Follow:
Giveaway, Love Clogs, Boots & Sneakers, Tante Betsy

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Hey girls jullie weten vast allemaal dat ik naast mijn liefde voor de vrolijke Tante Betsy jurkjes, al heel wat jaren gek ben op cowboylaarzen. Sinds Tante Betsy in mijn leven is gekomen, startte mijn zoektocht naar bijpassende cowboylaarzen in vrolijke kleuren. En zo kwam Boeties.nl op mijn pad, the place to be om gave cowboylaarzen te shoppen. Vandaag geen blog met diepgang, maar wel een gave winactie in samenwerking met Boeties.nl

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Sendra cowboy boots

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Ik hou ervan om een stoere look te creëren door gave cowboylaarzen te dragen onder mijn Tante Betsy jurkjes. Ik ben zelf al heel wat jaren gek op Sendra laarzen. En ik lees net dat dit het best verkochte merk is op gebied van cowboy laarzen. Ja ik hou nu eenmaal van kwaliteit en duurzaamheid. Sendra laarzen zijn er ook in mooie kleuren, naast de meer gebruikelijke kleuren als zwart en bruin. Laarzen met prachtige stiksels, met borduursels, met sterren en zelfs met vlinders. I love it!

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Sendra westernboots Deborah Garduna Blanco

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Ik ben dan ook enorm blij met de prachtige geborduurde Sendra westernboots Deborah Garduna Blanco, die ik in oktober mocht ontvangen. Ze zijn enorm gaaf! Ik verheug me er nu al op om deze laarzen te combineren met de SS2019 zomercollectie jurkjes van Tante Betsy. Ik hou van borduursels en van bloemen en ik kijk stiekem alweer uit naar de lente. Ze kunnen natuurlijk ook heel goed gecombineerd worden met jurkjes van de huidige lopende collectie of oudere collecties.

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Boeties.nl dé expert op gebied van cowboylaarzen

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Naast Sendra laarzen vind je bij Boeties.nl ook merken zoals Tony Lama, Frye, Old Gringo, DWRS label en nog veel meer. Oh zucht er is zoveel moois te koop in deze geweldige webshop, waar verzenden en ruilen/retourneren gratis is. Het is voor een laarzen liefhebber echt een walhalla. Je kunt er ook terecht voor elegante laarzen van Bronx of zelfs bohemian Ibiza laarsjes van Nemonic.

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Sale op de gehele meisjes collectie

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Daarnaast hebben ze ook hele leuke hippe kinderlaarzen te koop. Met merken als Zecchino d’Oro, Shoesme kun jij jouw dochter blij maken met een paar stoere vrolijke laars onder haar Tante Betsy jurkje. Hoe gaaf is dat?! En nog leuker is dat er nu sale is t/m 24 december met wel 35% korting op meisjeslaarzen. Van de leukste laarzen zijn er nog maar enkele maten! Dus wacht niet te lang!

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Wat kun je winnen?

Maar nu zijn jullie vast stiekem benieuwd naar wat ik mag weggeven. Ik mag van Carlijn van Boeties.nl twee cadeaubonnen weggeven ter waarde van €75.

Jij mag zelf heerlijk gaan rondneuzen in de webshop van Boeties.nl en mij vertellen welke laarzen je zou willen scoren. *Omschrijf en benoem ze (een bericht met link moet ik apart goedkeuren).

Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

Hoe doe je mee met deze gave winactie?

 • 1. Like de Facebook pagina én/of Instagram pagina van Boeties.nl
 • 2. Vertel in een leuke enthousiaste reactie over jouw liefde voor cowboylaarzen of waarom je de cadeaubon zou willen winnen. Ga in de webshop van Boeties.nl kijken en vertel welke laarzen jij zou willen scoren.
 • 3. De winactie loopt t/m aanstaande zondag 23 december. Op maandag 24 december maak ik de twee winnaressen hier op mijn happy Tante Betsy blog bekend. Dus een leuk kerstcadeau!
 • Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway
 • De twee cadeaubonnen verloot ik onder de reacties op deze blogpost. Máár ook onder de reacties op mijn Facebook pagina bericht én mijn Instagram bericht. Dus waag zeker een extra kans óf twee…

  Ik ga er vanuit dat je me daar ook volgt/liked als je op Instagram/Facebook mee doet ;).

  Happy Tante Betsy blog Boeties.nl Christmas giveaway

  Carlijn van Boeties wil graag dit jaar nog 2000 volgers halen op Instagram. Helpen jullie mee en doen jullie mee?!

  Delen van de winactie op je Facebook profiel en/of Instagram account is heel lief :).

  Lots of love from Susan

  * Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking met Boeties.nl Mijn Sendra laarzen heb ik ontvangen voor mijn blog.

  Share:
  Previous Post Next Post

  You may also like

  59 Comments

 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  LET OP!!!
  Hey girls als je een link in je reactie post, is die reactie pas later zichtbaar. Die moet ik eerst goedkeuren?

  Check mijn blogpost van gisteren, ik geef een ‘Tante Betsy’ shirt weg in maat 3XL.
  Én ik heb meerdere jurkjes en rokjes te koop in maat L/XL en ook twee oudjes in 3XL.
  Succes girls??

  19 december 2018 at 19:35
 • Reply Hennie

  Wat een supergave actie, van jou en Carlijn. Ik wil een paar die nu niet op voorraad zijn maar wel komen. Volgens Carlijn al snel. Bruine met een vierkante neus. Daar zou ik graag een gokje voor willen wagen. Maar heb ook al rode, groene en cerise laarzen. Zo gaaf zijn ze. Lekker stoere outfit mee maken.Fijne avond Suzan.?

  19 december 2018 at 19:39
 • Reply Ellen Verschoor-Duivestein

  Wauw,wat een mooie prijs weer❤En wat een keuze..*zucht*….ik heb nog niks met cowboylaarzen,misschien moet het nu dan maar eens gebeuren?want ik vind de korte Dakota laarsjes wel héél erg leuk….kleurtje moet ik nog over nadenken?de keuze is reuze…Lieve actie van Carlijn en jou Susan?

  19 december 2018 at 19:47
 • Reply Joyce

  Wauw Susan, wat heb je een prachtige laarzen! Ze staan je geweldig ?
  Zelf ben ik ook enorm fan van Sendra. Als je dat merk eenmaal hebt gedragen, wil je (vind ik!) niets anders meer!
  Voor mij wel altijd een hele ‘spaar-actie’ want ik kan dat niet zomaar aanschaffen. Ik zou dus mega blij zijn met een cadeaubon! Mijn droom Sendra zijn de rode boots met ster! Wat vind ik die mooi ?
  Ik ga heel hard duimen ??

  19 december 2018 at 19:49
 • Reply chucky1012

  Wauw….
  Zo leuk ?
  Ik doe heel graag mee met deze winactie.
  In mijn puberteit droeg ik zoveel cowboy boots.
  Wil er graag weer een paar.
  Had ze regelmatig in vintage shops gespot maar omdat ik lastige voeten heb zijn nieuwe een veel betere uitkomst….
  Nu ik jouw winactie zie om kans te kunnen maken om een start te hebben om zelf een prachtig nieuw paar te kunnen shoppen kan ik zelf de rest erbij leggen want anders is het voor mij niet te doen.
  Een prachtig paar de ‘DWRS Hydra Beige’ ? van de leuke kleurrijke webshop heb ik allang op het oog en staan op mijn wishlist.
  De fb.pag. van jouw en de website van de boots like ik allang en op insta. volg ik jou al heel lang.

  Ik wens jullie hele fijne feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar

  Fb.: Ike Hassankhan

  Insta.: @chucky1912

  Een fijne avond ?

  19 december 2018 at 19:49
 • Reply Claudia

  Wat een mooie actie weer! ?
  Er staan zo veel prachtige laarzen op de site, bijvoorbeeld de Flota Turquesa Lavado, met heel veel kleurtjes. Ik ga alvast duimen…??

  19 december 2018 at 19:59
 • Reply Gini

  Ik doe heel graag mee met deze winactie 🙂 ik maakte onlangs kennis met cowboylaarzen door Carlijn. Boven verwachting vind ik ze.
  Op mijn verlanglijstje staan een paar rode la pintura’s. Deze cadeaubon zou daarom prima uitkomen.

  19 december 2018 at 20:08
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Cowboylaarzen is eigenlijk helemaal niet mijn ding ?. Maar ik heb op de site gekeken en zag wel wat anders leuks! De Frye Veronica Tanker cognac vind ik heel gaaf, maar is helaas niet meer in mijn maat. Maar ik heb kleine voeten en zag bij de meisjeslaarzen ook leuke laarzen van Hip in de kleur cognac en die zijn er wel in maat 37 ?. En laarzen heb je nooit genoeg, toch?!

  19 december 2018 at 20:15
 • Reply Alexandra

  Zo gaaf die laarzen. Die Blanco zijn zoooo mooi. Helaas is mijn voetenprobleem alleen maar groter geworden en heb ik nu twee heel zere voeten die veel rust moeten hebben. Laat staan nieuwe schoenen/laarzen proberen. Ik laat de actie dus aan mij voorbij gaan.

  19 december 2018 at 20:16
 • Reply esther messing

  Wauw, wat een gave actie van jullie. Ik heb pas 1 paar cowboylaarzen en daar kan best nog wel een paar bij, zodat ik mooi kan afwisselen bij mijn jurkjes. Mocht ik zo’n fantastische bon winnen dan ga ik voor de DWRS Low Texas 23145 cowboylaarsjes groen. Leuk voor volgend voorjaar. Alhoewel ze zo lang vast niet blijven staan in de kast, misschien ben ik dan al wel weer toe aan nieuwe. Of zelfs in een andere kleur erbij. En nu maar duimen. Liefs Esther

  19 december 2018 at 20:16
 • Reply Maartje

  Ooooh wat een toffe actie! Ik doe heel graag mee voor de laarzen die nog binnen moeten komen, enkele maanden geleden hoorde ik van Carlijn dat er prachtige laarzen in alle kleuren binnen zouden komen, mét bredere schacht! Ik wacht met smart en met deze kadobon zou ik gelijk 2 kleuren willen aanschaffen ? nu duimen ?

  19 december 2018 at 20:24
 • Reply Marianne Asselman

  Wat een snoepies van laarzen.
  https://www.boeties.nl/el-vaquero-claire-primus-red
  Dit zouden mijn favoriete laarzen zijn, qau kleur en comfort. Ideaal bij mijn rode en zwarte en gardenia TB Hoodies en jurkje
  Geweldig lief dat je deze win actie weer doet en tja jouw wit/rode laarzen zijn geweldig zoals alle cowboy laarzen van dit merk. Toppie

  19 december 2018 at 20:26
 • Reply Caro

  Te gekke actie!!!! Uiteraard doe ik mee aan deze heerlijke actie! Ik ben groot fan van Sendra’s en meerdere andere merken. Als het maar cowboyboots zijn en dan is weinig mij te gek (zoals veel dames al wel weten)?. Er staat al heel lang op mijn wenslijstje de rode Sendra boots met de witte ster❤️❤️❤️❤️. Daar ga ik zeker mijn slag op slaan, mocht ik de bon winnen.
  Zat nog even te denken waar mijn laarzenliefde vandaan komt. Dat is al ontstaan in de jaren ‘70, begin jaren ‘80. Vrouwen droegen toen laarzen onder hun ‘schotse ruit rokken’. Vond het toen, en nu nog steeds, zo mooi!!! Daarna was het jaren not-done om laarzen te dragen onder een rok en nu is het alweer helemaal okee, oooh YIPPEEE!!!!???

  19 december 2018 at 20:32
 • Reply Marleen Brouwer

  Oja, ik doe heeeeuul erg graag mee met deze winactie. Ik denk vaak toch niet iets te winnen, maar heb laatst mijn ogen laten vallen op blauwe DWRS laarzen (en net nog een nieuw jurkje gekocht) dus geld is ff op, maar zo’n paar zou er prachtig bij passen. Mijn roze DWRS van Shardee draag ik echt dagelijks, voor de afwisseling is een blauw stel dus echt welkom! Die bon weet ik dus goed te besteden 🙂

  19 december 2018 at 20:35
 • Reply Melanie

  Wat een superleuke actie en ik wil wel heel graag een kansje wagen voor een paar donkergroene sendra’s. Ik vind ze zoooooo mooi maar gun het mezelf vaak niet omdat er zoveel andere dingen ook altijd nog moeten (een lek dak een kapotte auto en vooral de kinderen gaan vaak voor…)

  19 december 2018 at 20:48
 • Reply frederike

  yes! een winactie waar ik ook weer aan mee kan doen! ik heb hele mooie donkerblauwe enkellaarsjes gezien van Dakota Boots, die zou ik nog heel graag willen hebben 😀

  19 december 2018 at 20:48
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat een snoepwinkel, de site van boeties! Ik doe graag mee voor de bon. De Low Texas laarzen van Dwrs in turquoise of groen zouden prachtig zijn! Of als de hogere laarzen met brede schacht binnen komen, zou ik dat ook graag willen proberen.

  19 december 2018 at 20:52
 • Reply Joyce

  Leuke winactie Susan, maar ik laat deze kans aan me voorbij gaan.Ik heb pas de zoo adventure laarzen aktie gewonnen.Nu is het tijd voor een andere jurkenzus 🙂
  Succes dames!?
  Groetjes Joyce uit België

  19 december 2018 at 20:58
 • Reply Monique Arnouts

  Suzanne en Carlijn , wat super lief dat jullie een winactie doen , DWRS KORTE LOW SUEDE COGNAC 23145 LAARSJES , ? die lijken me super , dus ik ga duimen ,
  Fijne dagen , Xxx Monique

  19 december 2018 at 21:01
 • Reply Liza

  Oh oh Susan en Carlijn, wat weer een super toffe actie! Helaas heeft hier in huis mijn man meer schoenen dan ik, dat kan ik uiteraard niet laten gebeuren! De bon van 75 euro kan ik prima besteden! Ik heb ontzettend gave lage laarsjes met franje gezien, die zou ik wel willen hebben! Of de gave dwrs laarzen met bloemen! Ik duim en droom nog even verder! Fijne avond dames!!

  19 december 2018 at 21:11
 • Reply wieteke van iersel-eijgenraam

  Oh wat een mooie gave stoere maar vrouwelijke modellen staan erop de site. Keuze is heel moeilijk. Maar dit zijn denk ik wel mijn favoriete laarzen op dit moment. https://www.boeties.nl/sendra-laarzen-13548-groen-deco-verde Dus zal ik met de bon en nog even doorsparen en hopen dat deze er dan nog zijn. Fijne feestdagen voor iedereen.

  19 december 2018 at 21:17
 • Reply Esther biemans

  Gave actie! Als groot liefhebber van westernboots zou een cadeaubon weer een hele goede reden zijn om een nieuw paar aan te schaffen! Op dit moment staan er nog twee op mijn verlaglijstje waar ik maar niet uit kan kiezen …Nocona van Tony lama of de sendra flota tang lavado.. duimen maar ?☺️

  19 december 2018 at 21:17
 • Reply Diny Gijsberts

  https://www.boeties.nl/dwrs-high-texas-20532-cowboylaarzen-snake maat 41 voor mijn verjaardag op 28 december ?
  Moiie slangenprint die een eenvoudige outfit een flinke ‘oppepper’ geeft ! Ik hou van dieren en ik hou van apart dus een goede combinatie

  19 december 2018 at 21:18
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Oh nee… Naast al die leuke jurkjes die ik ooit nog zou willen kopen heb ik nu dankzij mijn bezoek aan de webshop van Boeties ook een lijst met laarzen en laarsjes die ik ooit wel zou willen kopen ?

  Ik doe dan ook graag mee voor een bon natuurlijk, voor mezelf zou die besteed worden aan DWRS High Texas laarzen. In het paars, rood of turquoise, daar moet ik nog even een ei over leggen. Ik zag ook superleuke laarsjes voor dochterlief, ik moet morgen eerst even haar voeten opmeten om te kijken of we gaan slagen met de grootste maat, maar 35 en zo ja, dan koop ik ook zonder bon alvast de Braqueez laarzen Petrol multi met ponyhair!

  19 december 2018 at 21:25
 • Reply Debby

  Wat een geweldige actie! Ik heb mijn hele leven al regelmatig cowboylaarzen gedragen en vind deze
  DWRS High Texas 20532 cowboylaarzen butterfly geweldig! Ik hou van vlinders en cowboylaarzen dus deze passen perfect bij mij!
  De laarzen die jij draagt vind ik ook fantastisch …

  19 december 2018 at 21:28
 • Reply Karin

  een kansje wagen voor een paar perlita peaches laarsjes Dakota Rodeo Earth bruin. Ik ga duimen..dikke knuffels van mij..

  19 december 2018 at 21:32
 • Reply Jacqueline Aarts

  Oh wat gaaf dat je deze winactie mag weggeven. Als paardenmeisje loop ik al mijn hele leven op laarzen. Cowboy laarzen zitten gewoon het lekkerste en vind ik zelf ook het mooiste staan onder jurkjes. Zelfs onder mijn gala jurk had ik laatst mijn Dr. Martens by Sendra aan. Ik hoef dan niet bang te zijn voor pijnlijke voeten of rare slidings of spagaat door het dragen van pumps ?. Dus mocht ik winnen dan ga ik voor de Sendra 11585 by La Pintura westernboots lichtblauw Flota Angelo. Wat vind ik dat een mooie laars ?

  19 december 2018 at 21:45
 • Reply Wilma Rommelse

  Wauw, wat een mooie prijs weer ❤ En wat een keuze, maar deze bofbips heeft al via een andere site een cadeaubon gewonnen en alweer haar cowboys laarzen uitgebreid naar 4 items…
  Ze hebben ook zulke leuke zwarte laarzen met sterren en hartjes nu in de sale, maar ik heb net weer een nieuw paar. Ik gun iemand anders deze prijs van harte Succes dames met deze mooie prijs en keuzestress!?

  19 december 2018 at 22:00
 • Reply Eefje

  Wat is dit een super vette winactie!! Ik zag laatst deze voorbij komen op facebook of instagram en ze zijn ideaal! Met mijn dikke(re) kuiten kan ik bijna geen cowboyboets(y) aan, dus de low texans zijn helemaal goed en helemaal met de panterprint!! Ik hou ervan ??? mocht ik één van de twee kadobonnen winnen dan bestel ik graag deze https://www.boeties.nl/dwrs-low-texas-23145-cowboylaarsjes-leopard ❤️❤️❤️

  19 december 2018 at 22:01
 • Reply Sylvia W

  Super lief van jullie xx Ook al zo’n grote liefde van mij …Bootssss! Yes, in Carlijn d’r spreuk kan ik mij helemaal vinden a woman can never ever own to many pair of boots! Onder tussen alweer bijna 15 jaar geleden heb ik een ongeluk gehad…ik had bijna mijn linker been eraf geknipt…(zal je de details besparen!) maar na een nachtje ziekenhuis mocht ik deze gelukkig toch behouden…een lange weg van herstellen volgde van een kuitomtrek van bijna 60 cm door beschadiging terug naar nu! Ieder paar moest vermaakt worden of een laag modelletje zijn.. een jarenlange moeilijke tot geen boots periode volgde… ik kan je niet vertellen hoe blij ik ben dat ik hier nog steeds vol trots op mijn 2 benen sta! Pareltjes zijn ‘t niet, maar de boots welke ik draag wel. Ik ben helemaal weg van de Sendra cowboylaarzen 14807 Turquesa Lavado zacht geel, na mijn verhaal begrijp je wel waarom, ze mogen opvallen! Maar het innerlijk blije gevoel is niet uit te drukken, ik ben zo blij dat ‘t kan, knuff xx

  19 december 2018 at 22:01
 • Reply Jacqueline Harbers

  Yesssssss, naast mijn liefde voor mooie jurkjes zijn laarzen een grote liefde. En er komen er inmiddels behoorlijk wat bij Boeties vandaan ?! Wat een heerlijke (web)shop, fantastische service en een hele meedenkende en sympathieke eigenaresse! Voor mij de ideale combinatie van een fijne shop! Eerlijk gezegd koop ik nergens anders meer cowboylaarzen, heb 1 paar van iemand overgenomen, maar de rest komt van Boeties. Daar ben ik dan wel heel trouw in ?…. mocht ik 1 van de gelukkigen zijn, dan spendeer ik ze aan rode DWRS-laarzen, MITS er in de hele nabije toekomst mooie rode Sendra’s komen! Want Sendra is wel echt mijn favoriete merk. Pasvorm en kwaliteit altijd perfect..

  Nou, als jullie me zoeken…. ik zit in een hoekje te duimen ?

  Dikke knuffel, fijne avond en Carlijn èn jij…. heel hartelijk bdankt voor deze mooie winkans ?

  19 december 2018 at 22:08
 • Reply Maria Louisa

  Ik heb echt heel erg spijt dat ik de paarse laarzen retour heb gezonden en nu zijn ze er niet meer. Dus mocht ik winnen dan bewaar ik mijn bon totdat er weer van die gave paarse of aubergine cowboylaarzen in de collectie zitten.

  19 december 2018 at 22:14
 • Reply Natalie visser

  Wat een te gekke actie ik ben al jaren dol op laarzen en dan met name de cowbow variant krijg vaak de leukste complimenten op mijn laarzen en lekker origineel omdat je bijna niemand met hetzelfde ziet lopen

  Ik doe graag mee voor de leuke Leopard laarzen staan zo leuk bij mijn Leopard kleding

  https://www.boeties.nl/dwrs-high-texas-20532-cowboylaarzen-grijs-leopard

  19 december 2018 at 22:46
 • Reply Evy Verstrepen

  De DWRS laarzen rood zij super. Al van kleins af ben ik gefascineerd door cowboyboots en de laatste jaren vind ik steeds dat dit een zomerse of winterse outfit compleet zou maken. Dus waag ik mijn kansje en doe ik hopelijk binnenkort met de nieuwe boots een vreugdedansje ????

  19 december 2018 at 22:49
 • Reply Daniëlle

  Jaaa! Wat lief van Boeties.nl en jou Susan! ❤

  Ik doe graag mee met deze actie! ❤
  Ik zou gaan voor de DWRS High Texas 20532 cowboylaarzen groen. Zo mooi groen! Ik houd ervan! ? ( had “vroeger” en oud grijs starletje met knal groene wieldoppen die manlief voor mij gespoten had! ?)
  Deze zouden perfect staan denk ik bij mijn kleding!
  Als i k zou winnen zouden het mijn allereerste cowboy schoenen zijn ?
  Fingers crossed ???
  Lekker slapen Susan!❤

  20 december 2018 at 00:24
 • Reply Peet

  Aan deze aktie doe ik als schoenen en vooral laarzenfreak natuurlijk HEEL graag mee!
  Ik heb uiteraard al Sendra’s en boots te over in de collectie maar zie iedere keer weer iets anders/nieuws/leuks waar weer allerlei nieuwe leuke combinaties mee te maken zijn.
  Mijn keuze voor deze aktie is gevallen op:

  Frye Campus Stitching Horse geel met blokhak

  Gewoon! Omdat ik het enorme stoere, kekke laarzen vind die bij heel veel outfits en jurken geweldig passen!

  Leuke deal weer Susan! ?

  20 december 2018 at 01:49
 • Reply wilmsen anita

  Ik doe mee voor de blauwe laarzen met vlinders

  20 december 2018 at 07:23
 • Reply Jelka

  O, wat een leuke actie weer! Ik heb zelf nog geen ‘echte’ cowboy boots. Maar ik ben wel dol op kleurige en stoere schoenen en laarzen. Ik zag bij boeties een paar knalgroene lage cowboylaarsjes van dwrs. Die zou ik wel héél graag willen. Groen mist echt nog in m’n schoenencollectie!! ?
  Dus daar doe ik heel graag voor mee! ?

  20 december 2018 at 10:04
 • Reply Danielle Schoonderwoerd

  ✼ Wat leuk dat jij deze geweldige acties van Boeties.nl mag houden ?. Ik zou ontzettend graag de groene DWRS boeties in maat 41 winnen. Tot dusver heb ik geen groene laarzen. Ten eerste omdat mijn budget het helaas niet meer toe laat om deze aan te schaffen. Ten tweede vond ik het altijd wel heel spannend om met zulke knalgroene laarzen te gaan lopen. Maar ik ben geïnspireerd door jou Susan, jij draagt gekleurde laarzen altijd zo perfect gestyled met de prachtige jurken van Tante Betsy Het zou een prachtig eindejaarsgeschenk zijn, dan kan ik mijn bewogen jaar met helaas meer downs dan ups met een enorme UP afsluiten. Heel veel liefs van Daniëlle ? ✼

  20 december 2018 at 11:45
 • Reply Wilma

  Wat een leuke winactie weer! Ik heb eens even op de site van Boeties gekeken, en wat is er veel moois. Ik weet zelf niet of ik wel stoer genoeg ben voor een paar cowboy laarzen, ik zou het eens moeten proberen. De rode dwrs laarzen vind ik erg mooi en er kwam ook een okergeel paar voorbij.
  En nu nog een paard erbij hè!
  Succes met de actie en een knuf van mij!

  20 december 2018 at 13:51
 • Reply Anita H.

  Mijn favoriet: “Bronx 14141 hoge laarzen zwart met studs in zoolrand”.

  20 december 2018 at 14:11
 • Reply Johanna

  Wat een superleuke actie! Ik ben echt fan van de laarzen van Boeties, dus ik doe graag mee. Ik hoefde niet eens na te denken voor welke ik zou gaan, want ik zit al een tijdje te loeren naar die prachtige rode Sendra’s met witte ster. Maat 41, en ik heb net gezien dat ze nog steeds op voorraad zijn. Ik ben dol op Sendra’s en heb ze al in blauw en zwart. Maar een paar vrolijke rode laarzen zou ik toch ook wel heel erg gaaf vinden. Dus mocht ik het geluk hebben de cadeaubon te winnen, dan ga ik die bestellen als kerstcadeau.

  20 december 2018 at 18:40
 • Reply Angela Heijboer

  ☆Sendra Westernboots 13549 Blauw Salvaje Jeans Betun voor onder de jurk Sterre Parkeet☆
  Voor mij staan cowboylaarzen symbool staan voor vrijheid. Ik ben graag in de natuur en draag ze te voet en te paard. Hoe fijn is het dat ik ze ook op kantoor kan dragen. Vrij zijn we al! Cowboylaarzen herinneren mij hieraan! ♡

  20 december 2018 at 18:56
 • Reply Anne

  Wouw, dit is pas een gaaf kerstcadeau
  Als je dan aan de ster van het kerstverhaal (Bethlehem) denkt komt voor mijn natuurlijk alleen maar de laarzen Sendra cowboylaarzen met ster in aanmerking
  Deze laars is net zo mooi als het kerstverhaal
  Doordat de kwaliteit zo super goed is, is het verhaal ook alle jaren weer
  Hopelijk mag ik de sterretjes twinkelen
  Groetjes
  Anne

  20 december 2018 at 18:58
 • Reply SYL

  Ik heb al roze en die zijn zooo fijn maar de rode DWRS laarzen staan ook met stip op mijn verlanglijst

  20 december 2018 at 20:52
 • Reply Annelie

  Geweldige actie weer, zeg!
  Ik kijk al tijden regelmatig verliefd op de site van Boeties naar blauwe cowboylaarzen. Met dank aan Susan, ik kende de site voorheen niet. Wat zouden zulke laarzen leuk staan bij mijn jurkjes ?. Maar ja, helaas heb ik nog steeds geen geldboom in mijn tuin, haha. Maar wie weet win ik en kan ik toch een mooi paar laarzen bestellen! Ben ook blij te lezen dat de laarzen van DWRS groot uitvallen, dan heb ik meer kans dat ze passen met mijn maat ‘schuiten’ (maat 42/43). Ik duim ?? heel hard

  20 december 2018 at 21:13
 • Reply Patricia smile

  Cowboylaarzen… ik ben geen superfan.. daar passen mijn brede platkakkers niet in en dan mijn kuiten… De kleurrijke en sterrenvarianten vind ik wel mooi om te zien. Maar die rode suede nemonic franje laarzen met iets rondere neus vind ik echt geweldig ?

  20 december 2018 at 22:36
 • Reply Cathelijne

  Wat een supervette actie ??
  Toen ik nog paard reed en ik ook therapie met paarden kreeg had ik oude bruine Sandra, liepen zalig!!
  Mocht ik winnen kom ik in een snoepwinkel terecht ?.
  Ik denk dat mijn eerste keuze zou zijn de DWRS High Texas 20532 cowboylaarzen turquoise ( samen met paars mijnbliebelingskleur) voor bij mij nieuwe zwarte velouse Tante en rose legging van 4funky flavours die ik dan aan doe als ik mijn eerste diploma ga halen (naast zwemdiploma enzo ?) als ADHD coach ?

  21 december 2018 at 07:32
 • Reply Barbara de Bock

  Allereerst wat een onwijs toffe prijs die we kunnen winnen.

  De laarzen met de vlinders springen er direct voor mij uit! En die zou ik dan ook dolgraag daarmee willen aanschaffen.
  Ze staan symbolisch voor mij voor mn ma, mn zoontje Thijs en mn broertje. En zo draag ik lekker dicht bij me!

  Ik draag altijd al graag laarzen maar het vinden van leuke mooie en die ook nog eens lekker zitten en lopen valt nog niet mee.
  Daarnaast heb je hier in het Zeeuwse nog eens de pech dat de verschillende winkels hier niet zo divers zijn en je vaak tegen dezelfde aanloopt.
  En online blijf ik altijd spannend vinden doordat ik een aantal jaar terug mn voet gebroken had en schoenen echt direct goed moeten zitten anders lopen ze totaal niet lekker voor me.
  Lastig lastig.

  Dus wie weet vallen die vlinder laarzen wel lekker ?

  21 december 2018 at 08:58
 • Reply Marjon

  He hè, eindelijk even se tijd om rustig te reageren! Mooie winactie weer, wat lief van jou en Carlijn van Boeties!
  Om eerlijk te zijn heb ik het nog niet aangedurfd om cowboylaarzen te kopen ☺️
  Een beetje uit mijn comfortzone ?.
  Maar ik vind ze wel super gaaf. Dit zou dus een prachtige reden zijn om gewoon een paar te kopen!
  Ik vind de DWRS High Texas laarzen erg mooi, de kleur Salie Groen of Azuur Blauw ? dat wordt nog lastig kiezen!
  Beide kleuren zouden bij veel kleding en jurkjes staan!

  En die witte Sendra laarzen met bloemen die je hebt ontvangen ?? wow, gaaf zeg!

  Fijn weekend vast Susan!

  Groetjes,
  Marjon

  21 december 2018 at 09:19
 • Reply Fhathima

  Wat een beauties van boeties!! Ik weet nog goed dat ik 10 jaar was en mijn grote broer met zn vriendin terugkwam van vakantie in Spanje. Allebei hadden ze echte leren cowboylaarzen gekocht. Zij had rode en wat vond ik ze prachtig! Ik heb inmiddels zelf verschillende paren gehad, maar nog nooit in een bijzondere kleur. Nu zie ik op de site hoge laarzen van dwrs in een fantastische kleur salie groen….zucht!
  Zeker weten dat ik die zou aanschaffen met de bon!! Ik ga duimen ?

  21 december 2018 at 15:06
 • Reply Kristel Bamps

  Wat een superleuke actie! Ik word altijd helemaal vrolijk van jouw prachtige outfits en boots! Ik sukkel helaas met een depressie en heb sinds kort Tante Betsy ontdekt. Met deze vrolijke jurkjes voel ik me meteen veel beter in mijn vel! Ik heb er nu 6 en hou ervan om ze te combineren met kleurrijke accessoires. Van die mooie boots zou echt een fantastisch kerstcadeau zijn! Ik zou kiezen voor: “DWRS High Texas 20532  cowboylaarzen licht bruin” in maatje 40. Ik ga alvast alvast heel hard duimen en hopen op een kerstmirakel!

  22 december 2018 at 13:06
 • Reply Ger da

  Ja ja, daar ben ik ook nog even om een kansje te wagen voor een paar pracht laarzen. Cowboyboots, ik vind ze zo gaaf staan, in al die pracht kleuren, maar op één of andere manier past het niet bij mij. Al rond neuzend op de site kwam ik de DWRS laarzen tegen in saligroen,oh echt zo een kleur voor mij, dus dacht zal ik daar dan een poging voor doen? Of misschien voor wat safer en die leuke suède enkellaarsjes van Dakota de 432 in het blauw. Je ziet Susan ik wil toch wel graag mee doen met deze leuke winactie van Carlein en jou.
  Bedankt dat jullie ons deze kans bieden!
  Lieve groet ❤

  22 december 2018 at 20:02
 • Reply Annette Elias

  Ik HAD dus helemaal niets met westernlaarzen, maar sinds ik ze in mooie kleurtjes zie en weet hoe mooi ze onder jurkjes staan ben ik helemaal OM! JIj Susan hebt daar absoluut heel erg aan bijgedragen, en zo meer dames van de jurkjesgroepen. Ik heb uitgebreid gespeurd bij Boeties en heb enkele prachtige paren gezien? MIjn oog viel nu vooral een dat mooie stel paarse Sendralaarzen… mooie, goede hak (niet te hoog) , een niet al te smalle neus, en heel gaaf te combineren! ik ben eigenlijk wel heel benieuwd hoe die mij zouden staan! Ben er zelfs een beetje verliefd op…..Duimen dus maar dat ik de gelukkige mag zijn!

  23 december 2018 at 02:46
 • Reply Anika

  Wat een leuke actie.
  Mijn favoriet zijn de dwrs texas high. Kleur is moeilijk kiezen. Mijn favoriet zijn blauw, geel,en appetjes groen
  Groetjes!

  23 december 2018 at 10:07
 • Reply Elke De Vlaminck

  Lieve Suzan,

  Wat een leuke nieuwe ontdekking heb je me weer gegeven! De website van Boeties is inderdaad net een snoepjeswinkel vol laarzen met prachtige kleurtjes en originele printjes! Ik heb enkele malen de website afgespeurd naar het mooiste paar. Het werd een moeilijke keuze, maar ik vind de laarzen van DWRS High Texas cowboylaarzen salie groen de allermooiste! Ze gaan prachtig passen bij enkele van mijn TB jurkjes!
  Heel veel groetjes uit Vlaanderen van Elke

  23 december 2018 at 10:24
 • Reply Tamara

  Ho ho ho, dat lijkt me een fantastisch kerstcadeau!
  Ik ben een laarzenfan al sinds ik een paardenmeisje was….al rijd ik helaas niet meer, de liefde voor laarzen is gebleven.

  Een perfecte combinatie met mijn jurkjes! Ik draag zo graag laarzen, dat ik bij warmer weer altijd even moet wennen aan het ‘blote kuiten gevoel’?.

  Ik ben een groot fan van Boeties, de site die ik ontdekte door jouw enthousiaste verhalen Susan!

  De DWRS-laarzen zitten heerlijk en ik zou er dan ook graag een paar bij hebben! Helaas zegt mijn portemonnee ook ‘ho ho ho’ in deze tijd van het jaar! Mocht ik de gelukkige winnares zijn van zo’n gulle gift van Carlijn,dan zouden nieuwe DWRS-laarzen de mijne zijn!

  Waarschijnlijk kies ik dan de turquoise of de saliegroene laarzen, wat een prachtige kleuren!

  Alvast fijne kerstdagen Susan en rust lekker uit!

  23 december 2018 at 12:27
 • Reply Kimm

  Op de valreep ? wil ik ook graag mee doen aan de winactie! Het lijkt met heel gaaf om voor de bon een paar rode of roze Laarzen te kunnen kopen. Ik heb alleen bruine Laarzen en bij al die vrolijke jurkjes & rokjes horen zo onderhand ook vrolijke Laarzen ??? dikke kerstknuffel

  23 december 2018 at 19:03
 • Reply Ellen Jacobs

  Super gave actie, ve erl mooie laarzen gezien maar blijf wwg van de bruine met aqua die Natasja ook draagt. Ben de naam inmiddels weer vergeten, opschrijven is een tip aanmezelf..
  De witte met gebor d.d. uurde bloemen ook mooi maar te opvallend voor mij ben ik bang. Liefs Ellen

  23 december 2018 at 21:07
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.