Follow:
BeYoutiful, Happy thoughts, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

It’s safe for you to love with Susan

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love - Cardi Polka Dot

Hey lieverds ik deed vanochtend een krachtige geleide meditatie, een engelenhealing. En opeens kwam een onderwerp naar voren waar ik graag over wil bloggen, wat ook meteen heel toepasselijk is richting Valentijnsdag. Ik voelde net alle pijn die opgeslagen was in mijn hart en ik mocht deze loslaten. Het is veilig om oude pijnen los te laten en jouw hart te zien als een roos (of een andere bloem) die zich helemaal openvouwt. En je daarmee open te stellen om weer liefde toe te laten in je hart. Lees je met me mee, misschien kan deze blog je helpen op jouw pad.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love

Weet je lieverd misschien besef je dat soms niet, maar er kan heel veel pijn opgeslagen liggen in je hart, waardoor je bang bent om je open te stellen. Door zo’n geleide meditatie als de engelen therapie meditatie die ik net deed kan het veilig voelen om naar die pijn te gaan, die te zien, te erkennen en daarmee los te laten.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love

En weet je daar hoef je helemaal geen ingewikkelde dingen voor te doen, dit stuk van de meditatie besloeg maar zo’n 5-10 minuten. Je ego wil je laten denken dat het ingewikkeld is, maar het kan hartstikke eenvoudig zijn. Het kan al gewoon door een visualisatie te doen, door affirmaties op te zeggen, door oude koorden door te snijden, door helend licht te visualiseren. De energie is tegenwoordig zo hoog dat zo’n healing van je hart heel eenvoudig kan zijn.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love

It’s safe for me to forgive – Het is veilig voor mij om te vergeven – Ik vergeef

Ik heb ook al eens over vergeving geblogd, dat het er niet zozeer om de ander gaat die je iets aangedaan heeft vergeeft, maar dat vergeving jou helpt. De ander heeft er vaak helemaal geen benul van dat jij nog met oude pijn loopt. De ander heeft misschien zelfs geen idee dat zijn/haar woorden en acties je zo enorm pijn hebben gedaan tot in het diepste van je hart. Maar zoals ik al net schreef vergeving draait niet om die ander, maar om jezelf. Jij wilt van die last af, jij wilt van die pijn af, jij wilt van die negatieve gevoelens en gedachten af. Het gaat er hierbij om dat jij jezelf toe staat om te helen. Dat jij jezelf toe staat om jezelf te vergeven en die ander.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love

I forgive myself – Ik vergeef mezelf

Ja lieverds je mag jezelf vergeven dat je misschien nog steeds rond loopt met oude pijn. Je mag jezelf vergeven dat je die pijn hebt toe gelaten. Je mag jezelf vergeven dat je je dit hebt laten aan doen. Laat alle schuldgevoelens los lieverd, je kon er niks aan doen, het was niet jouw schuld. Laat het maar los lieverd je hebt het niet meer nodig. En mochten er nu tranen los komen weet dat je jezelf daarmee heelt, huilen is loslaten. Laat het maar los lieverd, je hebt het niet meer nodig.

Vergeven is jezelf bevrijden en je hart open te stellen voor liefde en in je kracht gaan staan.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love - Infinite prosperity is mine to share. I am so blessed

I am love – I am light – I am

Ik ben licht – Ik ben liefde – Ik ben

Oude pijn loslaten die je niet meer nodig hebt, voelt als een bevrijding. Je kunt weer lichter door het leven, je hart mag zich openen als een bloem om te stralen. Jij bent hier om licht en liefde te verspreiden. Jij bent hier om jouw unieke zelf te zijn en met jouw unieke gaven de wereld een betere plek te maken. Dus ga heerlijk stralen lieverd, open je hart en ga heerlijk in je kracht staan. Er is niks mooiers als heerlijk je eigen unieke zelf te zijn.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love - Cardi Polka Dot

Love is all there is – Alles is liefde

Door liefde en licht uit te stralen over de wereld, laat je vanzelf ook licht en liefde toe in je hart. Door te geven sta je open om te ontvangen. En daar draait het om in de wereld, om liefde. Liefde is het enige dat er toe doet in dit leven lieverd. En te beginnen bij de liefde voor jezelf, jij bent het waard lieverd om van jezelf te houden. Jij bent het waard om van ieder stukje van jezelf te houden zoals je nu bent.

It’s safe for you to love with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love - Today I count my blessings which are many - daily affirmation

It’s safe for me to love – Het is veilig voor mij om lief te hebben

Alles in je leven heeft je hier gebracht lieverd, je hebt zoveel mogen leren en je bent een enorm wijs mens geworden. En dat wijze mens mag liefde, vreugde en plezier toe laten in haar leven. Door met plezier en vreugde door het leven te wandelen, te huppelen…maak je je leven lichter. Maak je je hart lichter en maak je ruimte om liefde toe te laten in je leven. Ga genieten, ga plezier hebben, ga dansen. Wees blij met jezelf, wees trots op jezelf, heb plezier met jezelf en sta open om te ontvangen.

Lots of love from Susan die jullie allemaal een hele dikke knuffel geeft
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo ook toevallig want ik huil de laatste tijd regelmatig en voel me heel kwetsbaar, eenzaam, alleen en moet het nu een plekje geven en doorgaan…
  Een ander kent mij niet goed genoeg etc…..
  Dank je want dit is een heel goed artikel…

  Xoxo

  10 februari 2021 at 20:19
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd toch weet in ieder geval dat huilen loslaten is en dat het je helpt om te helen. Neem de tijd ervoor lieverd. En weet je je kwetsbaar opstellen is een teken van kracht. Dus durf je hart ook weer open te stellen zodat er weer plek is om liefde toe te laten. Maar bovenal geef jezelf bakken met liefde❤️💕❤️ Dikke knuffels🥰😘

   10 februari 2021 at 21:40
 • Reply Mina

  Wat een mooi blog is dit, en ik lees het nu waarschijnlijk nu de juiste tijd voor mij!Dank je wel voor deze mooie les💗❤️🌸🍄😘

  12 juni 2021 at 09:43
  • Reply Happy Susan blogger

   Graag gedaan lieverd en dankjewel ook weer aan jou om hier een reactie achter te laten. Zo heb ik deze blogpost ook nog eens gelezen en kwam die toch ook weer binnen. Dikke dankjewel knuffels!

   14 juni 2021 at 20:16

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.