Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy shops

Having fun at TopVintage Store with Susan and Jacqueline

Having fun at TopVintage Store with Susan and Jacqueline - Happy Susan blog - Tante Betsy Shirt Dress LovelyHey lieverds ik ga vandaag mijn outfitpost vroeg delen schreef ik op mijn ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ Facebook pagina. Het werd stiekem zoveel tekst, dat ik er toch maar een blogpost van heb gemaakt. Ik deelde al wat foto’s in mijn HappySusanBlog Instagram verhaal van ons uitje naar dé TopVintage Store in Kerkrade.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Texas Rose Stich

Wat is het toch een enorme gave winkel die we hier in het zuiden van het land hebben van dé welbekende webshop TopVintage. Jacqueline en ik waren benieuwd naar een aantal items van de Tante Betsy wintercollectie. En die gaan we jullie dan ook laten zien…wetende dat er in veel andere Tante Betsy verkooppunten vandaag de Tartan collectie binnenkomt. TopVintage volgt altijd een paar weken later. De tweede lichting is namelijk nog niet lang online verkrijgbaar (klik).

TopVintage webshop Tante Betsy

Tante Betsy Dress Texas Rose Stich

Als allereerst was Tante Betsy Dress Texas Rose Stich aan de beurt, ik vind dit zelf zo’n gave print maar het model daar had ik mijn vraagtekens bij vanwege het wijde rok gedeelte. Dit model is echt een model dat naar mijn idee meer bestemd is voor dames met een peermodel.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Texas Rose Stich

We hebben deze jurk allebei in maat M en in maat S gepast. Ik leek zelf wel zwanger in die jurk omdat mijn buik (die stiekem weer wat dikker is) alle ruimte krijgt. Daarom kies ik ook altijd bewust voor een nauwsluitend model en let ik heel goed op de taillewijdte. De afmetingen zijn in maat S OtO 44 cm – taille 41 cm en in Maat M OtO 47 cm – taille 43 cm.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Texas Rose Stich

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Texas Tartan

Jacqueline staat hij wel heel mooi in maat S, de drukknopen kieren wel (ook in maat M)…maar dat kan eenvoudig dichtgestikt worden. Jacqueline gaat dit model dan ook naar alle waarschijnlijkheid in de Tartan print kopen.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Texas Tartan

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Paola Tartan

Ik ga zelf voor het Paola model in de Tartan print, dat zal me vast veel mooier staan. Nu even afwachten hoe die valt en wat daar de afmetingen van zijn. En je kunt natuurlijk wel raden dat de roze hoog op mijn wishlist staat. Zie je die prachtige borduursels bij deze print, I love it!

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Paola Tartan

Tante Betsy Shirt Dress Lovely

Tante Betsy Shirt Dress Lovely was daarna aan de beurt. Bij jurkenzusjes heb ik gezien dat dit een hele leuke bloemenprint is. Alleen vind ik hem op de productfoto’s niet tot recht komen. Vandaar dat ik dus wel heel benieuwd was naar hoe hij in het echt zou uitzien.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Shirt Dress Lovely

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Shirt Dress Petunia

We kozen beide heel bewust voor maat M omdat ik ook Shirt Dress Petunia in maat M heb. De afmetingen van de jurk in maat M zijn; OtO 44 cm – taille 42 cm. Bij TopVintage in de webshop hebben ze de Lovely print in Navy en in Green. Ik werd meteen blij van het model van deze jurk, lekker aansluitend en mooi op kniehoogte. Nu ben ik zelf geen fan van navy blauw, toch stond deze me heel mooi. Ik ben meer van de knalkleurtjes en dit zijn natuurlijk meer warmere winterse kleuren.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Shirt Dress Lovely

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Shirt Dress Lovely

Tante Betsy Dress Tango Petal

Als laatste hebben we Tante Betsy Dress Tango Petal gepast. Wederom voor maat M gekozen wetende dat deze jurk ruimer valt door de extra stof in de taille. Maar deze hadden we echt beter in maat S kunnen passen. We werden er allebei niet blij van. De afmetingen in maat M zijn OtO 49 cm – taille 42 cm. Dit is echt een jurk waar dames blij van worden die een buikje willen verbergen. Daar is dit model echt perfect voor.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Tango Petal

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Tango Petal

Deze jurk is volgens mij ook heel goed voor dames met een peer figuur. Het rokgedeelte viel ook best wijd. Sowieso zijn er deze AW2020 Tante Betsy wintercollectie veel wijdervallende modellen. Natuurlijk hartstikke fijn zodat nog meer jurkenzusjes blij worden van de mooie printjes en leuke jurkjes van Tante Betsy.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Sweetheart Poppy Dot

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Hearts

Met een zandloper figuur heb ik dus echt aansluitende jurkjes nodig, gelukkig zijn die ook nog te koop zoals het Betsy model of het Sweetheart model. Ik heb daarom ook al vier Betsy doorknoop jurkjes van deze wintercollectie. En eentje in het Sweetheart model.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Betsy Swanni - Betsy London

Stiekem is het voor mij niet verkeerd om deze collectie niet zo’n brede keuze te hebben. Ik heb mijn budget straks hard nodig als ik ga verhuizen. Alhoewel ik mezelf wel nog heb verwend met twee polkadot vestjes, gewoon omdat het nu nog kan. Tante Betsy Cardi Polka Dot draag ik in maat M, ze hebben een OtO van 47 cm en in de taille meten ze 42 cm. Ik ben er helemaal verliefd op en heb ze nu in drie kleuren.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot

Nou lieverds ik ga jullie laten, vandaag heb ik zelf trouwens Tante Betsy Ruffle Wrap Dress Over The Top Green aan. Een jurk die ook heel goed bestemd was voor peermodellen, maar ik heb haar dichtgenaaid. Ik heb nu een heerlijk aansluitend model (ik kocht deze vanwege die reden heel bewust in maat M). Jacqueline droeg vandaag een gaaf Margot jurkje welke ze kocht bij SoMuch Fashion.

Having fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot - Ruffle Wrap Over The TopHaving fun at TopVintage Store - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot - Ruffle Wrap Over The Top

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Ellen

  Leuk om jullie passessie mee te kunnen kijken. Mooie items zijn er weer. Boffen dat top Vintage voor jullie binnen bereik is

  29 oktober 2020 at 17:37
 • Reply Marlous

  Leuk om de foto,s te zien van jullie passessie. Bedankt

  29 oktober 2020 at 18:14
 • Reply Corine

  Wat een super leuke pas sessie zo, jullie staan er beiden stralend op. Wat heerlijk moet dat zijn om zo te kunnen passen.

  29 oktober 2020 at 18:54
 • Reply Caro

  Aahhh wat hebben jullie fijn gepast!!! De navy blue stond je geweldig! Ik denk dat je de Tartanprint straks helemaal gaat rocken!!! Is de winkel ook overgenomen nu? De webshop heeft toch een nieuwe eigenaresse? Of zit ik nou helemaal verkeerd??

  29 oktober 2020 at 20:25
 • Reply EstherK

  Leuk om met jullie mee te kijken! Ik vind de print van de Texas ook heel leuk, maar ik heb ook zo de nodige twijfels over het model. Zo’n wijde rok maakt niet perse slanker. Van de lovely ben ik wel fan! Die staat jullie ook erg mooi!

  30 oktober 2020 at 05:26
 • Reply Sylvia W

  Wat een werk heb je er weer van gemaakt Susan, heerlijk om jullie samen te zien genieten tijdens deze passessie bij Topvintage. Ik heb ze ondanks de afstand hoog op mijn lijstje staan om ze te gaan bezoeken. Wat een prachtige snoepwinkel voor jurkjes etc is Topvintage! Ik heb recent als grote Surprise (inzet beheer SWR groep) een jurkje mogen uitkiezen en heb de 60s Petunia Shirt Dress Black gekozen, wat een prachtjurkje is het! Ik vind de blauwe met bloem erg mooi bij je (weet de naam van het jurkje even niet) ook een mooi model. Benieuwd hoe de ruit Paola bij je zal staan. Fijn weekend xx

  31 oktober 2020 at 09:58
 • Reply film izle

  Hi friends, pleasant paragraph and pleasant urging commented here, I am really enjoying by these. Dell Cchaddie Means

  17 januari 2021 at 00:43
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.