Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Messages of love from Susan, Spirituality, Words of Wisdom

Having faith with Susan

Having faith with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot

Hey goedemorgen lieverds ik wil vandaag diverse krachtige affirmaties met jullie delen, die vanochtend als boodschappen tot me kwamen via mijn boekje ‘Angel numbers 101’ van Doreen Virtue. Misschien kun jij er ook wel wat mee, ze zijn wel Engelstalig (voor mij is dat nu eenmaal een meer krachtige taal). Ik haal er in ieder geval kracht uit, geloof en vertrouwen.

En om die reden wil ik ze ook met jullie delen. Ik heb de getallen erbij genoteerd… Ik werd om 6.12 uur wakker of nou ja ik keek toen op mijn telefoon hoe vroeg het eigenlijk was. Ik ben pas tegen half een gaan slapen na een Zoom sessie. Ik had een Angel Wisdom Tarot party van Radleigh Valentine.

Having faith with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Dress Trudy Hearts - Angel Wisdom Tarot

Jullie weten inmiddels waarschijnlijk wel dat we gaan scheiden en gisteren kregen we eindelijk bericht van onze mediator/advocaat over de partner alimentatie. Ik zou daarmee samen met mijn Wia uitkering toch onder het bijstandsniveau komen.

Maar ik heb voor mezelf besloten dat ik geen bijstand ga aanvragen, zodat ik niet nog een uitkeringsinstantie in mijn nek heb hijgen. Ik wil gewoon mijn ding kunnen doen zoals ik altijd heb gedaan zonder me te hoeven verantwoorden.

Having faith with Susan - Happy Susan blog - Tante Betsy Cardi Polka Dot

Maar als je dan ‘s morgens vroeg na een korte nacht wakker word, dan beginnen die getallen door je hoofd te spoken. En ben je aan het rekenen hoe verder en hoe ik dan wel alle rekeningen moet gaan betalen en waarvan ik moet leven. Dan komen zorgen omhoog en tsja jullie herkennen het vast wel dan begin je te piekeren. Maar omdat ik dat niet wil, ik wil me niet overgeven aan negatieve gedachten…want die worden en maken alles alleen maar groter.

Dus ik probeerde weer in mijn kracht te staan en zocht een bepaald nummer (tijdstip) op dat ik toen op mijn telefoon zag. En zo ging ik van nummer tot nummer, van getal tot getal (die me dan een volgend moment weer opvielen) en zo kom ik tot een hele krachtige reeks boodschappen die exact van toepassing zijn op mijn situatie.

Having faith with Susan - Happy Susan blog - Angel Numbers

Maar ik weet dat die vast niet alleen op mij van toepassing zijn dus ik ga ze hier gewoon met jullie delen. En terwijl ik dit nu aan het typen ben, bedenk ik me dat ik er net zo goed een blogpost omheen kan maken. Ik heb toch al een hele lap tekst geschreven als ‘inleiding’ van die affirmaties.

I stay positive about my situation, as my optimism and faith will create a better outcome (612)

I trust that I will always have enough money to cover my expenses and support myself (628)

I have faith that I will be able to support myself as I devote myself to my Divine life purpose (629)

I give any worries and cares to the angels and ascended masters who are with me right now (634)

The ascended masters are helping me to improve my life, so I know that the changes I am experiencing are blessings (635)

The ascended masters have heard and answered my prayers about my career and finances (638)

I attract miracles into my life by having faith that I will be taken care of

I trust the universe to take care of me

I ask for help to my angels and ascended masters and I am open to receive all the blessings, all the support and miraculous solutions in my life

The big changes that I’m going through will bring great blessings into my life, and will ultimately mean that my life gets easier (655)

I ask my angels to lift my thoughts and outlook so that I can attract the best possible outcome (657)

The ascended masters are helping me with my financial situation (38%)

My prayers and positive affirmations have pointed me in the right direction (701)

I trust that I am exactly where I need to be and doing exactly what I need to do (702)

God and the ascended masters are encouraging me to keep going because I am on the right path (703)

I trust and I have faith

My positive affirmations have set me on the path that will make it easier for me to meet my material needs (716)

My inner vision and heart’s desires are right on course. I confidently move forward with my plans (717)

I have faith in God and in myself. I am doing the right thing (720)

My faith and positive thinking have attracted wonderful and trustworthy new opportunities and relationships (721)

I trust that the ascended masters are with me, guiding and supporting me (723)

I trust that the angels are guiding and protecting me in this situation, because they are (742)

Having faith with Susan - Happy Susan blog - Positieve affirmaties (Dreamboard)

Ik hoop dat jullie er ook kracht en vertrouwen uit kunnen halen en dat dit bericht een steun voor jullie kan zijn. Ook al gaat het helemaal niet over Tante Betsy jurkjes of wat dan ook. Ik voel me in ieder geval krachtiger en positiever naar aanleiding van de betekenis/boodschappen van die getallen. Ze staan dus niet als affirmaties in dat boekje, ik maak er zelf krachtige affirmaties van. En zo doe ik dat met alles, ik omring me zoveel mogelijk met positiviteit om daarmee in mijn kracht te blijven staan. En ik gun jullie dat ook!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Happy Susan blogger

  Hey lieverds de woorden in de affirmaties, die ik maakte van de boodschappen via de Engelengetallen, kun je ook vervangen door bijvoorbeeld God of het Universum of al dat is…vul in wat voor jou goed voelt.
  Heel veel dikke knuffels van mij 💃💕💙🌸😘

  14 oktober 2020 at 12:21
 • Reply Jacqueline

  Wat een proces Susan, maar gelukkig heb jij het diepe besef dat je het aankan en dat alles weer gaat komen waar het moet komen. Hier ook veranderingen, maar op een heel ander vlak: baan opgezegd voor een omscholing. Veel te regelen, te bespreken, dagen vliegen met me weg. Maar heel goed om dan te beseffen dat je ook in het oog van de orkaan kan gaan staan en de chaos vanuit de rust daar kan bekijken. Zelfliefde en zelfzorg vergeet ik makkelijk, mijn zielekaarten van vanochtend hebben me daarin weer even op weg geholpen. Heel veel sterkte met dit proces!!

  15 oktober 2020 at 08:21
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.