Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy shopping with Susan ánd Jacqueline

Hey lieverds eindelijk heb ik de happy Tante Betsy shops lijst aangepast, hij is weer helemaal up to date. Er zijn enkele verkooppunten verwijderd en nieuwe Tante Betsy verkooppunten toegevoegd. Ook ben ik vanochtend samen met Jacqueline naar de TopVintage store geweest. We hebben een aantal Tante Betsy items van deze AW2019 wintercollectie gepast om jullie toch alvast iets te laten zien. Lees en kijk je gezellig mee, we hebben er weer een feestje van gemaakt.

Voordat je kunt meegenieten van ons shop uitje geef ik even door welke verkooppunten van de lijst zijn verwijderd omdat ze gestopt zijn met de verkoop van Tante Betsy. Dit zijn De Keizerin in Amersfoort, Hebbes in Zuidlaren, Looks like Vintage in Drachten en Satisfashion te Beuningen. Satisfashion te Duiven staat er wel nog op. Het Belgische verkooppunt LyLou is helemaal gestopt.

Daarnaast zijn ook een aantal nieuwe verkooppunten toegevoegd. Rok&Billie te Wierden (te vinden onder de provincie Overijssel) is al langer een Tante Betsy verkooppunt maar stond nog steeds niet op mijn lijst. Lifa by Yvonne te Lemmer (te vinden onder provincie Friesland) is ook nieuw. In de provincie Limburg heb ik twee verkooppunten toegevoegd. In Noord Limburg in Heythuysen vind je Bie Anja én natuurlijk heb ik ook de TopVintage Store toegevoegd te Kerkrade. En last but not least Bij Tante Pollewop, de webshop van jurkenzusje Bouke. De webshops vind je terug ónder de provincie Limburg. Maar er zijn ook genoeg stenen winkels die ook een webshop hebben. Dus klik je suf!

Mocht er nu een link niet werken of mis je nog een verkooppunt laat het me dan weten. De Tante Betsy storelocator op de site van Tante Betsy is namelijk nog niet up to date. Dus jullie hulp is welkom!

Gisteren was ik al helemaal enthousiast op mijn fiets naar Kerkrade gefietst om naar de TopVintage store te gaan. Ik had speciaal mijn Snag Tights Rasberry Pie die ik kocht bij SoMuch fashion aangedaan. Én mijn clumpy’s laarzen model Lien omdat deze het beste bij de jurkjes zouden staan die TopVintage nu in de webshop heeft. Alleen was ik een beetje voorbarig want ik was vergeten de openingstijden/dagen te checken whahaha.

Vandaag een nieuwe kans samen met sidekick en dinnetje Jacqueline. Na gisteren contact te hebben gehad via de mail of het okay was dat we kwamen passen en een fotoshoot doen. Er hangt namelijk op dit moment niks van de Tante Betsy collectie in de winkel. Maar het is geen enkel probleem om deze items uit het magazijn te laten halen, om te passen en te kopen. Na de artikelnummers en de gewenste maat door gegeven te hebben, bewonderden we alvast de prachtige paskamers.

Wow wat een prachtige winkel is het geworden er is veel aandacht voor detail. En er hangt heel veel moois in de winkel. En ja hoor de Urban Hippies Primrose armbandjes zijn weer aangevuld. Ik kocht zaterdag tijdens de opening het gele armbandje en vandaag deed ik deze ook weer om. Vandaag heb ik ook weer mijn cerise kleur panty aan van Snag Tights (Rasberry Pie heet deze) en mijn Clumpy’s.

Jacqueline heeft speciaal haar Tante Betsy Dress Trudy Hearts Red aangedaan omdat deze niet meer in onze maat voorradig was. Jacqueline en ik dragen allebei maat L. Onze afmetingen kun je terug vinden in deze post. Een jurk in maat L bij Tante Betsy is over het algemeen 47 cm oksel tot oksel plat gemeten en in de taille 41-42 cm.

Toch hebben we maat XL van Dress Trudy Hearts uit het magazijn laten halen om het verschil te laten zien. Stiekem ben ik qua omvang een XL’er, maar niet qua lengte (ik ben maar 1.57m). En keer op keer kom ik er toch echt achter dat een L me toch het beste staat. Ik deed ook even Jacqueline haar jurk aan, dit model valt mooi op maat.

Tante Betsy Dress Button Down Winter Peaks valt ruimer in de maat, we pasten een L (de M was er niet meer). De afmetingen van de L komen overeen met een XL (OtO 51 cm, taille 44 cm) en dat kun je ook wel zien op de foto’s. De jurk is me dan toch te lang…ook bij Jacqueline kun je zien dat deze niet de juiste maat is. Jacqueline is een stuk slanker en langer met haar 1.72m.

Ik deed er ook nog even Tante Betsy Cardigan Tutti Frutti Mustard Yellow bij aan. Zie je Jacqueline ook op de foto ;).

Tante Betsy Dress Lala Kitschy Deer Orange is echt een jurk waar ik heel blij van wordt. Deze vrolijke print is echt iets voor mij, ik hou van gekke kleurrijke printjes. Jacqueline deed Skirt Kitschy Deer Green aan met Tante Betsy vestje, Tutti Frutti Cardigan Forest Green. Alle items hebben we aan in maat L.

De Lala jurk lijkt veel op het Lola model, maar heeft niet de Tiroler uitstraling die de Lola heeft. Volgens mij valt de halslijn ook hoger uit en de buste is niet zo prominent aanwezig ;). Jacqueline had hem ook aan en die vond deze leuker als het welbekende Lola model.

Ik heb met mijn rijkgevulde buste een mooie halslijn nodig :D. En het Lola model is mijn favoriete model, het Lala model is met die prachtige halslijn een nieuwe favoriet. En jullie snappen natuurlijk wel dat deze jurk mee moest! Dress Lala valt mooi op maat.

Ik heb ook het Kitschy Deer setje gepast met Nellie Shirt Kitschy Deer Orange (dit shirt was er niet in maat L, dus kozen voor XL). Eigenlijk had ik het niet willen passen omdat ik liever een Tante Betsy jurk aan trek en niet meer zo blij wordt van een rok met top. Toch met het Nellie shirt in de rok, én de rok hoog opgetrokken zag het er stiekem wel heel leuk uit. In eenzelfde kleur zou het zo op een jurk kunnen lijken. Ook heel handig als je geen zandloper figuur hebt zoals ik heb met ongeveer dezelfde bustewijdte als heupwijdte.

Bij Jacqueline is maat XL (van het Nellie Kitschy Deer shirt) natuurlijk veel te groot. Niet dat je dit goed op de foto’s ziet waar ik Tante Betsy Dress Swirley Bouquet draag. Deze jurk valt ook mooi op maat. We testen ook nog even het zitje uit bij de entree. En hoe leuk die foto’s bij de ballons van het openingsfeestje.

En toen was het toch echt tijd om ons shopping-uitje af te sluiten. Jacqueline moest haar zoontje uit school gaan halen. Ik rekende mijn Lala Dress af met mijn kortingsbon die ik bij de outlet kreeg, toch mooi meegenomen die 10% korting. Ik had van mijn ouders geld voor mijn verjaardag gekregen en zo heb ik mezelf heerlijk kunnen verwennen met een mooi vrolijk Tante Betsy jurkje.

Dankjewel Jacqueline voor de heerlijke ochtend! Dankjewel ook aan de leuke medewerksters van de TopVintage store die zo behulpzaam en aardig waren. En natuurlijk ook de meneer die de Tante Betsy items uit het magazijn haalde. We hebben genoten van de heerlijke ambiance en ook van onze leuke mede shoppers. Zo leuk om andere meiden/dames te helpen met ritsen dichtmaken of advies geven. We hebben ook echt prachtige jurken van andere merken gezien van kleine maatjes tot grotere maten. Stuk voor stuk tevreden dames die genoten hebben van deze nieuwe snoepwinkel in het zuidoosten van Limburg. Tot de volgende keer!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Corine

  Klinkt als super leuke middag, heerlijk zo te kunnen passen, knuffels Corine

  11 september 2019 at 19:42
  • Reply Angelique

   Oh wat geweldig Susan & Jacqueline! Wat een leuk artikel is het geworden en mooie foto’s!
   Graag tot ziens,
   Groetjes
   Angelique
   Eigenaresse TopVintage xx

   12 september 2019 at 11:31
   • Reply Wendy

    Wat leuk en fleurig!! Ik mis nog een winkel op de shoppinglist: de Winkeltjeswinkel in Coevorden.(Drenthe)

    9 februari 2020 at 18:50
    • Reply Happy Susan blogger

     Ik heb haar nu toegevoegd. Dankjewel voor je reactie😃👍🏻😘

     21 februari 2020 at 06:37
 • Reply Marjon

  Wat heerlijk om te lezen en te zien! Een fantastische winkel, niet te geloven, zo mooi! En aan alles is gedacht, elk detail klopt zo te zien!
  Bedankt meiden! Jullie passessie geeft een goede indruk en zo weet ik ook aardig welke maat ik moet hebben en welk model wat voor mij zou kunnen zinn!

  11 september 2019 at 19:44
 • Reply Fhathima

  Oh dames wat ziet dat er gezellig uit! Supermooie foto s ook!
  De winterpeaks jurk vind ik ook verrassend mooi, zeker met het vestje erop.
  En ik ben heel benieuwd hoe het nieuwe model lala mij zal staan!
  Leuk dat jullie de nieuwe collectie op deze manier showen! Bedankt ?

  11 september 2019 at 19:48
 • Reply chucky1012

  Leuke en zeer vrolijke foto’s van gezellige passessie van prachtige en kleurrijke TB items etc…. ??
  Ik kan niet wachten om het in de webshop te zien…..
  Leuk verslag ??

  Een fijne avond ?

  11 september 2019 at 19:50
 • Reply patricia

  Wat heerlijk blogje weer ! De gezelligheid en de vriendschap straalt er helemaal vanaf.En natuurlijk helemaal super die passessie en met zulke mooie foto’s ook.
  topvintage is dus niet alleen online een fijne winkel, hoop er ooit ook eens te komen kijken.
  Dankjewel meiden voor deze vrolijke foto’s
  Lfs Patricia

  11 september 2019 at 19:51
 • Reply Jacqueline Aarts

  Lieverd,
  Ik vind de foto’s echt helemaal geweldig, en wat een prachtige winkel hebben we er hier bij gekregen. Het was weer een super ochtend, ik kan niet wachten tot onze lieve tante alles binnen krijgt ?

  11 september 2019 at 20:03
  • Reply Heidi

   Had ik dit toch even gemist. Wat een heerlijke belevenis. Samen lekker passen. Eat leuk dat t zo klikt tussen jullie. En de jurken staan weer prachtig❤

   14 september 2019 at 09:34
 • Reply Deborah essers

  Mooie winkel en mooie foto’s! Hopelijk lukt het me binnenkort ook een keer om te gaan kijken. En supergaaf dat Bie Anja ook echt een TB-verkooppunt is. Dan moet ik daar ook een keertje heen ?

  11 september 2019 at 20:13
 • Reply Natasja

  Wat een prachtige winkel is het geworden, fijn dat jullie er in Limburg weer een verkooppunt bij hebben! Dress Lala staat je prachtig, mooie aankoop!

  11 september 2019 at 20:18
 • Reply Caro

  Prachtige winkel!!! En dat setje rok & blouse vind ik wel erg leuk hoor (erin dan hè, niet erover?). Je hebt weer een fijne dress gekozen?

  12 september 2019 at 16:43
 • Reply Dagmar

  Heerlijk foto’s en tekst – dank he wel voor deze leuke rapportage !!?❤️

  12 september 2019 at 17:32
 • Reply Julia

  Wat gezellig meiden!

  12 september 2019 at 18:16
 • Reply Sylvia W

  De gezelligheid samen straalt van de foto’s af! Wat jullie gepast hebben staat jullie beiden super, oké af en toe even door het te grote maatje heen kijken 😉 natuurlijk. Wat ziet het er uit als een mooie winkel, erg fijn voor jullie een verkooppunt in de buurt waar jullie ook samen life kunnen passen. Ik wens je een mooie dag xx

  13 september 2019 at 08:11
 • Reply Manon Bok- van Ewijk

  Hallo Susan,
  Ik mis nog een stenen winkel in je lijstje voor Drenthe. De Winkeltjeswinkel aan de Kerkstraat 1 te Coevorden verkoopt tegenwoordig ook de leuke kleding van Tante Betsy. Niet online maar alleen in de winkel.

  17 oktober 2019 at 16:49
  • Reply Happy Susan blogger

   Oops heb ik dit helemaal gemist😱 ze staat er nu wel bij. Sorry voor de vertraging☺️🤔😃😘

   21 februari 2020 at 06:39

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.