Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

Investing in yourself with Susan

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Hey lieverds ik schreef er gisteren al even over op mijn Facebook pagina’s. Ik ga een 8 weekse cursus doen en ga investeren in mezelf. Nu doe ik dat al iedere dag, maar financieel gezien is dit wel even een flinke investering. Ik merkte gisteren al meteen dat er een healing op gang werd gezet, oud zeer oplossen. Ik wil meer plezier in mijn leven gaan ervaren op alle vlakken. Het mag allemaal luchtiger gaan worden. Lees je gezellig mee, wie weet inspireer ik jou wel om ook stappen in jouw leven te zetten en te investeren in jezelf.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple - Boek 88 business healings voor intuïtieve ondernemers

Gisteren tijdens het Next Level Transformatie gesprek dat ik had met Margaretha Schokker van Volg je hart specialist gebeurde er al enorm veel met me. Door de vragen die ze me stelde, bemerkte ik dat ik aan de slag mag gaan met mijn innerlijke saboteur. Dat stemmetje in me dat me tegenhoudt. Oude pijn die geheeld mag gaan worden, angsten die losgelaten mogen worden. Ik wil al jarenlang meer manifesteren vanuit de wet van aantrekking, een bedrijf gaan neerzetten, mijn eigen geld gaan verdienen.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Ik ben een ondernemer in hart en nieren. Jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik goed ben in verkopen. Dat is iets dat in mijn bloed zit, ik ben zo’n heerlijk marktwijf die achter haar virtuele kraam staat. Nu heb ik dit in feite jarenlang voor Tante Betsy gedaan. Gewoon vanuit mijn enthousiasme en liefde voor deze vrolijke jurkjes, omdat ik er zo blij van word. Ik heb daar nooit voor betaald gekregen en dat hoefde ook niet. Ik heb in de loop der tijd wel een samenwerking met Tante opgebouwd en mocht wat jurkjes otnvangen. Ook al stond dat niet in verhouding met al die uren werk die ik daarin investeerde, maar dat was iets van mezelf. Ik had gewoon de behoefte om te delen en te inspireren en andere dames te laten zien hoe mooi ze staan. Ik heb jarenlang het Happiness in a dress principe uitgedragen. En blijf dat natuurlijk ook gewoon op mijn eigen manier doen.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Máár het is nu tijd om in mezelf te investeren en mezelf op de markt te gaan zetten. Mijn diensten te gaan aanbieden en mezelf enthousiast te verkopen. Ik heb zoveel te bieden, zoveel te delen. Ik heb zoveel wijsheid in me waar ik mensen blij mee mag gaan maken. Anderen inspireren en motiveren dat is mijn kracht en dat is mijn passie. En dat doe ik gewoon door heerlijk mijn enthousiaste zelf te zijn.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Ik ga daar wel mijn tijd voor nemen, want om een echt professioneel bedrijf neer te zetten heb ik hulp nodig. Gisteren tijdens het gesprek bemerkte ik dat hulp vragen best wel een groot ding voor me is. Van jongs af aan doe ik al heel veel alleen. Dop ik mijn eigen boontjes en dat heeft uiteindelijk een aantal jaar geleden tot een burn-out geleid. Terwijl ik dit schrijf komt er meteen oud verdriet naar boven, tranen beginnen over mijn wangen te rollen. Pff ja dat mag er ook zijn schrijf ik met wazig beeld hihi. Ik mag het gaan loslaten, ik mag gaan vertrouwen op anderen. Pff ook al zo’n dingetje.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Lila Manga Black

Mooi om hiermee aan de slag te gaan, om oud zeer te mogen loslaten. Te erkennen dat ik hulp nodig heb, want met mijn NAH (niet aangeboren hersenletsel) kosten administratieve taken mij veel energie. Daarom is het zaak om op het gebied van hulp vragen én open staan om hulp te ontvangen, te gaan helen. Die healing is gisteren in het bos al in gang gezet, gewoon door het te erkennen.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Ondertussen ga ik lekker mijn ding doen waar ik goed in ben. Ik schreef het gisteren al op Facebook. Ik wil vaker Live gaan op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Voor de dames die baat hebben bij mijn inspirerende woorden. Die het leuk vinden om meer te leren/horen over empowerment. Die het leuk vinden om aan de slag te gaan met affirmaties. Die ook willen leren manifesteren door de wet van aantrekking. Voor de hooggevoeligen onder ons. Voor de dames die aan zichzelf willen werken, die in hun kracht willen gaan staan.

Happy Susan blog Facebook pagina - Investing in yourself with Susan

Én natuurlijk ook voor de dames die het gewoon gezellig vinden om naar mijn enthousiaste gekwebbel te luisteren. Voor jullie ga ik vaker Live op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Vooralsnog gewoon zoals het uit komt en waarschijnlijk dus wel op de dagen dat ik niet blog. Ik wil daarin mijn intuïtie volgen en heerlijk mijn enthousiaste ik zijn. Zorg daarom dat je ‘Meldingen ontvangen’ aan hebt staan en dat je me volgt op die Facebook pagina. Zodat er een pop-up naar boven komt als ik Live ga op het moment dat je zelf ook op Facebook bent. Achteraf kijken kan natuurlijk ook en is net zo gezellig en leerzaam ;).

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple - Live on Facebook

Ik ging vandaag al spontaan live en deelde een mooie boodschap geïnspireerd door onderstaande kaart.

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Ik ga daar dus niet over Tante Betsy jurkjes praten, daar is mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ Facebook pagina voor. Dat wil ik heel bewust gescheiden houden en daarin duidelijk zijn dat er een verschil is. Maar natuurlijk kun je tijdens zo’n Live sessie wel mijn OOTD zien, mijn Outfit Of The Day ;). Het zal meestal ergens in de loop van de dag zijn dat ik Live ga. Als ik bijvoorbeeld in het bos aan de wandel ben. Daar ontvang ik mijn inspiratie, daar ben ik heerlijk mijn enthousiaste zelf en heb ik meteen een mooie achtergrond. Wandel je met me mee?

Happy Susan blog - Investing in yourself with Susan - Tante Betsy Dress Summer Cross Scandi Purple

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Bouke

  Oh zo fijn Susan! Daar ga je…. je mooie pad verder bewandelen ❤️

  22 april 2020 at 19:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja ook wel heel spannend hoor lieverd. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen. Dat het gewoon al goed ís. Dankjewel dat je gezellig mee wandelt. Dikke knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:12
 • Reply Mina

  Wandel heel graag met je mee! Mooi lief mens ga ervoor! Jij kan dit!💃💃💖💖😘😘

  22 april 2020 at 19:42
  • Reply Annelies

   Ik had je net gemist vandaag. Telefoon lag buiten en ik was binnen bezig 😁
   Heel fijn voor je wat je allemaal gaat doen. En leuk om het allemaal te volgen. Ik wens jou dan heel veel succes. Fijne avond liefs Annelies.

   22 april 2020 at 19:47
   • Reply Happy Susan blogger

    Dankjewel lieverd ja achteraf kijken is net zo gezellig hè. Gezellig dat je met me mee wandelt lieverd. Dikke knuffels😘😘

    24 april 2020 at 08:16
  • Reply Happy Susan blogger

   Yihaaa ja ik kan dat én jij ook💃💪💃💕dus heel gezellig dat je met me mee wandelt lieverd. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:14
 • Reply Annette Elias

  Heerlijk susan, ik lees echt een verandering bij je. Een doelgerichtheid en een vastberadenheid. Je bent er gewoon helemaal klaar voor. Stap voor stap in jouw tempo zal het gebeuren, dan houd je grip en kun je steeds reflecteren of je nog goed zit. Of het nog goed voelt… en daarvanuit je weg weer vervolgen. Wat een fijne krachtige blogpost. Ik houd er van!

  22 april 2020 at 19:47
  • Reply Happy Susan blogger

   Wow lieverd wat lees ik ook enorm veel kracht bij jou. Ja jij bent natuurlijk al heel wat jaartjes zelfstandig ondernemer. Ja ik ben er klaar voor om door te pakken en de uitdaging volledig aan te gaan. Ik ga daar inderdaad wel ook mijn tijd voor nemen, vandaag blog ik daar ook over. Want er gaat hier op mijn blog toch wel een en ander veranderen heb ik gisteren tijdens mijn nieuwe maan legging besloten. Ik verheug me erop en fijn lieverd dat je gezellig mee wandelt. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:20
 • Reply chucky1012

  Zo dat is heel goed van jou om het los te kunnen laten…
  Voor jezelf iets te gaan ondernemen, die wat jij wilt….
  Ben zo benieuwd naar jouw bedrijf….
  Veel succes….

  Een fijne avond 😘

  22 april 2020 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi ik ben net zo nieuwsgierig als jou whahaha want ik verras mezelf nog weleens. Sommige dingen had ik vroeger nooit kunnen bedenken. We gaan het allemaal zien lieverd wat er tot stand mag komen. Ik heb wel wat ideetjes maar dat moet nog verder uitgewerkt worden. Daar ga ik gewoon heerlijk de tijd voor nemen. Gezellig dat je meewandelt. Dikke knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:24
 • Reply Monique den Boer

  Zo wat fijn om te lezen Susan, je kan het dat gaat helemaal goedkomen👍 Lieve groetjes van Monique den Boer

  22 april 2020 at 21:12
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi Yes I Can💃💪😍🤩 het wordt een gezellig feestje dat weet ik in ieder geval wel. Gezellig dat je met me mee wandelt lieverd. Dikke dankjewel knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:25
 • Reply Willeke van Schagen

  Wat fijn Susan, en spannend ook. Ik ben fan😍

  22 april 2020 at 22:00
  • Reply Happy Susan blogger

   Whahaha leuk ik heb fans🤩💃💕😍 Leuk dat je ook gezellig met me mee wandelt lieverd. Dikke knuffels😘😘

   24 april 2020 at 08:27

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.