Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Lucky Tante Betsy girls, Tante Betsy

Just be your true unique self with Susan

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Red

Hey lieverds vandaag is het dan zover voor een heel aantal Tante Betsy fans, vandaag is de Tante Betsy Fan- en Outlet dag. Vanwege het feit dat ik daar de hele dag aanwezig ben en om jullie in de ochtend al hele mooie vrolijke energie mee te geven, post ik deze blogpost ‘s morgens ipv ‘s avonds. Een blogpost om je te ondersteunen dat je heerlijk jezelf mag zijn. Want het kan zijn dat je het toch maar eng vind om daarheen te gaan. Lees je mee…

Happy Susan blog - Can you be your true self - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Red

Ik schrijf er regelmatig over, over heerlijk je ware zelf te zijn. Ik weet dat er steeds meer lieverds dicht bij zichzelf durven te komen en hun ware unieke ik durven te tonen. Je durft naar binnen te keren en te staan voor jouw waarheid. En je weet dat er niks mooiers is als heerlijk jezelf te zijn. Het is dé enige manier waarop je vanaf nu (en wellicht al veel langer) kunt zijn wie je bent.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan

Ik deelde al eens het verhaal van het viooltje in de tuin van de koning. Dat het viooltje zei “Daarom dacht ik dat ik zo goed als ik kan maar moet zijn wat u zich hebt voorgesteld. Ik kan alleen maar zijn wat ik ben en ik probeer dat zo goed als ik kan te zijn”. Zo is het ook voor jou lieverd, kijk niet naar de ander, vergelijk jezelf niet met een ander. Maar wees gewoon heerlijk jezelf!

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Lola Over The Top Blue

Zie voor je dat je straks aankomt in Arnhem en daar huppelen allemaal vrolijke fleurige andere bloemen rond. Mooie blije rozen, stralende zonnebloemen, prachtige irissen en ook nog andere viooltjes in allerlei kleurstellingen. Het voelt als thuiskomen. We hebben namelijk een grote gezamenlijke liefde en dat is onze liefde voor de ontwerpen van Tante Betsy.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love Pink

En natuurlijk is het normaal dat je wellicht toch even zenuwachtig bent en denkt ik ken er niemand. Ik beloof je dat het gevoel binnen mum van tijd weg is, dat je gewoon heerlijk wordt opgenomen in het grote geheel. Dat het voelt alsof we elkaar al jaren kennen. Als je mij al die jaren dat ik over Tante Betsy blog volgt, ken je mij dus ook al jaren whahaha. Maar zo gaat dat ook voelen met al onze jurkenzusjes.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

Kom je even hallo tegen me zeggen, kom je een lekkere dikke knuffel halen als je durft. Ik ben niet zo van alleen handjes schudden, ik ben gewoon een heerlijke knuffelkont of je krijgt spontaan een stel Limburgse zoenen. Zoals ik hier tegen jullie ‘praat’ zo ben ik in het echt ook, spontaan stuiterend en wellicht later op de dag ook wel rustig en wat stilletjes. Voor de hooggevoelige dames onder ons, we kunnen ook heerlijk even naar buiten om te ontladen en op te laden.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Pepper Gold

Het gebouw worden door een prachtig park omringt dus je kunt ook lekker naar buiten om af te schakelen. En er zijn wellicht ook wel plekken in het gebouw om je even terug te trekken als je daar behoefte aan hebt. Ben je hooggevoelig zorg dan dat je een cirkel van licht om jezelf heen zet om je te beschermen. Een koepel, een stolp, een hoelahoep met een regenboog van licht, van bloemen, zodat je heerlijk in je kracht blijft staan.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars Green

Tot straks voor alle lieverds die een uitnodiging ontvangen en/of gewonnen hebben hier op mijn blog of de andere plekken. Ik zal er samen zijn met manlief en Jacqueline, die jullie inmiddels kennen van de diverse Live on Facebook passessies.

Happy Susan blog - Just be your true unique self with Susan - Tante Betsy Dress Betsy Zipp Stars & Lola Stars

Morgen is de Tante Betsy Outletdag (check het evenement op de Facebook pagina van Tante Betsy) die is voor iedereen toegankelijk! Ik hoop dat jullie dan ook heerlijke leuke ontmoetingen hebben. Wie weet ga ik vandaag ter plekke nog wel Live op mijn Facebook paginadat voel ik na het shoppen wel in of ik daar nog energie voor heb. Of wie weet zien we ons op een andere jurkjesmeeting. Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Caro

  Tot straks lieverd???

  8 november 2019 at 09:34
 • Reply Sandra S

  We hebben er zin in ? tot straks ?

  8 november 2019 at 09:53
 • Reply patricia

  Dankjewel voor deze blogpost, had ik effe nodig 😉
  Tot straks !
  Lfs Patricia

  8 november 2019 at 10:18
 • Reply Petra van Schijndel

  Het wordt geweldig! Tot straks! ♥️

  8 november 2019 at 10:25
 • Reply Mirjam missBaksel

  Heerlijk! Tot vanmiddag?
  Wat schrijf je fijn en herkenbaar! Fijne dag vandaag

  8 november 2019 at 10:28
  • Reply Natasja van Bloemenhuis

   Dankjewel lieve Susan voor deze bemoedigende woorden!❤Ik kijk er naar uit om je vanmiddag te zien ?

   8 november 2019 at 10:49
 • Reply Tamara

  Jáá zin in en net wat ik nog even nodig had om te lezen ❤️?❤️?❤️
  Tot straks!!

  8 november 2019 at 10:49
 • Reply Annette

  Tot straks….zo heerlijk hartverwarmend om te lezen. Op de een of andere manier raakt het mij en schiet ik spontaan vol. Straks maar een knuffel.

  8 november 2019 at 10:49
 • Reply Willeke

  Dankjewel Susan, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en ga ook zéker een knuffel halen hoor!?

  8 november 2019 at 11:00
 • Reply Monique

  Ah wat lief en mooi om te lezen. Nou dan kom ik straks ook een knuffel halen hoor ? Je gaat het er maar druk mee krijgen vanmiddag.
  Ik denk wel dat de enige de vandaag echt op zal vallen je man is! ??????????????????

  Ik heb volgens mij wel een hele leuke introducee gevonden, dus dat komt helemaal goed!

  8 november 2019 at 11:42
  • Reply Mina

   Prachtige blog! Heel veel plezier en hoop je zeker 1 x live te ontmoeten! ??????

   8 november 2019 at 13:49
 • Reply Pauline Warners-Heinen

  Mooie blog! Kwam je buiten nog even tegen, toen we allebei met aankopen naar de auto liepen. Leuk dat je zo goed geslaagd bent ook. Ik had een heerlijke middag met m’n lieve vriendin Ellen, maar we vonden het wel druk en wasten op een gegeven moment gewoon moe en zijn gegaan. Wat was er veel keus en wat waren er veel leuke vrolijk geklede dames! Echt een belevenis. Nu thuis lekker met de voetjes omhoog en genieten van m’n aankopen. Fijn weekeind!! Xxx

  8 november 2019 at 18:34
 • Reply chucky1012

  Hoop dat jullie allen een leuke en zeer gezellige dag hadden gehad 😉

  Xoxo

  8 november 2019 at 19:32
 • Reply Mieke Jansen

  Wat lief! ❤️ Die knuffel houd ik graag tegoed! ?

  8 november 2019 at 21:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.