Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Having SoMuch faith with Susan

Hey lieverds vandaag een blogpost helemaal vanuit Friesland. Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen wordt aanstaande zondag 55 en we wilden haar op de beurs Vrouw gaan verrassen met een bezoekje. Zoals jullie weten zijn inmiddels alle bijeenkomsten, waar meer dan 100 mensen bij elkaar komen, afgelast vanwege het coronavirus. Vandaag schrijf ik daarom een jurkjesblogpost met diepgang, lees je mee en kijk je mee.

Als jullie me volgen op Facebook dan heb je mijn outfitfoto’s kunnen zien voor ons heerlijke huisje aan het water in Friesland. Zo blij dat Airbnb op mijn pad is gekomen en ik zo’n mooie en fijne overnachtingen kan boeken. Omdat manlief en ik al jaren niet meer samen slapen (we liggen thuis wel heerlijk samen in bed), moeten er meerdere slaapkamers zijn. En het liefst verder uit elkaar zodat ik manlief niet hoor snurken. Er bleken zelfs boven twee slaapkamers te zijn, dus een super vondst voor ons. En een pluspunt dat het dus ook heerlijk aan het water en een privé park ligt. Minpuntje is wel dat het ook aan een snelweg ligt (maar dat had ik al gelezen op Airbnb in de recensies).

Nu terug naar de reden van ons bezoek, Binnie de eigenaresse van SoMuch Fashion te Heerenveen die zondag jarig is en 55 wordt. Ze zou dit weekend in Leeuwarden op de beurs Vrouw staan, maar die gaat vanwege de maatregelen rond het coronavirus niet door. En ik wil haar en haar leuke winkel toch in het zonnetje zetten. Binnie is een hardwerkende ondernemer en ze heeft extra ingekocht vanwege de beurs. Dus ik ga kijken of ik op mijn beurt toch wat leuks kan scoren van een van mijn wensjurkjes. Ennuh dit weekend is verzenden gratis van de Tante Betsy items!

Wij gaan natuurlijk persoonlijk op bezoek in de winkel in Heerenveen. Niks leukers als heerlijk op je gemak jurkjes passen en een ‘kleine’ zelfstandige steunen. Stiekem vind ik het ook niet erg dat de beurs niet doorgaat, want ik heb het niet zo op zo’n beurs met zoveel bezoekers. Zo heb ik ook minder last van mijn overprikkeling. Alhoewel ik vast weer stuiterend door de winkel huppel, SoMuch Fashion heeft altijd zoveel leuks te koop.

Verder wil ik jullie vandaag ook mee geven om te vertrouwen, om je niet te laten leiden door angst omtrent het coronavirus. Je zorgen maken is namelijk de verkeerde kant op fantaseren. Ik trok gisterenavond voor het slapen een kaart om aan jullie mee te geven als boodschap. En wow ik kreeg wel een heel toepasselijke kaart van het kaartenset van Aartsengel Raphaël, dat is de engel van heling. Ik trok de kaart ‘Jesus the Divine Healer’. Vraag Jezus om vertrouwen en om je lijf en je gedachten tot rust te brengen en te helen. Bidden om heling, positieve gedachten uitzenden van heling helpen lieverds. Zo kan eenieder toch haar steentje bijdragen en mooie energie verspreiden.

Ik trok daarna ook een kaart van mijn Engelstalige kaartenset van Aartsengel Michaël, hij is dé beschermengel en helpt je je veilig te voelen. Roep engelen aan om je te beschermen en te helen. De Engelstalige aanroeping op de kaart kun je ook mooi gebruiken. Er straalt zoveel kracht uit deze kaart om vol vertrouwen en moed je hartenwensen te volgen. Het enige juiste pad lieverds is een pad vol liefde en vertrouwen. Denk positieve krachtige gedachten lieverd!

Laten wij jurkenzusjes zoveel mogelijk liefde en kleur blijven verspreiden. Vandaag heb ik ook een heerlijk liefdevol jurkje aan, Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love van de AW2018 collectie. Ik had vergeten om een vestje mee te nemen, want eigenlijk had ik vandaag een van mijn nieuwe zomerjurkjes willen aan doen. Ik heb een paar jurkjes van mijn bestelling bij Tante Betsy omgeruild voor een andere maat/ander model. Vanochtend maakte ik meteen een paar outfitfoto’s en kunnen jullie meteen zien dat het waait in Friesland ;).

In deze blogpost die ik vooraf aan ons bezoek van SoMuch Fashion heb geschreven, hoop ik leuke outfitfoto’s ter plekke in de winkel te delen. Dit weekend heeft ze nog meer leuke kortingacties, hou de SoMuch Fashion Facebook pagina in de gaten!

We zijn nog even naar Duitsland geweest en zijn gaan shoppen voor manlief. Ik heb nog even een paar roze onderbroeken gekocht bij de Kik. Op een of andere manier heb ik mijn onderbroektops die klaar lagen niet ingepakt. Gelukkig nog een paar in mijn maat kunnen scoren zodat ik mijn andere jurken ook kan aandoen whahaha.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Hennie

  Wat een leuke blog, lief om Binnie zo in het zonnetje te zetten nu de beurs niet door gaat. En hele mooie foto’s. Fijn weekend met Arno. 😘😘 liefs Hennie

  13 maart 2020 at 19:39
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd. Ja zo hartstikke verdiend om die lieve hardwerkende Binnie en haar geweldig leuke winkel in de spotlights te zetten. En nu met het coronavirus blijven ook veel mensen thuis en ik hoop zo mijn steentje bij te dragen 💃💕😃😘

   14 maart 2020 at 10:15
 • Reply Jacqueline Aarts

  Superleuke blog weer lieverd, geniet van jullie heerlijke dagen samen 😘

  13 maart 2020 at 19:41
  • Reply Happy Susan blogger

   Daanke leeve dat doen we. Vandaag nog een dagje ‘werken’ hihi Binnie heeft een meet en greet ‘georganiseerd’ van 12-16 uur in de winkel van SoMuch met mij😆😁😉. Maar verder doen we het heerlijk rustig aan💕😃😘

   14 maart 2020 at 10:16
 • Reply Binnie

  Zo fijn dat jullie speciaal voor mij hier naar toekomen in Friesland. Ik kon idd wel een oppeppertje gebruiken dit weekend.
  Super super lief van jullie😘zondag gaan we taart eten.
  Liefs Binnie

  13 maart 2020 at 19:50
  • Reply Petra van Schijndel

   Alvast gefeliciteerd Binnie!

   14 maart 2020 at 00:54
  • Reply Happy Susan blogger

   Met heel veel liefde gedaan lieverd en och zo hebben wij een leuke reden om er een weekje vakantie van te maken. Ook al zet je me vandaag aan het ‘werk’😜😂 hihi nee hoor alle gekheid op een stokje ik kom met liefde meet en greeten met jurkenzusjes die kunnen komen. Anders maken we er wel een live feestje van. Dikke knuffels en tot straks💃💕🕺😃😘

   14 maart 2020 at 10:19
 • Reply chucky1012

  Zo lief en fijn om Binnie eens goed te laten stralen….
  Prachtige foto’s met zulke mooie TB items 😍
  Alles staat jou pretty 💖
  Leuke post is dit en jij hebt er weer zoveel werk van gemaakt 👏👏👏

  Een fijn weekend 😘

  13 maart 2020 at 19:52
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd 💕😃 ik heb er nu wel even een foto uitgelaten wat mij echt niet mooi maakte. Er was een jurk waarin ik wel zwanger leek en die me echt voor geen meter stond. Ja wat dat betreft weet ik wel wat me staat en niet staat. En soms is het wel leuk om te kijken of iets werkelijk niet staat of misschien toch heel leuk is 😉😃😘

   14 maart 2020 at 10:21
 • Reply Joyce Siemons

  Ooh zo leuk dat jullie bij Binnie geweest zijn, super leuk om de foto’s erbij te zien! Geniet ze daar nog ❤️

  13 maart 2020 at 19:53
  • Reply Happy Susan blogger

   Dankjewel lieverd doen we. Vandaag ook nog naar de winkel voor een meet en greet😆😁. Ik doe het met liefde om die kanjer te steunen en het is altijd leuk om jurkenzusjes te zien. Tot een volgende keer lieverd😘😘

   14 maart 2020 at 10:23
 • Reply Happy Susan blogger

  Zo lieverds nu ‘thuis’. Ben stiekem toch wel een beetje kapot. Nog niet echt kunnen bijkomen, maar ook wel weer veel positieve energie opgedaan bij SoMuch. Wat was het leuk dat er onverwachts een aantal jurkenzusjes waren. Het is toch veel leuker om samen jurkjes te passen en elkaar te adviseren. Lieverds ik heb genoten om jullie te zien en te spreken en ik hoorde achteraf dat Binnie me al aangekondigd had en dat jullie speciaal voor mij langer gebleven waren. Ik het uiteindelijk ook twee jurkjes gekocht. Nadat jullie weg waren ontdekte ik nog een wensjurkje in de rekken aan de andere kant. Zo blij mee alhoewel die wel een beetje de Tante Betsy touch mist. Wie weet doe ik die morgen wel aan ;).
  Morgen meet and greet in de winkel bij SoMuch, tijdens het afscheid nemen besloten omdat we toch nog even op bezoek wilden komen. En Binnie had zoiets dan maken we er een meet and greet van😂😂
  Lieve jurkenzusjes ik heb de foto’s er op het laatste moment, een paar minuten voor de blogpost online ging ingeknald. Dus geen bijpassende tekst erbij, maar wat was het genieten om even ook wat qualitytime met Binnie te hebben (we zijn nog heerlijk gaan uiteten bij de overburen).
  Wie weet tot morgen! Dikke knuffels van Susan💃💕😃😘

  13 maart 2020 at 21:07
  • Reply Willeke van Schagen

   Hoi Susan, hopelijk ben je inmiddels weer wat bijgekomen en heb je goed geslapen. Wij vonden het ontzéttend leuk en gezellig dat we jou daar tegenkwamen. De foto’s zijn erg mooi geworden ook. De tijd vliegt als je lekker staat te passen met z’n allen. Ik heb weer een paar mooie setjes erbij en mijn zus en schoonzus ook. We zijn daarna nog naar Schagen gereden en hebben daar ergens gegeten, toen hadden we nog 3 kwartier om daar naar een winkel te gaan waar ze sinds kort ook tante Betsy verkopen. Paula en Mieke hebben daar ook nog leuke dingen gescoord. Paula had dezelfde jurk als in t groen daar kunnen scoren , stond haar erg mooi. We kregen een goodybag en 15 % korting. Nou Meis, voor vandaag ook nog veel plezier bij de meet & greet. En ben benieuwd naar welke jurkjes jij hebt gescoord.

   14 maart 2020 at 10:01
   • Reply Happy Susan blogger

    Oh wat leuk! Heerlijk toch zo met z’n drietjes shoppen en er een geweldige dag van maken. Zo lief dat jullie de stenen verkooppunten steunen😃👍🏻
    Ik vond het ook hartstikke leuk om jullie te treffen en te spreken. Ennuh ik heb vandaag mijn jurk aan die ik op het laatste moment nog in de rekken spotte. Die zie je dan wel op mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina’. Geniet heerlijk na lieverds en straal maar prachtig in al dat moois💃💕💃😃😘

    14 maart 2020 at 10:28
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een hoop gezelligheid weer. Die meet and great wil ik ook wel met een dikke knuffel😉. Tot morgen

  13 maart 2020 at 22:25
  • Reply Happy Susan blogger

   Yihaaaa leukk en natuurlijk met een dikke knuffel. Die krijg jij van mij. Tot straks lieverd💃💕😃😘

   14 maart 2020 at 10:29

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.