Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

I welcome change with Susan

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Swanni Green

Hey lieverds ik voelde opeens de behoefte om een blogpost te schrijven. Als je me actief volgt op social media weet je dat ik inmiddels ben gescheiden en dat ik nu in Bocholtz woon (dat ligt aan de grens van Duitsland bij Aken). Het was voor mij een grote stap om te maken, maar ik weet dat ik de juiste stap heb gemaakt. Vandaag deel ik deze blogpost geïnspireerd door mijn zelfgemaakte affirmatie kaart. Alsook door de Engelen tarot kaarten die ik erna trok. Ook al heb je er helemaal niks mee, dan kan het toch heel leerzaam zijn om verder mee te lezen. Dus ik nodig je van harte uit je open te stellen.

Happy Susan blog - I welcome change which I know is full of opportunities for me

I welcome change which I know is full of opportunities for me.

Zoals jullie wel weten werk ik veel met affirmaties, met positieve zinnen die me helpen in mijn kracht te staan. Die me helpen vertrouwen te hebben en te houden. Dit kaartje met een afbeelding van de gelaarsde kat is weer heel toepasselijk voor mijn situatie, maar vast ook voor velen anderen. Veranderingen lijken vaak eng, er komen nieuwe dingen op ons pad, maar daarbij hoort ook vaak het oude loslaten. En ja dat kan nog wel eens een dingetje zijn hè dat loslaten van het oude. Of wie weet vind jij het nieuwe op je pad verwelkomen wel een uitdaging.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Dreamboard

Voor mij was verhuizen naar Bocholtz een hele grote stap. Toch voel ik me hier thuis in mijn nieuwe huis en ik voel me enorm dankbaar voor dit prachtige huis dat op mijn pad is gekomen. Ik heb dit zelf door middel van affirmaties en mijn dreamboards gemanifesteerd. En ook al woon ik nu in een geweldig huis, er is ook verdriet voor het oude dat ik heb moeten achterlaten. Voor het huwelijk met Arno dat uiteindelijk toch niet zo heeft mogen zijn.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lala Chekkies RedI welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lala Chekkies Red

I take time to heal and forgive everyone involved

Ik neem en geef mezelf de tijd om te helen van onze verbroken relatie. En ik vergeef mezelf, Arno en alle anderen die hierop van invloed zijn geweest. Ja lieverds dat verdriet van het oude dat je achterlaat mag er ook zijn. Het is goed om daar de tijd voor te nemen om te rouwen en te weten dat de tijd je wonden zal helen. En het is ook belangrijk om alle betrokkenen en jezelf te vergeven. Dat helpt om verder te kunnen en om het nieuwe te omarmen. Het is ook mooi om te kijken naar alles wat het je gebracht heeft. Om dankbaar te zijn voor alle lessen die je hebt mogen leren. En te weten dat je er sterker uit komt.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Sweetheart Poppy Dot Black

I release the past and embrace a joyful future.

Ik laat het verleden los en omarm een vreugdevolle toekomst. Ja lieverds als je die stappen doorlopen hebt, dan ga je vol vertrouwen de wijde wereld in wetend dat er weer allerlei mogelijkheden op je pad komen. Het is belangrijk om vertrouwen te hebben als je je intuïtie volgt en grote veranderingen door maakt. Dat jij je dromen kunt waar maken, dat je je mag open stellen voor alle wonderbaarlijke dingen die het universum aan jou openbaart.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Sweetheart Poppy Dot Black

I have the ability to accomplish great things. I follow my creative passions.

Het is zo mooi om te vertrouwen op de creatieve ideeën die op je pad komen. En de affirmatie ‘Ik heb het vermogen om geweldige dingen te bereiken’ is ook een super krachtige. Als je goed hebt meegelezen staan er nog wel meer affirmaties in de tekst die ik vandaag met jullie deel. Sta open om creatief te denken, om in mogelijkheden te denken en vertrouwen te hebben in de veranderingen die op je pad komen. Volg je passie, volg je gevoel en maak grootse dingen waar in je leven….

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Sweetheart Poppy Dot

Ik hoor graag of je deze manier van bloggen leuk vind dat ik naar aanleiding van mijn getrokken kaarten, affirmaties en wijze woorden deel. Natuurlijk snap ik dat daar niet iedereen wat mee kan als je hier alleen voor outfitfoto’s komt. Maar als je op zoek bent naar verdieping in je leven dan zit je hier op de juiste plek.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Swanni Green

En natuurlijk blijf ik bloggen ín een Tante Betsy jurk, die maken me nu eenmaal blij dag in dag uit en zelfs ‘s nachts ;). Ik vind het mooi om het happiness in a dress gevoel met jullie te blijven delen, maar dan wel met diepgang. Tussen de kaarten door vind je mijn outfits van de afgelopen dagen. Vandaag draag ik Tante Betsy Dress Betsy Swanni Green van deze AW2020 wintercollectie.

I welcome change with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Swanni Green

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Uiteindelijk heb ik toch besloten de getrokken Tarot kaarten niet te delen. Ik zal ze wel gaan delen op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Veel leesplezier lieverds ik ga wat te eten maken en heerlijk in relaxstand. Dikke knuffels😘😘

  1 januari 2021 at 18:12
 • Reply Petra van Schijndel

  Hele dikke knuffel lieve Susan.

  1 januari 2021 at 18:25
  • Reply Happy Susan blogger

   Dikke knuffels terug lieverd💕😃😘
   Zo net even de link gepost naar de getrokken tarotkaarten bij mijn reactie (mocht iemand er interesse in hebben). Nu ga ik koken en offline😉

   1 januari 2021 at 18:29
 • Reply Caro

  Mooi dat er weer ruimte is om te bloggen! Veranderingen zijn altijd mogelijkheden tot nieuwe vergezichten. Je hoeft alleen maar verder te kijken, als je wilt. Geniet van het nieuwe uitzicht😘

  1 januari 2021 at 18:38
  • Reply Happy Susan blogger

   Wat schrijf je dat mooi lieverd. Ja veranderingen kunnen soms zo eng lijken, maar brengen zoveel moois als je er maar voor open staat en alle zegeningen kunt zien die op je pad komen. Dikke knuffels💕😘

   2 januari 2021 at 09:23
 • Reply Esther

  Ik vind het erg mooi dat je kaarten die je getrokken hebt met ons deelt.

  1 januari 2021 at 23:46
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd als het goed is zag jij ze ook al op mijn Happy Susan blog Facebook pagina. Ik ben altijd zo dankbaar voor alle mooie boodschappen die op mijn pad komen en vond het fijn om deze met jullie te delen.
   Deze blogpost schreef ik dinsdagavond al en ondertussen heeft er alweer healing plaats gevonden. Ook door die affirmaties op te zeggen sta ik gewoon veel beter in mijn kracht💃💪🤩😘

   2 januari 2021 at 09:27
 • Reply chucky1012

  Veranderingen zijn soms nodig en de keuze is aan jou hoe jij wilt gaan bloggen….
  Doe het hoe jij hetzelf wilt.
  Jij bepaald hoe het wordt. Neem alle tijd en jij hebt een gouden hart
  Xoxo

  2 januari 2021 at 21:11
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd voor je input. Het was meer om ook reacties uit te lokken😉. Ik blijf gewoon heerlijk vanuit mijn intuïtie handelen en daarmee dus ook bloggen wanneer en waarover als het zo voelt. Dus dat komt wel helemaal goed.
   En ja ik neem me daar ook de tijd voor hoor, ik zit nog de komende tijd volop in het opruimen en herstructureren. En daarnaast wil ik ook tijd maken om heerlijke boswandelingen te maken en creatief te zijn. Verder neem ik ook mijn rust en doe lekker niks en geniet van Netflix. Dikke knuffels voor jou! Zorg goed voor jezelf💕😃😘

   3 januari 2021 at 08:16

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.