Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

It’s safe to let go with Susan

Hey lieverds vandaag had ik allerlei spullen op Marktplaats willen zetten in het kader van loslaten. Ik heb een aantal mooie laarzen en ook jurkjes waar ik afscheid van ga nemen. Maar ik heb dat uiteindelijk losgelaten en ben heerlijk creatief geweest. En heb daarna lekker genoten van een boek lezen in mijn zitzak. Lees je weer gezellig mee…

It’s safe to let go with Susan - Tante Betsy girls - jurkenzusjes

Als je mijn Facebook pagina actief volgt heb je gezien dat we gisteren naar de Brabantse Mini clubdag waren. En dat ik daar ook twee Tante Betsy’s in het wild tegen kwam. Zo leuk om opeens een Tante Betsy jurk te spotten en nog leuker als dat je pasmaatje en dinnetje Jacqueline blijkt te zijn, die er met haar gezin was. Zo leuk om ook de liefde voor mini’s met elkaar te delen.

It’s safe to let go with Susan - Brabantse Mini clubdag

It’s safe to let go with Susan - Brabantse Mini clubdag

Later spotte ik nog een Tante Betsy jurk en dat bleek Esther te zijn die mijn oproepje gelezen had op de Tante Betsy happiness groep. Zo leuk dit soort spontane ontmoetingen met jurkenzusjes en ik kwebbelde Esther de oren van de kop af. Whahaha ik kan dan heerlijk in stuiterstand zijn.

It’s safe to let go with Susan - Tante Betsy girls - jurkenzusjes

En hoe leuk zo’n uitjes ook zijn, ze zijn toch ook heel vermoeiend en dat merkte ik vanochtend. Ik kan dan wel in mijn hoofd zoiets hebben dat ik spullen wil gaan loslaten en op marktplaats wil plaatsen. Maar mijn lijf riep om rust. Dus besloot ik om heerlijk verder te gaan met het inkleuren van mijn Tante Betsy jurk met textielstiften. Het was alweer enige tijd geleden dat ik eraan begonnen was. En het is toch wel leuk als ik haar straks ook eens daadwerkelijk kan gaan dragen en dan wel blij kan worden van Dress Mollie Butterfly Blue.

It’s safe to let go with Susan - Tante Betsy jurk inkleuren met textielstiften - Dress Mollie Butterfly Blue

It’s safe to let go with Susan - Tante Betsy jurk inkleuren met textielstiften - Dress Mollie Butterfly Blue

Vanmiddag had ik ook nog een afspraak die me energie kostte, een afspraak met de psychiater ivm hulp rondom mijn cva. En ja dan is het goed om los te laten en de boel de boel te laten en niet altijd zoveel van jezelf te moeten. Okay deze blogpost ‘moet’ er wel uit, terwijl ik soms ook echt wel zoiets heb ‘mijn hoofd staat er niet naar’. Maar ja het is toch een commitment waar ik bewust voor gekozen heb. Ik ken mezelf als ik niet gewoon iedere maandag, woensdag en vrijdag blog dan raakt het in de vergetelheid. En het helpt wel om toch ook een duidelijke structuur aan te houden. Ook al is dit dan wel het enige wat ik consequent doe ;).

It’s safe to let go with Susan - Tante Betsy jurk

Maar okay lieverds ik heb nu voor mezelf genoeg gekletst. Ik ga goed voor mezelf zorgen. Alhoewel als ik dit getypt heb, ben ik er nog niet ;). Heb een fijne avond lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo een gezellige dag uit hadden jullie ??
  Fijn dat je jurkenzussen had ontmoet.
  Hoop dat het gesprek jou goed gedaan had vsndaag….
  Velen begrijpen niet dat dit erg veel energie kost….
  Heb een fijne avond en rust ze. ..
  Prachtig zelf ingekleurde dress ????

  Xoxo

  14 oktober 2019 at 19:43
 • Reply Bouke

  Hoop een goed gevoel na je afspraak… dikke zoen voor jou!

  14 oktober 2019 at 19:46
 • Reply Rebecca

  Wat wordt je jurk toch mooi!
  Lekker rustig aan nu, van zo’n intensief weekend.

  Liefs Rebecca

  14 oktober 2019 at 19:56
 • Reply Annette Elias

  Wat zie je er mooi uit in deze “oude” tante Susan! En ook je inkleurklus vind ik supergaaf! hoe bedenkt een mens het he! Hopelijk is je gesprek net zo goed verlopen, en heb je er wat aan gehad, want dat verdien je zo! Het is geweldig dat het je telkens toch weer lukt een leuke blogpost te maken, en ik weet uit eigen ervaring dat dat veel tijd en energie kost, maar weet dat het wel enorm gewaardeerd wordt!

  14 oktober 2019 at 20:28
 • Reply Caro

  Goed dat je ook de structuur bewaakt! Dat helpt zeker. Ook een soort rust. Net als coloring en dat heb jij zo gaaf gecombineerd met je jurkjes-liefde! Hij wordt echt uniek?. Was het gesprek met de psych ook goed voor je??

  14 oktober 2019 at 21:14
 • Reply Marije

  Wat wordt die jurk gaaf zo ingekleurd! Geweldig idee ❤️! En de jurk die je draagt op de foto staat je ook prachtig!

  14 oktober 2019 at 23:16
  • Reply EstherK

   Heel herkenbaar. Met je hoofd beslissen dat je allemaal leuke en gezellige dingen wil doen en dat zijn ze ook, maar ‘s ochtends of vaak al ‘s nachts de rekening gepresenteerd krijgen. Dat blijf ik een van de moeilijkste dingen vinden. Maar er zit dan niks anders op dan naar je lichaam luisteren en er heel lief voor zijn. Het beste zou zijn de leuke dingen te doseren, naar bijvoorbeeld maar een uurtje, maar dat is me nog niet gelukt. Vooral als je samen met anderen iets doet, is dat heel moeilijk.

   15 oktober 2019 at 07:30
 • Reply Rebelle

  Zo’n prachtige gekleurde jurk, past perfect bij de mooie kleurrijke persoon die jij bent.
  Liefs Rebelle

  15 oktober 2019 at 19:47
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een leuk weekend had jij en dan idd leuk om een jurkenzusje tegen te komen . Maar heel herkenbaar hoor dat zoiets heel veel van je vraagt alleen al die indrukken en stemmingen van mensen die bij je binnenkomen. Je hebt groot gelijk dat je de boel de boel laat het ligt er tenslotte morgen ook nog wel moet je maar denken. Ik vind je jurk echt super worden en het lijkt me een heerlijk klusje om te doen. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  16 oktober 2019 at 11:31
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.