Follow:
Happy Tante Betsy dresses, Sneak Peek, Tante Betsy

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Hey girls vandaag is het zover en ga ik wat sneak peeks delen van een insider, me myself and I, die al de gehele SS2019 Spring Summer collectie van Tante Betsy heeft mogen bewonderen. Ik heb vorig jaar in september de showroom bezocht. En oh als je dan al dat moois van de toekomstige collectie mag zien dan ga je spontaan stuiteren. Vandaag mogen jullie mee stuiteren!

Tante Betsy Spring Summer SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Denk eraan dat dit pas een plukje is van de eerste lichting, wat ik hier laat zien, en dat er nog veel meer moois aan komt. Er is echt wel voor ieder wat wils in deze SS2019 collectie, van over the top printjes tot effen items, en van grafische prints tot hele romantische bloemen prints. En een aantal daarvan ga ik jullie vandaag laten zien.

Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peekHappy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Velen van jullie hebben al inkoop filmpjes gezien gedeeld door enkele verkooppunten op Youtube en Facebook. Denk eraan dat ieder verkooppunt naar eigen smaak en budget inkoopt en dat ze dus echt niet alles kunnen inkopen. Deze Spring Summer collectie is enorm groot en er moeten dan keuzes gemaakt worden. En inmiddels weten jullie ook wel dat de Tante Betsy verkooppunten altijd als allereerste de items in de winkels en webshops te koop hebben. En dat dé Tante Betsy webshop een week tot twee weken erna volgt om de verkooppunten de eerste verkoop te gunnen. De happy Tante Betsy shops list kun je heel makkelijk terug vinden hier in het menu van mijn happy Tante Betsy blog.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Tante Betsy Zippie love; Sporty – Pepper – Nova

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Er zijn natuurlijk weer populaire modelletjes zoals de bekende zippies in model Sporty, maar ook het nieuwe model Pepper. Én ik zie op mijn foto’s dat er nog een zippie model is, model Nova is mét zakjes. De Pepper jurkjes en de Nova jurkjes heb ik kunnen passen. In de showroom hangt altijd alles in maat M. Maar in maat M vielen deze jurkjes ruimer (net zoals deze AW2018 collectie) en ik gok ook dat dit weer het geval is als de collectie uit komt.

Tante Betsy Dress Pepper Butterfly Roses

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Deze enorm gave Butterfly Roses print doet me denken aan het populaire zippie jurkje uit een hele oude collectie (daar was destijds wat mis mee). Heb je dat jurkje altijd al willen hebben dan is dit je kans om een soortgelijk jurkje te scoren. Ik gok dat dit een hele gewilde print gaat zijn. Ik zou hem zelf wel in alle kleuren willen hebben, stuk voor stuk prachtig! Op de foto heb ik dus maat M aan ipv mijn gebruikelijke maat L.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Dress Pepper Solid Gold draag ik in maat M ipv L

Tante Betsy Dress Carmen Butterfly Roses

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

En deze print gaat er ook zijn in model Carmen. Ik weet dat ik dit model altijd in een maatje groter draag (maat XL ipv maat L), omdat het wat strakker op de heupen valt. Op de foto van het model lijkt het jurkje enorm kort te vallen. Hou er rekening mee dat de modellen lang en slank zijn en maatje S dragen! Dress Carmen zal naar verwachting hetzelfde vallen als voorgaande zomercollecties (SS2017 & SS2018).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Tante Betsy Dress Betsy Daisy Dot

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

De populaire doorknoopjurk in het model Betsy is er ook weer. Dit is en blijft een topper onder de diverse modellen. Ik draag deze altijd in mijn eigen maat. Ook al kan het wel eens zijn dat ze wat strakker bij de buste vallen. Maar mijn weelderige buste past gewoon in mijn eigen maat hoor ;). Zo’n gaaf printje vind ik het Daisy Dot printje. Ik ben gek op madeliefjes, dus deze behoort zeker tot mijn favorieten.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Tante Betsy Ruffle Wrap Dress

Ik ben stiekem ook wel heel benieuwd naar het wikkeljurkje, Ruffle Wrap Dress, dat in verschillende printjes te koop zal zijn. Ik toonde al een foto van mezelf in dit jurkje, waarvan ik denkelijk wel mijn eigen maat nodig heb. En bij deze wikkeljurkjes is ook een bijpassend broekje te koop. Zodat je jurk stiekem mag openwaaien en geen last van schurende bovenbenen hebt ;).

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Tante Betsy Tops and bottoms

Natuurlijk zijn er ook rokjes, tops, blouses en Vera jackets in diezelfde prints. Ik heb deze keer mijn best gedaan om daar ook foto’s van te maken. Zodat de liefhebsters van tops and bottoms ook kunnen mee genieten. Ik zie in de prints, Daisy Dot en Butterfly Roses, die ik vandaag deel geen rokjes en tops.

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peekHappy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek

Ik kies zelf altijd voor jurkjes omdat deze het beste bij mijn weelderige figuur staan en het daar accentueren waar nodig. Dat is ook waarom ik zo verliefd ben op de jurkjes van Tante Betsy. Ze horen mooi aangesloten te zitten zodat onze vrouwelijke vormen mooi geaccentueerd worden. Maar natuurlijk kun je de items ook wat losser dragen als jij je daar prettiger bij voelt. Met mijn lengte en mijn omvang is en blijft maat L toch de beste keuze (mits die op maat valt).

Live on Facebook passessie – Meten = Weten

Happy Tante Betsy blog SS2019 sneak peek - Meten is weten

Ik hoop straks als de eerste lichting aan de verkooppunten uitgeleverd is. Weer mijn wishlist items via een Live video op mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses Facebook pagina aan jullie te laten zien. Zoals altijd zal ik alle ontvangen jurkjes opmeten. En aan de hand van die afmetingen jullie vertellen of iets op maat valt of dat het ruimer of krapper valt. Meten is weten! En wie weet doe ik dat weer samen met een side kick die ook maat L draagt. Zoals Jacqueline die langer en slanker is.

Nou girls ik hoop dat jullie hebben meegenoten ook al zijn er inmiddels al op diverse plekken heel wat sneak peeks gedeeld. Ik hoop toch dat ik iets heb mogen toevoegen wat je nog niet gezien had. En ook met alvast maatadvies van enkele items, zodat jullie meteen je slag kunnen gaan slaan als je online gaat shoppen. Natuurlijk is het ook een aanrader om naar zo’n leuk Tante Betsy verkooppunt te gaan en zelf te gaan passen. De eerste lichting van de SS2019 collectie wordt in februari verwacht. Maar natuurlijk hou ik jullie op de hoogte zodra er meer bekend is.

Zitten er voor jou al favorieten bij van de items die ik vandaag gedeeld heb?

Lots of love from Susan

* Op diverse foto’s draag ik Clumpy’s. Klik hier voor mijn review over de Clumpy’s boots en in deze post vertel ik wat meer over de zomerse modelletjes, model Eva en model Noor. Deze klompjes heb ik ontvangen voor mijn blog.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

54 Comments

 • Reply Natasja

  Prachtig, prachtig, prachtig! Wat komt er toch veel moois, het wordt een prachtig voorjaar en zomer! ♥

  16 januari 2019 at 19:35
 • Reply Fhathima

  Waaaauuw, ik had al wat sneak peeks voorbij zien komen, maar er komt dus NOG MEER MOOIS!! Dat wordt sparen!

  16 januari 2019 at 19:38
 • Reply Hennie

  Wat een leuke duidelijke blog, ik had wel al wat gezien maar zeker niet alles. Ja, de wikkeljurk is wel de echte favoriet, maar ook het keukenprintjurkje en de bloemenzippie…..wow. Ik ga gelijk weer naar Eigen Stijl om te passen.
  Fijne avond lieverd?

  16 januari 2019 at 19:39
 • Reply Joyce Siemons

  WAUW bedankt voor je uitgebreide blog? ik word echt helemaal blij als ik dit zie,écht een super vooruitzicht. Keuzes… ik heb wel een paar toppers, maar moet ze écht gaan passen ivm model en lengte. Gaat helemaal goed komen☺?

  16 januari 2019 at 19:40
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Zoveel prachtige, vrolijk gekleurde items van de SS collectie ??
  Vooral de dress met ruffles, de wrap dress en die met de blowers…
  De broekjes zijn ook zo mooi.
  Ik kan niet wachten tot het voorjaar gaat beginnen…
  Maar helaas is het nog even winter…
  Dit is zo een mooi en fijn verslag met leuke foto’s.

  Een fijne avond toegewenst ?

  16 januari 2019 at 19:40
 • Reply monique den boer

  Lieve Susan, nou en of zitten er al favoriete items tussen de jurk met de madeliefjes en de wikkeljurken ik kan er nu al van dromen. Maar ik ben ook blij dat het okergeel deze collectie weer terug komt ik vindt het zon mooie warme kleur dan kan ik ook mijn vest wat langer doordragen. De jurkjes staan jou weer allemaal even mooi , maar voor nu nog even dromen en bedankt weer voor je mooie blog Susan xxx lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  16 januari 2019 at 19:45
 • Reply Deborah essers

  Wat een waanzinnig leuke dingen zitten erbij!!! Ik bof zo enorm dat ik nog 2 cadeaubonnen heb liggen maar het wordt wel lastig kiezen, ben ik bang. 🙂

  16 januari 2019 at 19:45
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oooohhhh ik verheug me zo op al dat moois. Heb de bij jou gewonnen cadeaubon speciaal bewaard en heb manlief bij zijn werk uitgeholpen en mag daarvoor iets van tante uitzoeken. Hoe lief is dat? En ik wil zeker weer mee live gaan, ik weet nog dat ik de vorige keer stuiterend naar huis ging, zo leuk en gezellig vond ik het samen met jou en alle andere jurkenzusjes die mee keken. Tot snel lieve Susan ?

  16 januari 2019 at 19:47
 • Reply Annelieke

  Super dat je ons weer meeneemt in al het moois!

  16 januari 2019 at 19:50
 • Reply Natasja

  Goodness, wat komen er weer mooie jurkjes aan!! En ik kan niet wachten tot je passessie, vind het altijd zo gezellig?!

  16 januari 2019 at 19:50
 • Reply Annette

  Ohhhh nou ik zie zeker weer items die ik nog niet gezien had en werkelijk snoep voor mijn ogen zijn! Leuke moriefjes zoals dat zigzagje… en natuurlijk de rozen en madeliefjes met stipjes! Mooi, mooi, mooi! Lijkt me heerlijk daar iets van te kunnen passen!

  16 januari 2019 at 19:58
 • Reply Peet

  Owwww wat een mooie dingen zitten ertussen!! ?‍♀️
  Dank je wel voor het showen alvast!

  16 januari 2019 at 19:59
 • Reply Patricia derksen

  Mik kan bijna niet wachten

  16 januari 2019 at 20:02
 • Reply Wilma

  O, Susan wat zit je ons lekker te maken! Wat een prachtige collectie!
  Ik ben heel benieuwd! Ik zie uit naar de passessie! Altijd zó leuk! Knuf!

  16 januari 2019 at 20:02
 • Reply Merula

  Superleuk!! En die jacket…geweldig!! Dat wordt weer sparen 😉
  Bedankt voor je sneak preview!!

  Lieve groetjes!!

  16 januari 2019 at 20:08
 • Reply Heidi

  Wat leuk, wat leuk. Oh er komt zoveel moois aan. ???

  16 januari 2019 at 20:10
 • Reply Chantal

  Er zitten een paar hele mooie tussen! Ga deze keer eerst passen in een stenen winkel. Al een paar x besteld en dan toch te klein of te groot. En het lijkt me ook leuk om eens verschillende modellen te passen. Ben nog wat zoekende naar het juiste model.

  16 januari 2019 at 20:12
 • Reply Petra van Vliet

  Oh my, wat zit er weer veel prachtigs bij!
  Dat wordt sparen ?
  Dank voor dit kijkje in de toekomst ??

  16 januari 2019 at 20:13
 • Reply Botsy

  Ik krijg er al helemaal zin in, die nieuwe collectie! ?

  16 januari 2019 at 20:16
 • Reply Sylvie

  Madeliefjes zijn ook mijn favoriet ❤

  16 januari 2019 at 20:25
 • Reply Corine

  Prachtig prachtig prachtig, kan niet wachten, er zitten weer zoveel leuke dingen bij, knuffels Corine

  16 januari 2019 at 20:26
 • Reply esther messing

  Helemaal verliefd op al dat moois!

  16 januari 2019 at 20:28
 • Reply Liza

  Ooooo er komt zo ontzettend veel moois deze spring summer collectie! Dat wordt sparen! Ik ben zwaar verliefd op de butterfly roses print, alle modellen ? Kom maar op met die eerste lichting!

  16 januari 2019 at 20:38
 • Reply Ria

  Ik heb nog een jurk tegoed van mijn man, dat wordt hopelijk een wikkeljurk als dat model me past… met bijhorend broekje ? Als je de collectie opmeet, kan er ook de lengte bin aub? Is bij mij vaak de dorslaggevende factor voor een ja of een nee

  16 januari 2019 at 20:38
 • Reply Yvon

  Wow, wat leuk wat meer te zien en maatadvies van jou erbij, top!???

  16 januari 2019 at 20:43
 • Reply Geertje Veenstra

  Echt waar wat wordt ik hier toch weer hebberig van! Prachtige inspiratie!

  16 januari 2019 at 20:54
 • Reply Elske

  Ik heb er echt helemaal zin in!

  16 januari 2019 at 21:00
 • Reply Joyce

  ???

  16 januari 2019 at 21:01
 • Reply Jolanda

  Wat een moois allemaal, dat wordt weer een gevalletje keuzestress ?. Gelukkig vind ik niet alles mooi. Ik verheug me weer op je passessie, gezellig samen met Jaqueline.

  16 januari 2019 at 21:01
 • Reply Rebecca van Barneveld

  Ben echt benieuwd naar de nieuwe collectie. Ik kan niet wachten tot ik jullie weer live zie, is zo leuk. En jullie doen het zo goed samen. En zo fijn dat jij voor ons alles alvast opmeet en ons dan zo goed adviseert! Daardoor heb ik nog nooit een miskoop gedaan☺️ Dank je, ?.

  16 januari 2019 at 21:04
 • Reply Jacinta

  Leukleukleuk! Ben al gelijk flieft op t eerste roze vestje wat ik je zie dragen ?

  16 januari 2019 at 21:07
 • Reply Ger da

  Hay ?

  Ik ben er de laatste dagen achter gekomen dat mijn geheugen mij een beetje gefopt heeft, ik wist echt niet meer dat ik bij tante op de hightea zo veel moois heb gezien. Bij elk filmpje en sneakpeec foto’s denk ik, oooohhhhh ook niet gezien. ??? En wat is de collectie toch mooi en leuk, super! Vind de zippie madeliefjes geweldig en wil dit jaar ook heel graag het Carmen model gaan proberen, en natuurlijk de rokjes, je kent mij hè. ? Fijn dat je daar ook foto’s van hebt gemaakt. Ik ga duimen dat ik zodra het in de winkels hangt ook lekker kan gaan passen, dat is zo’n feestje.
  Bedankt voor deze blog weer Susan, knuffel ❤

  16 januari 2019 at 21:19
 • Reply Christel

  Heerlijke blog. Zoveel moois, zoveel keus! Ik hoop dit seizoen vooral te slagen voor een leuke twinset met mijn dochter. Lijkt me geweldig voor mijn 40e verjaardag deze zomer.
  Groetjes Christel

  16 januari 2019 at 22:39
 • Reply Dagmar

  Wat een leuke en duidelijke blog, bedankt! Ik kan nog maar een zin denken: wanneer komt de zomer ?????

  16 januari 2019 at 22:46
 • Reply Marjon

  Hoi Susan, wat een leuke en vrolijke foto’s van de nieuwe collectie. Zoals ik het nu zie ben ik het meest enthousiast over de grafische prints en de effen items. de bloemetjes zijn minder mijn ding, maar dat maakt niks uit, want de keuze is echt gigantisch volgens mij dit voorjaar!!! ?

  En beter ook dat ik niet alles even mooi vind voor mezelf, want anders werd t veel te moeilijk om te kiezen ?

  Ik wacht sowieso rustig op jouw passessie, ideaal dat ik dezelfde maat draag!

  Veel liefs ?

  17 januari 2019 at 09:04
 • Reply Ina van Splunter

  Weer een leuke blog met heel veel mooie foto’s van kleurige jurkjes, kijk uit naar jouw filmpje met pas sessie en ben ook benieuwd naar de maten en vind het fijn dat jij alles opmeet; ik vind vooral de blauwe margrietjes erg mooi, maar het is al vaak voorgekomen dat ik sommige printjes later pas leuker ga vinden

  17 januari 2019 at 09:06
 • Reply Hannelore

  Wauw…wat heerlijk! Die sporty pepper nova ♥. Heb ook op verscheidene tb filmpjes een rokje (met grote retro print) gezien… normaal val ik niet op rokjes..maar deze! Oef. Kijk uit naar je passessies!

  17 januari 2019 at 09:33
 • Reply Corine Erents

  Wat een leuk en gezellig blog! En wauw wat komt er veel moois aan! Sonmige printjes zijn even wennen, maar die madeliefjes zijn echt te leuk gewoon. Prachtig! Dank voor je blog Susan!

  17 januari 2019 at 10:19
 • Reply Marjolein

  Zucht ….. ik wordt steeds enthousiaster! Ik heb ook nog weer wst dingetjes gezien die ikniet eerder heb gezien. Dank je, Susan! ?

  17 januari 2019 at 10:28
 • Reply Sigrid

  ❤️❤️❤️

  17 januari 2019 at 10:38
 • Reply Wilma Rommelse

  Whoop Whoop zie ik het nou goed en is de Butterfly Roses print ook in een roze zippie.
  Ik kijk uit naar je blog met maten of de pasvlog. Meten is weten, maar ik spiek altijd bij jou hoe e.e.a. valt. Wat maak je er weer altijd een werk van en door jou enthousiasme wakkert hier de kooplust aan 😉

  17 januari 2019 at 10:56
 • Reply Ina Sloot

  Oooooh! Zo’n zin in de nieuwe collectie! Zie zoveel mooie vrolijke jurkjes! Als dan het zonnetje ook weer tevoorschijn komt ben ik helemaal happy!
  Eerst kijken naar jouw filmpje, lijstje maken en bestellen maar ?
  Fijne dag Susan! Grtjs

  17 januari 2019 at 11:31
 • Reply Paola

  oh wat een feestje!!!!!

  17 januari 2019 at 13:04
 • Reply Joyce Jagerman

  Super mooi en bedankt voor het delen Susan ?
  Ik wil erg graag de Dress pepper butterfly roses! Die lijkt mij zo leuk te combineren met sneakers of sandaaltjes.
  We wachten met smart ??

  17 januari 2019 at 13:38
 • Reply Marguerite

  Leuk om te zien, Susan! Ik vind de daisy dot jurkjes erg mooi, die wil ik in blue of gold. En Imogen en Deirdre kijken uit naar de kindercollectie.

  17 januari 2019 at 14:06
 • Reply Maria Louisa

  Laat ik nu tijdens onze preview denken dat ik maar 2 jurkjes en een hoodie wilde. Ik word steeds enthousiaster.

  17 januari 2019 at 14:36
 • Reply EstherK

  Ik ben al helemaal verliefd op de Betsy met madeliefjes! Die gaat er zeker komen! De andere modellen staan mij minder mooi, maar ik heb inderdaad ook in de inkoopfilmpjes gezien dat de collectie heel groot is, dus er zal vast nog meer moois voor mij bij zitten.

  Ik hoop dat het gesprek vandaag goed is gegaan, kun je dat dadelijk weer achter je laten. ?

  17 januari 2019 at 16:24
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  OMG ? wat zitten er leuke printjes en modelletjes tussen!!!! Ik ben nu nog extra meer blij met mijn gewonnen cadeaubon van jou. Misschien kan ik wel 2 jurkjes kopen ??. Dan wordt het nog heel veel keuzestress welke het moet gaan worden. Er komt natuurlijk ook nog een 2e lichting en daar zit ongetwijfeld net zoveel moois in. Ik wacht met smart op je passessie. Ga je die weer met Jacqueline doen?

  17 januari 2019 at 16:38
 • Reply Petra van Schijndel

  Zoveel moois weer! Ik kijk uit naar je filmpje. ❤️

  17 januari 2019 at 17:58
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oeioeioeioei….. dat wordt weer “smullen”. De Daisy Dot is geweldig! Die gaat er zeker komen en waarschijnlijk in model Nova. Ik heb zo gek op de Pepper van deze winter en ik vind de versie (black) die je aanhebt echt ongelofelijk mooi/lief! Verder is de Butterfly Roses ook een prachtige print! Ik wil zeker een Ruffle Wrap Dress proberen, mèt bijpassende short uiteraard! Ben er heel erg benieuwd naar!

  Ik verheug me weer op al dat moois, wat eraan gaat komen!

  Dikke knuffels ???

  17 januari 2019 at 18:02
 • Reply Alexandra

  Wat ziet dat er allemaal weer onwijs gaaf en kleurrijk uit. Ik verheug me erop. Ondertussen kan ik alvast bedenken welke ik het liefste wil. Wat fijn dat je zo’n uitgebreid blog hebt gemaakt met zoveel foto’s. Genieten!

  17 januari 2019 at 19:37
 • Reply Nicolette

  Oh die Carmen butterfly!!! ?
  Is deze ook in het roze?
  De Daisy dots vind ik ook leuk! ?
  Het ziet er weer mooi en vrolijk uit! ?

  18 januari 2019 at 00:21
 • Reply Jobke

  Wat een super leuke sneak preview! Mijn dochter heet Nova dus de Nova moet ik eigenlijk wel in mijn kast hebben. 🙂
  Ik verheug me op de pas sessie van jou samen met Jacqueline. Ik hoop dat het gaat lukken.

  18 januari 2019 at 19:50
 • Reply Ellen Knuiman

  Wauw wauw wauw…. Hier word je hebberig van! Maar ik moet me echt inhouden…. Geniet van de voorpret! ?

  19 januari 2019 at 08:49
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.