Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Happy Tante Betsy family

Happy Tante Betsy family

Hey girls ik schrijf dit bericht ‘s morgens na een meditatie/healing sessie. Klaar voor een dag waarin ik goed voor mezelf zorg en het rustig aan doe. Vanmiddag ga ik samen met Tante Betsy girl Jacqueline heerlijk creatief zijn. Vandaag daarom een blogpost met titel happy Tante Betsy family, omdat ik me zo rijk voel met zoveel lieve meiden om me heen.

Happy Tante Betsy family

Ik was vanochtend al vroeg wakker, 6.46 uur, en ben nog heerlijk bij manlief in bed gekropen. Die even later naar zijn werk ging. Op een gegeven moment even op Facebook geweest, maar ik merkte dat dit me teveel energie kostte. Ik zag een opmerking van Karin over muziek en bedacht me dat ik gisteren twee keer een engelenkaart ‘muziek’ trok. Dat ik meer muziek in mijn leven kan gebruiken. Ik leef eigenlijk altijd in stilte in huis als ik alleen ben. Ik heb geen radio en televisie op staan. Behalve als ik de buren hoor dan zet ik de televisie aan ;).

Okay terug naar dat ik merkte dat online zijn en een paar korte reacties plaatsen me al teveel kostte. Ik bedacht me dat ik een cd met healing muziek kon opzetten, terwijl ik nog lekker in bed lag. Ik zette de Chakra clearing cd aan van Doreen Virtue (deze kun je ook op Youtube vinden). En deed de ochtend meditatie en sprak mee met de affirmaties. Dankjewel lieve Karin om me te herinneren om meer muziek in mijn leven te brengen. As we speak (als ik dit schrijf) heb ik even een klassieke muziek zender op televisie aan gezet.

Happy Tante Betsy family

En vanmiddag ga ik heerlijk porselein stippen met Jacqueline, die dichtbij blijkt te wonen. Ze kocht onlangs op de KreaDoe bij Brechtje van Ge-Stipt porseleinverf. Waar ze zelfs herkend werd als mijn Live on Facebook sidekick, heerlijk toch. We deden ook al samen een AW2018 fotoshoot.

Happy Tante Betsy family

Ik stelde voor om heerlijk samen te gaan stippen. Ik deed samen met dochterlief in september een workshop Ge-Stipt in Maastricht, op uitnodiging van Brechtje. Vandaag gaan we dan heerlijk samen creatief zijn. Leukk!

Happy Tante Betsy family

Wat was het leuk! We hebben elkaar nu voor de derde keer gezien. Het voelt zo vertrouwd, naast dat we allebei houden van Tante Betsy jurkjes. Hebben we ook allebei een niet aangeboren hersenletsel (nah). Én zijn allebei Mestreechse meidskes die in Heerlen wonen.

Happy Tante Betsy family

Dit is het resultaat. Jacqueline gaat wel nog haar bloemetje in het midden afmaken ;). Het was weer een lesje in loslaten, ‘niet perfect is ook goed’. Ook al hebben we heel wat gesproken samen, stippen is enorm rustgevend om te doen. Heerlijk zen en zeker voor herhaling vatbaar om samen te doen.

Happy Tante Betsy family

Oh ja ik geef jullie dit kaartje nog mee dat me inspireerde, wie weet kun jij ook wat met de tekst. Ik trok het vanochtend van mijn app Guardian Angel Tarot cards. Jullie zijn one big happy family voor mij. Dankjewel lieverds dat jullie in mijn leven zijn met zoveel liefdevolle en kleurrijke energie. Zoveel samenhorigheid, zoveel steun, zoveel liefde. I love it!

Happy Tante Betsy familyHappy Tante Betsy familyHappy Tante Betsy familyHappy Tante Betsy family

Heb een fijn weekend lieverds!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply chucky1012

  Fjn dat je een CD had opgezet met rustgevende muziek ?
  Leuk dat je was gaan stoppen.
  Ook toevallig dat de dame dichtbij jou woont.
  Jullie zagen er beidden mooi uit in een pretty TB dress.

  Fijn weekend ?

  16 november 2018 at 19:37
 • Reply Natasja

  Wat heerlijk om zo samen te stippen, ik vind het ook zo rustgevend! Wat een plezier om iemand te ontmoeten zo dichtbij, met wie je zoveel gemeen hebt. Fijn weekend, lekker van het zonnetje genieten!

  16 november 2018 at 19:39
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat fijn dat jij zo’n leuke middag had met je ‘ sidekick’. Stippen is heerlijk om te doen. Fijn weekend lieve Susan. ♥️

  16 november 2018 at 19:40
 • Reply Hennie Rijnders

  Fijn dat je zo ontspant bij creativiteit, en een gesprek ontstaat dan vaak vanzelf. Heb een fijn weekend lieverd en tot maandag.
  Knuff, Hennie

  16 november 2018 at 19:43
 • Reply Jacqueline Harbers

  Wat heerlijk, dat jullie het zo fijn hebben gehad vandaag! Jullie stralen op de foto’s! Het kaartje wat je ons meegeeft is prachtig en weer een volledig schot in de roos ?…. elk woord treft me op een heel positieve manier!

  Ik zie (and correct me if I’m wrong) de twinkeling terugkomen in je ogen… en lieffie…. het staat je zo mooi ?

  Dikke dikke knuffel, maak er een heel mooi weekend van en als je nou vanavond in de spiegel kijkt, realiseer je dan nog eens extra, dat je een grote inspiratie-bron voor o.a. mij bent ?. Ik hou van je heerlijke veelzijdigheid, je diepgang, je wijsheid, je “weten” en “onvoorwaardelijk vertrouwen” maar ook van je heerlijke stuiterbal-buien ??

  16 november 2018 at 19:45
 • Reply Maria Louisa

  Niet perfect is echt al een heel mooi resultaat. Lijkt me superrelaxed om te doen ook.

  16 november 2018 at 20:19
 • Reply esther messing

  Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad, stralende meisjes op de foto. En wat een gaaf resultaat die leuke gestipte bordjes. Echt wel tof! Heel fijn weekend en geniet van het zonnetje want die gaat geloof ik schijnen. Knuf Esther

  16 november 2018 at 20:55
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat was het gezellig vanmiddag. Mijn middagen zonder de kleine man zijn erg schaars, maar heb mij mede door jou kunnen opladen. Ik was heerlijk “zen” gestipt. Gaan we zeker vaker proberen te doen ?. Denk aan jezelf lieve Susan en alles komt goed.

  16 november 2018 at 21:04
 • Reply Alexandra

  Heel herkenbaar dat leven in stilte in huis. Ik doe dat ook en heb nauwelijks muziek op. Als ik dat dan wel doe, geniet ik er wel heel erg van en denk ik, dit moet ik vaker doen, wat vervolgens niet gebeurt. Ik heb veel behoefte aan rust. Wat heerlijk dat je weer lekker ‘gestipt’ hebt. Lijkt me heel ontspannend. Zo lekker alleen daar mee bezig, daar word je hoofd ‘leeg’ van. Ik vind jullie creaties prachtig. Geniet van je weekend en neem je rust.

  16 november 2018 at 21:13
 • Reply Christel

  Stippen, heerlijk! Daar kun je ook helemaal zen van worden.

  16 november 2018 at 21:56
 • Reply Marianne

  Wat heerlijk om een knutselmaatje te hebben, ik weet hoe belangrijk dat kan zijn. Even niets aan je hoofd dan alleen maar heerlijk samen te crea Bea zijn en te beppen. Heerlijk een muziekje erbij en ik geloof heilig in toeval bestaat niet. Alles komt op je pad met een bestemming. Soms gaat het rechtdoor, maar neemt weleens een omweg of een cirkel. Fijn dat je zo hebt kunnen ontspannen. Veel plezier van jullie stipwerk.
  PS Jacqueline haar naam klinkt mij zo bekend in de oren. Doet zij ook iets met poppenhuizen of miniaturen?

  17 november 2018 at 04:47
 • Reply Tamara

  Wat een vrolijke bordjes!

  18 november 2018 at 16:34
 • Reply Petra van Vliet

  Wat een goed idee, die rustgevende muziek!
  Dat stippen vind ik zo leuk, wil ik ook graag nog eens gaan doen.
  liefs!

  19 november 2018 at 13:27
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.