Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Love Clogs, Boots & Sneakers, Marktplaats, Review, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy blogger Micro influencer

Happy Tante Betsy blogger Micro influencer

Hey girls ik las een keer een blog over micro influencers op een marketing site. En zoals het daar beschreven staat ben ik inderdaad een micro influencer. Maar zo micro ben ik natuurlijk niet als dé Tante Betsy blogger.

Happy Tante Betsy blogger

Happy Tante Betsy blogger

Inmiddels blog ik al 3 jaar als happy Tante Betsy blogger, maar daarvoor al op mijn creatief blog. Iets dat voortgekomen is uit mijn liefde voor deze super leuke vrolijke jurkjes, die me gewoon prachtig staan. Ik heb er nog nooit zo mooi uitgezien als in een Tante Betsy jurk en voel me op en top vrouw. De jurkjes benadrukken precies de goede vrouwelijke vormen die ik in overvloed heb.

Ik blog dan ook vol enthousiasme en passie. En dat daar door de tijd heen een mooie vruchtbare samenwerking is ontstaan is toch alleen maar super. Het is jullie allen bekend dat ik jurkjes van die lieve Tante krijg. In het begin gewoon een enkel jurkje, daarna een paar meer. Ik kocht daarnaast nog steeds Tante Betsy jurkjes bij Tante Betsy verkooppunten of op Marktplaats, want er zijn zoveel leuke Tante Betsy jurkjes. Sinds vorig jaar mag ik mijn wishlist opsturen en laat ik de jurkjes ook middels een Live on Facebook pas sessie aan jullie zien.

Happy Tante Betsy blogger Live on Facebook pas sessie

Ontvangen en geven in balans

De jurken die ik niet meer draag verkoop ik via mijn 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account. Ik verloot ze onder de reacties tegen een vaste prijs. En van de helft van de opbrengst koop ik weer Tante Betsy kadobonnen en organiseer een win actie. De andere helft investeer ik in mezelf en om dit WordPress blog te kunnen betalen. Voorheen was dat de gehele opbrengst, maar ik heb ook onkosten en ik verkoop daarnaast ook nog andere items waar ik wel gewoon voor betaald heb.

Happy Tante Betsy blogger - Ontvangen en geven in balans

Ik vind het belangrijk om te geven vanuit overvloed. En ontvangen en geven in balans te houden. Ik kan door mijn leuke samenwerkingen regelmatig een leuke winactie doen. En ik kan nu al verklappen dat er heel binnenkort weer een enorm gave winactie komt.

Happy Tante Betsy blogger - Ontvangen en geven in balans

Delen uit passie

Door de jaren heen deel ik waar mijn laarzen, schoenen, panty’s vandaan komen, welk merk het is of waar ze te koop zijn. Het begon allemaal toen veel dames vroegen waar ik mijn gekleurde panty’s kocht. Uhm overal en nergens…maar via mijn Tante Betsy dinnetje Petra wist ik dat je ze ook kon scoren bij Sokken-online.nl en bestelde ik er zelf. Maar waarom niet eens vragen om gesponsorde panty’s als ik er iedereen over vertel. En zo begonnen de samenwerkingen.

Happy Tante Betsy blogger

Boeties.nl

Ik heb al jarenlang een laarzen verslaving en voordat ik een samenwerking met Boeties.nl had verwees ik al daarheen. Puur omdat daar veel gave laarzen in mooie kleuren te koop zijn. Inmiddels heb ik twee paar Sendra laarzen gesponsord gekregen. Maar ik vertel nog steeds ook over bijvoorbeeld de DWRS laarzen die je daar kunt kopen, die lijken op mijn oudjes van Tante Betsy. Inmiddels kom je deze DWRS laarzen ook steeds meer tegen in de Tante Betsy verkooppunten, zo leuk!

Happy Tante Betsy blogger loves cowboyboots from Boeties.nl

Happy Tante Betsy blogger loves cowboyboots from Boeties.nl

ZOO Adventure

Ik leerde ZOO Adventure kennen net zoals ik Tante Betsy heb leren kennen, via een gedeelde winactie op Facebook. Wow een paar vrolijk gekleurde outdoor laarzen wilde ik ook wel, ipv wandelschoenen onder mijn jurkjes. En zo begon die verslaving…oh nee ik had al een laarzenverslaving ;). Ik kocht mijn eerste paar twee jaar geleden op Marktplaats. Mijn tweede paar in de sale bij een Tante Betsy verkooppunt. En mijn derde paar kreeg ik voor de helft gesponsord door ZOO Adventure, vanwege mijn enthousiasme. Inmiddels heb ik twee paar volledig gesponsord gekregen én er is een nieuw paar onderweg! Ik ben flieft!

Happy Tante Betsy blogger loves outdoorboots from ZOO AdventureHappy Tante Betsy blogger loves outdoorboots from ZOO Adventure

Clumpy’s

Happy Tante Betsy blogger loves Clumpy's clogs from Holland

Mijn liefde voor klompjes begon als jong meisje in de zeventiger jaren. Wat heb ik leuke herinneringen aan mijn klompjes. En toen ik sinds ik Tante Betsy heb leren kennen, steeds meer klompjes van diverse merken tegen kwam kwam die liefde weer op zetten. Ik kocht diverse klompjes van diverse merken via Marktplaats, maar ze waren het allemaal net niet. Ze maakten teveel kabaal, ze zaten stug en niet lekker. Tót ik Clumpy’s leerde kennen! Die lopen vanaf moment één zalig! Het leer is heerlijk soepel, ze zijn vederlicht en maken geen tot weinig kabaal. Én door het rubberen tussenstuk in de zool lopen ze heerlijk comfortabel.

Happy Tante Betsy blogger loves Clumpy's clogs from Holland

Ik moet nog steeds een stuk schrijven over het model Lien, dat ik ook tijdens mijn laatste Live on Facebook pas sessie aan had. Maar geloof me ze lopen super comfortabel en hebben voor mij dé ideale hakhoogte. Net zoals mijn favoriete model Eva.

Happy Tante Betsy blogger loves Clumpy's clogs from Holland

Kleine ondernemers steunen

De samenwerkingen die ik heb daar sta ik achter. Kleine zelfstandige ondernemers die me een keer een item (of nog een keer) hebben toegestuurd en die bij mij en mijn Tante Betsy jurkjes passen en bij jullie.

Ik vind het belangrijk om kleine ondernemers te steunen. Net zoals ik ook vaak verwijs naar de Tante Betsy verkooppunten. Zo belangrijk om die leuke winkels te promoten, waar veel items en accessoires die ik benoem ook te koop zijn. De lijst is altijd terug te vinden in het menu bovenaan de pagina. Je kunt mijn blog ook makkelijk terugvinden door happytantebetsyblog.nl in te typen!

De lijst met alle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten

Urban Hippies

Happy Tante Betsy blogger loves Urban Hippies Hip Pockets and more

Urban Hippies was mijn allereerste samenwerking buiten Tante Betsy. Femke had zoiets daar hoort een tasje bij en toevallig vond ik dat ook ;). Ik heb inmiddels een heel aantal Urban Hippies Hip Pockets, die superhandig zijn voor bij mijn Tante Betsy jurkjes. Een aantal daarvan heb ik toegestuurd gekregen, maar ik heb er ook zelf gekocht. Ik moet vol schaamte bekennen dat ik met mijn verjaardag een geel Urban Hippies heuptasje krijg en daar nog niet over geblogd heb?.

Happy Tante Betsy blogger loves Urban Hippies Hip Pockets and more

Ik heb ook een aantal roosjes en armbanden uit de Urban Hippies collectie (gekocht en gekregen) terwijl ze nog een veel breder assortiment heeft. Ze heeft ook mooie kettingen en oorbellen die ik zelf niet draag, ik draag veelal zelfgemaakte kettingen en oorbellen. Maar ik zal geen samenwerking aangaan met iemand anders die sieraden maakt, omdat ik trouw ben aan mijn sponsor en aan mezelf want die draag ik dan toch niet.

Happy Tante Betsy blogger loves Urban Hippies bracelets

En zo zal ik ook nooit iets ‘promoten’ wat niet bij mij past. Ik vertel alleen over dingen waar ik enthousiast over ben. En ja ik heb wel eens iets gekregen waar ik minder enthousiast over ben, omdat er bijvoorbeeld een andere oplossing is die beter bij mij past. Zoals bij mijn schurende bovenbenen probleem.

Bandelettes

Happy Tante Betsy blogger loves Bandelettes

Ik ben zwaar fan van Bandelettes en ben zo blij dat die op mijn pad zijn gekomen. Ik heb nu alweer drie zomers genoten van blote benen weer in mijn Tante Betsy jurkjes. Na jarenlang leggings en panty leggings in de zomer gedragen te hebben. Omdat ik last heb van dijen die tegen elkaar aan schuren. De Vevina crème werkt wel wat ik hoorde van andere testers, twee dames zijn die het destijds voor me hebben getest. En ik heb er al vaker positieve geluiden over gehoord, maar ik zweer bij mijn Bandelettes.

De link onder de Bandelettes banner en tekst is een referal link. Ik krijg een klein percentage van jullie aankoop. Maar ze zijn ook bij Nederlandse websites te koop… Ik ben al helemaal blij als andere dames ook deze oplossing vinden en net zoals ik kunnen genieten van blote benen weer. En dan maakt het mij helemaal niks uit waar jullie ze kopen, als jij er maar blij van wordt.

Happy Tante Betsy blogger loves Bandelettes

Bloggen vol passie en enthousiasme

Oops ik ben al kwebbelend weer afgedwaald whahaha. Ik wilde vertellen wat jullie inmiddels allemaal wel weten, dat ik als happy Tante Betsy blogger al heel wat van jullie dames heb aangestoken met mijn passie voor Tante Betsy. En dat jullie door mij ook de vele Tante Betsy verkooppunten weten te vinden of de plekken waar je bijpassende laarzen, schoenen, jassen, tassen en panty’s kunt kopen.

Bij Tante Betsy verkooppunten vind je naast Tante Betsy jurkjes en outfits nog meer leuks (foto bij SoMuch Fashion te Heerenveen)Bij Tante Betsy verkooppunten vind je naast Tante Betsy jurkjes en outfits nog meer leuks (foto bij SoMuch Fashion te Heerenveen)

Inmiddels steken jullie elkaar ook aan op de Tante Betsy Facebook groepen. Jullie komen wel nog steeds regelmatig op mijn happy Tante Betsy blog een kijkje nemen of volgen me zelfs dagelijks en lezen gezellig mee. Ik heb ook een schare trouwe volgsters die een gezellig berichtje achterlaat, dat maakt het bloggen natuurlijk extra leuk en daar ben ik zeer dankbaar voor.

Door mijn enthousiasme ben ik dus een influencer en steek ik jullie aan met mijn stuiterend gekwebbel. Omdat ik geen schare heb van duizenden volgers ben ik dus een micro influencer ;).

Happy Tante Betsy blogger - this is not just a fashion blog, ik blog ook over diepgang en zelfacceptatie en nog veel meer

Op mijn review/sponsor pagina op mijn oude blog, ‘365 days of happy Tante Betsy dresses’ blog op blogspot, staan reviews. Zoals links naar blogposts over Danefae jassen.

Danefae

Ik was en bén gewoon enthousiast over de Danefae softshell jassen en begon er spontaan over te schrijven. Mijn eerste kreeg ik voor mijn verjaardag. Mijn tweede kocht ik met korting via een samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt. En mijn derde die heb ik gekregen vanwege al mijn enthousiaste blogs. Inmiddels zijn er nog meer gevolgd die ik kocht met korting of via een winactie. Je kunt ze kopen bij heel veel Tante Betsy verkooppunten.

Happy Tante Betsy blogger loves Danefae jackets

Jullie hebben het al in de gaten, ik raak nooit uit gekwebbeld whahaha. Ik ben gewoon dankbaar voor alles wat op mijn weg is gekomen door te bloggen vanuit een passie. Dankjewel lieverds voor ook jullie enthousiasme, ik waardeer het enorm alle bezoekers, alle reacties en alle leuke ontmoetingen. Morgen gaan we met een stel bloggers en Tante Betsy girls bij Tante op de thee. Yihaa!

Happy Tante Betsy blogger

Lots of love from Susan

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Ria

  Heel veel plezier morgen bij tante, geniet ervan!

  4 oktober 2018 at 19:38
 • Reply Corine

  He Susan, micro influencer,ik geniet van je blog elke keer weer. Veel plezier morgen, geniet ervan. Knuffels Corine

  4 oktober 2018 at 19:42
 • Reply chucky1012

  Leuk hoe jij begonnen met bloggen en om te weten dat jij zelf flink shopt en ook wel eens iets moois krijgt omdat jij shops sponserd ?
  Je bent heel goed bezig, steekt er zoveel tijd en werk aan…
  Fijn om te lezen hoe je kennismakng met diverse items tot stand kwam.
  Prachtige foto’s van een lekker lang artikel.

  Een fijne en gezellige dag morgen Xoxo

  4 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Monique den Boer

  Wat een leuke blog heb je er weer van gemaakt vandaag Susan, ik zie steeds weer nieuwe dingen waar ik enthousiast van wordt. Vooral de gele jurk met de rits ook superleuk. Ik ga maar eens een verlanglijstje maken voor de kerst. Maar eerst weer onder het mes en weer een aantal weken herstellen. Heel veel plezier morgen Susan op de thee bij tante. Lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  4 oktober 2018 at 19:44
 • Reply Tamara

  Leuk om (nog eens) te lezen hoe het allemaal gelopen is. Veel theeplezier morgen!

  4 oktober 2018 at 19:45
 • Reply Hennie Rijnders

  Heel veel plezier morgen bij Tante, maar dat gaat vast lukken. Ik kijk uit naar de verhalen. Fijne avond,
  ?Hennie

  4 oktober 2018 at 19:47
 • Reply Jelka

  Hihihi, bij micro-influencer krijg ik toch een beetje een beeld van een klein, bloggend micro-kaboutertje voor me!! ??
  Maar ik lees met plezier je blogs, en vind het fijn goede tips en ideeën te krijgen. En winacties zijn natuurlijk ook altijd eerug leuk!
  Beïnvloed ons maar lekker verder hoor! ?

  4 oktober 2018 at 19:51
 • Reply Jolanda

  Veel plezier morgen bij Tante! Daar komt vast wel een blog over toch?

  4 oktober 2018 at 19:54
 • Reply Jacqueline Harbers

  Jaaaaa hier nog zo’n trouwe lezer…. momenteel lekker onder de zonnebank je heerlijke gekwebbel weg gelezen. Je doet het fantastisch, ik begrijp dondersgoed waarom merken met je samen willen werken. Je bent gewoon een heerlijke stuiterbal en iets waar je voor gaat, ga je voor de volle 100% voor. Ik heb het je al eens eerder gezegd, daar kan zelfs geen goede reclame-campagne tegenop. En dat je voor je enthousiasme iets terugkrijgt van de ondernemers vind ik supertof voor je en hartstikke verdiend!

  Ik ben helemaal hyper voor morgen en verheug me erop je daar te zien ?…. nog 1 nachtje “slapen”

  Fijne avond lieverd ???

  4 oktober 2018 at 20:05
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,
  nou je hebt mij zeker aangestoken en geïnspireerd! Tante Betsy, Danefae en Urban Hippies: ben er mede dankzij jou echt fan van geworden!!
  Wat betreft de laarzen en schoenen, die moet ik eerst eens uitgebreid passen, wie weet word ik daar dan ook nog fan van!
  Veel plezier met elkaar morgen bij Tante!!

  Groetjes,

  Marjon

  4 oktober 2018 at 20:07
 • Reply Alexandra

  Veel plezier morgen bij Tante, maar dat gaat vast goed komen.

  4 oktober 2018 at 20:11
 • Reply Jobke

  Je blog leest zo fijn omdat je echt over je passie schrijft. Dat heb je gelijk door als lezer. Ik ga zo nog even je pas filmpje terug kijken. Ik heb er eindelijk tijd voor. Heel veel plezier morgen!

  4 oktober 2018 at 20:14
 • Reply Heidi

  Wauw wat staat die blauwe hoodie mooi bij de pixel jurk. Prachtig. Mij heb je iig heel positief beïnvloed. Met de jurkjes en met je positieve houding. Love you

  4 oktober 2018 at 20:17
 • Reply Jacqueline

  Ik maakte via je onderbroeken tops kennis met tante Betsy en ik was op slag flieft ?. De eerste jurk kwam er al snel en ik had nog nooit zoveel complimenten gehad. Ondertussen hangen er al een aantal leuke TB jurken in de kast en ik wordt er gewoon blij van. Soms ga ik voor mijn kast staan en word al blij van er alleen maar naar te kijken ?. Vond de live passessie ontzettend leuk om te doen en zoals ik je al zei, ging ik huppelend en blij bij jou naar buiten. Je bent zoals je blogt: een heerlijk, vrolijk en positieve, mooie vrouw.

  4 oktober 2018 at 20:17
 • Reply Elske

  Wat zijn er toch veel mooie artikelen hè! Jij laat ze inderdaad op een heerlijk enthousiaste manier zien, geeft inspiratie!
  Hele fijne dag morgen! Geniet ervan!

  4 oktober 2018 at 20:17
 • Reply Ine wijnbergen

  Lekker genieten morgen bij tante. Maar als je tijd hebt ook even lekker een drankje of hapje doen op de kade in tolkamer genieten.

  4 oktober 2018 at 20:40
 • Reply Mina

  Door je enthousiasme heb je me echt aangestoken! Heb TB jurk, hoodie vest. Bloemetjes van Urben Hippies en een mooie armband erbij! En nu ga ik een happy camper purple jurk bestellen en een roze kabouterblouse en dan sparen voor Clumpy’s! Maak me weer een beetje op doe een leuk bloemetje in mijn haar en voel me veel vrolijker (dit is de verkorte versie). Wil je heel veel plezier wensen morgen met andere jurkenzussies bij Tante! Dikke knuffel

  4 oktober 2018 at 21:07
 • Reply Hilde

  Geweldig stuk! Ik ben het volkomen met je eens. Zo’n zin in morgen….xxx

  4 oktober 2018 at 21:18
 • Reply Esther Messing

  Lekkere kwebbelkont. Iedere avond weer geniet ik van je gezellige blogs. Oh en ik stuiter de hele dag door het huis omdat ik morgen mee mag op de thee bij tante. Mega veel zin in. Dus dadelijk snel slapen en dan………liefs Esther?

  4 oktober 2018 at 21:41
 • Reply Monique

  Leuk!?

  4 oktober 2018 at 22:53
 • Reply Saskia P

  Heerlijk dit enthousiasme, ga zo door Susan 🙂

  5 oktober 2018 at 17:28
 • Reply Janny

  Nou lieve Micro infuencer die je bent, ga dan maar fijn zo door hoor. Je mag mij influencen wat je wilt. Ik vind het juist zo fijn om op jouw manier de nieuwste Tantes te zien en jou te zien in de live passessies bijvoorbeeld. Dan zir je gelijk hoe ze zitten bij een vrouw met een vrouwelijk lijf, net als het mijne. En ook die heerlijke kwebbelposten van je, daar kun je toch alleen maar vrolijk van worden! Ga maat lekker door met waar je zo goed in bent hoor. Veel liefs en een dikke knuff. Janny

  5 oktober 2018 at 22:46
 • Reply Maria Louisa

  Wat leuk om zo alles bij elkaar te zien van je sponsers.

  6 oktober 2018 at 00:53
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.