Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Hey girls vandaag ga ik een gezellig blog schrijven over het wollen vest van Tante Betsy, Cardigan Rose. Nu er steeds meer koude dagen zijn, grijp ik regelmatig naar dit heerlijke vest. Ik had echt nooit verwacht dat dit een favoriet van me zou worden. Én ook nooit verwacht dat wol niet kriebelt. Ik ben fan!

In love with Tante Betsy Cardigan RoseIk heb dit vest vorig jaar gepast in de showroom. Toen ik de Tante Betsy wintercollectie AW2018 mocht bewonderen. En ik dacht “dit is niks voor mij”. Wol is voor mij een no-go en ik vond mezelf ook niet mooi uit zien in het vest. Ik had hem alleen maar op mijn wishlist staan om aan jullie te laten zien en dan zou ik hem retourneren. Ondertussen denk ik er heel anders over ;).

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Jullie hebben allemaal in mijn blogpost ‘Tante Betsy Autumn Winter time’ kunnen lezen. Dat ik in september op bezoek was bij Tante. Ik kreeg toen zelfs twee vesten mee van Tante. Wel in een maatje kleiner als in de showroom. En zelfs twee maten kleiner als de maat die ik normaal in mijn jurkjes draag van Tante Betsy (maat L).
Tante vond een kleinere maat, maat S, me mooier staan. En zelfs ik had toen zoiets “ja nu staat het me wel mooi”.

In love with Tante Betsy Cardigan RoseIn love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Ik ben niet allergisch voor wol, maar kan echt niet tegen kriebelwol. Dus had nog steeds zoiets in mijn hoofd van die gaan weer terug. Maar wow deze vesten kriebelen niet, ik was er echt huiverig voor hoor. 100% wol en yesss ze zijn fijn om te dragen. Ik merk dat ik nu in de koudere maanden, steeds vaker naar deze heerlijk warme vesten grijp.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Zaterdag had ik exact dezelfde jurk aan, als destijds in de showroom. En ik vind het vest me veel beter staan in een maat S ipv een maat M.
Ik draag Cardigan Rose veelal open, met het ceintuur op de rug gestrikt, zodat je toch nog mijn Tante Betsy jurkje kunt zien.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Fijn om even aan te schieten als ik met manlief mee ga in de auto. Of gewoon thuis op de bank als het wat frisjes in huis is. Ik hou er niet van de thermometer hoog te zetten, ik heb frisse lucht nodig en dan is zo’n warm vest ideaal.

In love with Tante Betsy Cardigan RoseIn love with Tante Betsy Cardigan Rose

En ook als jas is Cardigan Rose van Tante Betsy heerlijk om te dragen. Ik heb haar regelmatig aan, als ik lekker de natuur in ga. Op de meeste foto’s zie je ook mijn ZOO Adventure outdoor laarzen ;).

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Ik koos zelf voor het groene vest, Cardigan Rose Green, omdat groen in heel veel prints van Tante Betsy terug komt. Dus ideaal om te combineren.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Maar ook mijn rode vest dat mee ‘moest’ van Tante, Cardigan Rose Red. Heb ik al diverse malen met veel plezier gedragen. Hierboven en beneden zie je Dress Sporty Gardenia Red met twee verschillende kleurcombinaties.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Ik ben zo enthousiast over het vest dat ik het gele vest, Cardigan Rose Gold. En het blauwe vest, Cardigan Rose Blue, op mijn wishlist heb staan. Ik heb nog wat items terug te sturen naar die lieve Tante van me. En ik heb gevraagd of ik ze mag omruilen voor die heerlijke vesten.

In love with Tante Betsy Cardigan RoseIn love with Tante Betsy Cardigan Rose
Heerlijk om de winter mee door te komen en heerlijk om over mijn Tante Betsy jurkjes te dragen. Een item om jarenlang plezier van te hebben en eindeloos te combineren. De modellen van Tante Betsy showen ook leuke combinaties.

In love with Tante Betsy Cardigan RoseIn love with Tante Betsy Cardigan Rose

Ik snap dat zo’n 100% wollen vest een flinke uitgaaf is, maar je krijgt er een hoge kwaliteit wol voor terug. Het is een mooie zware kwaliteit. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Hieronder staan onderhoudstips voor het wollen vest. Deze kun je ook vinden bij Tante Betsy in de webshop, waar het vest te koop is van maat XS t/m 3XL.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Daarnaast zullen de wollen vesten vast ook nog te koop zijn bij diverse Tante Betsy verkooppunten. Wie weet zit er wel eentje bij je in de buurt, zodat je het vest kunt gaan passen.

Tip: Het vest valt groot uit, dus ga voor een maat kleiner.

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Welke kleur zou jij uitkiezen?

In love with Tante Betsy Cardigan Rose

Óf welke kleur heb jij gekozen? En ben jij ook voor een maat kleiner gegaan? Of wie weet twee maten kleiner… Ik hoor graag je ervaring. De andere dames die meelezen, weten dit vast te appreciëren. Dankjewel lieverds??

Lots of love from Susan

* De vesten heb ik ontvangen voor mijn blog.

Meer info (met maatadvies) over de jurkjes vind je hier.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Natasja

  Ja ik vind het vest ook boven verwachting heerlijk, zeker nu het er koud genoeg voor is! Ik draag het net als jij graag als jas, of lekker ‘s avonds op de bank, heerlijk! Ik heb de groene, en inderdaad ook in een maatje kleiner. Ik heb de kleur Snow White nog op mijn wishlist staan, die vind ik ook zó mooi!

  29 oktober 2018 at 19:34
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh Snow White lijkt me voor jou ook gaaf! Heb je al wel eens vaker met een wit vestje gezien en je maakt leuke combinaties. Gek genoeg had ik vroeger regelmatig wit aan en nu eigenlijk bijna niet meer. Grappig hoe dat door de tijd kan veranderen. Ben benieuwd als hij er komt hoe je hem gaat combineren. Geniet heerlijk van je groene vest! Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:21
 • Reply chucky1012

  Prachtige vest in mooie kleuren ?
  Ik zou er in kunnen wonen….
  Leuke foto’s.

  Fijne avond ?

  29 oktober 2018 at 19:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja echt een vest om in te wonen. Ik ben groot fan van de lange hoodie vesten. Nu dus ook van de lange gebreide vesten. Heerlijk! Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:22
 • Reply Frederike

  Ik heb de zwarte maar wil stiekem nog een groene ?

  29 oktober 2018 at 19:43
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Heel begrijpelijk hoor ze zitten dan ook heerlijk. Jij hebt ook twee maten kleiner lees ik op mijn Facebook pagina. Goed om te weten voor de ander dames. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:23
 • Reply Jacqueline Harbers

  Jaaaaaa! Ik deel je mening, wat een heerlijk vest! Nou hou ik ècht van wol, mij kriebelt dat eigenlijk nooit… vanaf de 1e keer, dat ik productfoto’s zag, was ik verliefd op de kleur “gold”. Toen deze dan ook online kwam, heb ik geen moment getwijfeld en hem meteen besteld. En zoooooo blij mee! Laat de kou maar komen ?. Ik heb het vest idd een maatje kleiner genomen (M) dan mijn jurkjes (tegenwoordig L). Ik zou stiekem nog wel heel heel graag de blauwe willen toevoegen aan mijn collectie en wie weet, gaat dat snel gebeuren ?….. de vesten staan jou uiteraard weer heel erg mooi en ik snap je liefde (èn wishlist ?)

  Dikke knuffel en een fijne avond ?

  29 oktober 2018 at 19:47
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Dankjewel voor je reactie lieverd, daar hebben andere dames ook veel aan. Dus jij hebt net zoals Natasja een maat kleiner genomen. Goed om te weten! Misschien binnenkort eens een blogpost met foto’s van meerdere dames met het vest delen. Zodat men een goed beeld krijgt.
   Cardigan Rose Gold staat je in ieder geval prachtig! Geniet er heerlijk van. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:26
 • Reply Alexandra

  Ik wilde heel graag de roze versie maar die bestaat niet. Ik vind het eerlijk gezegd wel een hele uitgave. En als jij al maat S hebt, ben ik bang dat ik nog verdrink in een XS. Ik heb deze om die reden niet besteld. De roze hoodie in maat S is me ook te groot. Maar het lijkt me wel een heerlijk warm vest en zo leuk met die bloemen erop. Ik kan me voorstellen dat je er heel blij mee bent. Hij staat jou ook heel goed.

  29 oktober 2018 at 19:50
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja als hij in het roze was geweest had ik die dolgraag gewild. Nou het is zo dat andere dames hem gewoon in een maatje kleiner nemen. Natasja en Jacqueline hebben hem allebei in een maat kleiner. Frederique twee maten.
   Nu is dit zo’n vest waar je wel heerlijk in mag verzuipen om heerlijk in te wonen. Dat kan ik met die van mij niet, maar ik ben dan ook geen echte eL? en meer een XL met die buste?. Wie weet durf je het aan als het sale is. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:29
 • Reply Jacqueline Aarts

  Ik ben een groot vesten fan en mijn kast hangt er ook mee vol, kort, lang en heel veel kleuren. Nu had ik voordat ik de vesten van tante zag al een heel mooi, warm, lang oker kleurig vest gekocht. Maar ik denk dat er ook nog wel een tante vest komt. Vind de blauwe en de groene erg mooi ?. Nu eerst wachten op de dress sporty rain die ik via marktplaats op de kop heb kunnen tikken ?

  29 oktober 2018 at 19:51
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh heerlijk zo’n verzameling aan vesten. Ik heb straks een extra kast nodig whahaha. Oh nee die heb ik nu al nodig??. Mooie wishlist heb je en gaaf dat je zippie rain hebt kunnen scoren. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:31
 • Reply Heidi

  Ja ze zijn prachtig. Ik heb de blauwe voor mijn verjaardag gekregen omdat ik helemaal verliefd werd. En 2 maten kleiner genomen. En dat is echt groot genoeg. Vooral als je m vooral open laat. Mijn zoon vindt t een badjas. Nou wel een hele mooie dan ?

  29 oktober 2018 at 19:57
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi heerlijke bofkont dat je hem voor je verjaardag kreeg. En goed om te weten dat je hem ook twee maten kleiner hebt…denk dat er wel inderdaad een verschil is hoe je hem wilt dragen. Ik kan in de mijne niet echt ‘wonen’.
   Ik had bijna willen vertellen dat ik hem ook als ochtendjas draag (niet als badjas, maar wel over mijn Tante Betsy jurkjes waar ik in slaap) dus snap de vergelijking. Maar het is zoals je zegt dan wel een hele mooie en een heerlijke warme. Geniet ervan! Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:34
 • Reply Sylvia W

  Weg van je heerlijk gecombineerde foto’s ben ik altijd, maar de “spring” foto aan de kust gecombineerd met het groene vest…wauw! Ik ben zelf (nog) niet in het bezit van het heerlijk dragend uitziende vest. Ik vind het ook lastig om te kiezen welke kleur ik het meest blij van zou worden. Nu zie ik zelf iedere keer foto’s van de voorkant maar op de product foto’s lijkt het of de rug ook geborduurd is? Ik wens je een fijne avond en goede nachtrust x

  29 oktober 2018 at 19:58
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi nóg niet…ik denk dat het bij jou een zwarte gaat worden? ennuh op de collage zie je de achterkant en op de derde foto samen met dochterlief ook?. Ja het heeft ook zo’n gave roos op de achterkant, alleen zie je die niet met mijn lange losse haren hihi. Dankjewel voor je reactie lieverd. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:37
 • Reply Marianne

  ??♥️???Gaaf en mooi, mijn favoriete kleuren staan op de wishlist. Blauw en zwart.. Ze staan jou geweldig en zijn supergaaf.. Ben het met Sylvia eens, de combi aan zee helemaal super. Dank je wel weer voor het gezellige verhaaltje

  29 oktober 2018 at 20:31
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi dankjewel lieverd! Volgens mij is zwart ook jouw lievelingskleur hè. Ik heb ook nog even over zwart getwijfeld. Draag ik namelijk ook heel graag, maar ik merk dat ik mijn blauwe hoodie al vaker heb aangehad als mijn zwarte. Dus ik ga voor kleurrr?. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:40
 • Reply Ger da

  Net een half uurtje thuis van het werk, en nog bbbrrrr van op de fiets. Dus oh ik zou het echt niet erg vinden om zo’n mooi vest te hebben. Denk dat de blauwe of groene wel mijn favoriete zijn. Hoe verrassend ? Maar vandaag net de sjaal besteld samen met het rokje Joyce du deer, dus het vest blijft voorlopig op het wensenlijstje staan. Jou staan ze in ieder geval super!

  29 oktober 2018 at 22:23
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Wat was het gisteren koud hè. Vandaag ben ik nog niet op de fiets geweest…straks ga ik er doorheen. Maar vandaag is het weer een paar graden warmer hè. Kan me goed voorstellen dat je dan verlangt naar zo’n heerlijk warm vest. En natuurlijk in het groen of blauw. Niks mis mee hoor lieverd. Veel plezier van je rokje en je sjaal! Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:42
 • Reply Neeltje

  Ja, ik heb mezelf de groene xadeau gedaan. De gele gaat er ook nog wel komen denk ik. Ze dragen echt heerlijk. Ben helemaal verliefd.

  29 oktober 2018 at 23:10
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh ja groen is dan ook echt jouw kleur hè. Heb je hem in een maatje kleiner genomen? Jij draagt al een S geloof ik toch… En ja die gele is ook gaaf! Ik had niet verwacht dat ik daar zo blij van zou worden, natuurlijk wel heel logisch hihi ?. Geniet van je mooie vest! Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:44
 • Reply Joyce Siemons

  Zo’n dag als gister miste ik écht dit vest, ik ben zo’n koukleum. Die foto’s bij de zee zijn ook gaaf joh!!?

  30 oktober 2018 at 07:29
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh jaaa dan mis je wel een lekker vest om in te wonen hè. Ja ik heb nu op dit moment een Lotte vest aan over mijn blauwe (mouwloze) jurk…ben naar de fysio geweest. Maar het blauwe wollen vest was nu wel heerlijk geweest.
   Ja zo blij dat ik weer eens heerlijk aan zee was, doet me zo goed. Knuff??

   30 oktober 2018 at 11:47
 • Reply Saskia van Horne

  Had hem vorige week gepast maar vond hem te duur en daarna dit vest bleef in mijn hoofd rondspoken. En daarom vandaag gekocht! In het groen, maar zou de witte of zwarte ook nog wel willen.
  Ben nu een heel blij (en lekker warm) mens.
  Maatje S was groot genoeg, draag normaal een m

  2 november 2018 at 17:21
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh deze opmerking had ik helemaal gemist Saskia. Fijn om jouw ervaring te horen en te lezen dat een maat kleiner voor jou de juiste maat is.
   Ja ik merk dat ik in die van mij niet echt kan ‘wonen’ en lekker dichtslaan. Toch ben ik blij met mijn twee maten kleiner vest, ik heb zelfs gisteren nog het zwarte gescoord ;). En deelde gisteren in mijn blogpost https://www.365daysofhappytantebetsydresses.nl/sunny-tante-betsy-outfits/ meerdere foto’s met Cardigan Rose Gold. Ben flieft!
   Heel veel plezier met jouw groene vest. Knuff??

   15 november 2018 at 08:11

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.