Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Words of Wisdom

I feel wonderful and sexy with Susan

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

Hey lieverds vandaag voel ik me geïnspireerd door de mondaychallenge op een van de jurkjesgroepen op Facebook. Karin vroeg aan haar jurkenzusjes: In welke outfit voel jij je nu eens echt een lekker sexy wijf? Een outfit waarin je al je perfecte imperfecties niet opmerkt en je je de mooiste meest sexy en aantrekkelijkste vrouw van de wereld voelt. Vandaag daarom een blogpost met diepgang over houden van jezelf, jezelf omarmen en nog veel meer gezellig gekwebbel.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Garden Bouquet Purple

Ik kan me trouwens eerlijk gezegd niet plaatsen in de groep vrouwen die zichzelf naar beneden halen. Ik ben geboren onder het sterrenbeeld Leeuw en voel me van nature zelfverzekerd. Ik kijk ook niet naar anderen en denk dan dat ik iemand anders mooier vind. Ik ben niet zo bezig met anderen of wat anderen van mij vinden. Ik kijk gewoon vol liefde en trots naar mezelf. En ik heb een grote mate van zelfrespect, maar ook zeker voor de ander.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Ruffle Wrap Dress Wieber

Toch heb ik door de jaren heen ook moeten leren om me vrouwelijk te kleden en mezelf complimentjes te geven. Ik heb mezelf namelijk in mijn eerste huwelijk laten verslonzen na mijn zwangerschap van dochterlief. Na mijn scheiding op 30 jarige leeftijd heb ik de vrouw in mezelf weer leren omarmen. Dit ook mede dankzij de mannen die op mijn pad zijn gekomen, nou ja eigenlijk een man in het bijzonder. Ik heb in mijn vrijgezellen tijd een tijdje een bedpartner gehad die mijn lijf centimeter voor centimeter ‘gorgeous’ noemde.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Betsy Stars Green

Sinds ik manlief heb leren kennen heb ik moeten leren mezelf complimenten te geven. Manlief strooit eigenlijk niet met complimenten en ja dan is het wel belangrijk dat je je die zelf geeft. Toch ben ik enorm dankbaar voor manlief die mij accepteert zoals ik ben en van mij houdt zoals ik ben. En dit geldt natuurlijk andersom ook. Elkaar respecteren en accepteren is zo belangrijk in een relatie.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lola Vintage Deer

Maar nog belangrijker is dat je jezelf mooi vindt, van jezelf houdt, al je pluspunten kunt zien en je vrouwelijke vormen omarmt. Schenk jezelf heel veel zelfliefde, jij bent diegene waar je het de rest van je leven moet doen. Ga het daarom niet zoeken bij de ander, maar vind het in jezelf lieverds. Zie je mooie ogen, je stralende lach, je ondeugende look, je mooie haar… Wees dat mooie stralende kleurrijke viooltje in de tuin van de koning en straal als nooit tevoren.

Happy Susan blog - verhaal van het viooltje in de tuin van de koning

En lieverd ik kan me natuurlijk voorstellen dat je een en ander in je leven hebt meegemaakt, waardoor het wellicht moeilijk kan zijn jezelf sexy of mooi te vinden. Neerbuigende opmerkingen kunnen soms langer in je hoofd blijven zitten als jezelf lief is. Toch is het belangrijk om dat achter je te laten en te beseffen dat mensen die dit doen zelf eigenlijk heel onzeker zijn. Als je goed in je vel zit, heb je het niet nodig om anderen omlaag te halen om je daardoor beter te vinden.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Betsy Black

Leer daarom in je eigen kracht te staan en jezelf te omarmen. Geef jezelf bakken met liefde en wees een lieve vriendin voor jezelf. En weet je lieverd je helpt er ook andere mensen mee. Heb je kids dan helpt het enorm als jij goed in je vel zit en zelfverzekerdheid uitstraalt. Niks mooiers als houden van jezelf en heerlijk jezelf zijn. En daarmee een goed voorbeeld te zijn.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lola Black

Natuurlijk hebben de vrolijke jurkjes van Tante Betsy mij ook geholpen in het omarmen van mijn vrouwelijkheid. Ik kan ook heerlijk mijn ware zelf zijn door het dragen van deze fleurige en kleurrijke jurkjes. De mooie katoenen en vooral comfortabele jurkjes accentueren onze mooie vrouwelijke vormen op de juiste plekken. Ik koos daarom vandaag ook voor het Lola model, dat geschikt is voor elk type buste. Okay mijn enorme buste wordt hierdoor wel nog eens extra benadrukt ;). Ik ben enorm dankbaar dat Tante Betsy in het najaar van 2014 op mijn pad is gekomen en dat ik mezelf dagelijks kan hullen in een mooie jurk. Ik hang gewoon iedere dag heerlijk de slingers op.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Lola Strawberry Red

En wat mooi dat ik door middel van mijn onafhankelijke ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog al heel veel vrouwen heb mogen laten zien hoe prachtig de Tante Betsy jurkjes staan. Ontstaan vanuit liefde en passie voor dit geweldige merk en om anderen vrouwen hun ware zelf te leren omarmen.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Sakura White

Morgen gaan Jacqueline en ik in de loop van de ochtend weer een Live Facebook passessie doen. Zo leuk is dat om een vriendin te hebben die ook heerlijk haar spontane zelf is. Ik geniet altijd met volle teugen van onze momenten samen. De ene keer hebben we diepgaande gesprekken en de andere keer praten we heerlijk over jurkjes. Morgen gaat het vast weer heel gezellig worden met ons tweetjes. Wie weet zien we je wel live terug of kijk je het op een later moment terug.

Happy Susan blog - 365 days of happy Tante Betsy dresses - Tante Betsy Dress Betsy Bouquet Black

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Jooske

  Hoi Susan
  Wat fijn om jouw blogs te lezen! En deze blog is heel toepasselijk voor de fase waarin ik nu zit. Door een oud collega ben ik in contact gekomen met TB. Altijd zo leuk wat zij draagt maar ik durfde niet. Nu een paar jaar later durf ik het wel! Het zwart is sinds dit jaar de kast uit (op een paar leuke zwarte jurkjes met gezelligheid er op na) en alleen nog maar kleur! Heel blij word ik er van! Vandaag ook roze clumpy’s voor de zomer besteld. Hele stap en ik weet dat veel mensen mij zullen nakijken of uitlachen hier in de randstad (hier lijkt iedereen op elkaar…) maar ik wil weer mezelf zijn. Nog steeds spannend maar ik voel dat het goed komt! De gekleurde leggings/panty’s zijn nog wel een dingetje. Bij iedereen super leuk maar ik zie mezelf er nog niet mee lopen… gek he. Bedankt voor je inspirerende blogs! Ik geniet er van!
  Liefs Jooske

  9 maart 2020 at 19:54
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat leuk om te horen Jooske, soms heeft het even tijd nodig om eraan te wennen. Zoals je Tante Betsy nu hebt omarmt ga je wellicht in de herfst wel gekleurde benen omarmen. Niks moet en niks hoeft, alleen lekker doen waar jij je prettig bij voelt.
   Hier in Limburg is het niet anders als in de rest van het land hoor. Wij jurkenzusjes en Tante Betsy girls die van vrolijke fleurige en kleurrijke jurkjes en outfits houden vallen nu eenmaal op in het straatbeeld.
   Toch zijn er ook genoeg mensen die hiervan genieten en wellicht denken durfde ik dat maar. Onlangs in Maastricht zei een dame bij het oversteken dat ze mijn jas zo leuk vond. Ik had die dag mijn blauwe Danefae polkadot jas aan, leuk toch… Dus lieverd geniet heerlijk van je vrolijke outfits en wees lekker jezelf 💃💕😃😘

   9 maart 2020 at 20:06
  • Reply Heidi

   Jaaaa. Wat mooi. En wat waar. Ik voel me ook mooi, sexy niet zo, maar dat zit m denk ik in de lading van dat woord. Ik wil niet dat iemand behalve mijn man zo over me denkt. Beetje behoudend misschien maar zo voel ik t. Bem wel heel blij met wie ik ben. En al die gave jurkjes helpen daar zeker aan mee ❤ En een beetje ouder worden ook merk ik. Dit ben ik. Precieus goed zoals ik moet zijn.

   10 maart 2020 at 07:59
   • Reply Heidi

    Precies goed bedoel ik

    10 maart 2020 at 08:00
 • Reply chucky1012

  Dit klopt helemaal 👌🏽
  Ben het met jou eens.
  Ook ik geef mezelf net als jou complimenten en spreek mezelf regelmatig toe…
  Respect ♥️
  De slingers hang ik zelf op en maak van iedere dag een feestje groot of klein.
  Leuke en gezellige dingen doen maar dit hoeft niet altijd buiten de deur te zijn….
  Mooi aankleden dmv een pretty dress of een suit.
  Lekker koken of borrelhapjes maken.
  Dit maakt het leven zoveel gezelliger.

  Een hele fijne avond 😘

  9 maart 2020 at 19:58
  • Reply Happy Susan blogger

   Yihaaa zo goed van je lieverd 💃💪🥳 ja niks leukers als jezelf omhullen met een mooie vrolijke jurk of outfit en op die manier van iedere dag een feestje maken. Ik ben ook altijd veel thuis en de jurken van Tante Betsy zijn heerlijk comfortabel. Ik ben zo blij dat ik dit leuke modemerk heb ontdekt en dat ik nu echt kan uitdragen wie ik ben middels mijn kleding. Ik hoef geen kleine meisjes meer lastig te vallen of ze dat leuke jurkje ook in mijn maat hebben 😜😂😃😘

   9 maart 2020 at 20:09
 • Reply Hannelore

  Owh die aardbei staat je echt geweldig! Love je schrijfwerk en je kijk op dingen. Mooie vrouw ben je xxx

  9 maart 2020 at 20:31
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat lief dankjewel lieverd. Ja ik had vanochtend echt zoiets hier word ik door geïnspireerd en dit wil ik graag mee geven💃💕😃😘

   9 maart 2020 at 20:41
 • Reply Marieke

  Wat een fijne blog weer!
  Je bent een inspiratie en voorbeeld voor velen! Met je heerlijk blije koppie en je flair 🌺
  TB is echt te gek, zeker de huidige lente/zomer collectie. Zo kleurrijk en verfrissend! Ik draag het net als jij met heel veel plezier. En dat straal je dan gewoon uit 🌞

  9 maart 2020 at 21:03
 • Reply Lederwarenwebshop

  Wauw, wat een superleuke jurkjes. Staan je erg leuk!

  Groetjes,
  Berba | Lederwarenwebshop

  10 maart 2020 at 11:54
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.