Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Review, Tante Betsy shops

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Hey girls nu het weer kouder weer is, is het fijn als je een paar mooie bijpassende panty’s hebt om je Tante Betsy outfit af te maken. Maar waar vind je een paar fijne panty’s in een mooie kleur? Vandaag ga ik jullie wat vertellen over de Curvy Super-stretch Tights van Pamela Mann, die te koop zijn bij diverse Tante Betsy verkooppunten.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

In september was ik in de showroom van het agentschap van Tante Betsy om de nieuwe SS2019 zomercollectie te bewonderen. En toen viel mijn oog op de Pamela Mann panty’s, die er in veel prachtige kleuren hingen. Ik heb deze panty’s al eens eerder leren kennen (en erover geblogd) toen ik vorig jaar benaderd werd door Amsterdam Selection. Hele mooie panty’s van een fijne kwaliteit, maar het broekje vond ik te kort voor mezelf. Ik draag dan wel maat L bij Tante Betsy, maar stiekem ben ik een XL’er. En mijn panty’s draag ik in maat XXL omdat dat nu eenmaal fijner zit, en zelfs die vind ik vaak te veel aftekenen bij mijn buik.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Wat bleek Pamela Mann heeft ook de Curvy Super-stretch Tights voor grote maten in 50 denier. En gelukkig zijn die er ook in mooie kleuren. Wel wat minder keuze als de andere Pamela Mann panty’s.
Deze Curvy Super-stretch panty’s van Pamela Mann beloven een hoge brede taille band. En gewoon een heerlijke comfortabele super stretch panty.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ik ontving onlangs een aantal Curvy Super-stretch 50 denier panty’s in diverse mooie kleuren. En deze panty’s maken alle verwachtingen waar. Wat een fijne panty die je heerlijk hoog kunt dragen (ik draag hem net onder mijn bh) én die ook netjes op zijn plek blijft zitten.

Ik ben verkocht en ben heel blij dat ik nu eindelijk een paar panty’s heb, die niet aftekenen in mijn buik en in mooie kleuren. Wat een feestje om deze panty’s te mogen dragen en testen.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Je zag de rode Pamela Mann Curvy Super-stretch panty al voorbij komen, gecombineerd met Dress Auntie Little Dot Red. En wow zie je mijn nieuwe gave geborduurde Sendra laarzen van Boeties.nl <3.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Van mij had deze panty wel knalrood mogen zijn, deze rode kleur is meer oranje rood. Daarom iets moeilijker te combineren. Ik hou nu eenmaal van brandweer rood.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Met de groene Gnome Love print vind ik hem heel goed samen gaan. Alsook met de oranje Gardenia print én in de Pixel Rose print kan deze kleur ook heel goed.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

De aqua groene zagen jullie vrijdag in combinatie met Dress Lemonade Happy Camper Blue. In de 2CV’s komt die kleur terug. In combinatie met mijn Fuchsia roze ZOO Adventure laarzen een super combinatie.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ik maakte meteen ook close-up foto’s hoe ik van mijn panty een legging maak. Ik draag altijd laarzen en heb liever sokken aan mijn voeten ;).
Ik knip al jaren de teennaad uit de panty en draag de panty’s als legging. Dat gaat heel goed omdat er een verdikking zit bij de tenen. Dus geen zorgen dat de panty’s gaan ladderen. Heel veel Tante Betsy girls en jurkjeszusjes doen dit inmiddels met hun panty’s.

Ik zal anders binnenkort weer eens een live video maken ;).

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ik fotografeerde diverse blauwe jurkjes van de lopende Tante Betsy wintercollectie. Om te laten zien hoe mooi het samen combineert met deze aqua groene Pamela Mann panty.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

De kleur Damson combineerde prachtig bij Dress Zoe Retro Red. De kleur paars in de retro print past perfect bij de panty. Oftewel de panty past perfect bij deze jurk!

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Zo blij dat ze ook een roze panty hebben in de kleur Cerise. Ik laat hier even een foto zien van diverse jurkjes van deze AW2018 wintercollectie. Er komt altijd veel roze terug in de vrolijke prints van Tante Betsy.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

De kleur Cerise is wat minder knallend als Fuchsia roze dus ook fijn voor dames van wie het wat minder heftig mag ;). Hierboven zie je print Pixel Rose met Cerise en met Damson.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ik stem mijn panty’s altijd af op kleuren die in de print van de jurkjes van Tante Betsy terug komen. En de kleuren van de Pamela Mann panty’s passen perfect bij meerdere jurkjes van deze wintercollectie. Hierboven op de eerste foto Forest Green – Dark Teal en Aqua Green. En eronder Forest Green.

Dark Teal en Forest Green zie je ook weer terug bij de Pixel Rose print hieronder.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Soms kies ik ook heel bewust voor een contrasterende kleur. En een andere keer maak ik graag een tone-on-tone combinatie. Heerlijk is dat om nu mooie comfortabele panty’s te dragen en geen last te hebben van een tailleband die afknelt.
Deze panty is qua verkoopprijs wel van een duurder segment, die zit rond de €14. Ik beloof je dat je als panty draagster en een grote maat hebbende, hier heel blij mee gaat zijn en zult genieten van het comfort.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ik heb de panty’s in maat 3XL ontvangen en had gerust ook in maat 2XL gepast gok ik zo. Dat wil ik zeer zeker ook nog eens gaan testen. Maar ik kan je vertellen dat er nog genoeg ruimte in deze panty is als jij wel altijd 3XL draagt. Deze panty’s gaan zelfs tot maat 5XL als ik het goed heb.

Dus een super panty voor de dames onder ons die graag een grote maat panty dragen. En ook heel veel plus size girls gaan hier heel blij mee zijn.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Oh girls ik ben echt heel enthousiast over deze Curvy Super-stretch panty van Pamela Mann. En hoop zo dat er nog meer vrolijke kleurtjes gaan komen in de toekomst. Turquoise is een kleur die ik ook heel graag in deze grote maten panty zou willen zien.

Welke kleuren zou jij nog graag zien en welke kleuren ben je blij mee dat die er zijn? De 50 denier Curvy Super-stretch Pamela Mann panty is verkrijgbaar in Black – Charcoal – Navy – Midnight – Denim – Dark Teal – Aqua – Forest – Red – Maroon – Cerise – Damson.

Er is ook nog een 90 denier versie, daar zijn minder kleuren van te koop. Ik vind zelf 50 denier een hele mooie panty dikte.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch TightsHappy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Deze Curvy Super-stretch panty’s, alsook de gewone panty’s van Pamela Mann, zijn te koop bij diverse Tante Betsy verkooppunten. Ik zag ze online al bij 38 dresses – SoMuch – Pinka – Top Vintage. Ik heb inmiddels een lijst ontvangen met de winkels die Pamela Mann panty’s hebben ingekocht. Het is maar een klein gedeelte van mijn Happy Tante Betsy shops lijst, maar er gaan vast meerdere verkooppunten volgen als wij er enthousiast van worden.

Happy with Pamela Mann Curvy Super-stretch Tights

Ben jij al bekend met deze Curvy Super-stretch Pamela Mann panty óf met de 50 denier Opaque panty van Pamela Mann? Dan vind ik het heel fijn als je hier je ervaring deelt.

Pamela Mann Tights Pamela Mann Tights

Natuurlijk zijn ook de katoenen Tante Betsy leggings te koop bij de diverse Tante Betsy verkooppunten (en bij Tante Betsy zelf) en binnenkort vertel ik daar nog eens wat meer over. Nu gaat het even alleen over Pamela Mann panty’s en vooral de Curvy Super-stretch panty ;). Ik merk dat ik de voorkeur geef aan panty’s onder mijn Tante Betsy jurkjes.

Lots of love from Susan

* Ik heb deze panty’s ontvangen voor mijn blog voor een review. Natuurlijk zal ik ze vaker met jullie delen bij mijn outfit posts.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Heidi

  Wat een fijne panty. Idd geen gedoe met naden en lijnen op de buik. Ik heb nog een heleboel Apollo pantys maar als ik deze op heb ga ik ook eens voor deze panty. Ik houd ook van een ruime panty. Lekker warm om de buik ?

  24 oktober 2018 at 19:39
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja ik ben altijd groot fan geweest van Apollo panty’s, maar erger me er altijd over dat ze te veel aftekenen in mijn buik. Ik ben ook stiekem flinker geworden?. Inknippen in de taille hoeft niet en dit is de eerste panty die niet afzakt als ik hem onder mijn bh draag. Nou ja niet eronder…iets lager als mijn bh. Andere panty’s zakken altijd af en deze niet. Dus ik ben helemaal om en hoop echt dat er nog meer heldere knalkleuren komen! Knuff??

   24 oktober 2018 at 20:51
 • Reply Natasja

  Oh wat klinken ze fijn! En wat een mooie kleurtjes, bedankt voor de tip! ♥

  24 oktober 2018 at 19:41
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ja ik moest ook aan jou denken. Zou jij ook heel blij van worden. Mooie kwaliteit en lekker hoog optrekken en je ziet er niets van onder onze mooie jurkjes (vind ik zelf ook wel heel belangrijk). Knuff???

   24 oktober 2018 at 20:53
 • Reply Hennie

  Een goede panty is erg belangrijk, ik ben vroeger wel ooit gestopt met jurkjes en rokjes dragen omdat ik altijd vocht met afzakpanty’s die dan een kruis tussen de knieën hebben. En dat fietst erg lastig????. Nu hoef je daar helemaal geen problemen meer mee te hebben. Met mijn maatje s draag ik een l of xl panty. Kun je lekker optrekken tot onder je oksels????. Fijne avond Suzan?

  24 oktober 2018 at 19:45
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Hihi ja heel herkenbaar ik heb heel wat afzakpanty’s gehad, vaak zijn dat de panty’s met voorgevormde voet. Zo niks voor mij??
   Deze is echt een feestje om te dragen en dit is voor mij de eerste panty die niet afzakt als ik hem net iets lager als mijn bh draag. Blijft netjes hoog zitten en tekent niet af. Ik ben fan! Nu nog meer heerlijke knalkleurtjes! Knuff??

   24 oktober 2018 at 20:56
 • Reply Corine

  Ik ga deze ook eens proberen, ben benieuwd.

  24 oktober 2018 at 19:46
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh lieverd ben ik ook benieuwd naar je ervaringen. Kom je die anders hier nog eens delen? Succes ermee en geniet ervan!???

   24 oktober 2018 at 20:56
 • Reply chucky1012

  Heel mooi en fijn dat ze er in zulke grote maten zijn ?
  Ik ga meteen kijken….
  Daar hou ik van zonder naden en lekker goed over de buik.
  Ik hou er wel van als het een soort malloits is.
  Dus dat er geen wind doorheen komt.
  Het liefst 200 denker.

  Xoxo

  24 oktober 2018 at 19:53
  • Reply chucky1012

   Helaas niet in mijn city en in webshops zijn de grote maten niet verkrijgbaar.
   Heb al in diverse webshops afgezocht.

   24 oktober 2018 at 20:38
   • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

    Oh ik zag toch bij Top Vintage alle grote maten beschikbaar, alleen hebben ze daar alleen zwart en navy als ik me dat goed herinner. Duim dat daar ook meer vrolijke kleuren komen. Knuff???

    24 oktober 2018 at 20:58
 • Reply Evy

  Meteen besteld!! Ik ben benieuwd.

  24 oktober 2018 at 20:03
 • Reply Ger da

  Ja ook ik vind de pamela mann panty’s fijn. Geen ervaring met de curvy versie, maar wel met de gewone. Die ik onder andere van jou heb overgenomen. Broekje van die is idd lager, maar omdat ook ik de panty’s een paar maten groter neem, heb ik daar geen last van. Vind ze ook heel zacht voelen, rekken meer mee dan een gewone panty dan bv de Hema. Ook heel zacht. En zijn echt mooie kleuren ook nog. Dus helemaal fijn! Super dat jij nu ook de perfecte panty hebt gevonden.

  24 oktober 2018 at 20:30
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Jaaa jij hebt toen van mij een Pamela Mann panty overgenomen en had al gemerkt dat je er blij mee bent. Leuk om te horen voor de kleinere maten dames dat ook voor hun fijne Pamela Mann panty’s zijn. Ik ben enorm blij met deze Curvy Super-stretch panty van Pamela Mann, ze dragen enorm fijn en blijven heerlijk op hun plek. En zoals je zegt een mooie zachte kwaliteit en heerlijk rekbaar. Ik kan echt zoals die dames aan mijn panty trekken hihi. Geniet van de jouwe! Knuff??

   24 oktober 2018 at 21:02
 • Reply Caro

  Ziet er supergoed uit!!! Ik ga er zeker wat van aanschaffen?

  24 oktober 2018 at 21:26
 • Reply Alexandra

  Nog geen ervaring met deze panty’s, maar ik ben wel nieuwsgierig. De aqua groene lijkt me een goede om te combineren, die heb ik besteld. Ben benieuwd.

  24 oktober 2018 at 21:56
 • Reply Nielke

  Wat fijn dit Susan dank je wel! Ik ga meteen even kijken voor een paarmooie kleurtjes. Heb ze nu al jaren van de Hema, maar daar hebben ze alleen de zwarte, wel hele fijne. Ik ga shoppen, dikke zoen.

  25 oktober 2018 at 20:50
 • Reply Ellen Jacobs

  Super tip,helaas nergens in de buurt hier te koop, maar lang leve internet.

  26 oktober 2018 at 07:38
 • Reply Marjon

  Toffe kleurtjes zeg! Ik ga eens bekijken of ik nog kleurtjes mis, wie weet binnenkort ook eens bestellen!

  26 oktober 2018 at 09:52
 • Reply Fhathima

  Ohh die lijken me fijn! Draag altijd Apollo omdat die lekker lang zijn en ik haat idd afzakpanty s. Mooie kleurtjes en lijkt me mooi zacht materiaal! Binnenkort maar weer even shoppen!

  26 oktober 2018 at 19:51
 • Reply Petra van Schijndel

  Fijn om even je review te lezen Susan. Ik zat te twijfelen of ik dat bedrag voor een panty over heb. Maar nu ik lees dat jij er enthousiast over bent, ga ik er toch één proberen. Wie weet het begin van een verzameling. Want ik zit met precies dat aftekenen wat ik zo storend vind bij veel van mijn andere panty’s/ leggings. ♥️

  27 oktober 2018 at 09:46
 • Reply Monique

  Hoi susan
  Ik ben een groentje onder jullie.
  Heb inmiddels 6 jurken ,rok .6 shirts.in 6 maanden gespaard.
  Maar door jouw wordt ik met de dag wijzer.
  Heb 2 kleuren besteld bij whekamp wat een super panty zeg.
  Bedankt voor je tips en je leuke Blog.

  4 november 2018 at 11:22
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.