Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day

Home sweet home with Susan

Hey lieverds als je me op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina hebt gevolgd, heb je kunnen zien dat we weer terug van vakantie zijn. Ik merk wel dat ik nog moet bijkomen van de laatste vakantie week. Maar ook van de rit naar huis. Ik heb toch wel gemerkt dat ik vrij snel overprikkeld ben. Dus komende dagen probeer ik zoveel mogelijk in ruststand door te brengen. En als het even kan ook in de natuur om heerlijk op te laden.

Vanochtend heb ik meteen twee vakantiewasjes gedaan en al mijn Tante Betsy jurken gewassen (die ik heb aangehad op vakantie ;)). Altijd iets om vrolijk van te worden die jurkjes aan de wasmolen. In de namiddag ging ik naar de Lidl boodschappen doen en kocht ik nog een kleine droogmolen. Die is niet geschikt om daar al die jurkjes in natte toestand aan op te hangen, want hij kan maar maximaal 15 kg dragen. Toch ziet het er ook wel heel leuk uit en stuurde ik dochterlief een foto, want ik nam ook eentje voor haar mee.

Eigenlijk hadden we nog lekker samen willen gaan wandelen, maar we zijn allebei niet fit. Dus lekker rustig aan. Ik zit inmiddels in mijn zitzak in de tuin deze blogpost te schrijven. Genieten van de prachtige Butterfly n Roses print van deze SS2019 zomercollectie. Zo blij dat ik deze jurk in de sale heb kunnen scoren bij Tante Betsy verkooppunt Fifth, dankzij een tip van jurkenzusje Margreet. Dankjewel lieverd!

Vanochtend heb ik op dezelfde plek in mijn Tante Betsy ‘pyama jurkje’ staan op te laden. Oh lieverds ik zou zoveel willen schrijven, maar ik moet echt even goed op mezelf letten. Ik heb ook gemerkt dat grote steden mij geen goed doen en drukke wegen al helemaal niet. Mijn hoofd kan dit soort drukke plekken niet meer goed aan. We hadden op de terugweg een omleiding en kwamen terecht op wegen door dorpjes heen. Mijn hart ging letterlijk zingen van de mooie natuur. Ik zal daarom in de toekomst ook goed opletten met het regelen van vakantie adresjes en plekken. Ik heb wel enorm genoten van de leuke wijken en markten in Londen.

Lieverds ik ga jullie laten, foto’s bij de tekst zoeken en alles in WordPress plaatsen. Ik kan nog geen outfitfoto’s delen van de nieuwe AW2019 wintercollectie. Ik heb wel mijn wishlist aan die lieve Tante gestuurd en hoop snel een Live Facebook passessie te doen samen met sidekick Jacqueline. Stiekem zitten er weer heel wat mooierds in deze collectie, waar ik eerst niet zo enthousiast over was. Ik heb namelijk niks met herfstkleuren, maar toch heb ik veel leuks gezien. Zoals deze gave Tante Betsy Dress Tango Frida.

Ik weet eigenlijk helemaal niet of het deze week online komt bij Tante Betsy in de webshop. Items van de eerste lichting zijn wel al te koop bij de diverse Tante Betsy verkooppunten. De Happy Tante Betsy shops lijst moet nog bijgewerkt worden. Ik weet van enkele verkooppunten dat ze gestopt zijn, maar ook dat er enkele nieuw bij gekomen zijn. Maar ik beschik nog niet over alle info. Deel die gerust hier beneden als je weet of er een verkooppunt bij is gekomen of gestopt is. Dan probeer ik dat deze week deze nog aan te passen. Dankjewel lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

19 Comments

 • Reply Btjaaktje

  Zwaaaaai! Eerste maar beetje lekker thuiskomen en rustig aan. Stiekem verheug ik mij al wel op de pasvideo met Jacqueline. Ik ben ook erg benieuwd naar jouw keuzes! Ik was aanvankelijk ook nog niet superenthousiast maar ik heb toch alweer 5 nieuwe jurkjes in de kast.

  Lieve Susan, rustig aan en lekker ook nog even nagenieten van jullie mooie vakantie. Ik vind die foto van jou in kabouterjurk voor een roze huis in Londen zo mooi! Wat een plaatje ben jij, supervette outfit en zo’n mooie decor. Kan zo een magazine in!

  Liefs Xx Knuffel van T.J.

  19 augustus 2019 at 19:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Hihi jaaaa stiekem verheug ik me daar ook enorm op. Zo leuk en gezellig om samen met Jacqueline te doen????. Ik zal nog even geduld moeten hebben…Tante heeft mijn berichtje nog niet gezien ?☺️
   Maar gaat vast helemaal goed komen hoor, Tante zal vast druk zijn met de webshop of met ontwerpen van nieuw leuks???. Zo nu lekker afschakelen. Knuff??

   19 augustus 2019 at 19:57
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hoi lieverd, je hebt helemaal gelijk… goed voor jezelf zorgen! Je moet echt die vermoeidheid snel kwijt! Wat ontzettend leuk om te horen, dat je toch een mooi lijstje naar TB hebt doorgestuurd, dat betekent toch dat je verrast bent door meer moois dan verwacht!

  Ik hoop jou en Jacq snel live te zien!

  Voor nu een hele fijne avond en een dikke knuffel ?

  19 augustus 2019 at 19:54
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd even een snelle reply en dan hup het bed in even netflixen en dan hopelijk vannacht beter slapen zonder allerlei gekke dromen die me wakker houden. Morgen lekker het bos in om af te schakelen, zal me vast ook goed doen of wat opruimen in huis. Vandaag kwam weinig uit mijn handen en jaaa kijk er zo naar uit om weer zo’n leuke passessie te doen samen met Jacqueline. Dikke knuffels??

   19 augustus 2019 at 20:27
 • Reply Jacqueline Aarts

  Hoi hoi,
  Lekker ff rustig aan doen. Misschien kunnen we donderdag samen gaan wandelen. Kijk maar hoe je je voelt ?

  19 augustus 2019 at 20:29
  • Reply Happy Susan blogger

   Oh jao gezellig leeve???. Ik heb inmiddels een berichtje gehad van die lieve Tante van ons en ze zijn enorm druk bezig met de sale enzo. Dus gaat nog even duren voordat onze live passessie gaat komen.
   Samen gezellig wandelen lijkt me in ieder geval heel leuk, kunnen we lekker opladen en heerlijk bij kletsen. We appen ons leeve. Dikke knoevels??

   20 augustus 2019 at 09:52
 • Reply Rebecca

  Hey lieve Susan,

  Eerst maar lekker bijkomen van de vakantie en de reis terug, rustig aan?.

  Tante krijgt gelukkig alles van de AW19 collectie zelf in de webshop, dat hebben ze mij per mail toegezegd ?.

  De Keizerin in Amersfoort is jammergenoeg gestopt met het verkopen van Tante Betsy?.

  Fijne avond, liefs Rebecca

  19 augustus 2019 at 20:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Ga ik doen lieverd! Ik lig nu ook nog lekker in bed na een onrustige en gebroken nacht, maar gelukkig wel nog wat kunnen uitslapen. Dus vandaag in standje relax.
   Fijn dat je even verteld dat de Keizerin is gestopt met de verkoop van Tante Betsy wat natuurlijk ook wel heel jammer is. Dankjewel om het door te geven. Knuff??

   20 augustus 2019 at 09:55
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, fijn dat je er weer bent en je hebt groot gelijk hoor eerst even bijtanken van zon vakantie want al met al brengt het toch een hoop stress met zich mee. Ik ben nu een week thuis en begin nu pas weer een beetje in mijn ritme te komen. Wat een gave foto zeg zo voor dat roze huis en in je roze jurk, heerlijk. Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd wat er in de nieuwe collectie zit. Ik zag tijdens de preview van ( volgens mij Diezijner) een heel leuk zwart/wit gebloemd jurkje voorbij komen ik hoop dat deze gauw te koop is. Lekker rustig aan doenhoor? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  19 augustus 2019 at 20:48
  • Reply Happy Susan blogger

   Hey lieverd ja ga ik ook doen eerst heerlijk bij komen. Het duurt nog even voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt, maar dat is wel zo fijn voor de Tante Betsy verkooppunten. Toevallig heb ik gisteren wel even naar het inkoopfilmpje van Diezijner gekeken, en die jurk waar je het over hebt zal vast in een volgende lichting komen. Er komen drie lichtingen deze keer heb ik ergens gelezen ;). De live passessie laat nog even op zich wachten, ze zijn enorm druk bij Tante Betsy ivm alle orders met de sale. En dat is natuurlijk alleen maar goed. Dus langer tijd om lekker te relaxen en bij komen van de vakantie ;). Dikke knuffels??

   20 augustus 2019 at 10:08
 • Reply Sylvia W

  Ha Lieve Susan, hopelijk lig jij al heerlijk te relaxen en bijna in een fijn dromenland! Genoten van al jullie vakantiekiekjes die je gedeeld hebt, dank je wel. Wat een schattig droogmolentje heb je vandaag gescoord, zou ook misschien praktisch kunnen zijn hier in huis. Nu hangen ze half dubbel aan een droogrekje in het trapgat. Zo fijn als alles weer lekker schoon & fris is. Nog een voordeel dat het altijd zo lekker ruikt hier in huis. Te weinig thuis om ze buiten te drogen. Zooo mooi bij je het sales jurkje wat je nog hebt weten te scorren. Geniet van de rust & de natuur dinsdag, knuff x

  19 augustus 2019 at 22:50
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja echt wel een handig droogmolentje voor nog geen tientje. Er waren bij onze Lidl gisteren nog maar drie, waarvan ik er twee heb meegenomen. Ze waren blijkbaar gisteren in de winkel gekomen. Hoop dat je er nog eentje kunt scoren want als je weinig ruimte hebt is zo’n droogmolentje wel heel handig. Let wel dat hij niet veel kan hebben (15 kg), bij mij waren alle jurkjes al droog dus was het geen probleem.
   Ik was deze al vaker in Duitsland op rommelmarkten tegen gekomen, maar kon ze maar niet in de winkel vinden. Nu dus blij dat we er ook eentje hebben. Ook fijn als het regenweer is, dan kunnen mijn jurkjes onder het afdak drogen ;). Succes ermee. Knuff??

   20 augustus 2019 at 10:12
 • Reply chucky1012

  Fijn dat jullie weer thuis zijn ??
  Och jeetje toch….
  Hoe ouder we worden hoe meer wij rust moeten nemen….
  Aan jezelf denken is in dit tijdperk noodzaak.
  Ben zo benieuwd naar d ee live passessie….
  Neem alle tijd en geen haast….
  Sterkte..

  Groeten ???‍♀️

  19 augustus 2019 at 23:21
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd gaat helemaal goed komen. Vandaag kunnen uitslapen na een gebroken nacht en lig nu nog bij te komen. Ik doe het lekker rustig aan lieverd. Ivm de passessie daar heb ik hierboven in andere reacties al geschreven, dat duurt nog even ?. Knuff??

   20 augustus 2019 at 10:14
 • Reply Maria Louisa Wessels

  Welcome back in Holland Susan. Engeland is bij mij ook altijd favoriet om heen te gaan. De mensen zijn er zo beleefd, vooral in t verkeer, zo opvallend.
  Hoop snel je passessie te zien, altijd leuk.

  20 augustus 2019 at 10:40
  • Reply Claudia

   Hoi Susan, ik kijk uit naar je passessie maar lees dat dat nog even zal duren. Kun je eerst nog lekker uitrusten. ?
   Ik was laatst bij Art in Den Bosch en zij verkopen dus geen TB meer. Maar misschien wist je dat al.
   Veel Groetjes en wandel ze. ?

   20 augustus 2019 at 23:26
  • Reply Happy Susan blogger

   Ja Engeland is ook het favoriete vakantieland van manlief. We moeten nog even geduld hebben met de passessie. Maar wordt vast weer een feestje???

   21 augustus 2019 at 20:17
 • Reply Happy Susan blogger

  Zo lieverds deze info heb ik inmiddels via de ‘She wears retro’ groep;

  De Keizerin in Amersfoort is gestopt met Tante Betsy

  Hebbes in Zuidlaren gestopt met Tante Betsy

  LyLou (BE) stopt helemaal per 30 september

  Satisfashion Beuningen verkoopt het niet meer. Alleen nog Satisfashion Duiven!

  Looks like Vintage in Drachten stopt met Tante Betsy

  Break out in Lemmer is gestopt met Tante Betsy

  Nieuwe Tante Betsy verkooppunten;

  Rok&Billie te Wierden!!! Is al langer een verkooppunt☺️

  Bij tante pollewop (webshop van Bouke)

  Lifa by Yvonne in Lemmer

  Ik hoor graag nog meer toevoegingen of winkels die het niet meer in hun assortiment hebben. Dankjewel lieverds??

  20 augustus 2019 at 10:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.