Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Words of Wisdom

Have courage to ask for -and accept- help

Have courage to ask for -and accept- help

Hey girls ik vroeg gisterenavond om hulp, aan mijn jurkjeszusjes en Tante Betsy girls op een Tante Betsy Facebookgroep. Vandaag ga ik dat ook middels mijn blog doen. Want die lieve Jacqueline had zoiets van “ik wil je berichtje/blog graag delen” en meerdere dames gaven dit aan.
Het is geefmaand november en ik ben al lekker in de flow van cadeautjes geven en ontvangen. Ja bij geven, hoort ook ontvangen en goed voor jezelf zorgen. Dus ik neem dit aanbod met liefde aan.

Jacqueline die Tante Betsy Dress Mila Parkeet Blue

Jacqueline die Dress Mila Parkeet Blue draagt, die ze kocht bij een nieuw Tante Betsy verkooppunt

Hulp vragen

Nu is vragen om hulp best wel een dingetje, waar wij als sterke vrouwen tegenop kunnen zien. Het vraagt moed om toe te geven, dat je het niet allemaal alleen kan. Wij vrouwen staan erom bekend, dat we heel veel dingen tegelijk kunnen doen. En het is ook een bekend gegeven dat we heel wat taken op ons nemen als moeder of als partner. Wij vragen nogal wat van onszelf.
Het getuigt daarom van kracht als je om hulp vraagt.

Have courage to ask for -and accept- help

Hulp ontvangen

Open staan om hulp te ontvangen is ook nog wel een struikelblok en niet altijd even eenvoudig. We kennen het allemaal wel, de ander doet dingen toch anders als dat jij dat doet. Doet het minder snel of niet zoals je het graag zou willen. Dus vraag je liever niet om hulp, want soms kost het gewoon meer tijd of ergernis. Het heeft het ook tijd nodig om te zien, dat het op de manier van de ander ook goed is. Het geeft je meer ruimte en geeft je de mogelijkheid om de ander eens te laten geven, zodat ook jij mag ontvangen.

Tante Betsy Dress Selma Dot Black

Mirna laat zo leuk zien hoe mooi ontvangen is. Ze draagt Dress Selma Dot Black

Ontvangen tips

Mooi om alle tips en lieve woorden te lezen, die gedeeld werden naar aanleiding van mijn vraag.

Ik ga er zeker over brainstormen wat wijsheid is. Ik wil natuurlijk gewoon dicht bij mezelf blijven en zijn wie ik ben. Daarom komen jullie natuurlijk op bezoek op mijn happy Tante Betsy blog. Ik inspireer graag, ik ben een motivator en een Miss Positive (eigenlijk Mrs ;)) en deel graag blogposts met diepgang of wijsheid.

Tante Betsy Dress Mila Parkeet Red

Bij mij zorgt mijn buste dat de halslijn van Dress Mila Parkeet Red zich verplaatst ?. Zie de foto hieronder

Tante Betsy Dress Mila Parkeet Red

Een bezoekje brengen aan mijn blog en reageren

Of wellicht kom je alleen maar op bezoek voor mijn blogs over jurkjes hoe ze vallen (klik voor het overzicht) en hoe ze te combineren. En voor reviews of winacties. Ook dat mag natuurlijk!

Ook qua reageren, het is al leuk dat je gezellig op bezoek komt. Heb je de behoefte een reactie achter te laten dan mag dat, maar het hoeft niet. Het wordt wel gewaardeerd. Ik ga kijken of ik een ander reactie formulier kan toevoegen, waarbij wel je ingevulde gegevens bewaard blijven.

Tante Betsy Dress Holiday Gnome Love Green

Een leuke combinatie van Annette die een hoodie van SS2018 combineert met AW2018 jurk: Dress Holiday Gnome Love Green

Meedoen aan een winactie

Ik ga wel kijken of ik bepaalde dingen kan veranderen (vergemakkelijken/beter verwoorden) wat betreft de winacties. Ik las namelijk dat men de voorwaarden niet altijd snapt.
Nou lieverds de eerste voorwaarde is gewoon dat je mijn blog volgt of dat nu via mijn Facebook pagina of mijn Instagram account is.

Óf dat je de link hebt opgeslagen bij je favorieten, als je geen social media hebt. Ik ga kijken of er nog een andere mogelijkheid is waardoor je dagelijks een mailtje krijgt, Bloglovin is toch niet echt de oplossing ontdekte ik onlangs.

Tante Betsy Dress Wen Retro Green

Jacqueline won hier ook eens een Tante Betsy kadobon en kocht Dress Wen Retro Green

Natuurlijk verwacht zo’n webshop of Tante Betsy verkooppunt, waarmee ik de winactie organiseer. Ook dat jullie hun pagina gaan liken en volgen als je Facebook hebt. Óf hun Instagram pagina als je Instagram hebt. Dat is altijd de tweede voorwaarde. Of dat je je abonneert op hun nieuwsbrief…

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Deze winactie loopt t/m donderdag 8 november

Een beetje meer moeite

En omdat er veel werk zit in het organiseren en maken van een blogpost winactie, verwacht ik een gezellig berichtje waarin jij wat meer verteld. Daar ben ik best wel streng in geworden.

Het vraagt gewoon een beetje meer moeite van je, als alleen maar schrijven “ik doe mee”. Bezoek de webshop en vertel welk product je zou willen scoren, van een te winnen cadeaubon. Maak er gewoon een gezellige reactie van!

Heb je dit nog niet gedaan bij de nu lopende FashionBootZ winactie dan doe het alsnog.

Tante Betsy Dress Betsy Happy Camper Blue

Elske draagt Dress Betsy Happy Camper Blue die ze kocht van een hier gewonnen Tante Betsy kadobon

Delen

Wordt jij blij van mijn blogposts en gun je me meer bezoekers (waardoor ik ook weer meer winacties kan doen, want dat is interessant voor sponsors). Dan zou ik het heel leuk vinden als je dit bericht deelt op je Facebook profiel. Niks hoeft hè en alles mag!

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Wil je niks meer missen van mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina, volg de stappen

Niks meer missen? Volg dan de stappen

Heb je Facebook en wil je niks meer missen van mijn pagina? Dan kun je op mijn Facebook pagina ónder ‘Je vindt dit leuk’, klikken op de drie bolletjes. Er opent zich een menu, klik op dan ‘volgend’ en verander van ‘standaard’ naar ‘als eerste weergeven’.

Zo zie je altijd de nieuwste berichten bovenaan in je nieuwsoverzicht.

365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina

Dinsdag was ik Live on Facebook op 365 days of happy Tante Betsy dresses

Meldingen ontvangen

Je kunt ook nog aanklikken ‘meldingen ontvangen’. Zo mis je geen enkel bericht van me en krijg je ook een melding als ik Live op Facebook ga.

Tante Betsy

Er komt een gave winactie aan in samenwerking met Tante Betsy

Dankjewel lieverds voor al jullie hulp!

Ik kan je nu al vertellen dat ik heel snel een gave winactie heb ism Tante Betsy. En er komen ook nog winacties aan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten. Ik kreeg een lieve tip van Jacqueline en een lief aanbod via Facebook.

En verder blijf ik jullie op mijn geheel eigen manier inspireren en motiveren en gewoon gezellig tegen jullie kwebbelen.

Happy Tante Betsy shops list

Dé lijst met alle winkels én webshops die Tante Betsy verkopen in Nederland en België vind je altijd terug in het menu

Lots of love from Susan

*Enkele van de Tante Betsy girls in deze blogpost, wonnen al eens een Tante Betsy kadobon op mijn happy Tante Betsy blog. Mijn outfit van vandaag heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blog en heb hem gedeeld onder mijn vrienden. En hoop dat we zo meer jurken zusjes erbij krijgen. En Susan een dikke knuffel voor jouw. Je bent een prachtig mens???

  7 november 2018 at 19:41
 • Reply chucky1012

  Fijn dat jij in deze zeer goede en uitgebreide post alles uitlegde hoe iets werkt op jou blog bij een winactie en wat de regels zijn etc… ?
  Top van jou dat men soms ook zelf iets moet kunnen vragen…
  Daar hoeft men zich niet voor te schamen…
  Dat doe ik ook niet meer.
  Jaren geleden wel.
  Leuke foto van fans die van de mooie TB items houden en ook aandoen.
  Dit is zo een mooie maand….
  Ik wil je nog even zeggen dat ik al maanden niet en ook nu niet maar ook nooit een email ontvang als je een nieuwe post op jouw blog plaatsd.
  Hier kom ik dus telkens zelf.
  Want ik volg je blog allang en weet precies wanneer jij een nieuw artikel p!aatsd…

  Een hele fijne avond ?

  7 november 2018 at 19:45
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oh, zooo herkenbaar… Alles zelf willen doen… En weet je wat zo mooi is als je dan de moed hebt verzameld (want zo werkt ‘t bij mij dan)? Degene die ja zegt en je helpt wordt daar zelf ook blij van!

  7 november 2018 at 19:47
 • Reply Margo

  Wauw, wat een knapperds staan er vandaag in je blog! En wat een sexy buste heb je?

  7 november 2018 at 20:07
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieve Susan,
  Ik ga hem delen voor je. Ik verheug me altijd op je blog. Lekker de dag afsluiten. Meestal gaat de telefoon daarna aan de kant.

  7 november 2018 at 20:12
 • Reply Eveline Jansen - Jong

  Wat een leuke foto’s. Blog is weer helemaal helder. Ik zie nu dat ik meldingen weergeven nog aan moest aanvinken.

  Fijne avond Susan

  Liefs Eveline

  7 november 2018 at 20:13
  • Reply Marjolein

   Wat ben je toch een zorgzame vrouw die iedereen mee wil krijgen …. daar heb ik bewondering voor! Weet dat ik je blogs vaak lees maar niet zo tot reageren kom … en 10 keer hetzelfde is ook maar zo … ( vind ik dan). Mooi overzicht van allerlei tante-Looks! Dank je! ? groetjes, Marjolein

   7 november 2018 at 22:17
 • Reply Esther Messing

  9 van de 10 blogs die je schrijft lees ik. Soms floept er wel eens eentje tussendoor die ik niet lees (druk, druk). Ik zal eens meer vrienden motiveren om je blog te gaan lezen. Ze zijn zo leuk.
  Ze weten gewoon niet wat ze missen hihi. Je hebt er in ieder geval vandaag ook weer een kleurig geheel van gemaakt door lieve jurkenzusjes een plekje in je blog te geven. Liefs Esther

  7 november 2018 at 20:19
 • Reply Corine

  Lieve Susan, natuurlijk lees ik je blogs elke dag, zit alleen niet meer elke dag op de Facebook pagina’s, het is te druk voor mijn hoofd nu, jouw blogs lees ik altijd, ook de spirituele, knuffels Corine

  7 november 2018 at 20:28
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, jouw woorden zijn zooo herkenbaar ik wil ook altijd alles alleen opknappen ik heb altijd het gevoel dat ik faal als ik om hulp vraag. Het slaat echt nergens op maar ik denk dat een heleboel dames zich hierin herkennen. Toch zou mijn wereld er een stuk makkelijker uit zou zien. Maar voorlopig kan ik het nog handelen?, ik ga je blog delen maar ben zooooo benieuwd wat voor leuke actie je bij tante hebt. Fijne avond. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  7 november 2018 at 20:28
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hey lieverd, stoere chica! Wat ben ik blij en ongelofelijk trots op je, dat je durft je kwetsbaar op te stellen en “gewoon” te zeggen waar je mee worstelt! Dat vergt moed en getuigt van kracht!

  Het is meer dan logisch, dat wanneer je al zolang blogt, je soms op een punt kan komen, waar je zegt : OK… hoe nu verder? Hoe blijf ik allereerst dichtbij mezelf, maar hoe kan ik ook boeiend/vernieuwend/interessant genoeg blijven? Voor mij (en dat weet je ?) hoef je niks te veranderen. Je inspireert en motiveert me over de hele linie, diepgang of puur enthousiasme…. we hebben daar onze raakvlakken! Maar ondanks dat, kan ik me voorstellen, dat je graag wilt dat het bezoekersaantal hoog blijft en misschien zelfs nog groeit. En weet je, de meiden die je een warm hart toedragen (en dat zijn er velen, daar ben ik van overtuigd) willen met alle liefde met je meedenken. Zaak is, dat jij eruit haalt, wat bij JOU past!

  Zo…. en nu ga ik een mooie, passende tekst verzinnen en schrijven boven het berichtje wat ik ga delen op mijn tijdlijn!

  Dikke kus, mooi mens ?

  7 november 2018 at 20:41
 • Reply Nienke

  Jouw blog lees ik elke dag, is een vast ritueel geworden, en ik volg je via Bloglovin dat werkt voor mij heel goed. Heb geen Facebook.
  Ik vind het heerlijk om jouw reviews over de jurkjes te lezen en de foto’s van andere Tante Betsy girls te bekijken 😉 en jouw manier van bloggen vind ik heerlijk, word er blij van!
  Fijne avond!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  7 november 2018 at 20:44
 • Reply eva

  hey, ik lees je blog altijd wel maar reageer niet altijd, lekker doorgaan vanuit je eigen kracht dan komt het goed.

  7 november 2018 at 20:49
 • Reply Ger da

  Hé lieve Susan, vanmorgen ook al een reactie bij jou vraag achter gelaten, en lees nu dat er al best veel dames een reactie achter hebben gelaten met tips voor je, wat fijn! Mijn idee was dat je niets hoeft te veranderen, zo als je nu blogt, met vrolijk gekwebbel en diepgang vind ik dat een hele mooie mix. Maar begrijp ook dat als je bezoekers aantallen minder worden, je ook wilt achterhalen waar dat aan kan liggen. Wat ik aan mijzelf merk de laatste tijd, dat nu de groepen zo groot worden, ik minder reageer, en daar door ik ook weer minder kijk. Misschien hebben meer dames daar ‘last’ van, en zien ze jou meldingen ook niet voorbij komen. Komen ze onbewust ook niet op je blog. Ik ga standaard vanuit mij zelf naar je blog, staat als bladwijzer op mijn telefoon. Lekker je gevoel blijven volgen, je hebt het in iedergeval weer onder de aandacht gebracht.
  Lieve groet ❤

  7 november 2018 at 21:15
 • Reply Ria

  Uiteraard zullen we je blog delen, met veel plezier ???

  7 november 2018 at 21:20
 • Reply Hanne

  Lieve Susan!

  Jij inspireert zo ontzettend met je vrolijke mooie foto’s! Onthoudt dat kwaliteit meer get dan kwantiteit.. Maar ook ik vind het soms lastig als blogger als je heel erg je best gedaan hebt eek mooi blog te maken en er komt weinig respons op. Maarrr, ik zet gewoon door! 🙂
  Ik probeer je blog zoveel mogelijk te volgen maar reageer niet zo vaak.. Moet beetje rustig aan doen qua prikkels.
  Keep up the good work!

  7 november 2018 at 21:32
 • Reply Caro

  Wat ik onwijs knap vind is dat je jezelf kwetsbaar durft op te stellen en dat je daadwerkelijk open staat voor advies/tips/reacties/verbeterpunten van ons. Dat is nog moeilijker dan de hulpvraag stellen: dat is kunnen ontvangen op hoog niveau!!! Blijf lekker schrijven, babbelen, geven, delen en foto’s maken. Ik blijf met je meereizen op jouw journey?

  7 november 2018 at 22:57
 • Reply Janna

  Lieve lieve Susan,
  Probeer altijd trouw je berichten te lezen. Tot mijn spijt moet ik bekennen dat ik niet zo vaak reageer. (Druk, Druk , Druk) maar door je blogs realiseer ik wel dat ik zo af en toe even pas op de plaats moet doen.
  Dank voor je openheid en positiviteit.
  Dikke kus uit Friesland.

  8 november 2018 at 00:03
 • Reply Petra van Schijndel

  Hoi Susan,ook ik ben redelijk trouwe lezer van je blog. Niet dagelijks, maar zeker drie keer in de week. Maar zoals velen; druk, druk, druk en lezen wil niet altijd zeggen reageren. Ik lees je blog graag, allerliefst met Tante Betsy outfit info. Blijf jezelf, het is helemaal goed. ♥️

  8 november 2018 at 00:12
 • Reply Paola

  Ik lees je graag Susan… en het schieten wel bij in om te reageren of lezen iedere dag maar dat ligt echt aan mij! En ja hulp vragen… ik blijf het lastig vinden

  8 november 2018 at 05:40
 • Reply Elske

  Kom ik al lezend ineens mezelf tegen 😉
  Heel blij met dit jurkje!!
  Ik lees je blog bijna altijd wel, je krijgt altijd een ❤ via Instagram. Maar ik begrijp dat je meer nodig hebt.
  Leuk ook juist de afwisseling in je blogs, heel praktisch, gezellig, wijs, winacties, enz.
  Fijne dag!

  8 november 2018 at 06:30
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Wat een lieve reacties allemaal.
  Lieve dames ik wil het toch echt nog een keer benoemen.
  Ik vind het al superleuk dat jullie gezellig op bezoek komen.
  Je hoeft echt geen reactie achter te laten.

  Natuurlijk wordt dat wel gewaardeerd.
  Dit maakt bloggen zo leuk, maar volg daarin vooral je eigen gevoel.
  Een dagelijks, 3 wekelijks of wekelijks bezoekje waardeer ik ook enorm.

  Het viel alleen op dat er dalende bezoekersaantallen waren (ik blijk niet de enige te zijn).
  Wellicht ligt het aan het Facebook algoritme, vandaar de vraag om je Facebook instellingen aan te passen, als je niks meer wilt missen.
  Ook daarbij niks hoeft en alles mag!
  Zo nu hoop ik nog lekker wat te slapen, ik hoorde manlief naar zijn werk gaan en heb hem nog even lekker kunnen knuffelen.

  Dikke dankjewel knuffels voor al jullie lieve enthousiaste reacties én deelacties. Knuff???

  8 november 2018 at 07:08
 • Reply Ellen Janssen Knuiman

  Lieve Susan,
  Wat een fijne duidelijke blog post weer ? Ik hoop dat er veel jurkenzusjes bijkomen zodat jouw blog post aantrekkelijk blijft voor sponsoren. So; ‘spread the love!’
  De laatste tijd ben ik wat minder actief ivm mijn privé situatie. Maar ik geniet nog volop van jouw leuke verhalen, gekke foto’s, tips en inspiratie!
  Warme groet, Ellen.

  9 november 2018 at 07:23
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.