Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy shops in the spotlights

Happy Tante Betsy shops in the spotlights

Hey girls ik heb mijn Happy Tante Betsy shops list pagina weer aangepast. Er blijken wat nieuwe verkooppunten te zijn en er is ook een winkel gestopt als Tante Betsy verkooppunt. Vandaag extra aandacht voor al die leuke winkels die een bezoekje waard zijn.

Zoals jullie allemaal wel weten is Tante Betsy mijn sponsor, met haar en het Tante Betsy team heb ik door de jaren heen een mooie samenwerking opgebouwd. En zal ik veelal linken naar dé Tante Betsy webshop omdat daar mijn jurkjes vandaan komen.

Tante Betsy poster

Ik vind het daarnaast ook belangrijk om al die leuke stenen winkels onder de aandacht te brengen, die Tante Betsy verkooppunt zijn. Sommige winkels hebben best een grote collectie van Tante Betsy items te koop, zoals SoMuch Fashion te Heerenveen.

Tante Betsy verkooppunt SoMuch Fashion te Heerenveen

En andere zijn pas begonnen met een plukje en wachten eerst af wat hun klanten van dit merk vinden. Of kopen alleen maar in wat bij hun klanten en uitstraling van de winkel past.

Hieronder zie je Tante Betsy girl Heidi die een fotoshoot deed voor Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem.

Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl Arnhem

Natuurlijk zijn er ook nog een heel aantal leuke kleine webshops die geen winkel hebben. En die hun uiterste best doen om hun klanten net dat beetje extra service te geven.
Allemaal stuk voor stuk kleine zelfstandigen, vaak ook vrouwen.

Zoals hieronder foto’s van Tante Betsy verkooppunt (webshop) Pinka.nl, die Tante Betsy girl Thea heeft deze webshop overgenomen. Zo leuk dat ze regelmatig op Facebook posts deelt van de fotoshoots die ze samen met Tante Betsy girls en jurkjeszusjes doet. Altijd leuk om te zien hoe de items staan die te koop zijn.

Thea van Tante Betsy verkooppunt (webshop) Pinka.nl

Fotoshoot van Tante Betsy verkooppunt (webshop) Pinka.nl

Dus met mijn Happy Tante Betsy shops list als naslagwerk, hoop ik dat jullie ook heerlijk van die leuke winkeltjes/winkels en webshops gaan bezoeken. Je vind in mijn lijst alle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten in een overzicht. De Nederlandse verkooppunten (stenen winkels en hun eventuele webshops) zijn onderverdeeld per provincie en op alfabetische volgorde. Daarna vind je de webshops en de Belgische verkooppunten.

Let op; de Tante Betsy verkooppunten lijst op mijn oude blog is niet meer up to date. Ik hoop dat jullie in de toekomst de nieuwe lijst erop na slaan en de link opslaan. Je kunt hem altijd vinden in het menu bovenaan mijn happy Tante Betsy blog.

Happy Tante Betsy shops list

Ik vertelde gisteren al in mijn blogpost over Clumpy’s dat ik erachter ben gekomen dat er een nieuw Tante Betsy verkooppunt is, Just Diva’s te Almelo.

Tante Betsy verkooppunt Just Diva's te Almelo

Het is me ook ten ore gekomen dat Seventy One in België, ook een nieuwe winkel heeft. Naast de winkels in Antwerpen, Gent en Hasselt, is er nu ook een winkel in Brugge. Je kunt de adressen terug vinden op de Over Ons pagina op de Seventy One website. Fijn om te weten voor de Belgische fans dat er een nieuw verkooppunt is of als je eens een keer als toerist naar Brugge gaat.

Tante Betsy verkooppunt SeventyOne te Brugge

Onder de links naar de stenen winkels vind je ook nog genoeg webshops, dus ben je nog op zoek naar een bepaald item in jouw maat. Klik je dan eens suf op mijn Happy Tante Betsy shops list.

Maar nog leuker is natuurlijk om een bezoekje te brengen aan die leuke winkeltjes. Check ook eens hun Facebook pagina’s, die ook allemaal vermeld staan op mijn lijst. Vaak worden er nieuwe items getoond of een leuke winactie of foto’s van klanten. Hieronder wat foto’s van Tante Betsy verkooppunt Kunstig Kitschwerk te Kampen.

Tante Betsy verkooppunt Kunstig Kitschwerk te Kampen - klanten met Jas Nora Tante Betsy verkooppunt Kunstig Kitschwerk - pas sessie van Gerda

Er is ook één winkel verwijderd van mijn Tante Betsy verkooppunten lijst, dat is Kado Tante te Culemborg. Deze winkel is gestopt met de verkoop van Tante Betsy.

Verder heb ik gehoord dat er in Goes een verkooppunt bij is gekomen, ‘t Rondje, alleen vind ik daar geen enkele informatie over terug. Maar staat nu wel onder de provincie Zeeland vermeld.

En ik kwam eens een website tegen Dresses Only, die webshop blijkt onder hetzelfde beheer te vallen als Hippest Fashion, die staat nu onder het kopje van de Tante Betsy webshops. En daarmee is mijn Happy Tante Betsy shops list weer compleet, mis jij nog een verkooppunt dan hoor ik het graag.

Tante Betsy AW2018 dresses giveaway

Vergeet trouwens niet om mee te doen aan de gave winactie, Tante Betsy AW2018 dresses giveaway, in samenwerking met Tante Betsy. Ik mag een Tante Betsy jurk naar keuze van deze AW2018 wintercollectie weg geven! In die blogpost vind je meteen ook alle info en maatadvies betreffende mijn ontvangen jurkjes van de laatste lichting.

Bezoek een winkel

Ga jij wel eens naar een Tante Betsy verkooppunt of ben je meer van het online shoppen bij de diverse webshops?

Ik vind het leuk als je je enthousiaste ervaringen deelt over je bezoekje aan die leuke winkels. Óf natuurlijk van je online shopervaring en hoe je bent geholpen geworden. Help mij om al die leuke winkels en webshops in het zonnetje te zetten!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Wilma Rommelse-van Balen

  Wat zou ik al te graag weer eens in een stenen winkel gaan passen, maar nu scroll ik het ene na het andere item bij elkaar. Zo leuk om te zien hoe de items verpakt worden, vaak een waar feestje. Van eentheelepeltjegeluk, tot somuch, van Lillefant (mooi spaarprogramma hebben ze daar), tot miss Vintage en 38 dresses. Tante zorgt vaak voor de laatste musthaves tot het budget echt op is :)(en vaak het wensenlijstje te lang). Heb altijd veel hulp gehad aan je shoplist, dank daarvoor.
  XX Wilma

  11 oktober 2018 at 19:38
 • Reply chucky1012

  Zo fijn dat jij de lijst met Tante Betsy verkooppunten hebt bijgewerkt 👌
  Wat moet dit veel werk voor jou geweest zijn…
  Petje af.
  Leuke foto’s en ook van grote fans die van dit merk houden.
  Voor mij weer geen goed nieuws en moet binnenkort een flink onder.zk. krijgen….
  Had inderdaad al meegedaan aan die toffe winactie op jou blog.
  Dus een nieuwe prachtige item van dit fijne merk zal mij flink opbeuren…. 😉
  Ik blijf duimen draaien…. 🍀

  Fijne avond 😘

  11 oktober 2018 at 19:40
 • Reply Annelies van der Valk

  Ik ga altijd naar Tuthola in Markelo. Altijd gezellig bij Wilma. En ze heeft veel keuze. Ook heeft ze clumpy’s.

  11 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Jacqueline Harbers

  Bij mij is het een combinatie van online shoppen en shoppen in stenen winkels. Bij Tante Betsy zelf heb je het gehele assortiment en kom je zelfs soms nog weleens items tegen, die je nog niet gezien hebt. Op zich vind ik dat wel heel fijn, een overIcht van alles. Alle prints, alle modellen, alle kleuren…. dan weet je ook dat je de juiste keuze(s) maakt. Maar aan de andere kant is passen en matchen met schoenen, panty’s, vestjes in een stenen winkel ook helemaal super. Daarnaast, als voormalig winkelier, steun ik ook graag de kleinere ondernemers…. dus vandaar dat het voor mij enigzins verdeeld is….

  Fijne avond lieverd en leuk hoe je de winkels in de spotlights zet! Het nieuwe verkooppunt in Almelo ga ik heel snel eens bezoeken 😍😘💃🏾

  11 oktober 2018 at 19:56
 • Reply Jelka

  Hihihi, de jurkjes die op de foto staan bij eigen stijl Arnhem, zijn exact de jurkjes die ik daar heb gekocht! Grappig, want ze hebben veel méér keus! 😄
  Dat is wel echt mijn snoepwinkel, (al is het niet de dichtstbijzijnde, want Velp is dichterbij, maar die heeft niet zo veel) grote keus, erg gezellig en je wordt er zó fijn geholpen!

  11 oktober 2018 at 20:13
 • Reply Alexandra

  Wat heerlijk om al die foto’s te zien. Zoveel moois! Ik moet eerlijk toegeven dat ik van het online shoppen ben. In de winkels bij mij in de buurt vind ik het assortiment soms te beperkt en online is het veel uitgebreider. Maar dit najaar de Dress Bobbie Square Roses blue in Alkmaar gekocht. Nu ik de foto’s voorbij zien komen, lijkt me de jurk Dress Wen Retro Black ook heel mooi.

  11 oktober 2018 at 20:39
 • Reply Jacqueline

  Het allerliefste ga ik naar een stenen winkel, maar dat is vaak wat verder weg. Laatst ben ik naar Nederweert gereden, bij B-Beth heb ik 2 jurkjes gekocht. Een gezellige winkel, veel leuke andere merken en een leuke eigenaresse die zelf in de winkel staat. Voor ik ging had ik eerst de winkel een berichtje gestuurd om te vragen of ze mijn maat wel hadden hangen zodat ik in ieder geval niet voor niets ging. Verder raadpleeg ik vaak je lijst met verkooppunten en kijk ik dan online. Wordt nu wel tijd voor een verkooppunt hier in de buurt (alhoewel Hasselt ook niet zo ver voor ons is).

  11 oktober 2018 at 20:50
 • Reply Ine wijnbergen

  ThanX weer voor de leuke blog samen met een vriendin. Bekijken we waar we gaan shoppen.

  11 oktober 2018 at 20:54
 • Reply Corine

  Als ik shop in stenen winkel is dat bij Tomahawk op Texel, altijd gezellig daar. Verder dus online bestellen, ook bij Tante zelf. Soms vind ik het wel eens jammer dat er nergens in de buurt een winkel is met grote collectie van Tante, omdat het soms toch iets anders lijkt dan in het echt, maar je kan niet alles hebben. Knuffels Corine

  11 oktober 2018 at 21:00
 • Reply Maria Louisa

  Ik ben vandaag voor t eerst bij soMuch geweest 😋 zo leuk om eindelijk eens in t echt te zien.

  11 oktober 2018 at 21:16
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  Ik maak regelmatig gebruik van je handige lijst of wijs anderen er op, fijn dat je die zo goed bij houdt! Toch elke keer weer een klus lijkt me.
  Ik koop het meeste online, omdat de jurkjes die ik wil vaak niet in de buurt in een winkel te vinden zijn. Maar gewoon in een winkel passen en kopen is wel erg fijn.
  En ik heb trouwens eindelijk de cadeaubon verzilverd die ik ruim een half jaar geleden heb gewonnen hier op je blog! Het is de Dress Pepper Gold geworden, dankzij jou blog direct in de goede maat besteld en ik ben er super blij mee!! Zo’n heerlijke jurk, prachtige kleur, top model en super te combineren met een aantal items dat ik al heb, zoals het lange bruine vest van een paar jaar terug!

  Nou, weer genoeg gekletst!
  Groetjes
  Marjon

  11 oktober 2018 at 22:58
  • Reply Marjon

   O ja, tijdje terug heel leuk geholpen en geslaagd in Haarlem bij Polkadot! Fijne relaxte sfeer!

   11 oktober 2018 at 23:03
 • Reply Caro

  Ben gek op webshops en stenen winkels. In mijn eigen stad uiteraard Villa Mooi en ART. Maar bij So Much heb ik ook al vaker bezocht. Pantalone en Tuthola zijn super en ga nog maar even door😍. Ook webshops als Solvejg, So Much en Tante Betsy zelf bezoek ik graag voor Tante Betsy kleedjes. Kortom: de keuze is reuze😁

  11 oktober 2018 at 23:05
 • Reply Janna

  Zelf ga ik het liefst naar de stenen winkels. Alles kijken, passen en gewoon voelen.
  Door alle drukte lukt het niet altijd😢.
  Gelukkig hebben de meeste stenen winkels in de buurt ook een webshop.

  Look like vintage uit Koudum verhuist per november naar Drachten overigens.

  11 oktober 2018 at 23:24
 • Reply Ger da

  Ik heb weer even jou lijst erbij gepakt om te tellen bij hoeveel winkels ik ondertussen gekeken en gekocht heb. Zijn er 12, eigenlijk al meer dan ik dacht! Volgende tripjes pak ik zeker jou lijst er weer bij. Super handig!
  Thanks maar weer lieve Susan ❤

  12 oktober 2018 at 10:44
 • Reply Tamara

  Perfecte timing Susan! Van de week een dagje shoppen in de planning, dus nu maar eens in jouw lijst kijken welke stad het wordt!

  14 oktober 2018 at 10:34
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.