Follow:

Happy Tante Betsy shops list

Happy Tante Betsy shops list

Hey girls welkom op de pagina; Happy Tante Betsy shops list

Hier vind je een overzicht van álle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten. Overzichtelijk verdeeld per provincie (NL) en dan op alfabetische volgorde per plaatsnaam. De webshops vind je onder provincie Limburg, maar zijn ook te vinden onder de links van veel stenen winkels.

De lijst is geüpdate (laatste update dd 10-10-2019) met ingang van de nieuwe AW2019 wintercollectie. Er zijn enkele nieuwe verkooppunten toegevoegd, maar er zijn ook enkele verkooppunten gestopt (zie mijn blogpost Happy Tante Betsy shopping with Susan and Jacqueline welke toegevoegd/verwijderd zijn). Mis je nog een nieuw verkooppunt dan hoor ik het ook graag.

Tante Betsy

Tante Betsy

Tante Betsy haar webshop is natuurlijk hét allerbekendste verkooppunt, met een grote keuze aan Tante Betsy items. Ik werk inmiddels al meer dan drie jaar samen met Tante Betsy en zal in mijn blogposts veelal naar de Tante Betsy webshop linken omdat zij mijn sponsor is.

Op de site van Tante Betsy vind je de Store Locator met alle verkooppunten, ook buitenlandse.

Over de Tante Betsy verkooppunten

Ieder verkooppunt koopt in wat bij de uitstraling van de winkel past en bij hun klanten past. Dit kan soms maar een hele kleine selectie zijn, met één maatserie per jurk/item. Deze winkels hebben ook andere merken te koop en vaak ook nog bijpassende items, zoals leuke schoenen, tassen, jassen en panty’s/leggings.

Let op: de Tante Betsy verkooppunten worden altijd als allereerste voorzien van de nieuwe collectie, voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt en ook hebben de verkooppunten als allereerste sale. Tante volgt later om de winkels de kans te geven voor de eerste verkoop. Kijk vooral eens in mijn lijst hieronder of je er eentje of meerdere in de omgeving hebt, óf maak plannen voor een leuk dagje uit naar aanleiding van de happy Tante Betsy shops lijst.

* Alle verkooppunten die ook de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes te koop hebben, herken je aan het sterretje en cursieve tekst.

Bezoek een winkel - Tante Betsy verkooppunten lijst

Tante Betsy verkooppunten in Nederland

GRONINGEN

Diezijner te Groningen een Tante Betsy verkooppunt met een uitgebreide collectie (met webshop). Ze doen ook vaak leuke pas sessie filmpjes of showen de inkoop van de nieuwe collectie op hun Youtube kanaal. Dit is hun Facebook pagina*Ook zij hebben de Tante Betsy collectie voor meisjes ingekocht.

Kloffieleut te Leens verkoopt ook Tante Betsy in Winkelhuis Leens (een grote winkel waar diverse ondernemers zijn gevestigd), Kloffieleut is ook op Facebook te vinden.

ApothekeR mode te Veendam heeft geen eigen website dus google even op de naam met plaatsnaam voor het adres, meer info vind je wel op hun Facebook pagina.

FRIESLAND

t Ingeltje te Damwoude daar waar mode anders dan standaard is, is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2019. Ook op Facebook.

So Much stenen winkel in Heerenveen met een uitgebreide Tante Betsy collectie, je kunt er live gaan shoppen maar ook in de webshop.
Eigenaresse Binnie deelt regelmatig op Facebook foto’s hoe de jurkjes, rokjes uitzien…fijn om haar tot de Tante Betsy girls te mogen rekenen. Ik heb al diverse malen met haar samengewerkt en genoten van de SoMuch Betsy lovers meeting.
* Nu ook voor kleine Tante Betsy girls/meisjes Tante Betsy AW2018 te koop bij SoMuch.

38 dresses te Leeuwarden stenen winkel en webshop met een uitgebreide collectie. Ook eigenaresse Betty is regelmatig te zien tussen de foto’s van de Tante Betsy girls die in mijn blogposts deel. Deze deelt ze ook op haar Facebook pagina. * Ook hier Tante Betsy voor (kleine) meisjes te koop.

Lifa by Yvonne te Lemmer is een nieuw Tante Betsy verkooppunt. Waar je terecht kunt van ondergoed tot bovenkleding zoals een jurkenzusje beschrijft. Ze verkopen lingerie, badmode en ook fashion, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Kdo&Zo te Midsland op Terschelling. Kleurrijk, vrolijk, fair trade en duurzaamheid is hun uitgangspunt bij de merken die ze in hun stenen winkel hebben, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Ziggo Fashion te Sneek een knusse, gezellige winkel en hippe winkel met diverse modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

DRENTHE

Amis Mode te Meppel is jammergenoeg gestopt (11-01-2020). Laat me weten of er nog een ander Tante Betsy verkooppunt in Drenthe is óf komt miv SS2020.

OVERIJSSEL

Just Diva’s in Almelo is een stenen winkel met nieuwe en tweedehands merkkleding, waaronder Tante Betsy miv AW2018. Dit is hun Facebook pagina.

She Fashion in Dalfsen is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2019. Met kleding, schoenen en accessoires voor de klassieke, sportieve en trendy vrouw. Dit is hun Facebook pagina.

Holy Cow in Deventer stenen winkel (en webshop) met slogan ‘het leven is een cadeautje’, met een uitgebreide Tante Betsy collectie…ook te vinden op Facebook

Mevrouw Janne in Enschede is een stenen winkel met vrolijke jurkjes, met natuurlijk Tante Betsy in het assortiment. Dit is haar Facebook pagina.

Art Enschede is ook een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, ook zij zijn op Facebook.

Kunstig Kitschwerk in Kampen is een stenen winkel (en webshop). Hun motto op de Tante Betsy webshop-pagina; Iedereen 365 dagen in een happy Tante Betsy dress! Ook op op Facebook.

Tuthola in Markelo. Tante Betsy dinnetje Petra schreef al eens een gezellige guestblog over haar shopervaring. Tuthola haar motto; Het leven is te mooi om als een grijze muis door het leven te gaan. Dit is de Facebook pagina.

Freule Oldenzaal in Oldenzaal, stenen winkel én webshop. Vintage inspired dameskleding in een eigentijds jasje. Natuurlijk ook op Facebook.

Holy Cow is ook te vinden in Twello. Deze stenen winkel heeft al langer Tante Betsy te koop in Deventer en sinds enige tijd ook in Twello een winkel. Holy Cow Twello heeft haar eigen Facebook pagina.

Rok&Billie te Wierden is al langer een Tante Betsy verkooppunt maar stond nog niet op mijn lijst…nu dus wel ;). Een stenen winkel (en webshop) waar vintage, hip en handgemaakt hand in hand gaan met duurzaamheid en een geheel eigen stijl. En natuurlijk zijn ze ook te vinden op Facebook.

Art Zwolle met een stenen winkel te Zwolle, ook zij hebben Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Villa Mooi (voorheen Villa Tovertoren) te Zwolle met origineel speelgoed en mooie, vrolijke en stijlvolle dameskleding, waaronder Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook

GELDERLAND

Eigen Stijl te Arnhem, ik deed al vaker een gave winactie samen met deze mooie winkel in de geboortestad van het merk Tante Betsy en was er ook al zelf op bezoek en schreef deze blogpost. Dit is hun Facebook pagina waar Tante Betsy girl Heidi bij de nieuwe Tante Betsy collectie model staat.

Poortman Mode te Bemmel verkoopt ook Tante Betsy en heeft ook de AW2018 wintercollectie voor kleine meisjes. Dit is hun Facebook pagina.

Stijl Iconen te Doesburg vind dat iedere vrouw mag stralen, of het nu feest is of niet. Een leuke grote winkel met ruime keuze van leuke merken, waaronder Tante Betsy. Ook op Facebook.

Blue Moon te Doetinchem een nieuw verkooppunt (met webshop) miv AW2018, Tante Betsy girl Jacqueline was meteen ter plekke om heerlijk de nieuwe collectie te passen, check deze blogpost. Ook op hun Facebook pagina deelden ze de foto’s.

Satisfashion te Duiven heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie. Je kunt ze ook op Facebook vinden.

Mona Lisa in Elburg heeft duidelijk twee stijlen in hun winkel, omdat je niet elke dag hetzelfde aan wilt schrijven ze op hun website. Ook zij zijn te vinden op Facebook.

Tante Pos in Lochem is een cadeauwinkel, ze hebben ook nieuwe en tweedehands merkkleding, alsook schoenen en tassen. Dit is hun Facebook pagina.

Fifth in Nijmegen met met een breed scala aan modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Hippe-Dingen te Oosterbeek is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Natuurlijk zijn ook zij op Facebook te vinden.

Studio Marneth te Ulft verkoopt naast bloemen ook veel leuke Nederlandse merken waaronder Tante Betsy, ook op Facebook.

Ter Laak in Wageningen. Ze houden van gypsy, folklore, landelijk en lief én in gezellige jurkjes. Dit is hun Facebook pagina.

S-ter in Winterswijk een winkel (en webshop) met heel wat leuke merken (voor een kast vol kleurrijke inhoud), waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Ook hier vind je de Tante Betsy collectie voor meisjes.

New Inch te Zelhem verkoopt sinds SS2017 Tante Betsy naast andere modemerken. Google even op hun adres. Ze hebben geen website, maar zijn wel op Facebook.

Hippe-Dingen te Zutphen is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Dit is hun Facebookpagina.

UTRECHT

The little shop of colours te Amersfoort heeft sinds SS2018 Tante Betsy aan hun retro collectie toegevoegd. Hun motto ‘Add a little sparkle to your life!’. Natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Art Utrecht in Utrecht. Een klein knus winkeltje met verschillende modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

BlendUT in Utrecht Een conceptstore/een leuke ‘rent-a-shelf’ winkel waar het winkeltje van Hippie Chic Style te vinden is.  Dit is hun Facebook pagina. *Hippie Chic Style heeft ook een plukje van de kids lijn te koop zie ik in de webshop.

Cocon in Utrecht is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2019. Een hele grote winkel met een ruim assortiment, waaronder veel jurkjes. Ook te vinden op Facebook.

NOORD HOLLAND

Indeed Fashion (Boutique) in Alkmaar, Een kleine gezellige winkel met een groot aanbod in dameskleding waaronder Tante Betsy. Check hun Facebook pagina voor updates en aanbod.

Yellow Birds conceptstore te Bussum een winkel met fashion, tassen sieraden en wooninspiratie die ook Tante Betsy gaat verkopen. Ook te vinden op Facebook.

Summertime in Egmond aan Zee, Stenen winkel en webshop met diverse stijlen, eigenzinnig, eigenwijs, apart en uniek noemen ze zichzelf. Dit is hun Facebook pagina.

La Vie en Rose in Enkhuizen, naast hun grote stenen winkel met een uitgebreid assortiment, is er ook een webshop. Op hun Facebook pagina laten ze regelmatig zien hoe items staan.  *Ook hier kun je terecht voor de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes.

Polka Dot in Haarlem Het gezelligste winkeltje van Haarlem voor kleding en accessoires met een uitgebreid assortiment aan Tante Betsy items. Ook op Facebook.

Lef Hilversum in Hilversum een kleurrijke winkel met een uitgebreid aanbod van leuke en bijzondere merken, waaronder ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Wemy’s te Schagen met stenen winkel en webshop, is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv AW2019. Bij Wemy’s houden ze van kleur en geloven ze dat kleuren je gemoedstoestand kunnen beïnvloeden. De vrolijke items van Tante Betsy horen daar dan uitstekend bij. Ook te vinden op Facebook.

Succubus te Wormerveer met retro en vintage geïnspireerde kleding, is ook een nieuw Tante Betsy verkooppunt met stenen winkels in Alkmaar en Amsterdam. Het is me nog niet bekend of Tante Betsy ook te koop zal zijn in hun stenen winkels. Dit is hun Facebook pagina

Tomahawk boots & more is een stenen winkel in Den Burg op Texel, ik zie geen website maar ze zitten wel op Facebook. Tante Betsy girl Corine schreef een keer een enthousiaste guestblog over Tomahawk boots & more.

ZUID HOLLAND

Mevrouw Adriaanse te Den Haag kiest voor kleurig, speels, tijdloos en comfortabel in de collecties van 25 topmerken die ze verkoopt, waaronder Tante Betsy. Dit is de Facebook pagina.

Bibliss in Dordrecht fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina. Tante Betsy girl Monique schreef al enkele keren een leuke gastblog over deze leuke winkel (kijk maar eens mee).

Bibliss in Gouda verkoopt nu ook weer Tante Betsy. fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina.

ZEELAND

Oui-Couture te Axel stenen winkel (de webshop); Vintage Style Fashion Store met natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Het Zwaailicht in Domburg verkoopt leuke retro merken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier ook de Tante Betsy collectie voor meisjes.

‘t Rondje te Goes zou ook een nieuw Tante Betsy verkooppunt zijn. Verder heb ik nog geen informatie online te vinden.

Si-Sa-Soep in Middelburg een verrassende winkel met allerlei hippe zaken van Scandinavische en Hollandse bodem, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. * Ook zij verkopen de Tante Betsy meisjes collectie in hun winkel en webshop (dameskleding verkopen ze alleen in de winkel).

Kompassen te Zierikzee is een nieuw verkooppunt in Zeeland miv SS2018 zomercollectie. Ook te vinden op Facebook.

NOORD BRABANT

Mijn lievelingskleding in Bergen op Zoom. Een winkel (en webshop) met retro en vintage geïnspireerde kleding en accessoires. Ook op Facebook.

Toos Mode te Bladel Bladel is gelegen tussen Eindhoven en Tilburg aan de grens met België, dus zeer zeker ook interessant voor Belgische bezoekers of toeristen van het Landal vakantiepark. Dit is hun Facebook pagina.

Sans-Trop-Pay in Breda met een uitgebreid assortiment dameskleding, hip, origineel, kleurrijk en soms een tikkeltje retro. Tante Betsy past natuurlijk ook in dat rijtje thuis. Ook op Facebook.

Knus Zusje in Dongen met bijzondere meubeltjes, toffe kleding waaronder Tante Betsy, gerecyclede hebbedingetjes en stoere vintage. Dit is hun Facebook pagina.

Pantalone te Eindhoven is een grote jurkjes snoepwinkel, ik ben er zelf al een aantal keer geweest. Ook Pantalone heeft een Facebook pagina die je zekers in de gaten moet houden.

Studio Knots te St. Michielsgestel, deze stenen winkel (met webshop) heeft kids & womens fashion waaronder voor dames Tante Betsy. Je vind ze ook op Facebook.

LIMBURG

Bie Anja te Heythuysen is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, zoals ze zelf schrijven de leukste winkel van Heythuysen. Naast kleding kun je er ook kadoartikelen, woonaccessoires, tassen en sieraden vinden. Check hun Facebook pagina.

TopVintage te Kerkrade Yess deze welbekende webshop heeft nu ook een winkelpand waar je een selectie vind van hun uitgebreide aanbod. Maar het is dus wel mogelijk om items te passen en kopen die in de webshop op voorraad staan, waaronder Tante Betsy items. Natuurlijk vind je ze ook terug op Facebook.

B-Beth te Nederweert is stenen winkel en verkoopt kleding met lef, kleding die je niet overal tegenkomt, waaronder Tante Betsy. Je vind de winkel ook op Facebook.

Donna Donna in Venlo is een snoepjeswinkel voor vrouwen die van leuke jurkjes en mooie kleding houden schrijven ze. Dit is hun Facebook pagina.

TANTE BETSY WEBSHOPS

Bij Tante Pollewop is een nieuwe webshop (in handen van jurkenzusje Bouke), hier vind je vrolijke, lieve, kleurrijke, kwalitatieve,
maar bovenal hele mooie jurkjes en andere prachtige dingen, die jou laten stralen. Natuurlijk vind je er ook Tante Betsy items! Check ook haar Facebook pagina.

Dresses Only verkoopt ook Tante Betsy en is in handen van hetzelfde bedrijf dat webshop Hippest Fashion beheert, die je verderop in de lijst bij de Tante Betsy webshops terug vind ;). Ze hebben een keer om de zoveel zaterdagen een open dag. Info daarover vind je op hun Facebook pagina.

Een theelepel geluk is een webshop die is ontstaan vanuit een passie voor vrolijke vintage jurken en schrijven. Cynthia blogt ook gezellig over alle snoeperige items die ze te koop heeft staan en over nog meer. Dit is de Facebook pagina, waar ze ook leuke acties deelt.

Hippest Fashion is een webshop waar je een complete outfit kunt kopen met bijvoorbeeld een mix aan verschillende merken, waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Hippe Kippe is een nieuw Tante Betsy verkooppunt (webshop) voor dameskleding, tassen, schoenen, sieraden en hippe lifestyle artikelen. Ook op Facebook te vinden.

Kleingebleven is een webshop met duurzame en leuke kinderkleding, waaronder per AW2018 collectie voor Tante Betsy meisjes. Ook te vinden op Facebook.

Love Peace & Joy is een webshop online boetiek met een uitgebreid aanbod kleurrijke dameskleding en accessoires. Met een hoog feel good gehalte en liefdevolle aandacht. In het inspiratie magazine vind je leuke blogs terug. Natuurlijk ook op Facebook te volgen.

Miss Vintage is een webshop ontstaan uit een liefde naar retro & vintage geïnspireerde dameskleding. Tante Betsy hoort daar als merk helemaal thuis. Hou hun Facebook pagina in de gaten.

Pinka is een webshop met kleurrijke kleding met een vleugje retro, afhalen in Goes is eventueel ook mogelijk. Pinka heeft een nieuwe webshop eigenaar, jurkjeszusje en ook Tante Betsy girl Thea. Volg Pinka’s Facebook pagina om niks te missen.

Solvejg is een webshop met kleurrijke mode waar we blij van worden; Een vleugje vintage, een tikkie klassiek een beetje retro maar altijd kleurrijk en trendy. Ook zij zijn te volgen op Facebook.

Succubus te Wormerveer is een webshop met retro en vintage geïnspireerde kleding, is ook een nieuw Tante Betsy verkooppunt met stenen winkels in Alkmaar en Amsterdam. Het is me nog niet bekend of Tante Betsy ook te koop zal zijn in hun stenen winkels. Dit is hun Facebook pagina

TopVintage is een welbekende webshop ontstaan uit liefde en een doses lef, met een enorm groot aanbod retro kleding waaronder Tante Betsy. Natuurlijk ook te vinden op Facebook waar iedere vrijdag een Friday Giveaway wordt gedaan.

Tip; Naast deze webshops hebben meerdere stenen Tante Betsy winkels ook een webshop (zie de lijsten onder iedere provincie). Klik op de namen van de shops en kijk of ze een webshop hebben, er zijn er best veel die naast hun stenen winkel ook een webshop hebben.

Tante Betsy verkooppunten in BELGIË

Cherrylisious (is een webshop) opgericht uit liefde voor vintage en retrostyle, verkoopt blijkbaar sinds AW2018 Tante Betsy items voor meisjes*. Dit is de Facebook pagina.

Seventy One te Antwerpen met een prachtige stenen winkel (en webshop) met veel mooie kleding met vintage uitstraling waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Inmiddels hebben ze ook winkels in Gent, Hasselt en Brugge. Dit is hun Facebook pagina.

Seventy One in Brugge miv oktober 2018, zo kunnen nog meer Belgische dames Tante Betsy leren kennen. Op de Over Ons pagina vind je het adres.

People’s Color in Brussel is een nieuw Tante Betsy verkooppunt, ook op Facebook te vinden.

Seventy One in Gent, is onderdeel van meerdere verkooppunten die ook Tante Betsy verkopen in hun winkel. Dit is de Facebook pagina.

Seventy One te Hasselt is een leuke retro boetiek die nog niet zo lang geopend is met nu ook Tante Betsy in het assortiment. Seventy One Hasselt is ook op Facebook.

K’bouter te Roeselare, stenen winkel met webshop heeft een kleine collectie Tante Betsy voor moeder en dochter. Ik zag al leuke foto’s op de Facebook pagina. *Ook een kleine collectie voor meisjes.

Lillefant, een webwinkel met kleurrijke kleding en hippe spulletjes. En natuurlijk past Tante Betsy daar perfect bij. Lillefant is ook op Facebook*In hun webshop ook Tante Betsy girls collectie te koop.

Share: