Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Hey girls als je in Brugge bent en je loopt tegen een Tante Betsy verkooppunt aan, dan kun je er niet aan voorbij lopen. Nou ja ik in ieder geval niet, ondanks dat ik zei dat ik blogvakantie heb. Ben ik toch heerlijk even een aantal jurken van de nieuwe SS2019 collectie gaan passen bij Seventy One in Brugge. En ga ik mijn passessie toch al met jullie delen.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Terwijl we door Brugge liepen bedacht ik me nog dat manlief geluk met me heeft en eigenlijk nooit met me een winkel in hoeft. Behalve dan als we naar een Tante Betsy verkooppunt gaan. Dan is hij minstens een uurtje zoet en vaak nog zelfs veel langer. En nog geen kwartier later al genietend van al die prachtige oude panden in Brugge, zie ik opeens een etalage waar ik blij van word en zie ik Seventy One op de gevel staan. Ohhhh hét Tante Betsy verkooppunt, ik keek manlief smekend aan ’mag ik’ en natuurlijk mag dat.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Gelukkig hebben ze in dit soort verkooppunten fijne plekjes om te zitten. Dus terwijl manlief op een comfortabel bank pocemon’s aan het vangen is en op Facebook zit te snuffelen, kan ik heerlijk uitgebreid Tante Betsy jurkjes passen. Wel moet hij vanuit zijn positie iedere keer foto’s maken, terwijl ik voor de toonbank ga staan. Normaal check ik ook nog of ik er wel goed opsta, maar ik wilde de passessie niet te lang houden. Dus af en toe sta ik er onvoordelig op, is mijn buik wel heel goed zichtbaar. But so what, this is me.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Wat een geweldig leuke winkel is Seventy One, ik hou van de stijl van deze winkel. Echt een winkel waar ik me thuis voel met heerlijk veel kleding met een retro en vintage uitstraling. Maar ook geweldig leuke schoenen, tassen en andere accessoires. Ik koos ook al vrij snel voor een paar Miz Mooz Cabana schoenen, voor een meer zomerse look onder de zomer jurkjes van Tante Betsy.

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumHappy Tante Betsy in Brugge Belgium

Samen met verkoopster Debby op de foto

Ik koos Dress Button Down Bee uit in maat M omdat ik wist dat die ruimer in de taille valt. Ik heb deze jurk in de Gallop print en de vogeltjes print, Birds Blossom, van de SS2018 zomercollectie ook in maat M ipv mijn gebruikelijke maat L. Bij Seventy One hebben ze deze in drie kleuren, alhoewel de groene in Brugge op één jurkje na al uitverkocht was. Ik paste de blauwe en de rode, die meer oranje rood is.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Ik was ook enorm benieuwd hoe de wikkeljurk, Ruffle Wrap Daisy Dot, me zou staan. Ik heb deze wel al over mijn jurk gepast, maar dat is toch even iets heel anders. Ik las bij diverse Tante Betsy girls dat ze deze ruimer vinden vallen. Maat M was niet de juiste maat voor mij want dan viel hij wel snel open (eerste foto). Ik ben stiekem een XL’er die zich in een L perst (ik heb een enorme buste, cup 85G met een omvang van 114 cm).

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumHappy Tante Betsy in Brugge Belgium

In maat L (tweede foto) zat Dress Ruffle Wrap Daisy Dot Red goed en valt de omslag van het wikkeljurk gedeelte mooi dicht. Maar mijn buik krijgt in deze jurk alle ruimte en ik voel me dan veel dikker. Ik werd er in ieder geval niet blij van. Ik heb echt een strakkere jurk nodig bij de taille die mijn buik (inmiddels 99 cm omvang) in toom houdt. Wel perfect voor dames die mooi slank zijn of voor vrouwen met een buikje die net een lossere jurkje willen hebben om hun buik te verdoezelen. En natuurlijk ook heel goed voor dames met een peerfiguur. Ik zag later dat ze deze jurk ook nog in de okergele variant hebben, die heb ik niet meer gepast.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Ik word wel enorm blij van doorknoopmodel Betsy. Dress Betsy Daisy Dot is echt mijn model. Wat een geweldige jurk, in zwart vind ik hem enorm gaaf. Geweldig leuke combinatie met die fuchsia roze accenten. Echt een jurk waar ik op slag verliefd op ben. Manlief moest even opstaan vanuit zijn positie, want ik wilde even met de paspop op de foto whahaha.

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumHappy Tante Betsy in Brugge Belgium

Maar wow Dress Betsy Daisy Dot Blue is ook zo mooii. Deze staat dan ook op mijn wishlist en hoop ik binnenkort van Tante Betsy te ontvangen. Deze jurkjes heb ik in mijn eigen maat gepast en ik weet door de jaren heen dat die mooi op maat valt. Soms is hij wel iets krapper in de buste, maar mijn enorme buste past er gewoon in ;).

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumTante Betsy Dress Pepper Butterfly Roses

Ook heb ik wishlist jurkje Dress Pepper Butterfly Roses Black in maat M gepast. Ik had jullie al in de sneak peeks laten zien dat deze ruimer valt en dat je hier het beste een maat kleiner van kunt nemen. Ik zag dat veel Tante Betsy girls dat ook beaamden. Alleen was in mijn hoofd de stof dikker, maar hij bleek gewoon van de dunnere stof te zijn. Het is en blijft een gave jurk en hij staat me prachtig.

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumTante Betsy Dress Pepper Butterfly Roses

Ik zag later in de winkel ook nog de blauwe variant hangen, maar niet meer in mijn maat. Ik vind dit zelf een enorm gave jurk en zou deze wel in alle vier de kleuren willen hebben in model Pepper whahaha. Ik hou van romantische bloemen prints en die vlinders erbij maken het af.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Ik heb er niet aan gedacht om te vragen of ze die wel in mijn maat hebben. In de webshop staat hij wel nog zie ik nu. Seventy One heeft winkels in Antwerpen, Brugge, Gent en Hasselt. Dus woon je in België of ga je heerlijk een dagje weg, dan zijn deze zeker een bezoekje waard. En daarnaast kun je ook heerlijk vanuit je luie stoel shoppen in de webshop, boven €70 is het verzenden naar Nederland vrij (in België vanaf €35). Ze hebben Tante Betsy in maat S t/m 3XL.

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Okay verder met mijn passessie ik zag namelijk ook dat ze Dress Carmen Butterfly Roses hebben. Ik weet door de jaren heen dat ik deze jurk in een maat groter nodig heb, omdat dit een rechter model is. Dus heb ik meteen maat XL uit de rekken genomen. Ze hebben deze jurk in de okerkleur en in roze. Van mij had de print wel door mogen lopen op het mouwtje, zoals ik zag bij een dame in de zwarte variant. Je kunt door middel van het lint in de hals, de jurk hoger dicht maken of wijder laten vallen. Ik had mijn topje er nog onderaan, dus heb hem maar wat hoger dichtgemaakt. Normaal laat ik de hals wat wijder vallen. Maar manlief zat alweer een uur te wachten en we waren in Brugge om te genieten van elkaar en van de prachtige stad, dus het was goed zo. De vlinder broche zit er los op by the way.

Happy Tante Betsy in Brugge BelgiumHappy Tante Betsy in Brugge Belgium

Ik was ook nog snel even boven in de winkel gaan spieken, waar nog items van de wintercollectie AW2018 hingen. Je kunt ze daar kopen met 40% korting, die kan oplopen tot 60% stapelkorting. Dus het is nog wel eens interessant om meerdere jurken te kopen of samen met een jurkjeszusje. Ik zag er meerdere grote maten hangen! Wie weet is dit ook het geval in de winkels in Hasselt, Gent en Antwerpen. We waren gisteren wel even in Antwerpen, maar in vogelvlucht. Dus geen Seventy One bezocht ;).

Happy Tante Betsy in Brugge Belgium

Ik hoop dat jullie heerlijk hebben mee genoten van deze extra blogpost in mijn vakantieweek. En zo toch ook een beter idee krijgen hoe bepaalde items vallen en staan. Ik heb op Facebook wel al heel wat jurkjeszusjes gezien, die ook heerlijk naar diverse Tante Betsy verkooppunten zijn geweest. Check mijn happy Tante Betsy shops lijst als je een dagje uit in de planning hebt. In mijn vorige blogpost heb ik later nog een update geplaatst welke verkooppunten gestopt zijn (16!) met de verkoop van Tante Betsy. Én ook nog enkele nieuwe toegevoegd (in totaal 10 nieuwe). Ik zie dat de Store Locator op de site van Tante Betsy nog niet is bijgewerkt, dus check mijn lijst.

Bezoek een Tante Betsy verkooppunt

Heb je al eens geshopt in een van de winkels van Seventy One of wellicht wel online? Of wie weet heb je wel een leuk uitje in de planning staan. Óf sjees je nu met een winkelmandje naar aanleiding van deze blogpost door de webshop van Sevent One.

Lots of love from Susan

*Deze blogpost is op geen enkele manier gesponsord. Ik vind het gewoon leuk om dit met jullie te delen en een verkooppunt in het zonnetje te zetten. Én zo geef ik toch weer wat maatadvies ;). Wie weet kun je er wat mee.

Lieverds we zijn alweer sinds gisteren thuis, van een paar daagjes weg in Dendermonde en omgeving.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

33 Comments

 • Reply Fhathima

  He Susan, wat een leuke stad is Brugge toch he?! Heel toevallig heb ik gisteren voor t eerst iets besteld in de webshop van seventy one., luxe dat ze t gratis verzenden.
  Wat heb je mooie jurken gepast en ??die sandaaltjes !!

  7 maart 2019 at 19:48
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh wat leuk dat je er iets besteld hebt. Ik had gisteren ook al iemand getipt ivm Dress Pepper Butterfly Roses Black die er nog was in haar maat. Geniet heerlijk van de voorpret op je pakketje dat in aantocht is. Knuff??

   7 maart 2019 at 20:03
   • Reply Doortje

    Hoihoi
    Wat een leuke vrolijke passessie! ❤
    Mooie stad he, Brugge, ik hoop dat jullie samen een fijne romantische vakantie hebben gehad!
    Ps ik heb de daiso dot wrap black besteld… super benieuwd of ie me flatteert!
    ?? Door

    7 maart 2019 at 21:47
  • Reply monique den boer

   Lieve Susan, wat een heerlijke blog zo bij Seventy One heerlijk om je weer zo te zien stralen. Ik vindt een heleboel jurkjes leuk bij je staan maar de Daisy wrap de rode wikkeljurk vind ik je echt fantastisch staan en hij slankt ook nog eens af. Niet dat je je daar iets van aan moet trekken maar deze jurk staat heel mooi om jouw lichaam. Ik ga hem zelf ook kopen van jouw gewonnen kadobon ( maar dan de zwarte variant. Ik kan niet wachten tot ik er in kan stralen. De gele is ook supergaaf. Zo hebben we allemaal onze voorkeur.Geniet nog even van je vrije dagen en tot gauw weer. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht.

   11 maart 2019 at 03:37
 • Reply Jacqueline Aarts

  Superleuke blog weer, en fijn dat jullie het zo gezellig hebben in het romantische Brugge ?

  7 maart 2019 at 19:50
  • Reply Ria

   Hoi zo dichtbij, ik zou zeggen passeer volgende keer bij me maar daartegen woon ik weer ergens anders…. Fijn nu toch nog een passessie te zien van je. Hoop dat je snel post uit Elst krijgt…

   7 maart 2019 at 21:43
 • Reply Hennie

  Wat een leuke blog over deze winkel. En leuk om jou weer te zien. Geniet nog lekker samen….Knuffel Hennie

  7 maart 2019 at 19:51
  • Reply Jacqueline Harbers

   Joehoeeee wat een verrassing… ik had je helemaal niet verwacht ??… de jurkjes staan je ook gewoon stuk voor stuk geweldig! Persoonlijk vind ik model Betsy en Pepper de mooiste match met jou! Ik heb tegen de verwachting in wèl de Ruffle Wrap Dress Daisy Blue gekocht… terwijl ik dus ook verwacht had dat ik me er een klein dik(ker) opdondertje in zou voelen… maar ik vond hem dus wel erg leuk, van de week nog snel het broekje erbij gekocht… ben er blij mee! Net als met de Pepper Butterfly Roses in Black. Voor dit jurkje komt echt mijn inspiratie bij jou vandaan! Door jouw sneak peek heb ik dit jurkje aangeschaft ?

   Heb nog hele fijne daagjes met elkaar ??

   7 maart 2019 at 20:54
 • Reply Ann DB

  Ah jij bent in België, ik vandaag in Sluis dus niet zo ver van Brugge. In de winkels in Gent en Antwerpen was ik al eens. Kwam er zelfs Petra al tegen…
  Toch tof dat je tijd nam om tb te passen, is nooit een straf hé ?…
  En toch vind ik ‘t wikkelkleedje echt wel mooi bij jou, maar ik blijf erbij dat je moet dragen wat jezelf graag draagt!

  7 maart 2019 at 19:52
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Ik ben inmiddels weer thuis hoor ;). Gisterennamiddag zijn we thuis gekomen van een paar daagjes weg ???. En ja de kans om even de jurkjes van de nieuwe collectie te passen, liet ik natuurlijk niet zomaar aan me voorbij gaan. En wat fijn dat ze best veel keuze hadden, ik heb ervan genoten. Leuk is dat hè als je jurkjeszusjes tegen komt in een verkooppunt. Knuff??

   7 maart 2019 at 20:01
 • Reply Jossie

  Goed om weer eens een blog te lezen en wat een mooie passessie en goede adviezen! Fijne tijd nog daar!

  7 maart 2019 at 19:59
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke blogpost weer. En Brugge daar wil ik ook nog een keer heen met mijn man. Nog maar lekker genieten in Brugge met je hubby?

  7 maart 2019 at 20:05
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey girls we waren maar voor een dagje in Brugge hoor, we waren een paar daagjes met carnaval in België. Inmiddels zijn we weer thuis???. Ennuh ik kreeg een berichtje dat er iets onderweg is van het Tante Betsy team????? Dus wie weet komt er nog een live pas sessie op mijn Facebook pagina???

  7 maart 2019 at 20:11
  • Reply Danielle Schoonderwoerd

   Heerlijke ontspannen blog! Leuke foto’s en weer fijn maat advies. Dank je wel ?
   Fijn om te zien dat jullie zo genoten hebben.

   7 maart 2019 at 23:50
 • Reply chucky1012

  Zoveel moois en pretty shoes ?
  Prachtige foto’s ??
  Leuke passessie….

  Xoxo

  7 maart 2019 at 20:13
 • Reply Barbara

  Leuk om jouw passessie te zien. Ik heb al eens vaker wat in de webshop van Seventy One besteld. Super service hebben ze! Ik had laatst een mankement met een schoen en ze hebben dat zo goed opgelost. Echt een aanrader.

  7 maart 2019 at 20:13
  • Reply Btjaaktje

   Susan!!!! ?? Jaaaa wat leuk om foto’s van jou te zien in de nieuwe collectie! Ik vind de zwarte Pepper butterfly ontzettend mooi bij jou staan. En eigenlijk vind ik de rode daisy ruffle Dress ook prachtig bij je …. maar daarna las ik je begeleidend schrijven. Je moet je er wel prettig in voelen natuurlijk.
   De jurkjes staan je allemaal weer prachtig. En wat goed om te lezen dat er een doos onderweg is. Een passessie van jou geeft voor mij wel het ultieme Betsy gevoel.

   Liefs ❤️ TJ

   7 maart 2019 at 21:49
 • Reply Joke

  Susan ik vind je de rode overslagjurk juist het mooist staan en helemaal niet dikmakend, echt prachtig!

  7 maart 2019 at 20:16
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat leuk om je blog te lezen Susan en wat een leuke stad is Gent hè! Ik ben van de zomer ook in deze winkel geweest, het is inderdaad de moeite waard. Echt een snoepwinkel. Ik kwam daar destijds ons lief jurkenzusje Ann tegen. De jurkjes staan je weer prachtig. Liefs ?

  7 maart 2019 at 20:16
 • Reply Wilma Rommelse

  Heerlijke kwebbelpost. I love or!
  Geniet lekker van je vakantie, doet je/jullie goed zo te zien. Xx

  7 maart 2019 at 20:17
 • Reply Alexandra

  Wat heerlijk een paar dagen Brugge. Het is zo’n mooie stad. En dan ook nog zo’n geweldige winkel! Leuk die foto’s, de jurken staan je prachtig. Er is weer heel veel moois deze collectie. Ben benieuwd wanneer het online komt bij Tante Betsy.

  7 maart 2019 at 20:29
 • Reply Joyce siemons

  Oooh ontzettend leuk Susan!! Word er helemaal blij van ?
  Ik vind die rode wikkeljurk jou juist geweldig staan?
  Big hug?

  7 maart 2019 at 20:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  ?? ik zat per abuis onder Hennie te reageren ?

  Joehoeeee wat een verrassing… ik had je helemaal niet verwacht ??… de jurkjes staan je ook gewoon stuk voor stuk geweldig! Persoonlijk vind ik model Betsy en Pepper de mooiste match met jou! Ik heb tegen de verwachting in wèl de Ruffle Wrap Dress Daisy Blue gekocht… terwijl ik dus ook verwacht had dat ik me er een klein dik(ker) opdondertje in zou voelen… maar ik vond hem dus wel erg leuk, van de week nog snel het broekje erbij gekocht… ben er blij mee! Net als met de Pepper Butterfly Roses in Black. Voor dit jurkje komt echt mijn inspiratie bij jou vandaan! Door jouw sneak peek heb ik dit jurkje aangeschaft ?

  Heb nog hele fijne daagjes met elkaar ??

  7 maart 2019 at 20:55
 • Reply Mina

  Wat me het eerste opvalt is dat je straalt en vooral die ene foto van jou met je man prachtig! Goed om te zien! Blijf goed je rust pakken het doet je goed! En de jurkjes staan je prachtig! liefs

  7 maart 2019 at 21:12
 • Reply Annette Elias

  Ooohhh wat leuk dit, een heuse passessie op locatie! Wat een bof, voor jou maar ook voor ons! IK vind je het betsy daisy dotsjurkje echt het allerleukst staan, maar ook de blauwe is mooi. En net als veel anderen vind ik de rode overslag OOK heel mooi bij je! maar hey, als het niet goed voelt, dan is het het gewoon niet voor jou! Fijn dat jullie zo genoten hebben van jullie daagjes! Ik kijk al uit naar je volgende passessie! Woohoo!

  7 maart 2019 at 21:15
 • Reply Btjaaktje

  Susan!!!! ?? Jaaaa wat leuk om foto’s van jou te zien in de nieuwe collectie! Ik vind de zwarte Pepper butterfly ontzettend mooi bij jou staan. En eigenlijk vind ik de rode daisy ruffle Dress ook prachtig bij je …. maar daarna las ik je begeleidend schrijven. Je moet je er wel prettig in voelen natuurlijk.
  De jurkjes staan je allemaal weer prachtig. En wat goed om te lezen dat er een doos onderweg is. Een passessie van jou geeft voor mij wel het ultieme Betsy gevoel.

  Liefs ❤️ TJ

  7 maart 2019 at 21:51
 • Reply Dagmar

  Leuke blog Susan. En wat een leuke pas-sessie! Mooie foto’s. Hoop dat je genoten hebt samen met je man?

  7 maart 2019 at 22:14
 • Reply Bouke

  Wat vertel je weer sprankelend… door jouw blogs ben ik in aanraking gekomen met TB én verslaafd geraakt aan dit vrolijke jurkenmerk! Al eerder van blutsgeschwister ea merkjes, maar TB was me nooit opgevallen?
  En… ook even laten weten… je “andere richting” erbij maken je blogs voor mij alleen maar boeiender om te lezen.
  Maar anyway… je ziet er prachtig uit! Stralende ogen doen veel? Ik kijk uit naar je passessie met Jacqueline, hoop dat dé doos al je wishjurkjes bevat want dat heb jij zeker verdiend?

  Lieve groetjes, Bouke

  8 maart 2019 at 06:29
 • Reply Carol

  Heerlijk om je outfits te zien vanuit prachtig Brugge benieuwd naar je passessie in Nederland van de de jurkjes etc die vanuit tb onderweg zijn dikke knuffel

  8 maart 2019 at 06:59
 • Reply EstherK

  Wat leuk dat je toch nog even heerlijk bent kunt gaan passen! Ook fijn voor ons. ? Seventy one is een heerlijke snoepwinkel. Pas ook voor de eerste keer geweest in Hasselt. Misschien moeten zij de grens over komen voor ons Limburgse dames. ?

  Geniet nog van je paar dagen vakantie. ?

  8 maart 2019 at 07:05
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan ?
  Wat een super fijne blog geef jij ons weer, ondanks je weekje vakantie. Hoop dat jullie samen lekker aan het genieten zijn geweest. En wat een verrassing dat je dan opeens een Tante verkoop punt tegenkomt, begrijpelijk dat je dan daar naar binnen getrokken wordt. En wat je daar voor schrijft, dat Arno boft dat hij niet elke winkel met je naar binnen moet,zo herkenbaar. Dat zei mijn man laatst ook nog, en zit nu met alle liefde ook zo een uurtje te wachten en al kletsen te genieten omdat hij dit geweldige winkeltjes vind. Ik zeg win win situatie toch?! ?
  En wederom, wat staat tante je toch ook mooi, ik heb zo mijn favorieten voor jou, maar jij moet je er happy in voelen, dan ben jij blij en dat zien wij!
  Doei lieverd, geniet nog lekker van komend weekend samen. ?❤

  8 maart 2019 at 09:23
 • Reply Marjon

  Wat een gezellige blog weer Susan!
  Dank voor het delen, wat een leuke jurkjes zitten erbij, maar nog niet iets dat ik graag wil hebben.
  Maar dat geeft niks, want volgens mij komt er nog heel veel, daar zit dan vast wel iets voor me bij 🙂
  Fijn dat jij weer maatadvies geeft zo, vind ik zo handig en behulpzaam!

  9 maart 2019 at 19:10
  • Reply Marjon

   Ze staan je trouwens stuk voor stuk prachtig Susan!
   Ik hoop dat je een fijn en relaxt weekje hebt gehad!

   9 maart 2019 at 19:14

  Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.