Follow:
Blog, Happy Tante Betsy dresses, Tante Betsy, Tante Betsy shops

Happy Tante Betsy blog birthday

Happy Tante Betsy blog birthday

Hey girls vandaag op 24 september bestaat mijn happy Tante Betsy blog alweer drie jaar! Drie jaar geleden besloot ik om andere dames te laten zien via mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog, dat je ook met een maatje meer prachtig uit ziet in een Tante Betsy jurk.

Happy Tante Betsy blog birthday

Hoe het allemaal begon

Ik blogde al enthousiast over Tante Betsy sinds ik Tante Betsy in november 2014 heb leren kennen door een gedeelde Facebook winactie. Grappig dat ik toen over een gesponsorde blogpost schreef van Webprint op mijn 365 dagen creatief blog, iets wat ik destijds hoogstzelden deed (klik). Ik ben dat blog in december 2011 begonnen als creatieve therapie en een stok achter de deur om dagelijks creatief te zijn. Bloggen heeft me echt zoveel gebracht, zoveel meer zelfvertrouwen op creatief gebied maar zeker ook al die leuke contacten met andere creatieve dames/bloggers.

365 dagen creatief blog

365 days of happy Tante Betsy dresses

Het is dat ik op een gegeven moment iedereen knettergek maakte over mijn passie voor Tante Betsy jurkjes. Zeg maar verslaving, want ik kocht iedere week een ‘nieuw’ Tante Betsy jurkje.

Ik had er volgens mij al dertig toen ik mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog op blogspot/blogger startte (ik heb daar in totaal 962 blogposts gepost voordat ik ben overgestapt naar dit blog op WordPress in augustus van dit jaar).

365 days of happy Tante Betsy dresses

Op een gegeven moment ging er zoveel tijd zitten in mijn Tante Betsy blog, dat het me gewoonweg niet meer lukte om creatief te zijn en actief te zijn op mijn 365 dagen creatief blog. Dus ben ik daarmee gestopt in juli 2016, inmiddels ben ik nu wel weer op zoek naar een balans.

Want ik merk dat ik toch wel vrolijk wordt en energie krijg van creatief zijn. Daar heb ik de laatste maanden te weinig tijd aan besteedt. Ik herstelde vandaag deze ketting ?.

365 days of happy Tante Betsy dresses

Gelukkig kan ik wel in de baas zijn tijd creatief zijn en vandaag was ik dan ook heerlijk bezig met leuke kerstboompjes op mijn werk. Ik ben nu weer 3 uurtjes aan het werk ipv 4 uur en ben langzaam aan het herintreden na mijn val en na mijn burn-out.

Die boompjes heb ik dus niet vandaag allemaal genaaid, ik heb vandaag knoopjes genaaid op twee boompjes en nog wat andere dingen afgewerkt. Als ik het zo schrijf is dat best heel weinig, maar ik werk dan ook niet voor niets op een sociale werkplaats ivm mijn beroerte. Ik ben altijd een langzame werker geweest en dat mag gelukkig ook gewoon. Maar als ik iets doe dan doe ik dat wel goed ;). Oh ja het is net de bedoeling dat deze boompjes niet mooi netjes zijn, een hele uitdaging voor mij.

365 days of happy Tante Betsy dresses365 days of happy Tante Betsy dresses

Ik schrijf inmiddels wel vaker een gesponsorde blogpost, maar toch anders als andere bloggers. Ik heb nu eenmaal mijn geheel eigen stijl en blog zeer zeker ook over dingen die niet gesponsord worden. Ik blog vanuit een passie en inspireer en motiveer graag. Vandaar dat je ook regelmatig kwebbelblogposts leest of een spirituele blogpost, maar wel altijd in een Tante Betsy jurk of met een stuk diepgang.

Mijn outfit van vandaag, Dress Betsy Gardenia Blue met een onderbroek top, roze Kunert panty en Sendra laarzen van Boeties.nl

Winacties op mijn happy Tante Betsy blog

Ook de winacties die ik nu doe in samenwerking met diverse verkooppunten. Dat is iets dat ik vanuit liefde doe en ja ik steek daar een heel aantal uren werk in en vraag daar geen vergoeding voor in de vorm van een jurkje of vestje. Dat heb ik wel al ooit eens gekregen, maar dat is eerder uitzondering gewoon omdat een verkooppunt dat zelf aanbiedt.

Ik vind het veel belangrijker dat die leuke winkels blijven bestaan en dat jullie je weg naar de diverse verkooppunten vinden. Ja er is ook eentje of wel meer bij jou ‘in de buurt’. Kijk maar eens op mijn Happy Tante Betsy shops list (deze kun je altijd terug vinden in het menu). Mijn blog vind je altijd makkelijk terug onder happytantebetsyblog.nl

Happy Tante Betsy shops list met alle Nederlandse en Belgische Tante Betsy verkooppunten

38 DRESSES TANTE BETSY GIVEAWAY

 

STUDIO MARNETH TANTE BETSY GIVEAWAY

Tante Betsy Autumn Winter 2018 collectie, tweede lichting

Ik word al verwend door een lieve Tante die me jurkjes van mijn wishlist stuurt. Wanneer mijn jurkjes van de laatste lichting komen weet ik nog niet. Eerst zijn de buitenlandse verkooppunten aan de beurt!

Ik hoop dat het me eventueel woensdag nog lukt om een Live on Facebook passessie te doen. Daarna zijn we een lang weekend weg.

Tante Betsy Autumn Winter 2018 collectie, tweede lichting

Dankjewel lieve Tante Betsy

Máár ik heb wel aan die lieve Tante van ons gevraagd of ik nog wat meer meisjes/jongetjes blij mag maken, omdat er zoveel enthousiaste reacties op mijn eigen winactie zijn gekomen.

En jaaa ik mag nog twee Tante Betsy kids-items weggeven….zo lieff! Ik heb zelf ook nog een leuke verrassing, maar dat vertel ik morgen als ik alle winnaressen bekend maak van de drie winacties.

Happy Tante Betsy blog birthday

Dikke dankjewel knuffels voor jullie lieverds, dankzij jullie enthousiaste reacties is het bloggen zo leuk en kan ik mijn passie met jullie blijven delen.

En natuurlijk ook dikke dankjewel knuffels aan die lieve Tante van ons die zulke prachtige collecties ontwerpt en natuurlijk ook aan het Tante Betsy team voor hun tomeloze inzet. Petje af girls! Ik ben dankbaar dat ik omringd wordt door zoveel liefdevolle mensen.

Lots of love from Susan

 • Mijn outfit van vandaag, Dress Betsy Gardenia Blue met een onderbroek top, roze Kunert panty en Sendra laarzen van Boeties.nl Alle items heb ik ten bate van mijn blog gekregen.
Share:
Previous Post Next Post

You may also like

53 Comments

 • Reply Heidi

  Leuk om te lezen hoe het allemaal een beetje is gegaan. Zo leuk en goed hoe je het allemaal hebt opgebouwd. Samen met die lieve tantes. Ik ben ook heel benieuwd naar je filmpje. Ik heb al een heleboel jurken live gezien, maar nog lang niet allemaal. Hopenlijk ontvang je de doos gauw.

  24 september 2018 at 19:36
 • Reply EstherK

  Gefeliciteerd met je blog verjaardag! Al drie jaar alweer en ik heb ze allemaal gelezen. ? Mooi dat je dat toch maar elke dag weer voor ons doet en wij daar van mogen genieten. Dat er nog maar meer mogen volgen!

  En wat lief van tante dat je nog 2 kleine meisjes mag blij maken! Heel leuk dat zij die mooie jurkjes van mama nu ook kunnen dragen.

  24 september 2018 at 19:37
 • Reply Paola

  Hartelijk gefeliciteerd lieve Susan!! nog vele jaren en ik vind die kerstboompjes echt zo leuk!! supertof… ik geniet van je blog en ik hoop dat je de balans vindt die voor jou werkt…ik lees je graag in ieder geval en ik weet hoe fijn bloggen is 😉

  24 september 2018 at 19:37
 • Reply Natasja

  Gefeliciteerd met je bloggaversary! ♥

  24 september 2018 at 19:40
 • Reply Marlou de Bruin

  Gefeliciteerd met je blog!? ? ?

  24 september 2018 at 19:40
 • Reply Wilma Rommelse

  Gefeliciteerd met je jubileum. Van creatief blogger tot een mooi persoon wat andere inspireert. Ik hou van je blogs, diepgang en gewoon het gekwebbel. Soms een traan en vaak een lach. Hoop nog veel van je te lezen :-*

  24 september 2018 at 19:41
 • Reply Hennie Rijnders

  Gefeliciteerd met je derde blogverjaardag. Ga nog maar vele jaren door, het is 5 avonden in de week iets om naar uit te kijken en te lezen. Fijne avond
  Knuffel Hennie

  24 september 2018 at 19:45
 • Reply Petra Leferink

  Hey Happy Birthday met je blog!!! 3 jaar alweer. Jeetje. Ik weet nog dat je me vroeg je eerste blog te lezen en of het een goed idee was om een blog te wijden aan alleen maar jurkjes. Maar hey….is dat ff allemaal goed gekomen! Super dat je het doet, het kost heel veel tijd en soms mag daar ook wel eens iets tegenover staan!
  Geniet maar lekker van het resultaat en de komende jaren blijf ik gewoon je blog lezen!

  Liefs Peet

  24 september 2018 at 19:46
 • Reply Corine

  Lieve Susan, gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog, ik geniet er nog elke dag van, ook van de inspirerende en spirituele blogs. Ga zo door!! Knuffels Corine

  24 september 2018 at 19:49
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd met je junileum. Ik heb voor mijn meisje haar wens vest gekocht. Dus met je actie mag je andere meisjes blij maken. Oh ik kijk uit naar je filmpje. Wil zelf ook graag gaan passen, maar door druktes lukt het niet. Ga dus maar online shoppen!

  24 september 2018 at 19:50
 • Reply Jacqueline Oosterhof

  Gefeliciteerd met de derde verjaardag van je blog! Blijf zo doorgaan en ik kijk uit naar je passessie.

  24 september 2018 at 19:50
 • Reply Merula Ten Hove

  Van harte gefeliciteerd!! 🙂
  Het is altijd weer genieten om je blog te lezen, zo heerlijk als jij kan schrijven! Op naar nog veel meer blogposten!

  24 september 2018 at 19:52
 • Reply Marjon

  Gefeliciteerd met je jubileum!! Bedankt voor je gezellige blogpost! Wat een leuke kerstboompjes maak je op je werk! Ook al zo fleurig en vrolijk! Nog even geduld en dan kan ik mijn kerstboompje weer optuigen samen met mijn nichtje!
  EN wat en leuke foto’s van jouw Tante Betsy collecties door de jaren heen!
  Wat is jouw meest favoriete model en printje door de jaren heen? Of is dat lastig te zeggen??

  Groetjes,
  Marjon

  24 september 2018 at 19:54
 • Reply Brenda de Lange

  Alweer 3 jaar een betsy blog,gefeliciteerd! Ik denk dat ik je blog nu ongeveer 2 jaar met plezier lees.
  Ik zie weer uit naar je passessie. Grtz Brenda

  24 september 2018 at 19:54
 • Reply Alexandra

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik vind dat tenminste een mijlpaal als je het 3 jaar lang volhoudt om zo trouw te bloggen en zulke enthousiaste verhalen te delen. Ik heb er bewondering voor hoeveel tijd en energie je erin steekt. Je maakt er veel dames blij mee. Dankjewel!

  24 september 2018 at 19:59
 • Reply Annelies van der Valk

  Gefeliciteerd Susan. En dat je ons nog lang mag blijven inspireren ??

  24 september 2018 at 20:02
 • Reply Daphne Kegel-Zwart

  Happy blog birthday! ? Gaaf dat je twee kindjes extra blij mag maken, ik las zulke lieve reacties op die winactie! Ben benieuwd naar wat de verrassing is dus zit morgen strak om half acht klaar ?

  24 september 2018 at 20:02
 • Reply Trees Schoon

  Gefeliciteerd met dit klein jubileumpje. Leuk om te lezen hoe alles begon. En kijk hoe groot het nu is.. geweldig toch . En fijn dat jij je daardoor weer goed voelt.
  Grappige boompje ook …..
  Fijn dat tante meewilde doen voor nog een extra kindje blij maken.
  Tot lezend ??. Liefs Trees

  24 september 2018 at 20:08
 • Reply Tamara Tinnemans

  Tetteret, Hieper de Piep en 3x 365 hoeraatjes met je 3 jarig jubileum ?❤️?
  En wat is het fijn, leuk, gezellig en inspirerend om mee te lezen op jouw blog!
  Je bent zó heerlijk jezelf, dat lees je tussen de ongeschreven lijntjes door!
  En vooral supergoed dat je een klein stapje terug genomen hebt en je het weekend overslaat, vind ik echt knap! Ga vooral zo door met al dit leuks te schrijven en leuke filmpjes te maken, daar worden wij allemaal erg blij van ❤️

  Hiel veul dikke poene en eene dikke prefisia nogmaals op zien Mestreechs 😉 ❤️

  Tamara

  24 september 2018 at 20:08
 • Reply Jorina

  Wauw zo lang al Susan!! Ik lees je blogs altijd maar niet altijd tijd om te reageren!! Ik kijk uit naar een vrolijk blogjaar!!! Liefs Jorina

  24 september 2018 at 20:08
 • Reply Wilma

  Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag! Wat vliegt de tijd! Je maakt elke dag zó trouw een nieuw blog voor ons en we onderschatten soms hoeveel werk het is en hoeveel tijd het kost. Maar O wat genieten we er elke dag weer van! Ik zie uit naar weer een nieuw pas filmpje! Geniet van je avond! Knuf!

  24 september 2018 at 20:14
 • Reply F

  Beste Susan,

  Ik wil je even meegeven dat ik je ontzettend bewonder in je openheid over je cva en je werk op de sociale werkplaats. Nog meer wil ik je meegeven dat jouw “werkplaats” zeker sociaal is maar veel verder reikt dan vier muren. Zo ook reikt je boodschap veel verder dan de prachtige jurken.
  Keep up the good work.

  F

  24 september 2018 at 20:14
 • Reply Tineke

  Gefeliciteerd Susan en wat een leuke boompjes! Mooie inspiratie voor mijn creatieve buien.
  En leuk om foto’s van je collectie jurken te zien?

  24 september 2018 at 20:19
 • Reply Monique

  Gefeliciteerd met je 3e blogverjaardag!?
  Blijf lekker zo doorgaan!?
  Fijne avond!

  24 september 2018 at 20:22
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag ??
  Pluim voor jou hoeveel tijd jij in jou blog stopt en een heleboel energie ?
  Ik volg jou blog al geruime tijd en jij laat zien dat het leven niet alleen draait om prachtige fashionitems maar ook hoe wij brouwen ons kunnen voelen en hoe we ons kunnen opbeuren…
  Ha zo door en ik hoop nog vele jarenlang te kunnen genieten van leuke, fijne en interessante posts…
  Respect ???

  Fijne avond ?

  24 september 2018 at 20:31
 • Reply Caro

  Heerlijk om te lezen hoe je ooit met deze blog begonnen bent, en hoe het is geëvolueerd?. Fijn dat je weer ruimte en behoefte voelt om ook weer je creatieve kant te uiten??

  24 september 2018 at 20:33
 • Reply Annet Venniker

  Gefeliciteerd! Ik lees al iets meer als een jaar je blog, elke dag. Altijd interessant! Diepe buiging zoals jij alles altijd durft op te schrijven en positiviteit de wereld in stuurt. Ik heb (bijna) nooit de behoefte om te reageren. Maar nu dus wel! Even voor een felicitatie. Groetjes en knuffels van Annet.

  24 september 2018 at 20:39
 • Reply Joke

  Wat leuk om te lezen hoe het blog ontstaan is en zich ontwikkeld heeft! Gefeliciteerd en veel plezier met de jaren die nog komen! Liefs Joke

  24 september 2018 at 20:52
 • Reply Jacqueline

  Van harte gefeliciteerd met je jubileum ?. Ik verheug me altijd om Jouw blog te kunnen lezen en om de mooie foto’s van die kleurige outfits te bekijken. Je maakt me altijd lachen om je kwebbelbogs of als je live gaat. Wat ben je toch een top vrouw ?

  24 september 2018 at 20:53
 • Reply Saskia P

  Mooi om de ontwikkeling van je blog te zien en hoe je het toch allemaal weer voor elkaar krijgt iedere dag. Top Susan!

  24 september 2018 at 20:55
 • Reply Annette Elias

  Lieve Suan, van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! IK geniet zo van jouw blog! JUist door de combinatie van kleur, diepgang en eigenheid. Jouw hele persoonlijkheid maakt je blog! IK hoop dat je nog hel lang door mag gaan! je genaaide boompjes vind ik trouwens superleuk!
  En wat staat je jurkje je prachtig!

  24 september 2018 at 20:57
 • Reply Saskia P

  Iedere dag een feestje…super hoe je dat toch weer iedere keer voor elkaar krijgt.
  Gefeliciteerd Susan!

  24 september 2018 at 20:58
 • Reply Christel

  Gefeliciteerd met de heuglijke feit!

  24 september 2018 at 20:59
 • Reply Rieneke de Raaff

  Gefeliciteerd! Ik heb je pas net gevonden via Facebook, maar reuze leuk om mee te lezen!

  24 september 2018 at 21:00
 • Reply Peet

  Leuk om te lezen hoe het is begonnen met je passie voor Betsy.
  Zo zie je maar dat je heel veel mensen kunt bereiken met het delen van datgene wat je leuk vindt!
  Gewoon lekker zo doorgaan!
  Enne…
  Fingers crossed voor morgen! ?

  24 september 2018 at 21:05
 • Reply Ingeborg Dekker

  Leuk om die oude foto’s te zien!
  Ik ben benieuwd naar je verrassing morgen.
  En mijn dochtertje Nynke wacht in spanning op de uitslag van de wedstrijd. ?

  24 september 2018 at 21:12
 • Reply José

  Gefeliciteerd Susan!
  Ik lees je blogs altijd met heel veel plezier, is iedere avond een moment van ontspanning!

  24 september 2018 at 21:27
 • Reply Daniëlle Schoonderwoerd

  Happy birthday happy blog, lieve Susan,
  Wat leuk dat je blog 3 jaar bestaat! En wat zul je dankbaar zijn voor al je lezers!!! En het allerbelangrijkste, jouw manier van schrijven. Altijd gezellig, altijd informatief, altijd puur!!! Ik hoop van harte dat je woensdag tijd hebt voor een passessie, ik word daar altijd erg blij van.
  Lieve Susan, op naar nog heel wat jaren gekwebbel ?♥️?

  24 september 2018 at 21:35
 • Reply Dagmar

  Gefeliciteerd met je blog Susan! Wat leuk om zo terug te kijken en te lezen hoe het allemaal is gegaan! Wees er trots op en ga zo door. En kan niet wachten tot je nieuwe filmpje!!

  24 september 2018 at 21:40
 • Reply Jacqueline Harbers

  Gefeliciteerd lieverd, met je 3-jarig blog-jubileum…. ik hoop, dat er nog heel veel jaren bij mogen komen, want ik lees de blogs met heel veel plezier. Zowel je kwebbels, als je inspirerende spirituele blogs! Een vaste prik op de doordeweekse avonden, even lekker met een kopje koffie onderuit “Susan lezen” ?. Dank je wel voor alle tijd, energie en enthousiasme wat we dagelijks weer van je krijgen!

  Dikke knuffel van mij! Een hele fijne avond ?

  24 september 2018 at 21:47
 • Reply Ger da

  Gefeliciteerd lieve Susan! En van die 3 jaar mag ik gelukkig ook al anderhalf jaar meegenieten. Met een traan en een lach, weet jij elke keer weer mijn gedachten te beroeren. Ga zo alsjeblieft door, maar wel met een gezonde balans voor je zelf. Want alleen als jij zelf ook geniet,kunnen wij niet achter blijven. ❤
  Lieve groet ?

  24 september 2018 at 21:55
 • Reply Jacomijn

  Hoi! Gefeliciteerd met deze ‘verjaardag’ 😉
  Altijd leuk om je blogs te lezen en fotootjes te kijken!
  Toen ik anderhalf jaar geleden werd besmet met het tante Betsy virus dacht ik nog…. huh, wie gaat er nu 365 dagen in een tante Betsy jurkje lopen, en nu loop ik zelf minstens 350 dagen in een Betsy haha!
  Dankjewel dat ik mede door jou mijn eigen stijl heb ontdekt!

  24 september 2018 at 22:12
 • Reply Elske

  Wat leuk dat je alweer 3 jaar blogt! Over Tante Betsy dan.. gefeliciteerd!
  Altijd weer leuk om te lezen en soms ook gewoon fijn praktisch!
  Lekker zo doorgaan!

  24 september 2018 at 22:30
 • Reply Petra van Schijndel

  Gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum! Ik lees je blog met veel plezier. Dankjewel voor alle fijne verhalen, mooie overdenkingen, prachtige foto’s, leuke passessies, lieve acties en gewoon voor alles. Je bent een super lieve Tante Betsy girl en jurkenzus. Nog vele jaren!

  24 september 2018 at 22:40
 • Reply Tamara

  Hoera, nog een jaartje en jouw blog mag naar school! Gefeliciteerd!

  24 september 2018 at 23:00
 • Reply Janny

  Alweer drie jaar zeg! Ik denk dat ik al twee jaar lees en ongeveer een half jaar reageer. We groeien samen op zeg maar. Je maakt me elke keer weer blij met je vrolijke, spirituele, rake, soms emotionele maar vooral altijd eerlijke en oprechte verhalen Susan. Dank je wel daarvoor. Veel liefs en een dikke knuffel, op naar nog veel meer mooie blogs.

  24 september 2018 at 23:10
 • Reply Jobke

  Gefeliciteerd met je jubileum! ? Ik hoop dat het nog lukt om een live pas sessie te plannen deze week. Ik vind dat altijd zo leuk!!!

  24 september 2018 at 23:11
 • Reply Ann DB

  Proficiat! Nog vele jaren van bloggen erbij ?…

  24 september 2018 at 23:23
 • Reply Maria Louisa

  Een blogpost zonder foto’s dit keer voor mij, ik zie alleen de teksten, superleuk om te lezen Susan

  24 september 2018 at 23:24
 • Reply Botsy

  Gefeliciteerd met het feit dat je deze blog al 3 jaar hebt! Ik lees zelf nog maar een paar maanden mee, ik heb tante betsy nog niet zo heel lang geleden ontdekt, maar vind het helemaal geweldig. Vind het altijd erg leuk om je blogs te lezen. Ik ben zelf ook herstellende van een burn out en herken me regelmatig in jou verhaal. Ga zo door 😉

  25 september 2018 at 06:56
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Dankjewel lieverds voor al jullie lieve enthousiaste en gezellige reacties. Ik ga me nu klaar maken voor fysiotherapie en vanmiddag ga ik samen met moederlief en dochterlief creatief zijn. We gaan samen porselein stippen! Brechtje van Ge-Stipt, als je mee leest…de verslaving is begonnen!! Zaterdag heb ik ook al heerlijk gestipt ??. Heb een hele fijne dag girls en tot vanavond. Ik weet stiekem al wie allemaal gewonnen hebben, vanavond ga ik heel veel Tante Betsy girls en ook kids blij maken. Dikke knuffels van Susan die zeker favoriete modellen heeft, daar vertel ik binnenkort wel over ???

  25 september 2018 at 09:05
 • Reply Esther Messing

  Een dagje te laat maar zeker niet minder gemeend. Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum. Ik geniet iedere keer weer van e gezellige blog in je mooie outfitjes. Super en van mij mag je nog lang zo doorgaan. Knuffel Esther

  25 september 2018 at 17:00
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Gefeliciteerd lieve Susan, wauw, drie jaar gegeweldig! Ik hou van je heerlijke kwebbels, passie voor jurkjes en meer….op naar veel inspiratie en plezier met een volgend blogjaar!Ik blijf lezen! ?? Ing.

  25 september 2018 at 20:42
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.