Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Having patience with Susan

Hey lieverds vanochtend al zittend op ons overdekt terras genietend van het zonnetje, was ik in blije afwachting van het pakket van Tante Betsy. Het zal voor mijn hoogste goed zijn geweest dat het pakket vandaag niet kwam. Morgen een nieuwe dag en voor nu heerlijk gaan afschakelen in het bos. Dat was wel even nodig, want wachten duurt lang ;). Lees je toch gezellig mee…

Lieverds ik wil jullie namelijk ook nog even wijzen op de winactie ter ere van mijn blogverjaardag. Ik had dit ook tijdens de live passessie willen melden. Ik geniet in ieder geval enorm van alle leuke reacties die ik tot nu toe heb mogen lezen. Ik blog by the way al in totaal zo’n 8 jaar en ik ken Tante Betsy bijna 5 jaar. Ik ben nog iedere dag enorm dankbaar dat Tante Betsy in mijn leven is gekomen. Wat hebben deze jurkjes mijn leven verrijkt, opgevrolijkt en wat een overvloed is op mijn pad gekomen.

Zoals jullie al konden lezen was ik vandaag in blijde afwachting van mijn pakket met wishlist jurkjes van Tante Betsy. Nadat de levertijd met twee uur verstreken was, ben ik toch eens aan de bel gaan trekken. Ik heb met de vervoerder gebeld, die ik had zien staan bij het inplannen van de afspraak, dankzij mijn screenshot wist ik die te achterhalen. Goed dat ik gebeld heb, want het was niet ingepland, morgen is een nieuwe poging. Ik ben zo benieuwd wat er allemaal in zit.

Ik heb samen met Jacqueline een wishlist ingestuurd van de jurkjes, maar ook setjes die we willen laten zien tijdens de Live on Facebook pas sessie. Als alles goed gaat zal die woensdagochtend zijn. Als je die niet wilt missen zorg dan even dat je mijn Facebook pagina bij ‘volgend‘ instelt op ‘meldingen ontvangen’ en ‘als eerste weergeven’ (hieronder op het plaatje de exacte uitleg). Dan krijg je een melding als je op dat moment ook op Facebook bent dat ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ live is. Ik denk dat het tegen tien uur zal zijn, wellicht ook al eerder. Het ligt er aan hoe snel we uitgedokterd hebben wie wat aan doet en in welke volgorde.

We gaan onze best doen om er weer een heerlijke gezellige passessie van te maken. Hopelijk blijft het scherm niet hangen zoals tijdens de live Facebook video die ik vorige week deed whahaha. Ik had al zoiets waarom zeggen ze niks hihi. Maar ik had natuurlijk kunnen weten dat Tante Betsy girls en jurkenzusjes altijd wel iets laten weten en dat hij gewoon vast hing.

Als het nu erg veel is om te laten zien, dan kan het zijn dat we het moeten verdelen in twee sessies. Want het is nu een passessie van de hele collectie. En nee ik mag niet alle items houden, ik mag een kleine selectie houden. Ik ga wel zelf een aantal jurkjes kopen. En ik heb geregeld dat Jacqueline ook iets mag uitzoeken. Leuk hè…dit wordt alweer onze vierde pas sessie samen. Ik verheug me erop!

Lieverds ik ga afronden. Ik wandel weer terug naar huis. Manlief heeft al laten weten dat hij onderweg is, we gaan nog even naar de Ikea. Morgen ga ik een leuk pakket in ontvangst nemen en alvast alles passen en meten als het mee zit. Dan hoef ik dat woensdagochtend niet te doen. Morgen is trouwens de laatste kans om mee te doen met de enorm gave winactie. Waag gerust een kansje!

Lots of love from Susan

PS De foto van ons tweetjes samen met Connor is van vanavond. We kwamen elkaar zomaar in het wild tegen bij de Ikea (ik had een andere jurk aangetrokken ivm een vlek op mijn Zoe Fish ;)).

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Annelies

  Ik kijk er naar uit om jullie passessie te mogen zien. Alvast veel plezier samen.

  30 september 2019 at 19:38
 • Reply Heidi

  Zo benieuwd wat er komt. En wat jullie gaan laten zien. Helaas moet ik wel werken dus live kijken gaat niet lukken. Wat lief dat Jacqueline ook een jurk mag uitzoeken?

  30 september 2019 at 19:41
 • Reply Sylvia W

  Hihi samen alvast helemaal vol stuiterend in het wild! Super dat jullie weer veel mogen passen en laten zien, ik vind dit zelf altijd zo waardevol en doorslag gevend voor mijn keuzes & kijk er echt naar uit! Super lief dat je geregeld hebt dat Jacqueline ook iets voor zichzelf mag kiezen, jullie doen het super samen de gezelligheid straalt d’r vanaf. Ik kan niet live mee kijken ivm werk maar nu mag ik er naar uit kijken voor in de avond. Heel veel succes met meten = weten, maar 1st hopelijk fijn slapen knuff x

  30 september 2019 at 20:03
  • Reply EstherK

   Tante Betsy houdt het wel graag spannend! ? Hopelijk komt het pakket dan morgen aan. En in het bos wandelen bij het onverwachte, best fijne weer is ook niet verkeerd.

   1 oktober 2019 at 06:40
 • Reply Monique

  Leuk om jullie weer samen jurkjes te zien passen ? Ik zat er ook al op te wachten! En wat een mooi schatje is Connor.

  30 september 2019 at 20:26
 • Reply Caro

  Ooh wat kan wachten lastig zijn hè?! Maar hopelijk morgen dan toch het pakket en dan begint voor ons het wachten…: op de passessies?

  30 september 2019 at 20:33
 • Reply Wilma

  Ik ben heel benieuwd wat jullie hebben uitgekozen! Het wordt vast weer een gezellige passessie!
  Ik hoop voor je dat het pakket er morgen is! Knuf!

  30 september 2019 at 20:34
 • Reply Rebecca

  Ik ga er alvast klaar voor zitten, zo leuk vind ik het om jullie twee weer te zien?.
  En wat lief dat Jacqueline ook iets mag uit zoeken, ben benieuwd wat ze kiest!

  Fijne avond,
  Liefs Rebecca

  30 september 2019 at 20:41
 • Reply Esther Messing

  Ik heb lekker vrij woensdag, ben zelf nog wel druk maar als ik ff kan ga ik natuurlijk weer kijken. Altijd zo leuk die passessies. Kus Esther

  30 september 2019 at 21:30
 • Reply Alexandra

  Ik ben benieuwd naar de passessie, zeker nu jullie zoveel items toegestuurd krijgen. Spannend wat er allemaal in het pakket zit. Veel plezier met uitpakken.

  30 september 2019 at 21:53
 • Reply Rebelle

  Heel veel pasplezier!
  Liefs Rebelle

  30 september 2019 at 21:59
 • Reply Noor

  Hey Susan,
  Wachten duurt lang … 😉 Beschouw het maar als voorpret. Heel veel plezier morgen met het uitpakken van de bestelling samen met Jacqueline. De héle collectie, dat zal een uitpakfeest zijn <3 Ik kijk uit naar jullie pas-sessie en maatadviezen!
  Liefs, Noor

  30 september 2019 at 22:36
 • Reply Happy Susan blogger

  Oops ik geloof dat ik te grote verwachtingen heb gekweekt hihi. Het zal echt niet de hele collectie zijn die ik toegestuurd krijg. Normaal doen we twee pas sessies per seizoen, eerst van de eerste lichting en daarna van de laatste. Nu is alles al te koop dus gaat het over de hele wintercollectie. Maar niet állesssss hihi, ik heb een wishlist ingestuurd (en Jacqueline ook) en we gaan zien wat er morgen in de doos zit ?. Dikke knuffels??

  30 september 2019 at 23:15
 • Reply Dagmar

  Leuk eindelijk weer een pas sessie van jou en Jacqueline – kijk ernaar uit!

  1 oktober 2019 at 01:24
 • Reply chucky1012

  Och jeetje wat vervelend dat jou pakket nog niet bij je afgeleverd was en dat jij er nog langer op moet wachten…..
  Ik kijk uit naar live op tv…..

  Xoxo

  1 oktober 2019 at 02:01
 • Reply Marjon

  Terwijl ik dit lees, kijk ik ondertussen de passessie, dus ik allemaal weer helemaal goed gekomen op zn tijd!

  Liefs,
  Marjon

  3 oktober 2019 at 20:37
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.