Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy

Happy Tante Betsy high tea party

Hey girls vandaag is een dag waar een aantal Tante Betsy girls met veel verlangen naar hebben uitgekeken. Vandaag gaan we met een stel dames bij Tante op de thee. Geniet mee van alle leuke foto’s om er zo ook een beetje bij te zijn geweest ;).

Carol die lid is van de Tante Betsy liefde en retro jurkjes groep had een aantal maanden geleden een leuk plan en checkte dit met Tante. En ja ze mocht van Tante een aantal dames uitnodigen en deed dit middels een winactie, waarbij in totaal tien dames konden winnen.
Daarnaast zouden ook een aantal bloggers mogen komen die wel eens (of vaker) over Tante Betsy bloggen. En ook nog een paar genodigden van Tante Betsy zelf. Vandaag is het dan zover en gaan we met z’n allen bij Tante op de thee.

Wat bijzonder leuk is dat álle dames die vandaag op de thee komen, allemaal samen in een messenger groep zitten. En we met ons allen een cadeau hebben voor ieder lid van het team. Dit alles op initiatief van Carol die er Tante Betsy kadobonnen voor in ruil wilde ipv geld storten op haar rekening.
Ik had haar foto’s van de Tante Betsy teamleden gestuurd en zij heeft bij een chocolatier dit laten maken.

De dames vonden het wel lachen dat ze allemaal een ‘Tante Betsy jurk’ kregen. Daarnaast kregen ze ook nog een roos met een bloemencadeaubon. Ze waren blij verrast!

Weet je het is zo’n feestje om omringd te worden door zoveel leuke lieve Tante Betsy girls. Het schept een band om allemaal samen een liefde te hebben voor Tante Betsy outfits. Ieder op haar eigen manier, de ene houdt van de sportieve look, de andere van de meer klassieke items en een heel aantal van ons van de super vrolijke outfits. We kunnen allemaal heerlijk onszelf zijn in onze Tante Betsy outfits.

Wat was het gezellig met zoveel gelijkgezinde dames bij elkaar. Ik denk dat ik voor ons allemaal spreek dat we stuk voor stuk enorm hebben genoten. We werden heerlijk in overvloed verwend met een heerlijke high tea verzorgd door Kookkunsten catering met passie. Het was weer allemaal veel te lekker. We zaten allemaal aan twee lange tafels en zo leuk met van dat ouderwets theeservies.

We hebben allemaal heerlijk met elkaar gekwebbeld. Alleen kan ik niet zo heel veel foto’s delen want we moesten allemaal een geheimhouding formulier invullen. Zodat alles wat we hebben gehoord en gezien niet naar buiten gebracht mag worden. We kregen namelijk ook een sneak peek van de SS2019 collectie. En oh wat heb ik een hoop stuiterende dames gezien die er helemaal enthousiast van werden. Ik had het al een tijd geleden in de showroom gezien, maar mag er dus ook niks van naar buiten brengen. Ik heb wel al eens één foto gedeeld van de wikkeljurk die komt en die zal ik nu nog eens delen ;).

We kregen ook nog een rondleiding door het pand en de dames mochten de rekken zien waar de hele voorraad van de huidige AW2018 collectie ligt. Wat is het toch een walhalla, keer op keer loop ik daar stuiterend rond. Ik heb het geluk dat maat L op mijn hoogte ligt dus stiekem voor het grijpen ;). Ik denk dat heel wat dames een minuut gratis winkelen zouden willen winnen en daar helemaal los zouden gaan. Ik ging gezellig met collega blogger Hilde van Hillybilly beauty op de foto.

Twee jaar geleden mochten wij ook al eens een kijkje nemen in de keuken van Tante Betsy, tijdens de fotoshoot van de AW2016 collectie. Dat was ook zo’n heerlijke stuiterdag, maar het magazijn van destijds was niks in vergelijking van de voorraad van nu. De collecties worden steeds groter en groter en wat ontwerpt die lieve Tante van ons veel moois.

Tot slot deel ik nog een groepsfoto voor het pand. Eerst wilden we onder het Tante Betsy reclamedoek op de foto, maar dan keken we met ons allen tegen de zon in. En had het eruit gezien alsof we het niet naar onze zin zouden hebben gehad whahaha.

Maar krijg maar eens zo’n grote groep dames fatsoenlijk op de foto, dus manlief (in Tante Betsy hemd) werd verzocht om meer foto’s te maken. Nou dames ik geloof dat het me wel gelukt is om een paar mooie foto’s er tussenuit te zoeken.

Ik hoop dat jullie zo toch een beetje mee genoten hebben zonder dat ik teveel prijs geef. Okay er staat nog een banner op de foto van een SS2019 jurk. Maar die is natuurlijk ook al op de beurs enzo te zien geweest, dus hoop dat dat geen probleem is. Heb een fijn weekend lieverds en de dames die er vandaag waren, stuiter nog allemaal even door. Ik vond het enorm gezellig! Dikke knuffels!

Lots of love from Susan

PS We kregen ook nog allemaal een tasje van Tante Betsy en ik kreeg van Carol en Jacqueline ook nog zo’n gave chocolade foto met lekkere bonbons net zoals het Tante Betsy team…maar dat ligt achter mijn stoel in de auto en daar kan ik nu niet bij (we zijn onderweg naar huis). Dikke dankjewel knuffels lieverds!

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

30 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk om jullie TB fans en bloggers samen te zien ?
  Prachtige foto’s.
  Het ziet er heel gezellig uit.
  Fijn dat er nog 2 bekende collega bloggers die ik ook volg bij waren geweest.
  Jullie zagen er allen mooi uit.

  Fijn weekend ?

  5 oktober 2018 at 19:42
 • Reply Joyce Siemons

  Ooooh wat was het genieten vandaag. Dankbaar dat ik erbij mocht zijn❤

  5 oktober 2018 at 19:43
 • Reply Ria

  Wow wat een dagje seg! En zoveel leuk geklede dames bij elkaar, prachtig! Denk dat het voor Alisa ook wel plezier doet al deze vrouwen te zien stralen in haar creatie’s.
  Enne… die pin-up vooraan op de grond ??

  5 oktober 2018 at 19:44
 • Reply TreesSchoon

  Het klinkt als een super gezellige dag. Heerlijk! Lekker nagenieten.
  Je bent onder weg naar huis… Toch maar niet nog een nachtje B&b . Thuis lekker in je eigen bed! En hoop dat je een goede nacht mag maken. Have a Nice weekend. Groetjes Trees.

  5 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Ria

  Trouwens, ik zie bij Joyce en chucky1012 een fotootje naast de naam, bij mezelf niet…. hoe breng ik dat in orde?

  5 oktober 2018 at 19:46
 • Reply Alexandra

  Klinkt als een geweldige dag en het ziet er ook heel kleurrijk en gezellig uit. Wat een vrolijkheid al die Tante Betsy dames naast elkaar in die prachtige fleurige jurken. Een genot om naar te kijken. Wat leuk dat jullie al nieuwe collectie hebben gezien, en wat lijkt het me moeilijk om dan je mond te houden. Ik focus me eerst maar even op de wintercollectie.

  5 oktober 2018 at 19:52
 • Reply Jacqueline Harbers

  Het was een topdag! Mooi en snel in elkaar gezet Susan, heerlijk om nog even terug te lezen en te kijken! Dankbaar, dat ik erbij mocht zijn ?…Goed dat jullie bijna thuis zijn…. rust lekker uit en heb een heerlijk weekend ?

  5 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Caro

  Een fleurige en kleurige dag en veel vrouwen met blosje op de wangen huiswaarts! Fijn om mee te mogen genieten!
  Voor straks slaap lekker meissie?

  5 oktober 2018 at 19:56
 • Reply Jacqueline

  Ziet er super gezellig uit. Zal wel een echt feestje zijn geweest ?

  5 oktober 2018 at 19:59
 • Reply Neeltje

  Oh wat een gave dag moet dit zijn geweest. Zal net zo’n feest ( of misschien wel een groter feest) als de fandag was. Wat een toffe tante hebben we toch!

  5 oktober 2018 at 20:04
 • Reply Jolanda

  Dat ziet er gezellig uit, al die kleurrijke dames hij elkaar. Bedankt voor het leuke verslag, zo zijn je lezers van je blog er ook een beetje bij geweest. Fijn weekend!

  5 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Hilde

  Het was genieten! Super gezellig en kreeg er weer energie van. En al die mooie jurkjes, ik kijk er al naar uit! Xxxx

  5 oktober 2018 at 20:16
 • Reply Jelka

  Wow, wat zal dat een feestje zijn geweest! Leuke foto’s. Volgende keer wil ik mee! ???

  5 oktober 2018 at 20:19
 • Reply Eveline Jansen

  Wat ziet dat er super gezellig uit. Een waar speciaal uitje. Slaap lekker straks Susan, toch niet nog een nachtje in de B&B

  5 oktober 2018 at 20:39
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat ziet dat er gezellig en fijn uit. Jullie kunnen lekker na gaan genieten. Fijn weekend!

  5 oktober 2018 at 20:52
 • Reply Merel

  Wat was het leuk en gezellig! Wat een super dag❤️

  5 oktober 2018 at 20:55
 • Reply Marjon

  Klinkt als een top dag! Leuk om zo een verslag te krijgen!
  Nu lekker bijkomen en nagenieten dit weekend!

  Groetjes,
  Marjon

  5 oktober 2018 at 21:09
 • Reply Carol

  Wat was het gaaf en nog veel meer dan ik kan omschrijven. Mooie collectie gezien warme dames ik heb zo genoten. Heerlijk om met jouw ook te kletsen. Het wad echt een top dag. Alisa en haar team zo warm zo lief zo bescheiden. Het was o beschrijfelijk mooi en nog een beetje meer.

  5 oktober 2018 at 21:36
 • Reply Wilma

  Wat hebben jullie een superfijne dag gehad! Ziet er heel lekker en gezellig uit! Dank je dat je het zo snel al kunt delen! Nu lekker nagenieten! Knuf!

  5 oktober 2018 at 21:57
 • Reply Ina Sloot

  Oh wat een heerlijke middag hebben jullie gehad! Wat mooi om te zien! Geniet er nog lekker lang van na! ?
  Grtjs

  5 oktober 2018 at 22:13
 • Reply Tamara

  Wat een gezelligheid! Bedankt voor het delen en fijn weekend!

  5 oktober 2018 at 23:10
 • Reply Esther Messing

  Het was een heerlijke dag. Wat heb ik genoten van al het moois en alle lieve meiden. Wat een geluk dat ik er bij mocht zijn. Liefs Esther

  5 oktober 2018 at 23:44
 • Reply Maria Louisa

  Het was een dag met een gouden randje, zo super, en zo geweldig om iedereen van het team te leren kennen en met allemaal gelijkgezinde dames de nieuwe collectie te bekijken, zoveel moois voor de komende zomer. Ik heb mijn verlanglijstje al gemaakt.

  6 oktober 2018 at 00:48
 • Reply Kelly

  Zag er super gezellig uit. De volgende lente-zomercollectie is echt een topper. lieve groetjes Kelly

  6 oktober 2018 at 07:18
 • Reply Marlou

  Leuk zo’n gezellige dag met elkaar! Helemaal niet nieuwsgierig naar de nieuwe collectie ?

  6 oktober 2018 at 07:36
 • Reply Fhathima

  Ohhh wat ziet dat er leuk uit zeg! Al die kleurige dames bij elkaar! Jullie hebben het heel gezellig gehad, dat straalt van de foto s af !

  6 oktober 2018 at 08:49
 • Reply Ger da

  Hay lieve Susan,
  Ik moest eerst even een nachtje slapen, te moe gisteravond om te reageren. Wat een top dag was het,gezellig,warm,lief,open,éénheid,gekletst,bewonderd,gelachen, gegeten,ontmoet…… en nog zoveel meer. Dankbaar dat ik er bij mocht zijn,wat een boost geeft mij dit.
  Carol bedankt dat ik één van de gelukkige dames was en Alisia en team,wat een feestje hebben jullie er van gemaakt! ❤

  En jij Susan, bedankt voor je real life dikke tieten knuffel, je weet waarom ?❤

  6 oktober 2018 at 08:58
 • Reply Adrina

  Klinkt als een hele leuke, gezellige en kleurrijke dag.
  Ik wacht braaf op wat komt…..?

  6 oktober 2018 at 10:21
 • Reply Sylvia W

  Oh Susan wat heb je het heerlijk samen gevat, grote dank hiervoor! Het was een feest om naar toe te mogen leven, erbij te zijn en nu vol nagenieten. Wat ik zelf ook erg leuk en bijzonder om te zien vond was dat ze nu van het pand een echt super gezellige werkplek hebben gemaakt, wat een leuke lieverds het “Tante Betsy Team”. Ik dacht je komt nog steeds in de grote ruimte zoals toen met de fan-dag maar dat was natuurlijk helemaal eigen gemaakt in de tussentijd en het ziet er super professioneel maar ook heel sfeervol uit, 4 totaal verschillende lieverds maar bij elkaar een heel mooi geolied team! Ik zei ook jullie werken gewoon in onze “droom wereld” hihi. Heel fijn weekend knuff x

  6 oktober 2018 at 21:11
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Yessss!!! Eindelijk je blog gevonden. Mijn telefoon leidt de laatste tijd een eigen leven ?. Wat een heerlijke blog! En wat hebben jullie het leuk gehad!!! Zalig zoveel positieve energie ♥️

  9 oktober 2018 at 22:26
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.