Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Happy thoughts, Outfit of the day

Home sweet home with Susan

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink

Hey lieverds we zijn weer thuis van een weekje weggeweest. Wat is het toch altijd fijn om weer thuis te zijn en te genieten van de kleine dingen, zoals de was ophangen en een boek lezen in het zonnetje. Vandaag een gezellige kwebbelblogpost.

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink

Vandaag had ik echt zin om een zomers jurkje aan te doen. Het zonnetje schijnt volop en dat vraagt om een vrolijk jurkje. Toch deed ik een ‘oudje’ aan, Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink. In de winter had ik totaal geen behoefte om voor dit jurkje te kiezen, maar nu in het voorjaar mocht ze mijn lijf weer sieren. Ik combineerde haar met mijn mooie QueenVic Snag Tights en mijn zelfgeverfde Clumpy’s laarzen.

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink

Eigenlijk had ik vandaag een rustig dagje in huis willen doorbrengen, maar manlief had andere plannen en moest nog pakjes wegbrengen. Ik moest zelf eigenlijk ook nog twee pakketjes ophalen. We zijn daarom ook nog in Duitsland geweest en daar heb ik mezelf verwend met mooie bloemetjes. Ik kocht wat viooltjes in de aanbieding en zag bij het weg gaan een grote pot Margrieten. Daar word ik toch meteen zo blij van.

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink

En oh ja ook een nog een mooie bos tulpen. Ik had op manlief zijn verjaardag een bos mooie tulpen gekregen van vrienden. Maar we gingen nog geen vijf dagen later op vakantie en zijn ze naar dochterlief gegaan zodat die ervan kon genieten. Ja lieverds leuke jurkjes en mooie bloemen zijn van die dingen waar we blij van worden en die helpen om je gemoedstoestand te verhogen.

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Typ Miep Kitschen Pink

Dinsdagochtend had ik een berichtje op twee jurkjesgroepen geplaatst, daar kwamen veel lieve reacties op en natuurlijk ook nog adviezen. Ik wil toch even vermelden dat ik die nacht weinig geslapen had en vroeg wakker was en zat even niet lekker in mijn vel. Maar na het delen van mijn berichtje én een goed gesprek met manlief zat ik alweer een stuk beter in mijn vel. Ook een laatste wandeling over het landgoed bij ons Airbnb huisje heeft me enorm goed gedaan.

Happy Susan blog - Home Sweet Home - Tante Betsy Dress Betsy Stars Red

Ik blijf gewoon bloggen hoor lieverds en ook gewoon op mijn normale dagen; maandag – woensdag en vrijdag. Ik probeer wel zoveel mogelijk offline te zijn nu manlief nog vrij heeft. Quality time met elkaar is toch het belangrijkste. Net zoals lekker creatief gaan zijn en heerlijk lezen. Ik heb wel vanochtend op alle reacties gereageerd bij de blogpost ‘Stay strong with Susan’, dikke dankjewel knuffels lieverds. Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  De eerste dress op de foto staat jou prachtig 😍
  Graag gedaan….
  Schitterende flowers.
  Fijn dat jij jezelf toch uiteindelijk beter was gaan voelen….
  Het was een prachtige dag vandaag 🌞
  Gezellig dat jullie naar Duitsland waren geweest.
  Dit was een fijne en goede post om te lezen 👏👏👏👏👏

  Een fijne avond 😘

  18 maart 2020 at 19:37
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, wat een mooie bos bloemen heerlijke voorjaarskleuren die terugkomen in het jurkje. Ik moet mijzelf in deze sombere tijd ook echt dwingen om iets leuks aan te trekken en goed voor mijzelf te zorgen. Gelukkig kan ik een hoop dagen vooruit. Zorg goed voor jezelf Susan😘 lieve knuf uit Dordrecht

  18 maart 2020 at 19:56
 • Reply Caro

  Gezellige babbel, altijd fijn! Bij jullie scheen nog heerlijk de zon. En bloemen😃… heerlijk❤️. Blijf lekker bij jezelf girl: we genieten er van😘

  18 maart 2020 at 20:25
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.