Follow:

Happy Tante Betsy shops list

Happy Tante Betsy shops list

Hey girls welkom op de pagina; Happy Tante Betsy shops list

Hier vind je een overzicht van álle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten. Overzichtelijk verdeeld per provincie (NL) en dan op alfabetische volgorde per plaatsnaam. De webshops vind je onder provincie Limburg, maar zijn ook te vinden onder de links van veel stenen winkels. De lijst is helemaal up to date met ingang van de nieuwe AW2018 wintercollectie. Er zijn enkele nieuwe verkooppunten toegevoegd, maar er zijn er ook weer een aantal verdwenen (die info vind je terug in de blogpost Autumn Winter 2018 collection at the Tante Betsy shops ).

Samenwerkingen met Tante Betsy en Tante Betsy verkooppunten

Ik vind het belangrijk om op mijn happy Tante Betsy blog naast aandacht aan dé Tante Betsy webshop, ook aandacht te besteden aan de diverse Tante Betsy verkooppunten.
Ik heb regelmatig een leuke samenwerking of winactie samen met Tante Betsy verkooppunten. Óf ik verloot een Tante Betsy kadobon als ik weer eens jurkjes of andere items via mijn Marktplaats account verkocht heb.

Zo blijft geven en ontvangen mooi in balans en dat draagt bij aan het Happiness in a Dress principe wat Tante Betsy (én ik) hoog in het vaandel hebben staan.
Ga vooral mijn blog actief volgen om niks te missen, dat kan makkelijk via mijn Facebook blogpagina en/of mijn Instagramaccount. Daar post ik dagelijks (5 dagen per week) een update.

TIP: Klik vooral even op mijn Facebook pagina naast ‘vind ik leuk‘ op ‘volgend‘en klik dan aan ‘als eerste weergeven‘,  zo mis je geen enkele blogpost/winactie.

Tante Betsy

Tante Betsy

Tante Betsy haar webshop is natuurlijk hét allerbekendste verkooppunt, met de grootste keuze aan Tante Betsy items. Ik werk inmiddels al meer dan drie jaar samen met Tante Betsy en zal in mijn blogposts veelal naar de Tante Betsy webshop linken omdat zij mijn sponsor is.

Ieder verkooppunt koopt in wat bij de uitstraling van de winkel past en bij hun klanten past. Dit kan soms maar een hele kleine selectie zijn, met een maatserie per jurk/item. Deze winkels hebben ook andere merken te koop en vaak ook nog bijpassende items, zoals leuke schoenen, tassen, jassen en panty’s/leggings.

Let op: de Tante Betsy verkooppunten worden altijd als allereerste voorzien van de nieuwe collectie, voordat het bij Tante Betsy in de webshop komt en ook hebben zij als allereerste sale. Tante volgt later om de winkels de kans te geven voor de eerste verkoop. Kijk vooral eens in mijn lijst hieronder of je er eentje of meerdere in de omgeving hebt, óf maak plannen voor een leuk dagje uit naar aanleiding van de happy Tante Betsy shops lijst.

* Alle verkooppunten die ook de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes te koop hebben, herken je aan het sterretje en cursieve tekst.

De lijst is nog niet helemaal bijgewerkt en ik ben ergens in Noord Brabant blijven steken ;). Ik heb namelijk de tekst over de winkels wat gezelliger gemaakt. Een dezer dagen is hij helemaal bij gewerkt.

Bezoek een Tante Betsy verkooppunt

Tante Betsy verkooppunten in Nederland

GRONINGEN

Diezijner te Groningen een Tante Betsy verkooppunt met een uitgebreide collectie (met webshop). Ze doen ook vaak leuke pas sessie filmpjes of showen de inkoop van de nieuwe collectie op hun Youtube kanaal. Dit is hun Facebook pagina*Ook zij hebben de Tante Betsy collectie voor meisjes ingekocht.

Kloffieleut te Leens verkoopt ook Tante Betsy in Winkelhuis Leens (een grote winkel waar diverse ondernemers zijn gevestigd), Kloffieleut is ook op Facebook te vinden.

ApothekeR mode te Veendam heeft geen eigen website dus google even op de naam met plaatsnaam voor het adres, meer info vind je wel op hun Facebook pagina.

 

FRIESLAND

So Much stenen winkel in Heerenveen met een uitgebreide collectie, je kunt er live gaan shoppen maar ook in de webshop.
Eigenaresse Binnie deelt regelmatig op Facebook foto’s hoe de jurkjes, rokjes uitzien…fijn om haar tot de Tante Betsy girls te mogen rekenen. Ik heb al diverse malen met haar samengewerkt en genoten van de SoMuch Betsy lovers meeting.
* Nu ook voor kleine Tante Betsy girls/meisjes Tante Betsy AW2018 te koop bij SoMuch.

Looks like vintage te Koudum een winkel en webshop met vintage en retro inspired kleding. Hou hun Facebook pagina in de gaten ivm aangepaste openingstijden als ze op een evenement staan.

38 dresses te Leeuwarden stenen winkel en webshop met een uitgebreide collectie. Ook eigenaresse Betty is regelmatig te zien tussen de foto’s van de Tante Betsy girls die in mijn blogposts deel. Deze deelt ze ook op haar Facebook pagina. * Ook hier Tante Betsy voor (kleine) meisjes te koop.

Kdo&Zo te Midsland op Terschelling. Kleurrijk, vrolijk, fair trade en duurzaamheid is hun uitgangspunt bij de merken die ze in hun stenen winkel hebben, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Ziggo Fashion te Sneek een knusse, gezellige winkel en hippe winkel met diverse modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

 

DRENTHE

Amis Mode te Meppel is een stenen winkel (en webshop) waar moeder en dochter samenwerken. We deden samen al eens een leuke winactie. Ze delen altijd leuke outfit foto’s op hun Facebook pagina. *Ook zij verkopen een plukje van de kindercollectie van Tante Betsy.

HeBbeS in ZuidLaren een stenen winkel met kleurrijke dameskleding en mode accessoires. Dit is hun Facebook pagina.

 

OVERIJSSEL

Just Diva’s in Almelo is een stenen winkel met nieuwe en tweedehands merkkleding, waaronder Tante Betsy miv AW2018. Dit is hun Facebook pagina.

Holy Cow in Deventer stenen winkel (en webshop) met slogan ‘het leven is een cadeautje’, met een uitgebreide Tante Betsy collectie…ook te vinden op Facebook

Mevrouw Janne in Enschede is een stenen winkel met vrolijke jurkjes, met natuurlijk Tante Betsy in het assortiment. Dit is haar Facebook pagina.

Art Enschede is ook een Tante Betsy verkooppunt in Enschede, ook zij zijn op Facebook.

Kunstig Kitschwerk in Kampen is een stenen winkel (en webshop). Hun motto op de Tante Betsy webshop-pagina; Iedereen 365 dagen in een happy Tante Betsy dress! Ook op op Facebook.

Tuthola in Markelo. Tante Betsy dinnetje Petra schreef al eens een gezellige guestblog over haar shopervaring. Tuthola haar motto; Het leven is te mooi om als een grijze muis door het leven te gaan. Dit is de Facebook pagina.

Freule Oldenzaal in Oldenzaal, stenen winkel én webshop. Vintage inspired dameskleding in een eigentijds jasje. Natuurlijk ook op Facebook.

Holy Cow is ook te vinden in Twello. Deze stenen winkel heeft al langer Tante Betsy te koop in Deventer en sinds enige tijd ook in Twello een winkel. Holy Cow Twello heeft haar eigen Facebook pagina.

Art Zwolle met een stenen winkel te Zwolle, ook zij hebben Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Villa Mooi (voorheen Villa Tovertoren) te Zwolle met origineel speelgoed en mooie, vrolijke en stijlvolle dameskleding, waaronder Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook

 

GELDERLAND

Eigen Stijl ik deed al vaker een gave winactie samen met deze mooie winkel in de geboortestad van het merk Tante Betsy en was er ook al zelf op bezoek en schreef deze blogpost. Dit is hun Facebook pagina waar Tante Betsy girl Heidi bij de nieuwe Tante Betsy collectie model staat.

Poortman Mode te Bemmel verkoopt ook Tante Betsy en heeft ook de AW2018 wintercollectie voor kleine meisjes. Dit is hun Facebook pagina.

Satisfashion te Beuningen heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie. Je kunt ze ook op Facebook vinden.

Stijl Iconen te Doesburg vind dat iedere vrouw mag stralen, of het nu feest is of niet. Een leuke grote winkel met ruime keuze van leuke merken, waaronder Tante Betsy. Ook op Facebook.

Blue Moon te Doetinchem een nieuw verkooppunt (met webshop) miv AW2018, Tante Betsy girl Jacqueline was meteen ter plekke om heerlijk de nieuwe collectie te passen, check deze blogpost. Ook op hun Facebook pagina deelden ze de foto’s.

Satisfashion te Duiven heeft een diversiteit aan merken in hun winkel en sinds SS2018 ook Tante Betsy. Op hun website zie je een impressie. Je kunt ze ook op Facebook vinden.

Mona Lisa in Elburg heeft duidelijk twee stijlen in hun winkel, omdat je niet elke dag hetzelfde aan wilt schrijven ze op hun website. Ook zij zijn te vinden op Facebook.

Tante Pos in Lochem is een cadeauwinkel, ze hebben ook nieuwe en tweedehands merkkleding, alsook schoenen en tassen. Dit is hun Facebook pagina.

Subba in Nijmegen, is bont, hip, vrolijk en mooi. Een winkel (met webshop) met een bonte verzameling aan producten met natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Fifth in Nijmegen met met een breed scala aan modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Hippe-Dingen te Oosterbeek is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Natuurlijk zijn ook zij op Facebook te vinden.

Villa Kado in Terborg, is een winkel (en webshop) waar je terecht kunt voor leuke cadeaus, maar ook mooie kleding waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Studio Marneth te Ulft verkoopt naast bloemen ook veel leuke Nederlandse merken waaronder Tante Betsy, ook op Facebook.

Studio Eigenzin in Velp,  een collectie vol woonaccessoires, mode en ultieme hebbedingetjes. Dit is hun Facebook pagina.

Ter Laak in Wageningen. Ze houden van gypsy, folklore, landelijk en lief én in gezellige jurkjes. Niet op Facebook ;).

S-ter in Winterswijk een winkel (en webshop) met heel wat leuke merken (voor een kast vol kleurrijke inhoud), waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Ook hier vind je de Tante Betsy collectie voor meisjes.

New Inch te Zelhem verkoopt sinds SS2017 Tante Betsy naast andere modemerken. Google even op hun adres. Ze hebben geen website, maar zijn wel op Facebook.

Hippe-Dingen te Zutphen is een hippe kledingwinkel (met webshop) met trendy cadeau artikelen en accessoires. Dit is hun Facebookpagina.

 

UTRECHT

Keizerin te Amersfoort met unieke en kleurrijke damesmode, waaronder Tante Betsy. Ze hebben nu ook een Koffieboetiek. Updates en nieuws vind je op hun Facebook pagina.

The little shop of colours te Amersfoort heeft sinds SS2018 Tante Betsy aan hun retro collectie toegevoegd. Hun motto ‘Add a little sparkle to your life!’. Natuurlijk ook op Facebook te vinden.

Art Utrecht in Utrecht. Een klein knus winkeltje met verschillende modemerken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

BlendUT in Utrecht Een conceptstore/een leuke ‘rent-a-shelf’ winkel waar het winkeltje van Hippie Chic Style te vinden is.  Dit is hun Facebook pagina. *Hippie Chic Style heeft ook een plukje van de kids lijn te koop zie ik in de webshop.

XPClothing in Woerden met motto; Expresse yourself  in clothing, is miv SS2017 een Tante Betsy verkooppunt. Ook op Facebook.

Wai Wurrie in Zeist, Een winkel met trendy en eigentijdse fashion, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

 

NOORD HOLLAND

Indeed Fashion (Boutique) in Alkmaar, Een kleine gezellige winkel met een groot aanbod in dameskleding waaronder Tante Betsy. Check hun Facebook pagina voor updates en aanbod.

Sjerpetine in Amsterdam. Een winkel met een zeer uitlopend assortiment van snuisterijen, brocante spullen, kleding en accessoires. Op Facebook maar niet actief.  De eerste link vond ik op nlstreets.nl

Yellow Birds conceptstore te Bussum een winkel met fashion, tassen sieraden en wooninspiratie die ook Tante Betsy gaat verkopen. Ook te vinden op Facebook.

Summertime in Egmond aan Zee, Stenen winkel en webshop met diverse stijlen, eigenzinnig, eigenwijs, apart en uniek noemen ze zichzelf. Dit is hun Facebook pagina.

La Vie en Rose in Enkhuizen, naast hun grote stenen winkel met een uitgebreid assortiment, is er ook een webshop. Op hun Facebook pagina laten ze regelmatig zien hoe items staan.  *Ook hier kun je terecht voor de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes.

Polka Dot in Haarlem Het gezelligste winkeltje van Haarlem voor kleding en accessoires met een uitgebreid assortiment aan Tante Betsy items. Ook op Facebook.

Lef Hilversum in Hilversum een kleurrijke winkel met een uitgebreid aanbod van leuke en bijzondere merken, waaronder ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

*‘t Lant van Teksel (Winkel op Texel) in Den Burg op Texel verkoopt naast cadeau artikelen ook de Tante Betsy collectie voor kleine meisjes in hun stenen winkel. Dit is hun Facebook pagina.

Tomahawk boots & more is een stenen winkel in Den Burg op Texel, ik zie geen website maar ze zitten wel op Facebook. Tante Betsy girl Corine schreef een keer een enthousiaste guestblog over Tomahawk boots & more.

 

ZUID HOLLAND

Art & Casey te Delft de sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel (ze hebben meerdere winkels in de Randstad). Dit is hun Facebook pagina.

Art & Casey te Den Haag is een nieuw Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 zomercollectie, zij zijn onderdeel van meerdere winkels in de randstad. Ook op Facebook te vinden.

Mevrouw Adriaanse te Den Haag kiest voor kleurig, speels, tijdloos en comfortabel in de collecties van 25 topmerken die ze verkoopt, waaronder Tante Betsy. Dit is de Facebook pagina.

Bibliss in Dordrecht fairtrade, vrolijk, kleurrijk, verrassend en betaalbaar zijn steekwoorden die bij Bibliss passen. Dit is hun Facebook pagina. Tante Betsy girl Monique schreef al enkele keren een leuke gastblog over deze leuke winkel (kijk maar eens mee).

Art & Casey te Gouda met leuke mode, design, vintage en interieurartikelen. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Art & Casey te Leiden verkoopt ook Tante Betsy in hun assortiment. Let op niet alles dat in de webshop staat is ook verkrijgbaar in iedere winkel. Je kunt een paskamerreservering doen. Dit is hun Facebook pagina.

Art & Casey te Rotterdam is een onderdeel van meerdere winkels in de randstad. De sfeer, het assortiment en de selectie verschilt per winkel. Ook op Facebook te vinden.

Vidi Vici te Rotterdam, een stenen winkel met echte (en nieuwe) vintage en retro items, waaronder Tante Betsy miv SS2018. Ook op Facebook te vinden.

 

ZEELAND

Oui-Couture te Axel stenen winkel (de webshop); Vintage Style Fashion Store met natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier is ook Tante Betsy voor kleine dametjes te koop.

Het Zwaailicht in Domburg verkoopt leuke retro merken waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. *Hier ook de Tante Betsy collectie voor meisjes.

‘t Rondje te Goes zou ook een nieuw Tante Betsy verkooppunt zijn. Verder heb ik nog geen informatie online te vinden.

Si-Sa-Soep in Middelburg een verrassende winkel met allerlei hippe zaken van Scandinavische en Hollandse bodem, waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina. * Ook zij verkopen de Tante Betsy meisjes collectie in hun winkel en webshop (dameskleding verkopen ze alleen in de winkel).

Kompassen te Zierikzee is een nieuw verkooppunt in Zeeland miv SS2018 zomercollectie. Ook te vinden op Facebook.

 

NOORD BRABANT

Mijn lievelingskleding in Bergen op Zoom. Een winkel (en webshop) met retro en vintage geïnspireerde kleding en accessoires. Ook op Facebook.

Toos Mode te Bladel Bladel is gelegen tussen Eindhoven en Tilburg aan de grens met België, dus zeer zeker ook interessant voor Belgische bezoekers of toeristen van het Landal vakantiepark. Dit is hun Facebook pagina.

Sans-Trop-Pay in Breda met een uitgebreid assortiment dameskleding, hip, origineel, kleurrijk en soms een tikkeltje retro. Tante Betsy past natuurlijk ook in dat rijtje thuis. Ook op Facebook.

Pantalone te Eindhoven is een grote jurkjes snoepwinkel, ik ben er zelf al een aantal keer geweest. Ook Pantalone heeft een Facebook pagina die je zekers in de gaten moet houden.

Tante Betje in Oosterhout, deze Vintage & Lifestylewinkel heeft nieuwe kleding met een vintage uitstraling waaronder Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Studio Knots te St. Michielsgestel, deze stenen winkel (met webshop) heeft kids & womens fashion waaronder voor dames Tante Betsy. Je vind ze ook op Facebook.

 

LIMBURG

B-Beth te Nederweert is stenen winkel en verkoopt kleding met lef, kleding die je niet overal tegenkomt, waaronder Tante Betsy. Je vind de winkel ook op Facebook.

Our Favourite Shop in Roermond is een stenen winkel (en webshop); muziek lifestyle en kleding is onlosmakelijk verbonden schrijven ze en al die elementen vind je terug in hun mooie winkel. Dit is hun Facebook pagina.

Donna Donna in Venlo is een snoepjeswinkel voor vrouwen die van leuke jurkjes en mooie kleding houden schrijven ze. Dit is hun Facebook pagina.

 

TANTE BETSY WEBSHOPS

Art & Casey heeft ook een webshop naast diverse verkooppunten in Zuid Holland. Ze hebben de mogelijkheid tot een paskamerreservering, waarbij je de items toevoegt aan je paskamer en die op een later moment kunt gaan passen in het verkooppunt van jouw keuze.

Dresses Only verkoopt ook Tante Betsy en is in handen van hetzelfde bedrijf dat webshop Hippest Fashion beheert, die je verderop in de lijst bij de Tante Betsy webshops terug vind ;). Ze hebben een keer om de zoveel zaterdagen een open dag. Info daarover vind je op hun Facebook pagina.

Een theelepel geluk is een webshop die is ontstaan vanuit een passie voor vrolijke vintage jurken en schrijven. Cynthia blogt ook gezellig over alle snoeperige items die ze te koop heeft staan en over nog meer. Dit is de Facebook pagina, waar ze ook leuke acties deelt.

Hippest Fashion is een webshop waar je een complete outfit kunt kopen met bijvoorbeeld een mix aan verschillende merken, waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Dit is hun Facebook pagina.

Hippe Wolfjes een nieuwe webshop in mijn Tante Betsy shops lijst. Webwinkel met vooral ecologische en biologische Scandinavische kinderkleding met een plukje van de kidslijn van Tante Betsy. Ook te vinden op Facebook.

Kleingebleven is een nieuwe Tante Betsy webshop met duurzame en leuke kinderkleding, waaronder de nieuwe AW2018 collectie voor Tante Betsy meisjes. Ook te vinden op Facebook (eigenaresse is Eva, Tante Betsy girl en jurkjeszusje en oprichtster van Tante Betsy Liefde en retro jurkjes Facebook groep).

Love Peace & Joy is een webshop online boetiek met een uitgebreid aanbod kleurrijke dameskleding en accessoires. Met een hoog feel good gehalte en liefdevolle aandacht. In het inspiratie magazine vind je leuke blogs terug. Natuurlijk ook op Facebook te volgen.

Miss Vintage is een webshop ontstaan uit een liefde naar retro & vintage geïnspireerde dameskleding. Tante Betsy hoort daar als merk helemaal thuis. Hou hun Facebook pagina in de gaten.

Pinka is een webshop met kleurrijke kleding met een vleugje retro, afhalen in Goes is eventueel ook mogelijk. Pinka heeft een nieuwe webshop eigenaar, jurkjeszusje en ook Tante Betsy girl Thea. Volg Pinka’s Facebook pagina om niks te missen.

Solvejg is een webshop met kleurrijke mode waar we blij van worden; Een vleugje vintage, een tikkie klassiek een beetje retro maar altijd kleurrijk en trendy. Ook zij zijn te volgen op Facebook.

TopVintage is een welbekende webshop ontstaan uit liefde en een doses lef, met een enorm groot aanbod retro kleding waaronder Tante Betsy. Natuurlijk ook te vinden op Facebook waar iedere vrijdag een Friday Giveaway wordt gedaan.

 

Tip; Naast deze webshops hebben meerdere stenen Tante Betsy winkels ook een webshop (zie de lijsten onder iedere provincie). Klik op de namen van de shops en kijk of ze een webshop hebben, er zijn er best veel die naast hun stenen winkel ook een webshop hebben.

 

Tante Betsy verkooppunten in BELGIË

Seventy One te Antwerpen met een prachtige stenen winkel (en webshop) met veel mooie kleding met vintage uitstraling waaronder natuurlijk ook Tante Betsy. Inmiddels hebben ze ook winkels in Gent, Hasselt en Brugge. Dit is hun Facebook pagina.

Seventy One heeft nu ook een winkel in Brugge miv oktober 2018, zo kunnen nog meer Belgische dames Tante Betsy leren kennen. Op de Over Ons pagina vind je het adres.

Seventy One in Gent, dit is de Facebook pagina.

Gantoinette ook in Gent te vinden in de Jan Breydelstraat 40. Carolien schreef er een gastblog over. Ook te vinden op Facebook.

Seventy One te Hasselt is een leuke retro boetiek die nog niet zo lang geopend is met nu ook Tante Betsy in het assortiment. Seventy One Hasselt is ook op Facebook.

Mamz’Elle Coquelicot Boutique te Haine-Saint-Paul (Franstalig België) ook Tante Betsy verkooppunt miv SS2018 is te vinden op Facebook.

Retro Boutique (voorheen Boutique Sourire) is een online shop, maar ook stenen winkel (op afspraak) in Sint-Lenaarts. Dit is hun Facebook pagina. *Ook de kids collectie van Tante Betsy is er te koop.

Ly-Lou in Sint Niklaas (bij Antwerpen) met kleurrijke duurzame en ecologische dameskleding (met webshop). Dit is hun Facebook pagina.

Lillefant, een webwinkel met kleurrijke kleding en hippe spulletjes. En natuurlijk past Tante Betsy daar perfect bij. Lillefant is ook op Facebook*In hun webshop ook Tante Betsy girls collectie te koop.

Share: