Follow:
BeYoutiful, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Marktplaats, Outfit of the day, Tante Betsy, Words of Wisdom

Happy Tante Betsy girls

Happy Tante Betsy girls

Hey girls wat een mooie reacties allemaal op die gave Tante Betsy winactie, waarbij je kans maakte op een Tante Betsy jurk naar keuze (van de eerste lichting). Ik heb genoten van jullie verhalen en soms ook wel eens een traantje weg gepinkt. Wat zijn we allemaal toch bijzondere en sterke dames, ieder met ons eigen verhaal.

Vandaag ga ik iemand heel blij maken, maar ik ga ook nog een aantal andere dames blij maken…lees je mee?! En wie weet heb je wel wat aan deze blogpost waarin ik ook nog wat wijsheden deel.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold, Kunert panty en Clumpy's laarsjes

Vrijdag postte ik een blogpost over loslaten, maar eigenlijk ging dat meer over spullen loslaten. Het was het geen kwebbel blogpost met diepgang wat jullie wel van me gewend zijn. Vandaag ga ik dat helemaal goed maken en nee ik ben me niet aan het verdedigen…maar ik ben gewoon gezellig tegen jullie aan het kwebbelen en probeer er een samenhangend verhaal van te maken ;).

Let go

Ik heb emotioneel gezien best wel een heftig weekend achter de rug. Zaterdag heb ik me echt even de ogen uit mijn hoofd gejankt. Maar ook dat mag er zijn, ik hoef niet altijd de heppiedepeppie Susan te zijn. Ik trok zaterdag de kaart hierboven vanuit de Angel Answers Oracle Cards app van Radleigh Valentine (ik heb de kaart nu even op de foto gezet, want ik heb het kaartenset ook ;))

Dat hoort trouwens ook allemaal bij de energie van de volle maan. Huilen is namelijk ook loslaten van verdriet en en daar hoef je je niet schuldig over te voelen en dat hoeft ook niet altijd iets met de ander te maken te hebben. Het mag er allemaal zijn. Wees dus niet zo streng voor jezelf.

Forgiveness

Vandaag trok ik de kaart Forgiveness (vergeving), ook dat heeft met loslaten te maken. Je hebt vaker zelf meer last van een ‘oude’ situatie, als dat de ‘dader’ dat heeft. Het is tijd om de ander te vergeven, maar ook jezelf! En dat kan gewoon in je hoofd dat hoef je niet altijd tegen iemand te zeggen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf nog niet zover ben. Alhoewel ik kom de afgelopen weken deze boodschap vaker tegen in verschillende kaartdecks, dus het wordt tijd voor een open en eerlijk gesprek.

OOTD Tante Betsy Dress Auntie Pixel Rose Black

Ik merk dat ik de afgelopen tijd mezelf steeds meer op de eerste plaats ben gaan zetten. Ik wil niet meer terug naar de Susan die altijd maar klaar staat. Mijn behoeften en wensen zijn toch het allerbelangrijkste in mijn leven. Het is belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, en van daar uit kan ik ook goed voor de ander zorgen.

En goed voor de ander zorgen is ook een goed voorbeeld zijn. Laten zien dat zelfzorg en me-time heel belangrijk zijn. De ander mag daar zijn/haar verantwoordelijkheid in nemen. Je hoeft en kunt de ander niet gelukkig maken, dat moeten ze zelf doen.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold & Sporty Jacket Solid Gold

Nu weer terug naar waar wij allemaal gelukkig en blij van worden: onze Tante Betsy jurkjes en outfits. Ook al is het iets materieels, toch helpen deze outfits die onze persoonlijkheid uitstralen, enorm veel op emotioneel gebied.

Omdat ik een lieve Tante heb waar ik jurkjes van krijg, kan ik op mijn manier ook weer goed voor jullie zorgen. Ik ga vandaag dan ook weer een aantal dames blij maken die een Tante Betsy hoodie of vest van me overnemen. Ik heb weer heel wat reacties gehad op mijn Marktplaats advertenties.

letting go time

Ik heb weer ouderwets lootjes getrokken; Barbara jij mag mijn oude hoodie overnemen en gaat er wellicht creatief mee zijn of gewoon nog eens aan de slag met dreft ;). Pauline jij zocht al heel lang naar de Hoodie Black Fit met roze rits en jouw naam kwam zomaar uit de loterij, so it’s meant to be!

Hoodie Fit Red versus Long Hoodie Red

Christina jij mag mijn rode hoodie overnemen. Toevallig zette ik van het weekend nog eens beide foto’s naast elkaar en dat zie je goed dat Long Hoodie Red veel beter bij mij past.

Daniëlle jij mag mijn groene Vera vest van me overnemen en Cindy jij mag het zwarte Vera vest van me overnemen. Neem jij even contact met me op via Marktplaats als je jouw naam hier leest (ja jij bent dit als jij hebt gereageerd op de desbetreffende advertentie…er waren geen dubbele namen…het kan wel zijn dat ik je eigen naam nu heb genomen ipv je marktplaats naam 😉).

Binnenkort kan ik dan weer met de helft van de opbrengst een nieuwe Tante Betsy kadobon winactie organiseren (samen met die van de vorige keer die op dit moment op €140 staat). Dankjewel aan alle dames die daarmee ook de Tante Betsy kadobon winacties sponsoren. Geertje kocht trouwens die gave Fly London sandalettes.

365happyTanteBetsydresses Marktplaats account

Je kunt mijn marktplaats profiel ook opslaan als je favoriete koper (klik op het sterretje linksboven of op het poppetje naast mijn naam ‘365happyTanteBetsydresses’ onderaan een advertentie). Dan krijg je meldingen als ik er iets nieuws op geplaatst heb.

Binnenkort diverse panty's en leggings te koop op mijn 365happyTanteBetsydresses marktplaats account

Binnenkort volgen ook nog panty’s (veelal maat L/XL in panty’s…ik draag altijd XXL dus tijd om afscheid te nemen en plaats te maken) en ook nog mijn winterjassen. De panty die ik op de foto’s aan heb is trouwens van Kunert.

En ik heb zelfs gave Cécémel mutsen die heel goed bij de Sporty Jacket Solid Gold past ;). Daar heb ik er 9 stuks van :D. Ik deed speciaal om de muts te tonen, deze outfit aan en deed ook nog even gek…maar dat zagen jullie al whahaha.

Tante Betsy Dress Bibi Pixel Rose Gold & Sporty Jacket Solid Gold

Maar wie oh wie is nu dé winnares die een Tante Betsy jurk naar keuze (van de items die nu in de webshop van Tante Betsy staan) mag uitzoeken?! Wow wat enorm veel reacties waren er, love it!

happy Tante Betsy blog giveaway

Ik ben weer aan de pc gaan zitten en heb op en neer gescrold met mijn ogen dicht en mijn muis heeft Ingrid H. uitgekozen.

Lieve Ingrid jij bent al jarenlang fan van Tante Betsy haar jurkjes. Wat mooi dat mijn muis op jouw naam is blijven staan, ik hoop dat je een heerlijke comfortabele jurk gaat uit zoeken, waar jij vrolijk van wordt. Velen van ons weten dat je ME hebt en daardoor veel ligt, gelukkig kan dit in stijl in een mooie Tante Betsy outfit.

happy Tante Betsy girls

Dankjewel voor al jullie lieve mooie reacties op de winactie blogpost maar ook bij mijn andere blogposts. Het wordt heel erg gewaardeerd (ook door je mede jurkjeszusjes).

Lots of love from Susan

*Ik heb de Tante Betsy items in dit artikel ontvangen voor mijn blog, alsmede de Clumpy’s laarsjes model Lien. Binnenkort schrijf ik er een review over.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

34 Comments

 • Reply Natasja

  Gefeliciteerd lieve Ingrid, het is je zo enorm gegund ♥

  27 augustus 2018 at 19:36
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd allemaal ?
  Fijn artikel.
  Zo goed dat jij voor jezelf kiest ipv om voor anderenaltijd maar klaar te kunnen staan.
  Huilen mag en is ook goed.
  Fijn dat je dingen los kunt laten…. ????
  Hihihi leuke foto met de muts op.

  Fijne avond Xoxo

  27 augustus 2018 at 19:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat een mooie winnares van het jurkje, lieve Ingrid, het is je zo gegund ?

  En jij, lieve Susan…. wat een stoot ben je weer in de prachtige Pixel Rose-jurkjes…. en wat betreft je spirituele boodschappen…. you go girl! Zorg jij maar goed voor jezelf en laat ons je groei “mee beleven”…. zo mooi om te zien!

  Fijne avond lieverd ?

  27 augustus 2018 at 19:42
 • Reply patricia

  Gefeliciteerd Ingrid ! Er is genoeg moois om wat uit te zoeken hé 🙂
  Het setje in het geheel, die jurk en dan die clumpy’s ? enzo vind ik écht heel superleuk,en natuurlijk maak die muts het helemaal af he 🙂
  Een grote knuffel en lfs Patricia .

  27 augustus 2018 at 19:44
 • Reply Paulien

  Wat een gulheid weer Susan, lief. Ik kreeg vandaag weer een compliment (circles black) van een juf op school: ‘wat zie je er weer leuk uit, tante betsy zeker?’. Jij krijgt zeker ook vaak complimenten met je vrolijke voorkomen? !!
  Hou je haaks Susan?

  27 augustus 2018 at 19:46
 • Reply Hennie

  van harte gefeliciteerd Ingrid……hoe gaaf is dit. Fijne avond Susan…..tot morgen. Knuff Hennie

  27 augustus 2018 at 19:51
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  Lieve Ingrid, van ❤️e gefeliciteerd met je gewonnen jurk ?. En ook de “Marktplaats-dames” gefeliciteerd. Susan, jij bedankt voor deze heerlijke blog. ?

  27 augustus 2018 at 19:53
 • Reply Alma

  Jaaa, fijnigheid, Ingrid! <3

  27 augustus 2018 at 19:58
 • Reply Caro

  Mooie blog en wat staat geelje mooi?. Ingrid, van harte gefeliciteerd!! Benieuwd welke Tante je ervan gaat aanschaffen en showen uiteraard?

  27 augustus 2018 at 19:58
 • Reply petra Bonekamp

  lieve susan , ik lees je stukje vandaag met een lach en een traan .je kaarten van loslaten en vergeven liggen zo dicht bij mij vandaag. hHet MBO is vandaag begonnen ook voor mijn zoon hij heeft PDDNOS autisme tot vandaag nog geen programma bekend alleen woensdag kamp , waar hij door zn angst niet aan kan deelnemen . vervolgens weer een nieuwe planning , hij slaat door en laat een weg nee een spoor van vernieling achter , ik krijg een mail van de mentor dat MBO betekend dat er niet met ouders wordt overlegt dat dit te maken heeft met volwassen worden , geen rekenin g met z’n autisme wordt gehouden ….. ik moet leren lioslaten , LOSLATEN! ik vergeef mijn zoon voor de spullen, deuren , houten klompen en kozijn dat kopot is gegaan ( hij weet dat hij gemaakte schade moet vergoeden of en maken ) ik probeer alles lostelaten , trek een lekkere tante betsy jurk aan en lak mijn nagels ,met de lak van mijn dochter omdat ik geen lak heb , zelfs mijn nagels nog nooit heb gelakt . Dat staat prachtig bij mijn heerlijke Tante Betsy jurk . zoals in jouw stukje stond zorg goed voor jezelf . Traantjes laten heb ik al genoeg om mijn zoon gedaan er breekt een nieuwe periode aan ! Een kind met autisme kun je nooit loslaten . Wel vergeven , ze doen het niet expres ! Ga door met je mooie blog en ik hoop ooit nog eens een mooie tante betsy van je te kopen of misschien wel te winnen .dikke kus Petra Bonekamp

  27 augustus 2018 at 20:01
  • Reply Ina Sloot

   Heel veel sterkte Petra; dat een school dit kan zeggen. Een kind met autisme heeft juist veel begeleiding nodig en kun je niet loslaten. Een school hoort daarin te helpen/bij te staan; samen met de ouders!
   Ik wil je hiermee even een hart onder de riem steken. xx

   28 augustus 2018 at 11:49
 • Reply Christel

  Die volle maan, zo bijzonder hè, dat het zoveel invloed op je kan hebben. Fijn dat je hebt kunnen loslaten.
  Ingrid, veel plezier met je prijs!
  Groetjes Christel

  27 augustus 2018 at 20:02
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Oooo, ik bloos ervan, wat ontzettend leuk, gaaf, yeah…..en op een te bijzndere dag voor mij, 31 jaar verliefd op mijn lief vandaag! Ik geef je vast een virtuele dikke knus!! Ing.

  27 augustus 2018 at 20:02
  • Reply Elske

   Zo ontzettend leuk voor je Ingrid!! Het is je echt van harte gegund, blij voor je. Succes met het uitkiezen van iets moois!
   En Susan, wat staat dit gele setje je ontzettend leuk!

   27 augustus 2018 at 20:26
 • Reply Janny

  Lieve Ingrid, heel veel plezier van je gewonnen Tante Betsy, geniet er maar fijn van.
  En ja dat loslaten……mijn oudste zoon gaat in September op kamers en boy oh boy wat is dat loslaten zeg pffffff. Ik heb het er moeilijk mee maar gun hem zijn eigen plekje ook heel erg. Tsja, een moederhart….
  Dikke knuffel en veel liefs, Janny

  27 augustus 2018 at 20:09
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd dames!

  27 augustus 2018 at 20:16
 • Reply Elke ell

  Proficiat!

  27 augustus 2018 at 20:17
 • Reply Heidi

  Van harte gefeliciteerd Ingrid.
  Kies een mooie jurk uit. Susan wat een prachtige combi, roze panty bij het geel. Gaaf

  27 augustus 2018 at 20:36
 • Reply Cathelijne van Gerven

  lieve Susan,

  wat heb je dit weer mooi geschreven. Ik geloof niet in toeval… er is een reden waaron tante betsy en jij op mijn pad komen. Veel herkenning vooral in me-time geven en delen. Blijf bij jezelf en blijf zo schrijven, kwebbel en serieus, beide zijn nodig Xx

  En voor alle winnaars natuurlijk Gefeliciteerd en er heerlijk van genieten!!

  27 augustus 2018 at 20:37
 • Reply Wilma

  Gefeliciteerd Ingrid met je gewonnen prijs!
  Susan dank voor deze mooie actie en je mooie blog! Wat staat de okergele combinatie je goed! Prachtig!
  Knuf!

  27 augustus 2018 at 20:46
 • Reply Sylvia W

  Heerlijk dat je weer zoveel dames blij hebt kunnen maken met jou mooie & fijne vesten. Super! dat dit keer jou muis terecht kwam op lieve Ingrid die vast nu stralend jou blog ligt te lezen.
  Ohhh, ik weet dat het de lessen van het leven zijn en dat ze nodig zijn maar als ik lees dat je een moeilijke verdrietige dag hebt, zou ik deze zo graag verzachten, dus ik stuur je een dozijn knuffels voor die momenten.
  Hetgeen wat je prijsgeeft is herkenbaar en ook ik leer steeds meer en beter aan mezelf te denken en mijn eigen grenzen af te bakenen, dan ben ik maar minder lief/leuk (ik vind mezelf nog precies hetzelfde hihi) Ik denk dat als ik niet “los” zou laten….ik niet meer zo zou kunnen functioneren als dat ik nu doe. En in de 1e plaats verdienen mijn zoons een happy moeder dus daar wordt altijd hard aan gewerkt, ook Tante blijft erbij helpen want ook vandaag mocht ik in ontvangst nemen: Mam, wat zie je er leuk uit! (puberzoon van 15) mijn dag kan niet mooier zijn hihi Fijne avond xx

  27 augustus 2018 at 21:33
 • Reply Claudia

  Weer mooi gedaan Susan. Wat staat dat geel je ook leuk. Weer eens heel wat anders.
  Gefeliciteerd allemaal en veel plezier met de aankopen en de gewonnen jurk. Super!

  27 augustus 2018 at 21:38
 • Reply Nienke

  Gefeliciteerd Ingrid!
  En wat staat die okergele jurk je prachtig Susan! Heerlijk zo met dat roze en die clumpy’s! Ik heb model roos gekocht in het groen, helemaal flieft!!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  27 augustus 2018 at 21:46
 • Reply Lore

  Heb ik ook moeten leren dat iedereen zijn eigen geluk moet maken. Ieder bewandelt zijn eigen pad. Mooi blogpostje! En proficiat aan de winnaar!

  27 augustus 2018 at 22:33
 • Reply petra van schijndel

  Gefeliciteerd Ingrid! wat ontzettend leuk!

  27 augustus 2018 at 23:01
 • Reply Maria Louisa

  Ingrd gefeliciteerd ; )

  27 augustus 2018 at 23:22
 • Reply Monique den Boer

  lieve Susan, gooi het er maar uit zou ik zeggen dat moet vast een goed gevoel geven. En wat staat de gele pixel jurk jou toch fantastisch. Als ik heel eerlijk mag zijn vindt ik een jurk met een ronde hals jou veel beter staan dan met een overslag op de buste dat viel me zo ineens op ( waar mensen al niet op letten he). Maar je hebt idd gelijk hoor eerst goed voor jezelf zorgen als je dat niet doet kan je ook niet goed voor anderen zorgen. Je hebt in ieder geval weer een jurkenzusje blij gemaakt met een mooie jurk. Een fijn gevoel is dat he als je iemand weer blij kan maken. Mede dankzij ons wordt de wereld er toch een stukje mooier en gezelliger door met al die fantastische outfits. Fijne avond allemaal nog. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  28 augustus 2018 at 03:55
 • Reply EstherK

  Wat leuk dat Ingrid de jurk gewonnen heeft! Gefeliciteerd! Het is je helemaal gegund!

  Ik heb gisteren de stoute laarsjes aangetrokken en ook de clumpy’s besteld die jij nu draagt. Vind ze ook leuk. Nu nog hopen dat ze passen!

  28 augustus 2018 at 07:04
 • Reply Hendrickje

  Vandaag eindelijk weer eens gelukt om je blogpost te lezen. En wat heb je weer mooie jurken aan, dat geel staat je super goed zeg. Goed ook om te lezen dat je jezelf steeds meer op de eerste plaatst gaat zetten. Jezelf belangrijk vinden en er mogen zijn, zijn toch wel de speerpunten waar het om draait. Helaas ben ik hiermee nog flink aan het knokken met een lijf die mij finaal in de steek laat en een hoofd wat op hol slaat door overprikkeling. Wat super gaaf om te lezen dat Ingrid de bon wint. Die kan ook wel een boost gebruiken. liefs Hendrickje

  28 augustus 2018 at 08:56
 • Reply Ger da

  Hoe blij kun je voor iemand zijn die je nog nooit persoonlijk hebt ontmoet, héééééél blij dus! Lieve Ingrid, zo super voor je. Gefeliciteerd en succes met kiezen tussen al dat moois van tante.

  En wat een wijze woorden weer Susan,hoe vaak jij zo dicht bij mijn gedachten zit. ❤

  En wow, wat staat de oker pixel je mooi, zal ik daar toch eens een rokje van gaan proberen?
  Ik heb nog steeds de bon van tante die ik voor mijn verjaardag heb gekregen van onze jongens, vind kiezen zooooo moeilijk!
  Wat een luxe probleem hè ?

  Fijne dinsdag Susan ?

  28 augustus 2018 at 09:01
 • Reply Ina Sloot

  Wat gaaf dat je gewonnen hebt Ingrid! Heel veel plezier met je jurk. Ben benieuwd welke je gaat kiezen!

  28 augustus 2018 at 11:44
 • Reply Marianne Asselman

  van Harte allemaal,mooie blog en veel plezier allemaal.Susan sterkte met het vergeven en het goede gesprek.
  Veel liefs en kijk uit naar het volgende deel
  Mijn fone doet een beetje raar

  28 augustus 2018 at 11:56
 • Reply Alexandra

  Ingrid gefeliciteerd! En ook de danes die de mooie Marktplaats items overnemen. Altijd leuk zo’n Tante Betsy item erbij. Mooi blog Susan.

  28 augustus 2018 at 12:05
 • Reply Caro la

  Gefeliciteerd Ingrid! Toffe actie Susan!

  29 augustus 2018 at 20:58
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.