Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy shops meetings

Happy Tante Betsy shops meetings

Hey girls binnenkort staan er leuke Tante Betsy events in de planning ism diverse Tante Betsy verkooppunten. Ik verheug me er zo op om weer een aantal Tante Betsy girls te zien. Voor twee van deze events heb ik zelfs bij Airbnb een huisje geboekt, zodat manlief niet helemaal terug naar huis hoeft te rijden. We maken er meteen een gezellig weekend van.

Me and my husband

Als allereerste boekte ik bij Airbnb een huisje in de omgeving van Heerenveen. Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen heeft een nieuw pand, en in het weekend van 28, 29 en 30 september is het officiële openingsweekend.

Al een hele tijd geleden hadden manlief en ik beslist als het zover zou zijn dan zouden we er een gezellig weekend van maken. We hebben inmiddels door de jaren heen een leuke gezellige band met elkaar opgebouwd.

SoMuch Fashion Heerenveen

Nu kwam net voor dat weekend ook nog een verjaardagsfeest ertussendoor piepen, Tante Bets van manlief wordt 75 en we zijn uitgenodigd voor het feest op 29 september. Dus we gaan al een paar daagjes eerder naar Heerenveen.

Vrijdag 28 september ben ik in ieder geval bij SoMuch te Heerenveen en zaterdag 29 september een paar uurtjes.

Lijkt het je leuk om naar het openingsweekend te komen dan is er die dagen ook een meet & greet met happy Tante Betsy blogger Susan whahahaha.

Happy Tante Betsy girls

Binnie kennende zal ze vast ook leuke acties gaan hebben, daar vertel ik binnenkort meer over. Maar dan kun je nu alvast gaan plannen ;).

Lijkt me heel leuk om daar een heel aantal Tante Betsy girls en jurkjeszusjes te zien uit het noorden van het land.

Zou toch ook super zijn om Binnie te verrassen met onze aanwezigheid. Ze heeft al twee keer de SoMuch dresses lovers meeting voor ons georganiseerd. Dus schrijf dat weekend in je agenda! Wie weet zijn Frederike en Joanne er ook :).

SoMuch dresses lovers meeting

Na het openingsweekend van SoMuch gaan we heerlijk met een aantal Tante Betsy girls bij Tante op de thee.

Carol nam enige tijd geleden het initiatief en deed een leuke winactie op de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebookgroep en op de weggeefgroep. Er konden een tiental dames winnen om mee te gaan op dit wel heel bijzondere uitje. Daarnaast zullen er ook een aantal bloggers aanwezig zijn waaronder ik.

Bij Tante op de thee

Volgende week heb ik zelf ook nog een leuk Tante Betsy uitje in de planning staan, hoe dat was horen jullie op de dag zelf ;).

Happy Tante Betsy girls

Op 10 november staat er in Zwolle nog een groot event voor Tante Betsy girls en jurkjeszusjes aan te komen, georganiseerd door Eva. Eva is de oprichter en beheerder van de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebook groep. En ze is ook eigenaar van webshop Kleingebleven, waar Tante Betsy kinderkleding te koop is.

Het beloofd een heel leuk uitje te worden, wat er te doen gaat zijn weet ik nog niet. Maar zodra ik meer weet horen jullie dat, alle aanmeldingen gaan ook via de Facebook groep of je moet Eva via haar webshop contacteren.

Happy Tante Betsy girls at Pantalone Eindhoven

Er is ook nog een event op korte termijn, alleen ben ik daar toch nog niet zeker over of ik er wel heen ga, omdat dit toch een beetje moeilijk uit komt. Manlief moet namelijk nodig aan onze classic mini werken en de motor terug in bouwen. Maar wie weet vind jij het wel leuk erheen te gaan. Dat is een meeting op 2 september bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone in Eindhoven (ligt buiten het centrum). Een aantal girls ontmoeten elkaar daar tijdens koopzondag.

Happy Tante Betsy girls at Bibliss Dordrecht

Aanstaande zondag 2 september is trouwens ook een meeting bij Tante Betsy verkooppunt Bibliss in Dordrecht zag ik op de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes groep voorbij komen.

SoMuch dresses lovers meeting

Altijd leuk om jurkjeszusjes te ontmoeten, ook al ken je niemand. Omdat je dezelfde liefde deelt heb je meteen iets om over te praten. Samen jurkjes en outfits passen en elkaar adviseren en complimenteren, niks leukers als dat.

Happy Tante Betsy girls

En niks leukers ook om heerlijk naar zo’n leuke stenen winkel te gaan en daar de jurkjes van de wintercollectie te kunnen passen en kopen. Op mijn pagina: happy Tante Betsy shops list vind je het hele overzicht van alle winkels in Nederland en België die Tante Betsy verkopen. En natuurlijk ook de diverse webshops ;).

Wie van jullie gaat naar een van deze events of wellicht ga je zelfs wel naar meerdere van deze bijeenkomsten? Ik ben benieuwd!

SoMuch Fashion te Heerenveen

Of heb je zelf nog een leuk uitje in de planning staan naar een Tante Betsy verkooppunt? Binnenkort komt trouwens ook de tweede lichting te koop bij de winkels. Bovenin de collage zie je al een preview, alsook in de blogpost More news about Tante Betsy AW2018 collection. Ik hou jullie op de hoogte wanneer dat ongeveer gaat zijn.

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply EstherK

  Leuk dat er zoveel meetings staan gepland.

  Ik was er zondag in Eindhoven graag bij geweest, maar dat gaat helaas niet lukken vanwege een druk verjaardagsweekend. Hopelijk komt er nog een keer een vervolg.

  Spannend dat de 2de lichting er bijna aan komt!

  29 augustus 2018 at 19:36
 • Reply Neeltje

  De meetings voor zondag gaan me niet lukken. November is nog te ver om iets zinnigs over te zeggen. Het openingsweekend van Binnie ga ik onthouden. Heerenveen is eigenlijk veel te ver. Maar die keer dat ik er was, was het super gaaf! En de meetings in Utrecht waren ook beide keren geweldig.

  29 augustus 2018 at 19:46
  • Reply Wilma Rommelse

   Maar in November gaan we toch wel een leuk uitje plannen 🙂

   30 augustus 2018 at 15:19
  • Reply Mario

   60s Tango Frida Dress in Navy Blue: Hallo, ik heb een vraag, ik ben op zoek naar een jurk uit de collectie van 2019 voor mijn vriendin, waar kun je die anders vinden, uit Nederland of Duitsland. Kan ook groen of rood zijn in maat s of xs, bedankt Mario

   60s Tango Frida Dress in Navy Blue: Hallo ich habe ein Frage, ich suche für meine Freundin ein Kleid aus der Kollektion 2019, wo könnte man es denn noch bekommen ob nun aus Holland oder Deutschland. Kann auch grün oder rot sein in der Größe s oder xs, danke Mario.

   5 juni 2020 at 20:52
 • Reply Marianne

  Leuk al die gezellige meetings en wens iedereen dan ook heel veel plezier. Ik geniet mee dmv alle gezellige foto’s. Gaaf dat binnenkort deel 2 vd collectie uitkomt. Kijk er naar uit. Veel liefs en dank voor deze gezellige kwebbel log. Fijne gezellige avond en alvast voor jou hele gezellige uitjes toegewenst

  29 augustus 2018 at 19:46
 • Reply Yvonne

  Hoi Suus,

  Kom je ook een keer naar den bosch?

  29 augustus 2018 at 19:52
 • Reply Zandra

  Hi Suus…lang niet gehoord van mij…ben er nog wel hoor. Ik probeer naar Heerenveen te gaan en Zwolle staat ook in mijn agenda. Dus bij 1 van deze 2 zien we elkaar vast ?

  29 augustus 2018 at 19:54
 • Reply Caro

  2 september ben ik erbij. Heb al zoveel gehoord over Pantalone en dit is dubbelleuk, met gezellige jurkenzusjes op pad! Tja en 10 november is een thuiswedstrijd natuurlijk! Lekker op m’n fietsje in Zwolle, HOI! Ik wist nog niet van Binnie’s openingsfeest maar ik ga zeker proberen langs te komen. Goeie tip??

  29 augustus 2018 at 19:56
 • Reply chucky1012

  Leuk uitje heb je over een maand ?
  Helaas zijn een aantal plaatsen veel te ver weg….
  Die dichtbij zijn daar kan ik helaas ook niet naar toe gaan….
  Ik wens je volgende week een gezellige dag toe….
  Fijn dat jij ons goed op de hoogte houdt van de aankomende events met T.B. items….

  Xoxo

  29 augustus 2018 at 19:57
 • Reply Natasja

  Gezellig allemaal hoor! Ik ga binnenkort jurkjes passen met mijn twee zussies, als de nieuwe collectie er is. En ik ga jou natuurlijk in oktober zien, op de thee bij Tante. Zin in!

  29 augustus 2018 at 19:57
 • Reply Hennie Rijnders

  Wat goed dat je dit allemaal zo onder de aandacht brengt. Iedereen kan het zo lezen en kijken of er iets is waar je naar toe wilt. Ik heb zondag Pantalone gepland, het is hier in de stad dus een thuisuitje. Ik ben benieuwd wie ik er allemaal tegen kom. Fijne avond
  ?Hennie

  29 augustus 2018 at 19:58
 • Reply Corine

  Leuk al die meetings, alleen zijn sommige te ver weg, voor mij, maar die van Binnie probeer ik te komen, knuffels Corine

  29 augustus 2018 at 20:21
 • Reply Maria Louisa

  Helemaal leuk al die meetings, ik ga er bij een paar bij zijn dus verheug me al helemaal op 2 september Dordrecht, 5 oktober Elst en 10 november Zwolle. Ik ga je vast zien Susan.

  29 augustus 2018 at 20:25
 • Reply Caro La

  Leuk allemaal! Ik houd t nog even bij online contact ?

  29 augustus 2018 at 20:46
 • Reply Anita

  Ik ga zondag naar Eindhoven! Super veel zin in. En hoop dan ook dat de 2e lichting er is.
  Verder staat het event van Eva 10 november ook in de planning ?

  29 augustus 2018 at 20:48
 • Reply carol

  Ik ga in ieder geval naar mijn eigen idee dus 5 oktober bij Tante want naast de winnaars de bloggers en Jacqueline en Eva mag ik gelukkig zelf ook komen. Heel blij mee dat ik 1x de preview mag zien en het hele tante Betsy team ga ontmoeten en heel veel bloggers en tante Betsy zusjes. Worden we ook nog verwend met een high tea. Het lijkt me echt te gek en ik voel me bevoorrecht. Daarnaast zal ik ook bij het event van Eva zijn. Ik wens iedereen die naar Heerenveen, Dordrecht of Eindhoven gaat heel veel plezier. Ik ben er in Elst en in Zwolle. Verder leuk blog Susan.

  29 augustus 2018 at 20:58
 • Reply Jobke

  Leuk! Ik wist niet van het officiële openingsweekend van SoMuch. Maar als het lukt ga ik zeker even heen. 🙂

  29 augustus 2018 at 21:05
 • Reply Ger da

  Wat een leuke vooruitzichten, en van 1 daar van ben ik zeker weten ook bij. Héééééél spannend bij tante op de thee, maar ben zo blij dat ik deze kans krijg. En wie weet zie ik je misschien ook wel bij Binnie, maar dat kan ik nu nog niet met zekerheid zeggen. Zou wel leuk zijn! ❤

  29 augustus 2018 at 21:49
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Zwolle is lekker dichtbij, die staat op de kalender!

  29 augustus 2018 at 22:30
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat veel leuke uitjes! Zelf krijg ik in september een aantal jurkenzusjes over de vloer die een high tea hebben gewonnen bij mij thuis bij de weggeefdagen van Eva’s groep. We gaan ook nog naar TB verkooppunt Sisasoep. Dus dat wordt vast gezellig. De 10e november staat in de agenda, ik hoop dat het me lukt om ook echt te gaan. Ik wens je veel plezier Susan bij al de meetings waar jij bij zult zijn en lees het graag terug hier op je blog . ?

  29 augustus 2018 at 22:34
 • Reply Ina Sloot

  Wat een leuke vooruitzichten! Zeker om er dan ook een weekendje weg met je man ervan te maken! Ik houd Heerenveen even in mijn achterhoofd. Ik vind gaan naar groepen mensen oid moeilijk; maar dit klinkt iets ongedwongener. Veel plezier met de pret vooraf ?
  Grtjs

  30 augustus 2018 at 10:40
 • Reply Marjon

  Wat een gezellige foto’s van al die leuke uitjes de afgelopen tijd!
  Zelf heb ik 10 november in mijn agenda staan, dan hoop ik naar Zwolle te komen, vind ik zo’n leuke stad! Een dagje Zwolle betekent voor mij ook meestal een bezoekje aan vrienden en aan Museum de Fundatie, altijd interessant! Dus dat hoop ik 10 november ook weer te doen! Leuk om dan ook weer andere Tante fans te ontmoeten in hun kleurrijke outfits!
  Volgende week ga ik met een vriendin naar Haarlem, dan staat er een bezoekje aan Polkadot op de agenda! Heel benieuwd naar deze winkel 🙂

  Groetjes,
  Marjon

  30 augustus 2018 at 22:02
 • Reply Nicolette

  Zo gezellig al die jurkenzusjes meetings!! ? Ik was dit jaar bij de So Much meeting in Utrecht en hoop er ook bij te zijn in Zwolle!
  Hope to see and meet you!!?

  1 september 2018 at 08:52
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.