Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Marktplaats, Messages of love from Susan, Words of Wisdom

I Awaken the goddess within me with Susan

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot - I Awaken the goddess within me with Susan

Hey lieverds daar ben ik weer met een blogpost, ik voel me geïnspireerd tot het zetten van stappen in de richting van mijn dromen. Het is weer volle maan tijd, een tijd van loslaten én het omarmen van de godin in mij. Het omarmen van mijn vrouwelijke manifesterende kracht binnenin mij. Durf je met mij mee te gaan en de godin in jou wakker maken en jouw scheppingskracht te omarmen?

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot - I have the ability to accomplish great things. I follow my creative passions. Art heals

Ik heb al vaker over de werking van de volle maan geschreven in mijn blogs. Tegenwoordig word ik in de dagen vóór de volle maan vroeg wakker. Ik besloot een kaartlegging te doen en te kijken wat de elfen en de godinnen me te zeggen hadden. Waar ik aan mag gaan werken deze volle maan tijd, wat ik mag loslaten en wat me gaat helpen. Ik trok drie kaarten met die vragen in gedachten en hardop vragend van mijn Fairy Tarot cards van Radleigh Valentine. En daarna trok ik ook nog kaarten van mijn Goddess Guidance oracle cards van Doreen Virtue.

Happy Susan blog - Fairy Tarot cards Radleigh Valentine & Goddess Guidance oracle cards

Ik snap dat niet iedereen wat heeft met tarot kaarten en orakel kaarten. Maar wie weet kun je die aversie los laten en toch de onderliggende boodschap mee krijgen van mijn verhaal. Daarnaast mag je voor jezelf ook eens kijken waarom dit weerstand in je oproept. Het kan namelijk zijn dat je in vorige levens dingen hebt meegemaakt en er daarom nog bang voor bent. Ben je soms bang voor vuur, kun je niet tegen coltruien bijvoorbeeld of kun je niets rond je nek verdragen? Dat zouden tekenen kunnen zijn dat je in een vorig leven op de brandstapel bent gekomen of dat je opgehangen bent geweest. Ik heb beide en had dit al in mijn jeugd. Inmiddels weet dat ik al jaren dat deze angsten voortkomen uit vorige levens. En dat ik in een van mijn vorige levens een kruidenvrouwtje ben geweest die voor heks werd aangezien.

Ik heb geleerd dat het okay is en dat ik nu niet meer bang hoef te zijn om veroordeeld te worden. En ja natuurlijk zijn er mensen die wellicht om die reden mijn blog niet meer volgen, dat mag en dat is okay. Maar het is in deze tijd veilig om jezelf te uiten, jouw eeuwenoude wijsheid die diep in je zit verankerd te omarmen en de wereld in te stappen. Je mag je gaven en je kwaliteiten gaan in zetten om deze wereld een mooiere plek te maken.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Teapot - I commit myself fully to realizing my dreams. I go have fun and celebrate.

Zo nu terug naar de boodschap van mijn kaarten ;). Dit hoorde er nu eenmaal ook even bij om met jullie te delen en hopelijk helpt dit om jezelf beter te begrijpen als je dingen hier uit herkent. De volle maan legging is afkomstig van Brenda de Bruin. Ze deelde deze vorige maand op haar Facebook pagina en zij verdient de credits. Voel je vrij om zelf ook een kaartlegging te doen deze volle maan met dezelfde vragen.

1. Wat mag ik aankijken met deze volle maan?

Ik trok de Elfen tarotkaart Two of Spring, deze kaart gaat over dat ik een geweldige toekomst heb door hard te werken en door mijn creativiteit. Ik ben zo blij met deze kaart en de boodschap erachter. Ik was namelijk de afgelopen dagen wat aan het overdenken. Ik heb de rekening voor mijn blog gekregen en had de afgelopen tijd al zoiets hoe kan ik die betalen want ik wist dat die er aan ging komen (ik betaalde onlangs ook al €40 voor mijn domeinnamen). Het is voor mij met een inkomen onder bijstandsniveau best een groot bedrag €135. Ik heb pas wel jurkjes en tops verkocht, maar daar wilde ik graag jurkjes van de nieuwe collectie voor kopen. Dat is al jaren mijn manier om dit op deze manier mogelijk te maken. Afgelopen jaren heb ik zo die rekening voor mijn blog kunnen betalen.

Deze keer had ik aan jullie mijn volgers en jurkenzusjes willen vragen om me te helpen en een klein bedrag te doneren wetende dat jullie ook baat hebben aan mijn blog en alles wat ik doe. Maar gisteren had ik opeens zoiets ik kan natuurlijk ook gewoon mijn creaties gaan verkopen en ik ga daar een speciaal Instagram account voor openen. Zodat ik naast dat ik jullie blij maak, inspireer en motiveer met mijn blogposts, outfitposts en Live Facebook sessies, ook op een andere manier mijn Happiness in a dress kan verspreiden, maar dan met mijn creaties.

Daarnaast heb ik her en der spullen liggen die verkocht mogen worden op mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account en zo kan ik toch ook voor mezelf zorgen en kan ik mijn blog behouden. En jullie kunnen blijven mee genieten van alles dat ik met jullie deel. De jurkjes en top hierboven zijn nog te koop.

I Awaken the goddess within me with Susan - Tante Betsy Dress Lola Birds Blos - I embrace a wonderful start. I have the whole world in my hands.

Ik ga dus moedige stappen zetten en een kans wagen en dit was dan weer de boodschap van de godinnenkaart Freya. Ik ga genieten van het waarmaken van mijn dromen en mijn levensdoel te volgen.

2. Wat mag ik loslaten zodat ik kan groeien?

Ik trok de Elfen tarotkaart Nine of Summer. Dit is dé wishes come true kaart. En in eerste instantie had ik zoiets huh wat moet ik dan gaan loslaten, dit is toch een hartstikke goede kaart, dit is iets dat ik net wil omarmen dat mijn wensen vervuld worden. Maar naar mijn idee wil deze kaart me zeggen dat ik de wet van aantrekking mag gaan gebruiken, door in gedachten te houden wat ik graag zou willen manifesteren en dan mijn wensen het Universum in mag sturen. Ik mag loslaten en erop vertrouwen dat mijn wensdromen uit komen.

My wishes will be fulfilled. I embrace abundance and prosperity.

Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Lola Birds Blos - I enjoy my life, I have fun and I am happy

I speak, write and think positive words and thoughts.

De godinnen orakelkaart Coventina gaat naast jezelf detoxen over de kracht van positief denken. Maar in het kader van loslaten en de volle maan is de boodschap ook om gezond te eten om mijn energielevel hoog te houden.

3. Wat helpt mij bij dit proces?

Ik trok de kaart King of Summer, deze kaart staat naast dat dit een betrouwbare partner kan zijn, ook voor spiritueel leraarschap. En als jullie mijn blogs van afgelopen weken hebben gelezen is dat mijn levensdoel, een spirituele leraar zijn. Ik ben een inspirator en motivator en door te werken met de wet van aantrekking, ben ik weer een mooi voorbeeld voor jullie. Door overvloed in mijn leven aan te trekken kan ik jullie blijven helpen met mijn blogposts en met mijn Live Facebook sessies.

De godinnen kaart Sedna gaat ook over het aantrekken van overvloed. Zo mooi hoe alles bij elkaar hoort. Ook heeft de kaart het over de balans tussen geven en ontvangen. Ik geef met liefde mijn adviezen en deel mijn wijsheid en verspreid al jaren met veel passie het happiness in a dress principe. En ik sta daarnaast ook heerlijk open om te ontvangen. Ik ontving zelfs afgelopen week een prachtig jurkje van de nieuwe collectie van een heel lief jurkenzusje. Tante Betsy Dress Lola Birds Blos Green is dan ook nog eens mijn favoriete model en daarnaast ben ik gek op leuke printjes.

I Awaken the goddess within me with Susan - Tante Betsy Dress Lola Birds Blos - I am balanced in giving and receiving

Lots of love from Susan

PS Op de foto’s zie je Tante Betsy Dress Lola Birds Blos Blue & Green (in maat L). Dress Betsy Teapot Blue & Red (in maat M) van de nieuwe Tante Betsy SS2021 zomercollectie

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Annelies

  Ik verdraag ook een coltrui niet goed om mijn nek . Ik ging er altijd vanuit dat het kwam omdat ik geboren ben met de navelstreng om mijn nek. Maar deze optie is ook interessant. Momenteel kom ik ook slecht in slaap doordat jij daar vaker over scheef ga ik nu altijd naar buiten kijken of het volle maan is. Dan weet ik meteen dat het daardoor komt.

  27 februari 2021 at 20:06
  • Reply Happy Susan blogger

   Mooi lieverd dat mijn blog dan iets in je wakker maakt waar je naar mag gaan kijken en het dan mag loslaten. Niet dat je dan wel coltruien om je nek zult kunnen verdragen of chokers…maar het is wel veilig om nu je stem te laten horen. Ook dat kan bijvoorbeeld iets uit een vorig leven zijn, keelklachten…

   Ja deze keer had ik de volle maan al zien aankomen, de maan werd steeds ronder ;). Maar anders kun je er ook altijd even op googlen, er is een maankalender https://www.kalender-365.nl/maan/maanstanden.html
   Nu is het de tijd om los te laten dus laat maar alles los wat je niet meer nodig hebt.
   Dikke dankjewel knuffels voor je reactie💕😃😘

   28 februari 2021 at 08:53
 • Reply Jolanda

  Ik had er heel verhaal getypt. Klik ik ergens op. Weg! Nou ja. Komt er op neer. Ik word blij van jou en alles wat je doet en laat zien ❤️

  27 februari 2021 at 20:11
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh lieverd dat is balennnn. De volgende keer even klikken op alles selecteren en kopieëren zodat je je reactie altijd weer kunt ‘plakken’.
   Dankjewel dat je alsnog de moeite hebt genomen om een berichtje te typen en met me te delen. Ik waardeer het enorm en vind het fijn om te horen. Dikke dankjewel knuffels💕😃😘

   28 februari 2021 at 08:57
 • Reply Btjaaktje

  De blauwe Lola Disney 🙂 is ook echt een beauty! Heel uitgesproken en shiny. Ik vind hem ook zo mooi, maar ook heel “heftig” qua kleur. Nu wil ik hem toch i.i.g. even proberen… ik heb namelijk helemaal geen blauw in mijn kast.

  De rode Betsy theepotjes is ook een plaatje! Ik had deze nog niet als een “musthave” aangemerkt, maar door jouw foto begint het echt te kriebelen. Gek hé, dat heb ik niet bij de fotomodellen op de website van Tante Betsy. Op één of andere manier vind ik Tante Betsy mooier uitkomen bij vrouwen met rondingen.

  Het fotomodel wat de groene lola draagt op Tante Betsy is een prachtige vrouw, en prachtig figuur. Maar het jurkje staat haar niet zo mooi. De tuniekjes staan haar dan wel weer mooi.

  Ik hoop dat de zwarte lola ook nog op je pad komt. Ze zijn alledrie gewoon zo mooi.

  Ik ben trouwens geboren met een enorm grote opvallende moedervlek op mijn rug. Ik heb weleens begrepen dat dit tekenen kunnen zijn van hoe je gestorven bent in een vorig leven.

  Ik ben benieuwd naar je nieuwe instagram account met creaties. Bestaat deze al? of komt deze nog?

  Liefs en knuffel van T.J.

  27 februari 2021 at 21:15
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd wat een lief compliment en eerlijk gezegd vind ik dat ook dat veel jurkjes mooier staan op een model met meer rondingen.
   Of in ieder geval is het ook makkelijker voor vrouwen met meer rondingen om zo een beter beeld te krijgen hoe de jurk zou kunnen staan.
   Wat me wel opvalt dat je meteen goed op de foto’s van de modellen kunt zien of een jurk ruim valt, want dan zit die los in de rug.
   Bij sommige jurkjes die erg ruim vallen zoals Dress Kyra hangt het als een aardappelzak om hun lijf. Vorig jaar kocht ik die jurk zelfs in maat S…wat wel heel jammer is voor de eSjes en eMmetjes onder ons.
   Gelukkig kan ik met mijn eLletje uitwijken naar andere maten.

   Oh dat wist ik niet van die moedervlekken en de associatie met vorige levens, maar klinkt ook wel heel aannemelijk. Ik denk dat er zeker ook gezondheidsklachten zijn die ook vanuit vorige levens komen en zelfs geestelijke klachten. En daarnaast hebben die ook vaak wat met hooggevoeligheid te maken, als je al zolang hebt opengestaan als hoogsensitieve voor alle invloeden van buitenaf.

   Het Instagram account is in de maak😉. Ik ben me nog aan het bedenken over een goede naam, had dat gisteren willen doen maar ben met Arno in Duitsland gaan shoppen, heb ‘s middags nog een heerlijke boswandeling gemaakt en een paar uur aan deze blogpost gewerkt én nog allemaal jurkjes op de foto gezet ;). Dikke dankjewel knuffels for being you💕😃😘

   28 februari 2021 at 09:11
 • Reply Monique

  De jurkjes staan je weer prachtig en ik ben echt verliefd op die birds print 🖤 Kreeg vandaag de Vera Lynn en de Lola binnen, maar die laatste staat mij dus niet. Ook heb ik van de blauwe theepotjes een rokje 💙 Wat een intens blauwe tint, prachtig. Die Betsy staat jouw fantastisch!

  Ik leef ook altijd met het ritme van de maan. En ik heb altijd het gevoel dat mijn angst voor bloed ook afkomstig is uit een vorig leven.
  Heel veel succes met je pad 🍀

  27 februari 2021 at 21:30
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja die vogeltjes print van Tante Betsy is echt übercute hè. Ik ben er ook zwaar verliefd op. Goed van je dat je twee modellen hebt besteld en zo kunt zien welke je het mooiste staat, heel slim!
   En de theepotjes is ook al zo’n geweldige print en ja echt prachtige kleuren zijn het. Op de productfoto’s vond ik de Teapot Red maar mwah, maar in het echt zijn de kleuren heel sprankelend. Ik kreeg stiekem het verkeerde model toegestuurd, had de rode in de mouwloze Summertime variant besteld…maar wat is de Betsy gaaf💕💃❤️😍

   Oh wow angst voor bloed heb ik eigenlijk ook wel op tv, maar in real live kan ik er best goed mee handelen. Maar zou zeker kunnen dat dat uit een vorig leven komt. Dankjewel voor je lieve reactie en je wensen, gaat helemaal goed komen of nou het ís al goed. Dikke knuffels💕😃😘

   28 februari 2021 at 09:39
 • Reply Laura

  Wat staat de blauwe vogeltjes Lola je mooi!
  Ik kan ook niet tegen coltruien, kettingen ook niet. Nooit verder over nagedacht eigenlijk. Wellicht als Tante Betsy met een coltrui komt? Maar dan nog niet denk ik.
  Gezellige en diepgaande blog Susan, leuk om met je mee te mogen lezen en mee te kunnen genieten van je vrolijkheid, energie en kleurtjes💙

  28 februari 2021 at 08:33
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd nee coltruien, chokers en sjaals om mijn nek zijn en blijven een No Go ook al weet ik waar het vandaan komt. Een sjaal in de winter gaat gelukkig wel en gewone kettingen ook 😉
   Maar ja die weerstand voor iets om je nek, ook bijvoorbeeld weerstand tegen spiritualiteit kan te maken hebben met vorige levens.
   Destijds was het onveilig om jezelf te kunnen zijn, je wijsheid te uiten en je gaven te delen. Maar nu kunnen we heerlijk onze unieke zelf zijn en hoeven we ons geen zorgen te maken dat we voor onze gaven bestraft worden.

   Dankjewel lieverd voor je lieve woorden, ik blijf jullie graag inspireren en motiveren. Dikke knuffels💕😃😘

   28 februari 2021 at 10:16
 • Reply chucky1012

  Zo fijn en leuk is je nieuwe insta account….
  Sinds ik uit coma ben zitten koltruien, hoodies en alles wat qua kleding te dicht bij mijn keel komt of het aanraakt mij een heel erg beklemmend gevoel alsof iemand me iets wilt doen….
  Alsof ik stik, een doodeng gevoel krijg ik daarvan ook met sjaals….
  Want heb het gevoel dat ik dan nooit meer iets kan doen een verstikkings gevoel.
  Dat komt omdat ik toen ik in coma had gelegen lag ik aan vele toeters en bellen en toen ik bij kwam schreeuwde ik waar ben ik, ik moet nu naar huis….
  Maar kon niets omdat ik vast lag aan het met een trachiastoma etc….
  Ik weet dat ik het los moet laten maar dat gaat niet zomaar….

  Heel veel liefs en een fijne avond Xoxo

  2 maart 2021 at 19:30
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh wat enorm heftig lieverd hoop zo dat je daar hulp bij krijgt om het een plekje te geven en het los te laten.
   Bedenk dat affirmaties en de kracht van je gedachten enorm sterk zijn en dat je daar ook zelf aan kunt werken door wel te denken dat het zo eenvoudig kan zijn. Vraag de engelen om hulp bij dit trauma los te laten en dat ze mensen en oplossingen op je pad sturen die je daarbij kunnen helpen.
   Heel veel sterkte ermee lieverd. Dikke knuffels ennuh dankjewel lieverd voor je leuke reactie over mijn Insta shop Happy Susan Creations😘😘

   3 maart 2021 at 07:43

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.