Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Outfit of the day, Tante Betsy

Happy Tante Betsy day

Hey girls vandaag heb ik een heerlijke stuiterdag gehad, vandaag waren we op bezoek bij Tante Betsy en mocht ik de SS2019 zomercollectie zien. Oh wow wat heb ik weer veel moois gezien, wat een enorm gave collectie.

Ik heb vandaag zoveel indrukken opgedaan dat ik nu total loss ben en er dus niet zo’n lange blogpost van maak. Vanmorgen vroeg vertrokken we om 8 uur vanuit Heerlen, om te zorgen dat we in ieder geval op tijd zouden zijn voor onze afspraak van 10 uur. Ennuh manlief moest op de weg letten ;).

Vanwege het warme weer wilde ik eigenlijk een zomerjurk aan doen ipv een jurk van de wintercollectie. Maar qua mouwlengte scheelde dat niet veel en de kaboutertjes wilden gewoon mee op visite bij Tante. Dress Holiday Gnome Love heeft een driekwart mouw dus dat is goed te doen.

Wat was het weer een feestje om al dat moois te zien wat er volgend jaar komt. Zo veel leuke prints er was zelfs een over the top print. Ik moest even wennen, maar daarna had ik zoiets wat is hij gaaf!

Ik weet nog niet wat ik jullie mag laten zien, maar ik kan jullie wel een jurk laten zien van de zomercollectie, die Tante Betsy zelf al eens heeft gedeeld. En ik deelde deze ook al eens op mijn oude blog.

Voor de liefhebsters van wikkeljurken, jullie kunnen je hart ophalen. Ze zijn weer terug! Met bijpassend broekje!

Ik deed maat M aan over mijn jurk ;). Zo kan ik jullie toch al een sneak peek geven.

Ik heb echt stuiterend door de showroom gelopen en had aan twee uurtjes niet genoeg. We kregen nog een heerlijke lunch in de showroom en toen was het tijd om op bezoek te gaan bij Tante.

Wat was het gezellig om met die lieve Tante van ons op de bank te hangen en heerlijk te kwebbelen.

En met dit warme weer heb ik zelfs diverse winterjassen gepast.

Ik heb uiteindelijk gekozen voor maat L in de jas. Volgens Anita die er ook gezellig kwam bij zitten, loopt hij nog uit en omdat ik klein ben is maat L beter voor mij.

Alleen ben ik ook nog met maat XL op de foto gegaan, dus ik weet even niet welke ik nu deel whahaha.

Ik ben echt een bofbips en ben enorm goed verwend door Tante, binnenkort meer daarover.

Lieverds ik ga er een einde aan breien, we hebben op het laatst nog een fikse regenbui gehad onderweg in Limburg. We zijn gelukkig weer veilig thuis (het is 19 uur) en om 19.30 uur moet deze blogpost online.

Gezellig dat jullie weer hebben mee gelezen!

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

49 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Stiekem is het toch nog een vrij lange blogpost geworden. Ook al kan ikk nog niet veel laten zien, jullie kunnen wel al zien hoe de winterjas van Tante Betsy uit ziet met zo’n gave sjaal erbij. Zo nu ben ik op en ga ik lekker offline. Dikke knuffels??

  5 september 2018 at 19:35
 • Reply Heidi

  Joh wat een geweldige dag zul je gehad hebben. En een mooie jas he? Wauw. Lekker verwend, heerlijk

  5 september 2018 at 19:36
 • Reply EstherK

  Wat fijn dat je weer zo veel moois hebt gezien voor komende zomer (nieuwsgierig!) en dat je zo in de watten bent gelegd! Erg mooi die jassen, maar niet zo handig voor als je veel op de fiets moet : )

  Weet je ook al meer wanneer de jurkjes van de 2de lichting komen? Kan ik een shoptripje plannen : )

  5 september 2018 at 19:36
 • Reply Daisy van Vliet

  Leuk hoor! Fijn dat je zo genoten hebt!!

  Liefs, Daisy

  5 september 2018 at 19:39
 • Reply Janny

  Wat sta je toch weer héérlijk te stralen op die foto’s Susan! Zo fijn om te zien. Kan niet wachten op de foto’s van de hele nieuwe collectie. Weer lekker veel kleur zo te zien. En wat is de winterjas ook erg mooi by the way.
  Liefs en dikke knuffel,
  Janny

  5 september 2018 at 19:39
 • Reply chucky1012

  Hier had het vanochtend flink geregend…
  Je zag er goed uit.
  Prachtige jas?
  Mooie sjaal.
  Top zijn de wikkeljurken met iets uitlopende mouwen ?
  Maar de wikkeljurken kan men die alleen vastmaken met de linten vande de jurken.
  Zit het nergens iets vast gestikt?
  Want anders zou ik het echt niet aan willen doen….
  Leuke foto’s.
  Rust goed uit.

  Een fijne avond Xoxo

  5 september 2018 at 19:41
 • Reply Mirna

  Wat een leuke dag heb je achter de rug. Ben erg benieuwd naar de jurkjes met bijpassende broekjes volgend jaar!
  Die jas is echt top maar valt hij net zo klein als de jas van vorig jaar of beter op maat? Weet je of deze ook in xxxl komt?

  Liefs Mirna

  5 september 2018 at 19:42
 • Reply Yvonne

  Leuk om je blog te lezen. Je bent zo enthousiast! Fijne avond nog!?

  5 september 2018 at 19:42
 • Reply Johanna

  Wat staat die wikkeljurk je leuk!! En ik zit natuurlijk ook al stiekem naar dat rek achter je te kijken. Volgens mij kunnen we ons verheugen op een hele hoop moois komende zomer!

  5 september 2018 at 19:46
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hihihi, wat zul jij een fantastische dag hebben gehad! Super leuk voor je, je bent zo’n stuiterend reclame-kanon voor TB, ik vind het mega gaaf, dat je al hebt mogen kijken! De jas staat je heel erg mooi, wat een supercombi met de blauwe shawl ?… ik heb vandaag mijn gele vest binnen gekregen, ook compleet in love.

  Ik wens je een heel fijne avond, lekker bijkomen van een drukke maar toffe dag!

  Dikke knuffels ?

  5 september 2018 at 19:46
 • Reply Natasja

  Heerlijk zeg, wat een geweldige dag heb je gehad ♥

  5 september 2018 at 19:47
  • Reply Natasja

   Oh en wat staan de jas en sjaal je geweldig!

   5 september 2018 at 19:50
 • Reply Dagmar

  Wat mooi! De wikkeljurk lijkt me gaaf; ben benieuwd ! Blauwe jas staat he erg mooi! Kan me goed voorstellen dat je nu haar bent! Leuke blog weer; rust maar lekker uit!?

  5 september 2018 at 19:50
 • Reply Deborah Essers

  Echt geweldig die jas! Ik vind het model en het visgraatmotief helemaal super. ?

  5 september 2018 at 19:56
 • Reply Angelique Horselenberg

  Nouuuuu dat was dus echt een superleuke en gezellige dag vandaag voor jou!
  De jas staat je trouwens erg goed! En wat zul jij lekker slapen…stuiter niet je bed uit vannacht hè!
  groetje Angelique

  5 september 2018 at 20:01
 • Reply Hilde

  Ik snap dat je in de stuitermodus was! Heerlijk dat je zo hebt genoten. X

  5 september 2018 at 20:03
 • Reply Hennie Rijnders

  Fijn dat je zo’n leuke dag had. Ik snap dat je nu total loss bent . Lekker bijkomen vanavond. ? Hennie

  5 september 2018 at 20:07
 • Reply Caro

  Ik denk dat iedereen zou stuiteren tijdens en na zo’n leuke dag?. Lekker relaxen en bijkomen.

  5 september 2018 at 20:09
 • Reply Corine

  Prachtige dag zo, wat heerlijk moet het zijn om daar zo rond te snuffelen en af en toe iets te passen. Knuffels Corine

  5 september 2018 at 20:13
 • Reply Ina Sloot

  Wat heb jij een heerlijke dag gehad!! Kan me voorstellen dat je nu helemaal op bent, als je zoveel moois en gezelligs ziet/meemaakt! Geniet er maar lekker lang van na! Liefs

  5 september 2018 at 20:17
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Heerlijke dag, hoop dat je goed slaapt ?

  5 september 2018 at 20:18
 • Reply Catalijne schoenmakers

  Geweldig weer ik zit gewoon mee te stuiteren op de bank. En die jassen erg leuk voor komende winter en de zomer collectie wordt ook weer top zo te zien.

  5 september 2018 at 20:18
 • Reply Jeannet Weggeman

  O wat een bofkont ben jij toch Susan!
  Jij hebt zeker staan stuiteren daar haha!
  De jas staat je prachtig!
  Fijne avond nog lieve Susan!

  5 september 2018 at 20:18
 • Reply Caro

  Wat n feestje! En zo lief dat je man je haalt en brengt ?
  Ik ben dol op zwierige wikkeljurken!!!
  X

  5 september 2018 at 20:27
 • Reply Trees Schoon

  Ooh gaaf weer hoor.. super dat jij alweer nw items hebt gezien . Ben alweer nieuwsgierig.

  5 september 2018 at 20:30
 • Reply Peet

  Heerlijk je enthousiasme!
  Mooie avond!

  5 september 2018 at 20:36
 • Reply Jobke

  Wat een heerlijke dag heb je gehad! Ik ben ook helemaal in love met de blauwe jas en sjaal. Ik hoop dat ik hem snel ergens kan passen.

  5 september 2018 at 20:44
 • Reply Annette Elias

  Wat een heerlijke stuiterpost! IK zie alleen maar leuks op de foto’s, op die laatste regenbui na dan.. de jas en sjaal staan je super, wat een heerlijk hoog retrogehalte zeg! En prachtige combi met de sjaal! OOk de nieuwe jurken zijn helemaal super!!!! IK ben benieuwd naar meer!!!!!

  5 september 2018 at 20:50
 • Reply Elske

  Wat superleuk zo’n dag!! Genieten!

  5 september 2018 at 21:11
 • Reply Fhathima

  Oh dat klinkt als een heerlijke dag! Wat leuk om zo alvast vooruit te blikken. De jas met sjaal staat je echt geweldig ? door de knalblauwe sjaal past t goed bij je! Je hebt zelf denk ik niet vaak zachtblauw aan?

  5 september 2018 at 21:15
 • Reply Esther Messing

  Wat heb jij een heerlijke dag gehad en wat fijn dat wij hier ook van mogen meegenieten door je gezellige blog. En nu lekker met de beentjes hoog en vannacht nog lekker nagenieten. Liefs Esther

  5 september 2018 at 21:19
 • Reply Neeltje

  Wat een mooie jas ?
  En gaaf om zo de SS2019 te mogen zien. Nu lekker afschakelen en alles verwerken ?

  5 september 2018 at 21:44
 • Reply Marjon

  Oh, wat een toffe dag heb jij gehad, zo ontzettend leuk voor je! En wij mogen heerlijk meegenieten, boffen wij even!
  Ik ben nu alweer benieuwd naar de volgende collectie ??
  Nee hoor, deze wintercollectie boeit me nog genoeg! Vandaag nog even wat gepast bij Art Utrecht , maar niet het wow gevoel bij het vest, past denk ik niet echt bij me, dus houd ik mooi geld over voor iets anders?

  Slaap lekker vannacht!
  Marjon

  5 september 2018 at 21:54
 • Reply Marianne Asselman

  Herr lijk dat je zo’n fijne dag hebt gehad en dat je zo fijn bent verwend. Van Harte gegund. Gelijk heb je, lekker even beentjes op de bank. Ja die roze overslag is supergaaf en de jassen om te kwijlen. Dank je wel weer om ons bij te kletsen.. Ik wacht nog steeds in spanning. Hoop dat ik gauw iets hoor. Fijne avond en droom maarlekker vanavond van al dat moois en geniet

  5 september 2018 at 21:56
 • Reply Alexandra

  Wat een superdag voor je, geweldig! En wat een moois laat je ons zien. Ik word er heel nieuwsgierig van. Leuk dat je dit met ons hebt gedeeld. De jas staat je goed!

  5 september 2018 at 21:58
 • Reply Saskia P

  Heerlijk om te zien, en je hebt genoten. Kan niet beter?

  5 september 2018 at 22:12
 • Reply Mina

  Wauw die jas met sjaal staan je super! Dat is echt een aanrader voor je! liefs Mina

  5 september 2018 at 22:23
 • Reply Christel

  Wauw, wat een heerlijke dag heb je gehad. Fijn hoor!
  De jas is prachtig.
  Groetjes Christel

  5 september 2018 at 22:27
 • Reply Wilma Rommelse-van Balen

  Jeeh… eerste plaatjes al mogen delen. Wauw… die jas! Of wil je stiekem toch de rode kleur 😉 Hopelijk ondanks de drukke dag, indrukken en ook weer het fantastische delen, nu heerlijk aan het nagenieten van alle het moois en ook van de verwennerij (kan je de krentenbollen die je mee had morgen eten 😀 )

  Tot het volgende blog maar weer

  5 september 2018 at 22:28
 • Reply Maria Louisa

  Die blauwe jas staat je super Susan, echt heel mooi.
  Ik hou van de wikkeljurkjes die komen, prachtige kleuren, beetje verbaasd over lange mouwen voor de zomer, maar we gaan t zien.

  5 september 2018 at 22:38
 • Reply saskia

  Oh super Bofbips 😉 Heerlijk
  liefs Sas kia

  5 september 2018 at 22:44
 • Reply Carol

  Heerlijk blog om te lezen fijn dat je dag top was xxx

  5 september 2018 at 22:46
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Wat een heerlijke positieve afsluiting van mijn dag! Die was de hele dag best heel somber, gelukkig heeft jouw gezellige blog en dito foto’s weer een smile op m’n gezicht getoverd. Dank je wel ???

  5 september 2018 at 23:39
 • Reply Petra van Schijndel

  Dat klinkt als een prachtige dag. De jas met sjaal is leuk! En ik zie ook ergens een bijen jurk langskomen. Ook weer leuk. De groene broek staat op mijn lijstje voor volgend jaar. Lekker alvast verheugen op veel moois. ?

  5 september 2018 at 23:44
 • Reply Nicolette

  Oh wat superleuk en gaaf dat je bij onze lieve Tante op bezoek mocht komen en de nieuwe zomercollectie alvast mocht zien!!! ?
  Dat wikkeljurkje ziet er leuk uit, maar is helaas niet mijn model en qua print ook niet mijn smaak.
  Maar Tante zal vast heel veel andere leuke dingen hebben die wel in de smaak vallen. Die sportbroek ziet er gaaf uit! Komt die ook in het roze?! ? Ik mis ook nog een roze pocket skirt!? Hopelijk zit ‘ie er vanaf volgend jaar bij! ?
  Lief dat je een jas mocht uitzoeken! ?
  Je bent nu vast (in je dromen) nog aan het nagenieten van deze heerlijke dag! ?

  6 september 2018 at 00:30
 • Reply Tamara

  Stuiter de stuiter, dat kan ik mij heel goed voorstellen dat je er helemaal hotel de botel van bent.
  Wat een gave jas en sjaal is het, staat je ook erg mooi dat blauw, lekker vrolijk ook voor in de winter !

  Lijkt heel anders de collectie voor aankomend seizoen 2019, wikkeljurkjes en dergelijke, leuk, ik hou er wel van.
  En ook hier een tikkeltje nieuwsgierig van wat er nog gaat komen ….hihi.

  Dikke knuffel ❤️

  6 september 2018 at 09:18
 • Reply Nog meer gaafs van Tante Betsy! -

  […] deze combinatie van Susan van 365daysofhappytantebetsydresses (Tante Betsy blog) heeft hier een combinatie aan met de nieuwe winterjas. In één woord…..WOW! Vorig jaar […]

  6 september 2018 at 12:00
 • Reply Judith Renken

  Wat heb jij een geweldige dag gehad! Super!
  Ik ben heel benieuwd naar die groene broek van de persfoto – en die tas…..!

  9 september 2018 at 21:18
 • Reply Ria

  Geweldige dag gehad dus, fijn dat we kunnen meegenieten via de foto’s ?

  13 september 2018 at 20:04
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.