Follow:
Giveaway, Love Clogs, Boots & Sneakers

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Hey girls vandaag heb ik weer een gave winactie voor jullie. Ik mag namelijk twee cadeaubonnen weggeven van mijn sponsor FashionBootZ. Zo leuk om weer dames blij te mogen gaan maken op mijn happy Tante Betsy blog, met een leuke winactie (en ook een kortingscode). Lees je mee hoe je een kans kunt wagen?

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

FashionBootZ is het zusje van Boeties.nl, je weet wel die populaire webshop met al die gave cowboylaarzen, die ik met liefde draag. Bij FashionBootZ kun je terecht voor gave regenkleding, prachtige regenjassen én vrolijke en stoere regenlaarzen en festivallaarzen.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Hoe deze winactie tot stand kwam

Het begon allemaal dat ik met mijn nieuwe happy Tante Betsy blog een nieuwe banner nodig had. En daarom contact opnam met Carlijn van Boeties.nl en FashionBootZ. En haar vroeg of ik misschien ook een leuke regenlaarzen winactie mocht doen, om haar FashionBootZ webshop wat meer onder de aandacht te brengen.
Ze zat net midden in een grote verhuizing van het magazijn, dus ik moest nog even geduld nodig hebben.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Blutsgeschwister Trenchcoat Casablanca Souvenir

Net een paar dagen voordat we op de thee bij Tante Betsy gingen, nam Carlijn contact met me op. Ik mocht een regenjas van Blutsgeschwister weggeven. Ondertussen hebben we de winactie wat aangepast en gaan we twee dames blij maken met een cadeaubon twv €75 ;).

Oops dilemma als Tante Betsy blogger steun ik geen andere jurkjesmerken. Máár omdat deze winactie jullie leidt naar een website vol met regenjassen en regenlaarzen, had ik na even nadenken zoiets van Yesss leuk! Ik steun graag zo’n enthousiast en hardwerkende zelfstandige ondernemer, die heel wat uurtjes werk in haar webshops steekt en waar je terecht kunt voor advies.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Ik mocht zelf ook een jas uitzoeken, yihaa! Daar zeg je toch geen nee tegen?! Ik heb even een Blutsgeschwister softshell regenjas aangehad, maar besloot om de gave lange Blutsgeschwister Casablanca Souvenir Trenchcoat te nemen. Wat is het een prachtige jas, ik hou van de mooie kleurensamenstelling. En zal er zeker jarenlang plezier van gaan hebben.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Naast regenjassen van Blutsgeschwister, kun je er ook terecht voor een regenjas van Happy Rainy Days, van Ilse Jacobsen, van Derbe en van Rains.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

En zelfs voor leuke regenjassen en regenlaarsjes voor je kids. En ook voor regenjassen en regenlaarzen voor mannen kun je er terecht!

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

Wat kun je winnen?

Ik heb samen met Carlijn van FashionBootZ afgesproken dat ik twee cadeaubonnen ter waarde van €75 mag weg geven.

Je kunt dan zelf kiezen of je voor een regenjas gaat of een paar regenlaarzen. Lees je wel hieronder heel goed de voorwaarden!

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

 

Hoe maak je een kans:

 • Mijn happy Tante Betsy blog volgen via WordPress, via Facebook en/of Instagram.
 • De Facebook pagina van FashionBootZ gaan liken en volgen.
 • Vertel in een gezellige reactie wat je van die cadeaubon van 75 euro zou willen gaan shoppen uit de webshop van FashionBootZ.
 • Je kunt een extra kans wagen door mee te doen met de winactie op mijn Facebook pagina, laat ook daar in een gezellige reactie weten wat je zou willen gaan shoppen van die cadeaubon.
 • Delen van de winactie op je Facebook profiel is lief.
 • Meedoen kan t/m donderdag 8 november, ik maak vrijdag 9 november de twee winnaressen bekend op mijn happy Tante Betsy blog.

Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveaway

15% korting

Ik kan jullie wel ook al meteen een mooie kortingscode aanbieden. Met de code suusgeeftcadeau15 krijg je 15% korting op álles in de webshop van FashionBootZ. De code is geldig t/m 30-11-2018.

Lots of love from Susan

*deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking, de regenjas heb ik voor mijn blog ontvangen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

70 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hihii ik zie nu pas dat de tekst in de ‘banner’scheef staat…heb die gemaakt op mijn iPhone. Och ja jullie zullen er vast niet om malen ;). Heel veel succes! Knuff!
  Ik ga nu wat eten…zoeff

  2 november 2018 at 19:35
  • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

   Oh jaaa girls het kan zijn als je in je reactie een link deelt dat die niet meteen zichtbaar wordt…die moet ik later goedkeuren…dus geen stress!

   2 november 2018 at 19:37
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Leuke post ?
  TOP actie.
  Een paar prachtige boots van dit merk staan op mijn wishlist…
  Omdat ze ook laarzen hebben met een brede kuitmaat.
  Ik loop dagelijks meerdere keren met de hond buiten in het park en dan is het fijn om geen mooie schoenen vies te hoeven maken dus waag ik hier heel graag een kans op jouw blog…
  De dames regenlaarzen kleur wide-wellies-kuitmaat-xl-zwart maat 43 staan op mijn wishlist.
  Prachtige foto’s.
  Zo lief dat jij deze winactie doet….

  Beidde fb. pagina’s like ik allang.

  Fb.: Ike Hassankhan

  Een heel fijn weekend ?

  2 november 2018 at 19:41
 • Reply Merel

  Wauw! Graag doe ik mee, na drie operaties aan mijn voeten kan ik nog wel een paar mooie laarzen gebruiken?

  Die jas! Wat den prachtig model en die kleuren, super!

  Liefs merel

  2 november 2018 at 19:44
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat een leuke website. En wat een keus. Mocht ik winnen, dan zou ik gaan voor die leuke brandweerlaarzen voor mijn zoontje. Zijn “ampa” (Maastrichts voor opa) was brandweercommandant in Amsterdam en Maastricht en Connor is helemaal fan van brandweerman Sam. Ook een leuke regenjas voor Connor zou goed van pas komen. Aangezien Connor geen broertje of zusje meer zal krijgen, hebben we besloten om een hondje te nemen. Een echt maatje waar we door weer en wind mee uit gaan wandelen.

  2 november 2018 at 19:44
 • Reply Jacqueline Aarts

  Wat een leuke website, heb even gespiekt. En wat een keus. Mocht ik winnen, dan zou ik gaan voor die leuke brandweerlaarzen voor mijn zoontje. Zijn “ampa” (Maastrichts voor opa) was brandweercommandant in Amsterdam en Maastricht en Connor is helemaal fan van brandweerman Sam. Ook een leuke regenjas voor Connor zou goed van pas komen. Aangezien Connor geen broertje of zusje meer zal krijgen, hebben we besloten om een hondje te nemen. Een echt maatje waar we door weer en wind mee uit gaan wandelen.

  2 november 2018 at 19:45
 • Reply Jelka

  Jee, wat een geweldige actie weer! Ik wil al een poos een ècht goede en mooie regenjas, dus daar doe ik graag voor mee. Ik probeer altijd zo vrolijk mogelijk door de regen te gaan. Ik weet nog niet helemaal voor welke ik precies zal gaan. Misschien ook zo’n mooie blutsgeschwister, of een klassieke gele, ik zag een mooie van tetorn. Maar de knalgroene van ilse Jacobsen vond ik er ook wel cool uit zien… iig iets kleurrijks!
  Ik die alles op de fiets, dus dit zou enorm goed gebruikt worden!! ?

  2 november 2018 at 19:45
 • Reply Trees

  Ooh wat ontzetrend lief deze actie. Nu wil het geval dat ikzelf heerlijke regen laarzen heb en ook een goede regenjas van een conculega… maar…….. onze studeren dochter zei vorige week nog tegen mij; mam, ik zou heel graag mooie goede leuke en stoere regenlaarzen willen hebben. Hier moet ze natuurlijk heel erg lang voor sparen. Wat zou het leuk zijn als ik haar kon verrassen met een bon, zodat ze zelf gelijk iets koois kan uitzoeken.

  2 november 2018 at 19:50
 • Reply Marianne

  Oh mijn hele verhaal nu verdwenen. Super gave en lieve actie. Wat zou ik doen met die waardebon van €75,- vraag je, natuurlijk zo’n supergave regenjas aanschaffen zodat ik ook droog blijf in de regen met een ritje in mijn scoot mobiel. Anders weet ik dat ik mijn geweldige lieve dochter (die het echt verdiend) een groot plezier ermee zou doen om een paar van die geweldige regenlaarzen zou laten uitzoeken. Ze gaat nog wel eens op bezoek in het boerenland en wandelt dan in de polder om even tot zichzelf te komen. Super bedankt voor deze geweldig lieve en gave actie. Dikke knuffel en groetjes???

  2 november 2018 at 19:53
  • Reply Sylvia W

   ???

   2 november 2018 at 20:11
 • Reply Ria

  Mooie dingen op de site, ideaal voor wandelingen met mijn hond in de Hoge Venen waar ik weldra voorgoed ga wonen… doe dus graag mee ? en de verzending naar België is gratis, fijn om weten!

  2 november 2018 at 19:53
 • Reply Neeltje

  Wauw wat staat deze jas je geweldig. Ik heb hem ook gekocht direct toen ik hem zag. De actie is leuk, maar ik laat hem aan me voorbij gaan. Ik heb al zo’n mooie jas en de kids zijn ook recent voorzien.

  2 november 2018 at 19:58
 • Reply Jacqueline Harbers

  Oh wat een supergave actie! Ik ben gek op Boeties.nl en heb er al meerdere paren laarzen vandaan ?… met deze actie soe ik heel graag mee, maar dit keer niet voor mezelf ?, maar voor mijn mannetje…. doordat hij nu in een rolstoel zit, vervangen we al zijn jassen voor langere modellen, die over zijn bovenbenen vallen. Als het regent en hij draagt een korte jas, heeft hij namelijk altijd natte bovenbenen. Zijn winterjas is inmiddels vervangen, dus met kou heeft hij inmiddels een perfecte jas. Een (geschikte en kekke) regenjas hebben we nog niet gevonden. En die zag ik dus wel in de webshop van Carlijn ?

  http://www.fashionbootz.nl/regenjas/rains-long-jacket-green-groen-1202.html – deze zou ik heel graag voor mijn liefje winnen ??? (althans de kadobon om bij deze jas te “leggen”)

  Susan en Carlijn superbedankt voor deze mooie kans ?

  Heb een heel fijn weekend ?

  2 november 2018 at 20:01
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Oeh…ik hou echt niet van regen???maar wat zie ik veel vrolijke artikelen in de shop…..dan hoop je toch gewoon dat het lekker gaat regenen??? …..ik denk dat ik dan een geweldige trenchcoat ga uitkiezen?

  2 november 2018 at 20:05
 • Reply Kim

  Wat een mooie actie! En hoe lastig kiezen! De jas die jij aan hebt, is wel echt supergaaf! Ben gek op bludgeschwister! Maar de boho snakeskin cowboy regenlaarsjes zijn ook echt geweldig!!!

  2 november 2018 at 20:12
 • Reply Melanie

  Wat een super actie. Ik wil al heel lang een paar bijzondere regenlaarzen om lekker door de plassen te springen!

  2 november 2018 at 20:15
 • Reply Miranda

  Wat een leuke actie weer! Banjeren door de regen kan ik helaas niet…dus laarsjes zouden het voor mij niet worden. Maar een hippe jas zou super zijn te winnen! Liefs Miranda

  2 november 2018 at 20:23
 • Reply Marjon

  Hoi Susan,

  Wat een fantastische jas draag je daar staat je prachtig! Dat printje en die kleuren helemaal geweldig!!
  Die zou ik best willen hebben in de softshell variant, op slag verliefd 😉 En deze kan ik fijn dragen als ik op de fiets naar mijn werk ga, 14 km! Kan ik een buitje zeker aan!
  En misschien moet ik er dan ook nog maar een paar groene of rode regenlaarzen bij aanschaffen ook!

  Maar sowieso een toffe website! Ook die vrolijke regenlaarzen… ik kan niet kiezen zo veel vrolijkheid!

  Deze website voeg ik toe aan mijn lijstje leuke webshops!

  Groetjes,
  Marjon

  2 november 2018 at 20:28
 • Reply Cora

  Super leuke winactie dit ? Zo moeilijk om goed zittende mooie regenkleding/laarzen te vinden die ook nog een beetje charmant zijn ? Vind meerdere leuke stuks maar deze springen er toch wel uit: Talolo regenlaarzen Floral Bliss, wauwie!

  2 november 2018 at 20:39
 • Reply Sylvia W

  Oh wauw charmant de regendoor & dat samen gebundeld in deze leuke shop! ?
  Wat een geweldige regenlaarzeb , daar kun je toch mooi vrolijk op door dansen in de regen en blubber! No more fear tijdens Pinkpop of de Zwarte Cross, maar dat zijn maar voorbeeldjes want voor het allerlaagste op de natte dagen zijn ze ook super! Ik ben zelf fan van de happyrainydays jassen, deze draag ik ook gewoon als vrolijke voor & najaar jas! Ik heb een hele leuke rode en ze zit heerlijk. Dank dat jij dit alles in het zonnetje hebt gezet! Ik weer nu waar ik terecht kan voor de natte & na natte dagen. En doe graag mee met jou gave actie. ? fijn weekend ??

  2 november 2018 at 20:40
 • Reply Kimm

  Wow! Wie had ooit gedacht dat je verliefd kon worden op gestreepte kaplaarzen met bloemen erop ☔️? ik heb helemaal geen kaplaarzen maar nu WIL ik ze (en heb ik ze ook ineens hard nodig want op normal Laarzen de kids naar school brengen in de regen dat kan echt niet meer?) Wat zijn ze leuk!!

  2 november 2018 at 20:46
 • Reply Alexandra

  Wat een leuke actie. Ik had nog niet eerder van deze website gehoord en heb even gekeken. Wat een mooie en leuke dingen te koop. Wat een gave laarzen en heerlijke regenjassen. Ik waag graag een gokje mee hoor. Fijn weekend.

  2 november 2018 at 21:30
 • Reply Feodora

  Wauw wat een leuke dingen zeg!! Moeilijk om te kiezen. Maar ik ga dan toch voor een paar super leuke regenlaarzen ideaal voor in het bos. De red dots regenlaarzen.

  2 november 2018 at 21:31
 • Reply Maria Louisa

  Leuk om eens een andere winactie van je te zien. Ik ben een enorme fan van boeties met al hun gave laarzen van Sendra en Tony Mora. Je bluts regenjas is geweldig. Zo eentje zou ik ook wel willen winnen.

  2 november 2018 at 21:57
 • Reply Carol

  Leuke actie Susan. Prachtig blog met mooie dingen. Mag ik mee loten voor de man van jacqueline harbers. Die zou ik het heel erg gunnen dus daar graag een kans voor. En wat een gave actie en de jad doe jezelf hebt uitgekozen super.

  2 november 2018 at 21:57
 • Reply Carol

  Leuke actie Susan. Prachtig blog met mooie dingen. Mag ik mee loten voor de man van jacqueline harbers. Die zou ik het heel erg gunnen dus daar graag een kans voor. En wat een gave actie en de jas doe jezelf hebt uitgekozen super.

  2 november 2018 at 21:58
 • Reply Annette

  wat gaaf! Ik zoek al heel lang naar een fijne gekleurde jas voor op de fiets, dus dat zou ik dolgraag kiezen voor een bon! maar natuurlijk gun ik het een ander ook! Wat een fantastische actie zeg, en die jas staat je geweldig!

  2 november 2018 at 22:48
 • Reply Carlijn

  Wat leuk Suus, dank voor het enthousiaste blogartikel!

  2 november 2018 at 23:05
 • Reply Imke

  Wat een luxe lijkt me dat als ik als moeder van 4 kleine kinderen een regenjas of laarzen helemaal hip en nieuw voor mezelf mag uitkiezen. Bijzonder welkom nu de kans op regen met d Edah toeneemt tijdens uitjes. Simpel Even kort wandelen met de buggy of boodschappen doen je wordt er meganat van met een fleece of bodywarmer.
  Dus ik waag graag een gokje ??

  2 november 2018 at 23:38
 • Reply Mariska

  Wat een leuke site! Leuke regenlaarzen in mijn maat (34) zijn soms best moeilijk te vinden omdat het vaak kinderachtig zijn. Maar hier even op de website gekeken en kan niet kiezen. Wat een hoop leukerds!! Een leuke regenjas is ook altijd heel fijn, dus ik ga erg duimen dat ik de cadeaubon mag winnen!! Groetjes Mariska

  3 november 2018 at 00:02
 • Reply Hennie

  Aangezien ik in ons natte Nederland altijd op de fiets zit is een goeie regenjas nooit mis. Ik vind de Blutsgeschwister jas geweldig dus……fijne avond Suzan
  Lieve groetjes Hennie

  3 november 2018 at 01:33
 • Reply Sun van Dijk

  Wat een gave actie! Oh ik zou gelijk matchende fleurige regenlaarzen voor mij en mijn twee dochters aanschaffen. Want wat een keuze in gezellige regenlaarsjes zeg!

  3 november 2018 at 07:25
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oké. Ik kom uit de tijd dat je van die verschrikkelijk stomme regenpakken in zo’n klein tasje mee naar school nam voor het geval dat. En wat had ik een hekel aan de uitspraak van mijn moeder ‘neem je regenpak nou mij, hij eet geen brood’ ? Ik had er op een gegeven moment twee, eentje thuis en eentje in mijn kluisje op school, dan hoefde ik ‘m in ieder geval nooit voor niks mee te nemen…

  Er is wel wat veranderd in de wereld van regenpakken en jassen sinds die tijd en gelukkig maar! Zelf hoef ik bijna nooit lopend of op de fiets door de regen dus ik doe deze keer mee voor de kinderen. Die kunnen allebei wel een paar mooie ? rode laarsjes, voor de regen ? gebruiken namelijk! ?

  3 november 2018 at 07:42
 • Reply Ingrid Dekkers

  Als ik zou winnen dan kan ik waarschijnlijk (net zo als altijd) niet kiezen en ga ik uiteindelijk voor een toffe regenjas èn vrolijke regenlaarzen!! Dubbelfeest dus….
  Enne….wat een gezellige blog weer?

  3 november 2018 at 07:54
 • Reply Elke De Vlaminck

  Wat een leuke webshop! Dit is zeker een ontdekking voor mij! Ik zag prachtige laarzen voor mij en mijn twee dochters! Wat een keuze heb je in deze webshop!
  Ik vond de regenjas van Blutsgeschwister (http://www.fashionbootz.nl/regenjas/blutsgeschwister-softshell-regenjas-wild-weather-long-anorak-oregon-ornamental.html) ongelooflijk mooi: die staat helemaal boven in mijn verlanglijstje! Bedankt om me deze shop te laten kennen ! Groeten van Elke

  3 november 2018 at 08:35
 • Reply Nathalie

  Wij wonen sinds 2 jaar op een boerderij, nu nog zonder dieren, nou ja we hebben wel een hond 😉
  Nu het slechte weer er weer aankomt, is een gevoerde regenjas en laarzen erg praktisch. Die 75 euro zou ik dus daar aan besteden 🙂

  3 november 2018 at 09:01
 • Reply Petra van Vliet

  Ohh wat een keuze zeg! Ik kende deze site helemaal niet, boeties kende ik wel, maar aangezien ik de ervaring heb dat kruke, hippe laarzen er bijna nooit in mijn maat (43) zijn had ik er nooit gekeken ?
  Ik zou heel graag een mooie regenjas willen hebben, nu nog kiezen welke ? teveel keus ?
  Dank je wel weer, voor deze leuke actie Susan ?

  3 november 2018 at 09:12
 • Reply Mirna

  Wat een leuke actie en nog leuker… een site die ik niet kende ?…. heb even snel gekeken maar zoveel leuks dat ik zo snel geen keuze zou kunnen maken ?… waarschijnlijk een paar gevoerde regenlaarsjes aangezien ik nogal een koukleum ben ?

  3 november 2018 at 09:33
 • Reply Sylvia

  Oeh dat wordt nog moeilijk kiezen in de webshop, staan hele leuke laarzen en jassen op ? Waterdichte laarzen kan ik goed gebruiken voor het wandelen met de ?? en voor volgend jaar oo de festivals ????

  3 november 2018 at 09:59
 • Reply Jolanda

  Wat een fantastische winactie, die trenchcoat die je gekozen hebt, echt super. Die zou ik ook zeker uitkiezen als ik de kadobon mocht winnen. Mooie gekleurde en fleurige regenlaarzen heb ik al, maar die jas, echt beeldschoon. Groetjes, Jolanda

  3 november 2018 at 10:36
 • Reply Hannelore

  Oef …zag ik nou een leuke rode regenjas? Alhoewel ik die trenchcoat van jou echt geweldig vind..maar dat terzijde 😉
  Of toch stippen? Mmmals polka dot fan..teveel leuks..ahhhh
  Geniet elke keer van je blog. Perfecte Maatomschrijving..en eerlijke gevoelens van je.

  3 november 2018 at 10:41
 • Reply Ger da

  Jeetje, hier heb ik even over na moeten denken of ik wil meedoen met deze gave actie weer. Want opzich heb ik het allemaal niet nodig, ben voorzien zeg maar. En het nu willen hebben om het hebben is toch ook zo’n ding. Ik loot dus niet mee, deze keer ook niet voor iemand anders, ik zou graag willen dat de bonnen bij iemand terecht komen die het echt nodig heeft en er van gaat genieten. Ik hou graag mijn kansen open voor de volgende mooie actie die jij vast weer eens voor ons gaat regelen.
  Doei lieve Susan ❤

  Die jas staat je trouwens super!
  Heel mooi ?

  3 november 2018 at 13:39
 • Reply Nienke

  Wat een lieve actie weer! Ik kende deze webshop nog niet, boeties.nl wel 😉 wat een gave laarzen en wat een keus! Nu ik net weer voor de tweede keer mama ben moet ik alles lopend doen met de kinderwagen en peuter en dan zouden een paar regenlaarzen wel heel welkom zijn! Mijn oog is gevallen op de gave zwarte cowboy laarzen met croco opdruk! Staan denk ik heel gaaf onder mn Tante Betsy jurkjes 😉
  Fijn weekend allemaal.
  Lieve groetjes,
  Nienke

  3 november 2018 at 14:06
 • Reply Annet

  Mooie actie. Voor mij een onbekende site/ merk. Voor mijn wandeling met de hond is een lange regenjas ideaal, voor over mijn mooie tante betsy rokjes. Ik ga zeker een kans wagen. Liefs Annette

  3 november 2018 at 14:38
 • Reply Corine

  Wat een super leuke actie Susan!! Wat hebben ze veel op deze site, ik ga echt voor een regenjas, deze kun je hier op het eiland niet genoeg hebben en een beetje winddicht helemaal top! Fijn weekend, knuffels Corine

  3 november 2018 at 16:08
 • Reply Wilma

  Wat een fijne aktie! Ik kende de site en het merk nog niet! Wat hebben ze gave dingen! De jas die jij aan hebt is wel errug mooi! Die zou ik denk ik kiezen voor de kadobon! En dan vrolijk en blij door de regen fietsen?☔️ Knuf!

  3 november 2018 at 19:17
 • Reply Ellen Jacobs

  Yes, wat een leuke winactie. Ik zag op de site een super mooie gevoerde regenjas van Ilse Jacobsen. Zoiets “moet” ik met mijn behoorlijk lijkende naam toch dragen. Er was een hele mooie paarse in de aanbieding en met een bon van €75 toch wel heel erg binnen bereik opeens.
  Dus ik doe graag mee met deze actie
  Lieve groet Ellen Jacobs

  3 november 2018 at 19:56
 • Reply Wilma Rommelse

  Wat een leuke win acties krijg jij altijd voor elkaar. I love it 😀
  Als ik win dan worden het stipt laarzen voor zoonlief die net een groeispurt gemaakt heeft en ook wellicht nog laarzen voor mijzelf of mijn mini me

  3 november 2018 at 22:50
 • Reply Ingeborg Dekker

  Wat een heerlijk vrolijk gekwebbel weer. En dan maak je het me nog moeilijk om te kiezen. Zulke leuke laarzen. En geweldige regenjassen.
  Na enig nadenken kies ik voor een regenjas. Omdat ik vaak de kinderen op de fiets naar school breng. En op vrijdag moeten we altijd op de fiets vanwege gymles. En alsof de weergoden het erom doen, maar heel vaak regent het op vrijdagochtend.
  Dus dam is een regenjas eigenlijk wel heel handig.

  4 november 2018 at 00:14
 • Reply janine

  superleuke actie, ik doe graag mee voor een paar regenlaarzen, komen goed van pas hier op de boerderij en met wandelingen door het bos met onze honden. de jas staat je super overigens. veel succes allemaal.

  4 november 2018 at 10:35
 • Reply Ellen Janssen

  Lieve Susan,
  Wat een supergave actie weer! De trenchcoat staat je geweldig; wat superlief dat je deze gekregen hebt! Als ik een cadeaubon win zou ik ook gaan voor die mooie trenchcoat (of een andere topper) zodat ik, zelfs als het regent, kan shinen op het schoolplein! En dan nu duimennnn!
  Warme groet, Ellen.

  4 november 2018 at 18:11
 • Reply Peet

  Wat een super leuke website! Die kon ik nog niet terwijl ik boeties al een tijdje volg. Leuk dat je deze onder de aandacht brengt ❤ ik heb al heerlijk rondgekeken want nu het najaar weer komt is een paar regenlaarzen of jas een echte must als je 2 honden uit moet laten …. zeker hier in de landerijen is het altijd bagger op de paden waar de tracktors rijden. Ik heb de site gelijk geliked zodat ik hem niet vergeet en rustig terug kan kijken. Ga nu eerst even lekker met de honden het bos in op de bergschoenen dus natte voeten oplopen hier ? fijne dag lieverd en bedankt voor deze tip want droge hippe voeten is toch veel leuker ?

  5 november 2018 at 13:52
 • Reply Peet

  Oh en die jas staat je fabulous … geweldig voor in het bos … de kleuren gaan er helemaal in op als je daar bent ❤?

  5 november 2018 at 13:53
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Wat een heerlijke kwebbelblog heb je weer gemaakt. En wat een leuke winactie weer. Wat moet een vrouw zonder jouw kwebbels. Je bent een inspiratiebron voor menig vrouw die zich niet op en top vrouwelijk vindt,maar door jouw blog dat wel gaan doen. Toevallig ben ik daar 1 van die al jaren zoekende is naar het woord vrouwelijk. Jij bent daar een grote rol in gaan spelen. Dank je wel Susan voor wie jij bent en wat jij doet. Ook deze leuke winactie in ons koude kikkerlandje kan elke vrouw wel een paar matches regenlaarzen gebruiken. En wat is er nu mooier dat er ook gedacht wordt aan de bredere kuit. Ik ga hard duimen en kaarsjes branden . And Susan keep up the spirit and good work???

  5 november 2018 at 14:24
 • Reply Merula

  Hartstikke leuke actie! Deze site kende ik nog niet.
  Mooie jas heb je gekregen! Super!

  Ik zou mijn 2 jongens allebei een paar gevoerde winterregenlaarzen uit laten zoeken! Kunnen ze deze winter lekker mee naar buiten!

  Lieve groetjes!!

  5 november 2018 at 14:45
 • Reply Anita H.

  Ik denk dat ik voor deze leuke vrolijke regenjas ga, mocht ik winnen: http://www.fashionbootz.nl/regenjas/happyrainydays-lange-lakjas-paula-pink-roze.html.

  5 november 2018 at 15:56
 • Reply Frederike

  Dat is weer een onmogelijk keuze!… Maar heb prachtige navy laarzen met bloemen gezien maar ook hele mooie warm gevoerde Ilse Jacobsen met veters ??…ik ga heel hard duimen!!

  5 november 2018 at 17:05
 • Reply Jeannette Kuppens

  Joepie de poepie!!! Wat laat je ons weer een mooie site zien, Susan. Ik heb al een tijdje de Long Anorak Wild Weather op het oog van Blutsgeschwister. Zo’n gave jas! Ik paste hem onlangs bij een tante Betsy verkooppunt, maar helaas boven mijn budget 🙁 Daarom ben ik nu aan het sparen. Altijd goed om even rustig te overwegen: heb ik deze jas nodig (Heb ik er echt geen meer??) en heb ik hem nu nodig (dat is niet zo moeilijk, met de winter in aantocht). Dus helemaal bovenaan op mijn verlanglijstje, zelf op eenzame hoogte helemaal bovenaan staat de Long Anorak, Wild Weather, XL, liefst in geel met blauwe ankertjes. Maar de kleur Into the wild (groen) is ook helemaal mooi. Mocht ik winnen met deze actie dan hoef ik helemaal niet na te denken.

  6 november 2018 at 15:26
 • Reply Joyce Jagerman

  Oh wat gaaf, ik doe graag mee! De jas die jij draagt vind ik absoluut geweldig! Ik zelf zou kiezen voor een vrolijke rode regenjas van Happyrainydays! Ik fiets altijd dus dat zou heel goed van pas komen.

  6 november 2018 at 19:56
 • Reply Stella K.

  Hele gave aktie! Te leuk om niet mee te doen ! En wat hebben ze mooie dingen! Ik zou heeeel graag een kansje maken op een van de prachtige regenlaarzen in maat 38. Mijn eerste keuze zou de Joules Black Woodland Floral regenlaars zwart met flora en fauna print zijn. Maar ik vind de Talolo regenlaarzen floral bliss ook heel erg mooi.

  6 november 2018 at 22:22
 • Reply Anne Filden

  Hoi Susan,

  Wat een toffe jas heb jij uitgezocht. Ik vind hem prachtig. Kwam hem online niet tegen, zal wel verkeerd gekeken hebben. Volgende week krijg ik een puppy van mijn dochter. Dan moet ik naar buiten en wandelen. Nu ook wel nodig voor mijn herstel, maar ik kan dat niet in mijn uppie. Vanaf volgende week moet ik dus wel. Een lekkere regenjas is dat wel heel fijn. Regenlaarzen ook, maar ik heb stevige, lees dikke kuiten, dus dat vind ik lastig. Aan de andere kant heb ik nog een paar stevige stappers die ik anders toch niet draag, dat worden dus voorlopig de uitlaatschoenen. De jas die ik heel erg mooi vindt is: http://www.fashionbootz.nl/regenjas/joules-regenjas-french-navy-peony.html

  Niet te licht van kleur, want dat lijkt mij niet zo handig met een stuiterbal op 4 pootjes.
  Kan ik heel wat regenachtige uitlaatrondjes plezier aan beleven. Oh ja en niet te vergeten op de fiets. Toch ook een stuk prettiger dan een kletsnatte winterjas.

  Een leuke druilerige aktie?van Fashionbootz. Kunnen mooi een aantal dames waterdicht van genieten.

  Lieve groeten,

  Anne Filden

  6 november 2018 at 23:52
 • Reply Monique den Boer

  Hoi Susan, wat gaaf dat je dit weer organiseert zeg en al die moeite die jij voor ons doet mag je best wel eens een conpliment voor krijgen hoor, bij deze??. Ik zou graag ook een gokje willen wagen op een mooie regenjas wat een hoop mooie dingen komen er voorbij zeg. Ik zou een mostergele regenjas zo een die bij mijn gele pixel jurk staat, helemaal te gek vinden. Want een gele jas heb ik nog niet in mijn collectie lijkt me supergaaf. De regenjas die jij trouwens op je blog showt is ook super zeg, alleen het model al, echt te gek. En anders een mooi item voor mijn lieve dochter die door weer en wind op de fiets naar school gaat. Dan fietst ze in ieder geval in stijl door de regen. Voorlopig blijft het bij kijken naar al dat moois want de kerstdagen komen er weer aan en dat zijn dure dagen. Heel veel liefs van Monique den Boer uit Dordrecht.

  7 november 2018 at 01:32
 • Reply Theresia

  Ik wil graag een kansje wagen voor deze leuke actie. Vind de laarzen en de jas namelijk zooooooooo mooi.

  7 november 2018 at 07:40
 • Reply Joke

  Aah wat een leuke actie weer! Ik zou heel graag een leuke regenjas kopen van die bon. Breng mijn kinderen altijd lopend naar school, door weer en wind. Soms best wel een gedoe om de onderkant van mijn jurkjes dan ook droog te houden. En wat is nou handiger en leuker dan een fleurige regenjas tijdens iets minder fleurig weer ?

  7 november 2018 at 08:32
 • Reply Joke

  Die lange regenjassen van Happy days zijn perfect ?

  7 november 2018 at 08:56
 • Reply anita

  Eerst dacht ik mmmmmmm regenlaarzen. Het ziet er wel allemaal heel leuk, vrolijk en gaaf uit. Maar ik draag eigenlijk nooit regenlaarzen. Die 2x per jaar pak ik die saaie groene wel. Maar al die vrolijke kleurtjes en die super gave jas die jij draagt wekte toch wel mijn nieuwsgierigheid. Dus toch een kijkje genomen op deze super vrolijke site en verliefd op alle geweldige kinderlaarzen. Maar….. toen kwam ik deze tegen. een mooi olijf groen biker jack. Lekker stoer en toch vrouwelijk. Wat zou deze goed van pas komen op mijn reis naar canada volgend jaar.
  Ik ga dus heel hard duimen en doe graag mee met deze leuke actie.
  http://www.fashionbootz.nl/dames-regenlaarzen/waterdichte-tas/happyrainydays-exclusive-biker-jack-oslo-olijfgroen-gratis-techwash.html

  7 november 2018 at 11:51
 • Reply Roelien

  Wat weer een leuke actie.Gelukkig vallen de echte herfst dagen met regen en storm nog op 1 hand te tellen, maar sinds mijn oudste dochter uit haar laarzen is gegroeid ben ik de mijne toch regelmatig kwijt of vind ik mijn knalrode laarsjes onder de modder terug… Ik ben dus helemaal toe aan een paar mooie nieuwe regenlaarsjes en heb al hele mooie gespot op de website ?. Leuk dat je deze winactie hebt kunnen regelen. Deze laarsjes staan ook geweldig onder de vrolijke TB outfits ?

  7 november 2018 at 16:53
 • Reply Barbara Hallema

  Toffe laarzen!! Vooral die met die streepjes en bloemen zijn leuk. Ik ga niet mee doen, ik heb al mooie laarzen en een superjas, dus ik gun een ander graag de winst!

  7 november 2018 at 18:48
 • Reply Botsy

  Zo jeetje zeg, ik heb net voor het eerst een kijkje genomen op de site van fashionbootz. In één woord: wauw! Wat ongelofelijk veel keuze, echt geweldig. En veel verschillende prijsklassen, voor ieder wat wils. Wat ben ik blij dat ik deze site heb leren door jou blog!
  Als ik de cadeaubon win zou ik denk ik gaan voor ‘aigle bison lady cognac’ of ‘regenlaarzen Anna wijde schacht zwart’ of ‘fashionbootz abby blauwe regenlaars met print’ of ‘evercreatures Chelsea regenlaarsjes black rum’ of ‘Chelsea regenlaarsje zwart’… Dat wordt nog een hele klus om te kiezen haha :-s 😉
  Duim duim duim!

  7 november 2018 at 20:50
 • Reply Marjolein

  Oh, wat een prachtactie weer..?… als ik zou winnen zou ik een mooie regenjas gaan kopen. Ik fiets zo veel mogelijk naar mijn werk en dan moet je overal op voorbereid zijn! Maar wel in stijl! En ik ben toe aan een nieuwe! Of …. toch laarzen? .. ? …. keuzestress … ?.

  9 november 2018 at 16:24
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.