Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Outfit of the day, Tante Betsy

I love to mix and match with Tante Betsy

I love to mix and match with Tante Betsy

Hey girls gisteren was het alweer drie maanden geleden dat ik mijn arm brak bij een val met mijn fiets. Vandaag ging ik mijn nieuwe bril ophalen van Eyelove bij de DA. Blij dat ik nu eindelijk weer een bijpassende bril heb bij mijn Tante Betsy jurkjes.

Lees je gezellig mee hoe ik mijn Tante Betsy outfit van vandaag combineerde. Ik heb er weer een gezellige kwebbel blogpost van gemaakt.

I love to mix and match with Tante Betsy

Ik hou ervan om de kleuren die in mijn Tante Betsy jurkjes voorkomen door te trekken in accessoires, panty’s, schoenen en laarzen. En natuurlijk ook in vesten en jassen ;).

I love to mix and match with Tante Betsy

Vandaag koos ik een bijpassende groene Apollo panty (ik maak er altijd een legging van door de teennaad eraf te knippen) in de kleur Jolly Green.

Ik heb ook nog even een rode en een fuchsia roze erbij gehouden, maar de groene vond ik er toch het leukste bij passen. Er komt altijd veel groen terug in de jurkjes van Tante Betsy en deze grasgroene kleur vind ik een super kleur om te combineren.

I love to mix and match with Tante Betsy - Apollo panty Jolly Green

Ik draag dagelijks een bijpassende armband van Urban Hippies en vandaag koos ik voor de rode leren Primrose armband. Ik kreeg deze vorig jaar als kadootje voor mijn vijftigste verjaardag toegestuurd.

De andere sieraden die ik draag zijn eigen gemaakte sieraden (behalve de Energetix sportarmbanden ;)).

I love to mix and match with Tante Betsy - Red Primrose Bracelet (Urban Hippies)

En om het geheel af te maken is het wel zo fijn om ook een bijpassende bril te hebben. Mijn rode bril ging stuk bij mijn val. Ik bestelde nog een keer exact dezelfde Eyelove bril en koos ook nog voor een knalrode, die laatste heb ik meteen opgelaten.

I love to mix and match with Tante Betsy - Eyelove brillen

I love to mix and match with Tante Betsy - Eyelove brillen

Gelukkig kan ik ook sinds een aantal weken weer lekker overal heen op de fiets en heb ik niet meer zo’n enorme last van mijn rechterarm. Ik merk wel dat ik het nog steeds eng vind om een bocht naar rechts te maken. Die neem ik niet meer met zoveel vertrouwen als voorheen. Maar verder durf ik wel gewoon te fietsen.

I love to mix and match with Tante Betsy

Genieten van de natuur onderweg op de fiets

En ik ben ook zo blij met de hoodies van Tante Betsy! Wat ben ik blij dat er eindelijk een nieuwe versie is van die gave oudjes uit 2012. Ik heb de nieuwe hoodies inmiddels in alle kleuren! Ik kocht zelf nog een zwarte hoodie bij Tante Betsy in de webshop en iets eerder scoorde ik de blauwe en de groene in de webshop van SoMuch. Altijd leuk om ook een Tante Betsy verkooppunt te steunen.

Ik laat jullie meteen diverse combinaties zien met de groene, de roze en de rode hoodie long. Oops ik zie nu dat mijn jurk een beetje vreemd zit. In het overzicht van alle Tante Betsy jurkjes van de eerste lichting kun je een andere foto zien en kun je alles lezen over de maatvoering.

Tante Betsy Long Hoodie Green - Dress Victoria Square Rose Orange

Tante Betsy Long Hoodie Pink - Dress Victoria Square Rose Orange

Tante Betsy Long Hoodie Red - Dress Victoria Square Rose Orange

Voor zo’n dag als vandaag gebruik ik de Tante Betsy hoodie als jas, ik ritste hem een beetje open. Als het frisser/koud is draag ik ze als vest en je kunt deze hoodies zelfs als jurk dragen. Heb ik al gezegd dat ik er blij mee ben?! Whahaha.

Zoals jullie al konden zien koos ik vandaag voor Hoodie Long Red, maar de match met de roze en de groene hoodie vind ik ook heel leuk.

Tante Betsy Long Hoodie Red - Dress Victoria Square Rose Orange

Vandaag heb ik ook weer de Clumpy’s enkellaarsjes aan, model Lien in de kleur Mel. Meestal draag ik een paar bijpassende cowboy laarzen. Maar deze laarsjes van Clumpy’s zijn én staan toch ook wel heel leuk en lopen heerlijk. Ik ben ze aan het testen om er een gedegen review over te plaatsen.

I love to mix and match with Tante Betsy

Ze staan natuurlijk super leuk bij deze Tante Betsy jurk, Dress Victoria Square Rose Orange. Oh wat hou ik toch van die heerlijke knalkleurtjes in deze jurk en het Victoria model is een prachtig model.

Tante Betsy Dress Victoria Square Rose Orange

Nou girls ik geloof dat ik wel weer ben uitgekwebbeld. Ik probeer trouwens wat minder online te zijn, heb wat last van een druk op mijn voorhoofd sinds een paar dagen als ik veel op mijn telefoon kijk. Ik denk dat ik toch wat oververmoeid ben door slaapgebrek rondom de volle maan, dus probeer het wat rustiger aan te doen.

Happy Tante Betsy shops list met een overzicht van alle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten

Bij de diverse Tante Betsy verkooppunten kun je naast items uit de Tante Betsy collectie (en andere merken) ook bijpassende accessoires en items scoren. Zoals panty’s, Urban Hippies sieraden, klompjes en laarzen van Clumpy’s, jassen, tassen en nog zoveel meer. Kijk zeker eens op mijn happy Tante Betsy Shops list of je zo’n leuke winkel in de buurt hebt of plan een leuk uitstapje voor een dagje weg.

Lots of love from Susan

*Enkele items die ik hier toon heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Tamara

  Wat een leuke combinaties heb je gemaakt! Ik ben zelf niet zo’n held in combineren, heb er weinig zicht op wat bij elkaar staat. Maar dit ziet er super uit! Fijn ook dat je weer kleurrijke brillen hebt. Doe lekker rustig aan!

  30 augustus 2018 at 19:35
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Leuk om te die verschillende combinaties te zien! En wat zal er een werk zitten in dat uitzoeken en op de foto zetten… Ik lees het even in zes minuten, jij bent er vast veel langer mee bezig geweest ?

  30 augustus 2018 at 19:37
 • Reply Saskia P

  Ziet er mooi uit Susan, de vrolijkheid straalt ervan af 🙂 Fijn dat je weer mobiel bent.

  30 augustus 2018 at 19:38
 • Reply chucky1012

  Jij maakt altijd weer de mooiste en leukste combinatie’s van de TB dresses en hoodies met pretty armbanden, panty’s en boots…. ?
  Mooie foto’s.
  Ik kan heel goed begrijpen dat jij geen bocht durft te maken naar rechts op de fiets.
  Prachtige nieuwe ovallende bril ?
  Doe het rustig aan….

  Beterschap en een fijne avond Xoxo

  30 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Wilma Rommelse-van Balen

  Mooi om weer combinatie te zien. Fijn dat het steeds beter gaat en goed dat je voor jezelf kiest en wat minder online te zijn. Hopelijk krijg je de komende dag weer wat (nacht)rust en stijgt weer het energieniveau. :-*

  30 augustus 2018 at 19:41
 • Reply Corine

  Oh Susan, wat een prachtige foto’s weer, heerlijk genieten om je zo te zien!! Knuffels Corine

  30 augustus 2018 at 19:52
 • Reply Maria Louisa

  Maakt eigenlijk niet uit welke kleur hoodie je hoerbij aantrekt, ze staan allemaal prachtig.

  30 augustus 2018 at 20:10
 • Reply Hennie Rijnders

  Mooie combinaties…..ik ben altijd zoekende aan het begin van het seizoen als ik nieuwe kleding heb. Dus jij inspireert me met je ideeën. Dank je wel. Fijne avond ?Hennie

  30 augustus 2018 at 20:12
 • Reply Ger da

  Mooi mooi mooi Susan! Dit is zo’n appart mooi printje,ook door die kleuren zo samen. Staat je weer zo goed! En die hoodie’s, nu aan het einde van onze vakantie kan ook ik zeggen dat dat het meeste gedragen kledingstuk van de laatste 3 weken is. Wel in het Lotte model van afgelopen jaar, de zwarte, vind de roze van deze collectie ook ❤
  Helaas was die al snel niet meer te verkrijgen, maar wie weet ooit…..

  Lieve groet x

  30 augustus 2018 at 20:30
 • Reply Marjon

  Wat een gezellige combi’s heb je weer gemaakt! En leuke bril zeg, staat je mooi!
  groetjes,
  Marjon

  30 augustus 2018 at 21:50
 • Reply Alexandra

  Heerlijk om te zien al die verschillende kleurencombinaties. Ik probeer het zelf ook altijd qua kleur goed te combineren. Ik heb dan ook een kast vol panty’s en leggings en vestjes. Die hoodies staan er goed bij en zijn nu ook ideaal als jas ja. Ik heb er zelf nog geen maar ze staan wel erg leuk zie ik.

  30 augustus 2018 at 23:15
  • Reply Alexandra

   O en die brillen zijn leuk!!

   30 augustus 2018 at 23:15
 • Reply Ine wijnbergen

  Leuk je Combi s

  31 augustus 2018 at 00:17
 • Reply EstherK

  Fijn dat je je rode bril weer terug hebt. Leuk om de verschillende combinaties te zien, maar voor mij springt de combinatie met het rode vest er echt uit. Laat je stralen!

  31 augustus 2018 at 16:01
 • Reply Petra

  ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️???????????????????????????

  31 augustus 2018 at 18:04
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.