Follow:

Happy Tante Betsy shops list

Happy Tante Betsy shops list

Hey girls welkom op de pagina; Happy Tante Betsy shops list

Hier vind je een overzicht van álle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten. Overzichtelijk verdeeld per provincie (NL) en dan op alfabetische volgorde per plaatsnaam. De webshops vind je onder provincie Limburg, maar deze zijn ook te vinden onder de links van veel stenen winkels in de provincies.

Deze Happy Tante Betsy verkooppunten lijst is geüpdate (laatste update dd 08-09-2020) met ingang van de nieuwe AW2020 wintercollectie. Er zijn jammergenoeg meerdere verkooppunten gestopt ivm de coronacrisis, maar ook met de verkoop van Tante Betsy (ze verkopen dan wel nog andere leuke merken en eventueel Tante Betsy sale items). Er zullen een dezer dagen nog nieuwe verkooppunten toegevoegd worden. Mis je nog een nieuw verkooppunt dan hoor ik het graag, alsmede als je weet dat er een bepaald verkooppunt gestopt is welke wel nog op de lijst staat.

Tante Betsy

Tante Betsy

Tante Betsy haar webshop is natuurlijk hét allerbekendste verkooppunt, met dé grootste keuze aan Tante Betsy items. Op de site van Tante Betsy vind je de Store Locator met alle verkooppunten, ook buitenlandse zoals verkooppunten in Duitsland, Skandinavië en andere landen.

Let op: de Tante Betsy verkooppunten worden altijd als allereerste voorzien van de nieuwe collectie, voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt. De verkooppunten hebben ook altijd als allereerste sale. Tante volgt later om de winkels de kans te geven voor de eerste verkoop.

Kijk vooral eens in mijn lijst hieronder of je er eentje of meerdere in de omgeving hebt. Óf maak plannen voor een leuk dagje uit naar aanleiding van deze Happy Tante Betsy shops lijst. Óf bezoek een van de vele webshops…deze kun je dus ook onder de naam van de diverse winkels vinden. Dus klik je suf!

Over de Tante Betsy verkooppunten

Ieder verkooppunt koopt in wat bij de uitstraling van de winkel past en bij hun klanten past. Dit kan soms maar een hele kleine selectie zijn, met één maatserie per jurk/item. Maar er zijn ook verkooppunten die meerdere maatseries en een groot assortiment hebben in gekocht. Vaak delen ze deze info op hun Facebook pagina (vandaar dat je ook de link naar hun Facebook pagina vind).

Denk eraan dat al deze winkels natuurlijk ook andere leuke merken te koop hebben en daarnaast vaak ook nog bijpassende items, zoals leuke schoenen/laarzen, tassen, jassen, panty’s/leggings en andere accessoires.

Bezoek een winkel - Tante Betsy verkooppunten lijst

Tante Betsy verkooppunten in Nederland

GRONINGEN

Diezijner te Groningen een Tante Betsy verkooppunt met een uitgebreide collectie (met webshop). Ze doen ook vaak leuke pas sessie filmpjes op hun Youtube kanaal. Dit is hun Facebook pagina.

Kloffieleut te Leens verkoopt ook Tante Betsy in Winkelhuis Leens (een grote winkel waar diverse ondernemers zijn gevestigd) en heeft ook een webshop. Kloffieleut is ook op Facebook te vinden.

FRIESLAND

Kekke Jurkjes te Boelenslaan is een nieuw Tante Betsy verkooppunt op mijn lijst, maar verkochten ook al AW2019. Eigenlijk een webshop, maar je kunt ook op afspraak terecht én ze hebben regelmatig Open Huis. Dit is de Facebook pagina.

So Much stenen winkel in Heerenveen met een uitgebreide Tante Betsy collectie, je kunt er live gaan shoppen maar ook in de webshop. Op Facebook vind je regelmatig updates en leuke acties.
Eigenaresse Binnie organiseert regelmatig een leuke meeting in het land, die ze ook deelt op haar SoMuch Dress Lovers Meeting pagina.

38 dresses te Leeuwarden stenen winkel en webshop met een uitgebreide Tante Betsy collectie. Ook altijd met maatadvies in de webshop. Hier vind je de Facebook pagina, waar regelmatig updates geplaatst worden.

Lifa by Yvonne te Lemmer is een Tante Betsy verkooppunt, waar je terecht kunt van ondergoed tot bovenkleding zoals een jurkenzusje beschrijft. Ze verkopen lingerie, badmode en ook fashion, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Kdo&Zo te Midsland op Terschelling. Kleurrijk, vrolijk, fair trade en duurzaamheid is hun uitgangspunt bij de merken die ze in hun stenen winkel hebben, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Ziggo Fashion te Sneek een knusse, gezellige winkel en hippe winkel met diverse modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

OVERIJSSEL

Holy Cow in Deventer stenen winkel (en webshop) met slogan ‘het leven is een cadeautje’, met een uitgebreide Tante Betsy collectie…ook te vinden op Facebook

Mevrouw Janne in Enschede is een stenen winkel met vrolijke jurkjes, met natuurlijk Tante Betsy in het assortiment. Dit is haar Facebook pagina.

Art Enschede is ook een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, ook zij zijn op Facebook. En verkopen ook deze AW2020 collectie Tante Betsy, ondanks dat ze niet vermeld staan op de site ;).

Kunstig Kitschwerk in Kampen is een stenen winkel (en webshop). Hun motto op de Tante Betsy webshop-pagina; Iedereen 365 dagen in een happy Tante Betsy dress! Ook op op Facebook.

Tuthola in Markelo. Tante Betsy dinnetje Petra schreef al eens een gezellige guestblog over haar shopervaring. Tuthola haar motto; Het leven is te mooi om als een grijze muis door het leven te gaan. Dit is de Facebook pagina.

Freule Oldenzaal in Oldenzaal, stenen winkel én webshop. Vintage inspired dameskleding in een eigentijds jasje. Natuurlijk ook op Facebook.

Holy Cow is ook te vinden in Twello. Deze stenen winkel heeft al langer Tante Betsy te koop in Deventer en sinds enige tijd ook in Twello een winkel. Holy Cow Twello heeft haar eigen Facebook pagina.

Rok&Billie te Wierden is al langer een Tante Betsy verkooppunt maar stond nog niet op mijn lijst…nu dus wel ;). Een stenen winkel (en webshop) waar vintage, hip en handgemaakt hand in hand gaan met duurzaamheid en een geheel eigen stijl. En natuurlijk zijn ze ook te vinden op Facebook.

GELDERLAND

Poortman Mode te Bemmel verkoopt ook nog steeds Tante Betsy, ook al staan ze niet meer in de verkooppunten lijst op de website van Tante. Dit is hun Facebook pagina.

Blue Moon te Doetinchem een nieuw verkooppunt (met webshop) miv AW2018, Tante Betsy girl Jacqueline was meteen ter plekke om heerlijk de nieuwe collectie te passen, check deze blogpost. Ook op hun Facebook pagina deelden ze de foto’s.

Satisfashion te Duiven heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie. Je kunt ze ook op Facebook vinden.

Tante Pos in Lochem is een cadeauwinkel, ze hebben ook nieuwe en tweedehands merkkleding, alsook schoenen en tassen. Ook zij hebben items van de AW2020 ingekocht. Dit is hun Facebook pagina.

Hippe Kippe in Terborg (naast hun webshop) Tante Betsy verkooppunt met dameskleding, tassen, schoenen, sieraden en hippe lifestyle artikelen. Ook op Facebook te vinden.

Studio Marneth te Ulft verkoopt naast bloemen ook veel leuke Nederlandse merken waaronder Tante Betsy, ook op Facebook.

Ter Laak in Wageningen. Ze houden van gypsy, folklore, landelijk en lief én in gezellige jurkjes. Dit is hun Facebook pagina.

S-ter in Winterswijk een winkel (en webshop) met heel wat leuke merken (voor een kast vol kleurrijke inhoud), waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

New Inch te Zelhem verkoopt Tante Betsy naast andere modemerken. Dit is hun Facebook pagina.

NOORD HOLLAND

Indeed Fashion (Boutique) in Alkmaar, Een kleine gezellige winkel met een groot aanbod in dameskleding waaronder Tante Betsy. Check hun Facebook pagina (de link werkt niet meer) voor updates en aanbod.

Summertime in Egmond aan Zee, Stenen winkel en webshop met diverse stijlen, eigenzinnig, eigenwijs, apart en uniek noemen ze zichzelf. Dit is hun Facebook pagina.

Polka Dot in Haarlem Het gezelligste winkeltje van Haarlem voor kleding en accessoires met een uitgebreid assortiment aan Tante Betsy items. Ook op Facebook.

Wemy’s te Schagen met stenen winkel en webshop, is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv AW2019. Bij Wemy’s houden ze van kleur en geloven ze dat kleuren je gemoedstoestand kunnen beïnvloeden. De vrolijke items van Tante Betsy horen daar dan uitstekend bij. Ook te vinden op Facebook.

ZUID HOLLAND

Mevrouw Adriaanse te Den Haag kiest voor kleurig, speels, tijdloos en comfortabel in de collecties van 25 topmerken die ze verkoopt, waaronder Tante Betsy. Dit is de Facebook pagina.

Bibliss in Dordrecht fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina. Tante Betsy girl Monique schreef al enkele keren een leuke gastblog over deze leuke winkel (kijk maar eens mee).

Bibliss in Gouda verkoopt nu ook weer Tante Betsy. fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina.

ZEELAND

Het Zwaailicht in Domburg verkoopt leuke retro merken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Si-Sa-Soep in Middelburg een verrassende winkel met allerlei hippe zaken van Scandinavische en Hollandse bodem, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

NOORD BRABANT

Mijn lievelingskleding in Bergen op Zoom. Een winkel (en webshop) met retro en vintage geïnspireerde kleding en accessoires. Ook op Facebook.

Sans-Trop-Pay in Breda met een uitgebreid assortiment dameskleding, hip, origineel, kleurrijk en soms een tikkeltje retro. Tante Betsy past natuurlijk ook in dat rijtje thuis. Ook op Facebook.

Limburg 

Bie Anja te Heythuysen is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, zoals ze zelf schrijven de leukste winkel van Heythuysen. Naast kleding kun je er ook kadoartikelen, woonaccessoires, tassen en sieraden vinden. Check hun Facebook pagina.

TopVintage te Kerkrade Yess deze welbekende webshop heeft nu ook een Top Vintage Store te Kerkrade waar je een selectie vind van hun uitgebreide aanbod. Maar het is dus wel mogelijk om items te passen en kopen die in de webshop op voorraad staan, waaronder Tante Betsy items. Je las er al over in de blogpost Happy Tante Betsy shopping with Susan ánd Jacqueline. Natuurlijk vind je ze ook terug op Facebook.

Donna Donna in Venlo is een snoepjeswinkel voor vrouwen die van leuke jurkjes en mooie kleding houden schrijven ze. Dit is hun Facebook pagina.

TANTE BETSY WEBSHOPS

Bij Tante Pollewop een leuke webshop in handen van jurkenzusje Bouke, hier vind je vrolijke, lieve, kleurrijke, kwalitatieve,
maar bovenal hele mooie jurkjes en andere prachtige dingen, die jou laten stralen. Natuurlijk vind je er ook Tante Betsy items! Check ook haar Facebook pagina.

Dresses Only verkoopt ook Tante Betsy en is in handen van hetzelfde bedrijf dat webshop Hippest Fashion beheert, die je verderop in de lijst bij de Tante Betsy webshops terug vind ;). Ze hebben een keer om de zoveel zaterdagen een open dag. Info daarover vind je op hun Facebook pagina.

Hippest Fashion is een webshop waar je een complete outfit kunt kopen met bijvoorbeeld een mix aan verschillende merken, waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Love Peace & Joy is een webshop online boetiek met een uitgebreid aanbod kleurrijke dameskleding en accessoires. Met een hoog feel good gehalte en liefdevolle aandacht. Een van de enige webshops met alle afmetingen vermeld, zo fijn bij online shoppen. Natuurlijk ook op Facebook te volgen.

TopVintage is een welbekende webshop ontstaan uit liefde en een doses lef, met een enorm groot aanbod retro kleding waaronder Tante Betsy. Met nu ook een TopVintage Store naast het magazijn in Kerkrade (Limburg). Natuurlijk ook te vinden op Facebook waar iedere vrijdag een Friday Giveaway wordt gedaan.

Tip; Naast deze webshops hebben meerdere stenen Tante Betsy winkels ook een webshop (zie de lijsten onder iedere provincie). Klik op de namen van de winkels en kijk of ze een webshop hebben. Er zijn er best veel die naast hun stenen winkel nu ook een webshop hebben, vooral nu met de corona crisis.

Tante Betsy verkooppunten in BELGIË

People’s Color in Brussel is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, ook op Facebook te vinden.

Passe Partout Mode te Herentals is een nieuw Belgisch verkooppunt op mijn lijst. Een geweldig leuk verkooppunt met vintage geïnspireerde topmerken, waaronder Tante Betsy miv SS2020. Hier vind je hun Facebook pagina.

K’bouter te Roeselare, stenen winkel met webshop heeft een leuke collectie Tante Betsy items. Dit is hun Facebook pagina.

Lillefant heeft nu ook een stenen winkel te Gierle, naast hun webwinkel met veel kleurrijke kleding en hippe spulletjes. En natuurlijk past Tante Betsy daar perfect bij. Lillefant is ook op Facebook.

Share: