten. Die heb ik anderhalve week geleden gemaakt op een Kerst Stippen workshop gegeven door jurkenzusje Brechtje van Ge-Stipt. Ik heb de dag erna thuis nog een rand omheen gestipt, met de porselein verf die ik nog van de eerste workshop had. Klik hier om er meer over te lezen.

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Oh wat hou ik toch heerlijk van over the top items merk ik. Net zoals onze kerstboom die ik overvol heb gehangen. Vroeger hield ik altijd een thema aan of een kleurencombinatie met twee kleuren. Tegenwoordig kan het me niet kitsch genoeg zijn. Wie weet hang ik er nog wel wat ballen in…eigenlijk is hij nooit helemaal af…ik zie altijd nog wel wat lege plekjes whahaha.

Kitsch Christmas Love with Susan - Happy Susan blogKitsch Christmas Love with Susan - Happy Susan blog

Lieverds doe heerlijk je ding waar jij je goed bij voelt, waar jij blij van wordt. Net zoals ik nu alle Lala jurken heb van de Tante Betsy Kitschy Deer print. Eentje kreeg ik van die lieve Tante voor mijn blog en de rest kocht ik mezelf. Dit is echt een print waar ik helemaal verliefd op ben en die ik gewoon in alle kleuren móest hebben ;).

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Kitsch Christmas Love with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Jacqueline Aarts

  Mooie kransen en mooie jurken, vooral de blauwe staat je gaaf 💙

  11 december 2019 at 19:50
  • Reply Happy Susan blogger

   Daankewel leeve ik ben er ook heel blij mee.
   Hihi zo zie je dat smaken gekleurd zijn (en dat mag😜😂), want ik weet dat groen en blauw jouw favoriete kleuren zijn.
   Ik ben met ze alle vijf de Kitschy Deer jurkjes heel blij en word er echt vrolijk van.
   Het is een feestje om ze aan te doen en ik had gisteren ook zoiets dat word mijn kerstjurk, welke kleur zien we op dat moment wel.
   Maar het kan ook zomaar op dat moment anders voelen 😉. Dikke knoevels😘😘

   12 december 2019 at 09:15
 • Reply Corine

  Prachtig die kransen die je gemaakt hebt, en een echt schitterende kerstboom. Ik wou dat ik meer tijd had om creatief te zijn, maar helaas, over een paar jaar misschien als de kinderen groter zijn, knuffels Corine

  11 december 2019 at 20:27
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd💕😃. Ja ik probeer nu bewust tijd vrij te maken om creatief te zijn. Als andere vrouwen bezig zijn op te ruimen en hun huis te poetsen, geniet ik gewoon heerlijk van Me-time.
   Dat stof ligt er volgende week ook nog en de vloer die maak ik gewoon wat viezer met wat er van de kransen af valt😆😂.
   Die doen we van het weekend wel weer schoonmaken (als het er van komt).
   Ik besteed weinig tijd aan dat soort dingen en heb ook geen kinderen rondhuppelen, en als mijn dochter zich meldt om iets leuks te gaan doen laat ik alles uit de handen vallen.
   Er is altijd wel een ander moment om het huishouden te doen…voor mij dan hè😉. Ik werk niet met schema’s en vaste poets momenten.
   Ik doe alles wanneer het goed voor me voelt of als ik zie dat iets hoognodig moet gebeuren.
   Ennuh lieverd je kunt ook samen met je kids creatief zijn hè. Wellicht heerlijk tijdens de kerstvakantie. Knuff😃😘

   12 december 2019 at 09:21
   • Reply Corine

    Die kids van mij zijn nog maar 10 en 7, laat begonnen zullen we maar zeggen, maar ga mijn best doen in de vakantie, knuffels Corine

    12 december 2019 at 19:35
 • Reply Monique

  Staat je ook erg mooi die Lala. Oh jee nu wil.ik er ook een… Maar heb van de zwarte al het shirt.
  En wat superleuk die kransen, vooral die eerste met die zoet gekleurde speelgoedjes 🤩 Goed idee.

  11 december 2019 at 20:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd ja de Lala is mijn nieuwe favoriete model, naast de Lola. Alleen is dit model net iets minder Heidi in Tirol en maakt de buste minder opvallend. Alhoewel ik deze zwarte wel even moet aanrimpelen…die was niet aangerimpeld.
   De Kitschy Deer blouse is ook heel leuk, als ik weer rokjes en broeken zou dragen zou ik die zeker willen hebben. Geniet er heerlijk van!
   En ja ik ben ook heel blij met beide kransen en die met die zoete kleurtjes natuurlijk het meest. Heerlijk vond ik die om te maken. Knuff😃😘

   12 december 2019 at 09:26
 • Reply Caro

  Ik ben flieft op jouw kerstbord❤️🎄❤️

  11 december 2019 at 21:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ja ze is stiekem wel heel gaaf geworden hè en ik maar denken dat zo’n kerstbord niks voor mij was.
   Ik vond het zo leuk om er een heerlijk kleurrijk bord van te maken.
   En gisterenavond heb ik ze ook eindelijk in de oven gezet, ik had nog eens ooit een bordje gestipt😉. Nu kan ik met een gerust hart er iets opleggen en met de hand afwassen. Knuff😘😘

   12 december 2019 at 09:29
 • Reply Annelies

  Heerlijk om creatief bezig te zijn. Ik ben vandaag ook nog bezig geweest met kerst decoraties. Nu heerlijk televisie kijken. Fijne avond liefs Annelies

  11 december 2019 at 21:12
  • Reply Happy Susan blogger

   Leuk is dat hè lieverd om daar mee bezig te zijn. Ik ben normaal niet zo van de decoraties met feestdagen. Bij mij hangt alles jarenlang op dezelfde plek, maar ik word toch wel heel blij van onze kerstboom. Geniet ze lieverd wij hebben gisterenavond ook heerlijk gelachen met een film op Netflix ‘Father figures’. Knuff😃😘

   12 december 2019 at 09:31
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, zo. Jij bent goed bezig geweest zeg heerlijk even relaxen dmv iets creatiefs te doen. 2 bijzondere kransen en een heerlijke kerstboom, zo komen we steeds dichter bij de kerst. Mijn man zat trouwens mee te lezen op je blog en hij is nu wel overtuigd van het feit dat als ik een jurk supermooi vind dat ik hem echt wel in alle kleuren moet hebben , jij bent het bewijs😂. Dus hij kan nu gaan sparen je snapt t wel he, fijne avond . lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  11 december 2019 at 21:16
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahahha heerlijk lieverd en laat die man van jou dan maar sparen en de Sale tijd is her en der al losgebarsten, dus natuurlijk ook kopen als kerstcadeau.
   Ja soms heb je dat als je echt heel blij van een bepaalde jurk wordt dat je die in alle kleuren wilt hebben (in mijn geval móet hebben).
   Ik heb dat eigenlijk niet met andere prints van dit winterseizoen, deze springt er echt met kop en schouders bovenuit.
   Ik was wel even huiverig voor de groene, ik heb liever knalkleurtjes, toch ben ik met die ook heel blij.
   Ik weet in ieder geval dat ik jarenlang plezier van deze jurkjes zal hebben, want ik grijp altijd het eerste naar een gekke vrolijke print als ik voor mijn kast sta. Geniet ze lieverd! Knuff😘😘

   12 december 2019 at 09:37
 • Reply Neeltje

  Prachtige boom. Inderdaad doen waar he je goed bij voelt ❤

  11 december 2019 at 22:10
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd en ja zo belangrijk dat je gewoon heerlijk doet waar je je goed bij voelt en waar je blij van wordt. Knuff😃😘

   12 december 2019 at 09:39
 • Reply Tamara

  Oohh, wat een Superleuke kerstkransen!! Ben zó dol op versieren in huis met kerst. ( buiten de Kerst ook trouwens, haha!) heb je goed gefreubeld weer. En erg leuk ook dat gestipte bord is ontzettend mooi.
  Lalalala, wat zijn ze toch prachtig alle kleuren van de Kitshy Deer print, zó dol op dit printje!

  Dikke knoevels ❤️

  11 december 2019 at 22:30
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey leeve wat leuk en daankewel💕😃. Ja ik schreef al net ergens dat ik eigenlijk nooit zo versierderig ben (is wel niet het juiste woord maar het dekt de lading😜).
   Ik heb jarenlang hetzelfde in huis hangen en versier niets met andere feestdagen. Maar heb wel vrolijke kransen en dromenvangers en andere dingen ophangen waar ik iedere dag blij van wordt.
   Heerlijk dat jij je daar zo mee kunt amuseren en dat doe je heel goed leeve. Amuseer dich en dikke knoevels😘😘

   12 december 2019 at 09:43

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.