Follow:
BeYoutiful, Blog, Happy Tante Betsy dresses, Spirituality, Tante Betsy

Happy Tante Betsy blog & a new direction

Happy Tante Betsy blog and a new direction

Hey girls op 1 november schreef ik al dat ik een andere weg wilde inslaan met mijn blog en vertelde wat over mijn spirituele pad (klik). Nu is dat nog niet zo makkelijk want ik heb natuurlijk heel wat Tante Betsy girls die me volgen, die vanuit hun geloof niks met Engelen kaarten hebben. Toch ga ik me meer richten op wat ik nodig heb. Ik merk namelijk de laatste tijd dat bloggen me meer energie is gaan kosten. En dat ik moet zorgen voor meer balans en mijn hart moet gaan volgen.

Happy Tante Betsy blog and a new direction

Tante Betsy Coat Tilly & Dress Sporty Gardenia Orange & ZOO Adventure outdoor laarzen

Tante Betsy Coat Tilly & Dress Sporty Gardenia Orange & ZOO Adventure outdoor laarzen

Daarom is het voor mij belangrijk mijn gevoel te volgen en me te laten inspireren door God en de engelen en mij meer te richten op mijn spirituele kant. Hoe dat uiteindelijk allemaal vorm gaat krijgen weet ik nog niet. Ik hoop dat jullie die reis met me mee gaan beleven en bewandelen en meegenieten van mijn groeiproces. Ik hoop jullie middels mijn happy Tante Betsy blog te blijven inspireren en motiveren. Dat is wat ik nu eenmaal graag doe van nature en dat wil ik blijven doen.

Happy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. DyerHappy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. Dyer

Tante Betsy verkooppunten

Dankzij mijn hulpvraag die ik onlangs stelde, kreeg ik meer bezoekers en views.
En ook diverse aanbiedingen van Tante Betsy verkooppunten om samen een winactie te gaan doen. Maar ik merkte vorige week dat ik het allemaal niet meer geregeld krijg en ervan in de stress schiet. Zo’n winactie organiseren is enorm veel werk, je gaat je inlezen over zo’n verkooppunt. Je gaat op zoek naar leuke Tante Betsy foto’s (wellicht hebben ze wel al leuke outfit foto’s gedeeld). Ondertussen is er een intensief mailcontact via messenger enzo. Er gaat een enorme hoeveelheid werk voor mij in zitten. Het kost dus vele malen meer energie als dat ik er voor terug krijg. Ik ontvang daar namelijk niks voor en dat hoeft ook niet want ik heb een lieve Tante.

Tante Betsy verkooppunten lijst
Mijn lijf riep me afgelopen week letterlijk tot halt en ik vroeg me hardop af waar ik toch mee bezig was. Ik heb besloten om per direct te stoppen met het doen van dat soort winacties. En heb dat de betreffende verkooppunten ook laten weten. De Tante Betsy verkooppunten kunnen zo’n winactie natuurlijk op hun eigen manier doen via hun Facebook pagina en zo toch meer publiciteit krijgen voor hun winkel en/of webshop.

Happy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. DyerHappy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. Dyer

Tante Betsy

Natuurlijk blijf ik wel in samenwerking met Tante Betsy zo af en toe een gave winactie doen (in zoverre dat mogelijk wordt gemaakt door Tante Betsy).
Ik wil trouwens wel heel duidelijk voorop stellen dat ik níet in dienst ben van Tante Betsy en níet betaald wordt voor mijn blogposts! Ik wil dit in deze post heel bewust en specifiek zeggen. Voordat er mails naar Tante Betsy gestuurd worden, om te reclameren over mijn spirituele pad en dat dit botst met jullie geloofsovertuigingen.

Black Friday 23 november in de webshop van Tante Betsy
Ik sta los van Tante Betsy en ben gewoon enthousiast fan van de vrolijke jurkjes van Tante Betsy, waar ik 4 jaar geleden enthousiast over ben gaan bloggen. Eerst via mijn creatief blog en daarna via mijn 365 days of happy Tante Betsy dresses blog en nu op dit WordPress blog. En daar is in de loop der jaren een mooie samenwerking uit ontstaan.

Happy Tante Betsy blogger Susan & Tante Betsy herself (Alisa)

Tante Betsy happiness in a dress

Natuurlijk doe ik enorm mijn best om het happiness in a dress principe van Tante Betsy in mijn blog te verspreiden. En dat zal ik ook blijven doen, dat is wie ik ben. Ik voel ook dat ik weer meer creativiteit mag gaan terugbrengen in mijn dagelijks leven. Ik wil mijn focus weer op dingen gaan leggen die me energie geven en niet die me energie kosten.

Happy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. DyerHappy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. Dyer

Vanuit mijn nah (niet aangeboren hersenletsel, in september 2005 heb ik op 38-jarige leeftijd een young stroke gehad) en mijn burn-out is het zo belangrijk, dat ik gehoor geef aan mijn gevoel en goed luister naar mijn lijf. Ik moet echt letterlijk de boel tot een halt roepen voordat God weer heel hard aan die handrem gaat trekken en ik straks een veel ernstigere hersenbloeding of herseninfarct krijg.

OOTD Tante Betsy Coat Tilly & ZOO Adventure outdoor laarzen Happy Tante Betsy blog and a new direction

Ik begrijp volkomen dat het kan zijn dat ik in eerste instantie minder bezoekers ga krijgen op mijn blog. Daar heb ik vrede mee, het is een bewuste keuze die ik nu maak om meer mijn hart te gaan volgen. In plaats van me te richten op de hoeveelheid volgers/bezoekers.

Ik merk ook wel dat er een hele groep dames is, die mijn pad van harte stimuleert en daar enorm blij mee is. Voel wat goed voor jou voelt. En mocht ik je gaan verliezen als bezoeker, dan wil ik je enorm bedanken voor al je enthousiaste bezoekjes.

En blijf je me volgen, dan gaan we samen een prachtig pad bewandelen. Ik hoop dat ik jullie mag blijven inspireren om vanuit je hart te leven en te zijn/te worden wie je bent. En middels mijn happy Tante Betsy blog een voorbeeld voor velen te zijn.

Tante Betsy Dress Sporty Gardenia Orange

Happy Tante Betsy blog - inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. Dyer

Deze keer geen engelen kaarten, maar inspiratie kaarten van Dr. Wayne W. Dyer

Lots of love from Susan

* De Tante Betsy jurk, jas en sjaal heb ik ontvangen voor mijn blog, alsmede de panty en ZOO Adventure outdoor laarzen.

Share:
Previous Post Next Post

You may also like

47 Comments

 • Reply chucky1012

  Goed dat jij gaat doen wat jezelf wilt doen en dat jij je gelukkiger zal voelen.
  Het is inderdaad zoveel werk allemaal en dat vergeten velen…

  Veel succes ?

  19 november 2018 at 19:36
 • Reply Hennie

  Lieve Suzan, wat goed dat je helemaal kiest voor jezelf en je gezindheid. Waar jij zelf blij van wordt en energie uit haalt in plaats van dat het je veel energie kost. Respect voor je.? Fijne avond lieverd.

  19 november 2018 at 19:38
 • Reply Neeltje

  Heel goed om je te richten op zaken die energie geven. Ga ervoor! Inspireer ons om ook voor ons zelf op te komen en te kiezen waar je hart naar uit gaat. Knuff.

  19 november 2018 at 19:38
 • Reply Manon

  Lieve Susan,

  Luister naar je hart en je lijf. ?

  Liefs Manon

  19 november 2018 at 19:42
 • Reply Mirna

  Heel goed Susan! Je hart volgen en naar jezelf en je lichaam luisteren …
  zelf heb ik dat enkele jaren geleden ook gedaan… ben gestopt met Mn toenmalige baan… heb een sabbatical genomen en ben iets anders gaan doen… nu lekker 24 uur asn t werk in een low profile job….
  Ik zal nog steeds je blog lezen en als het me aanspreekt zeker reageren…

  Succes met je nieuwe weg!

  Liefs Mirna

  19 november 2018 at 19:43
 • Reply Carolien

  Wat goed!!! Je kiest voor rust en vrede iets waar jij je goed bij voelt niet meer de hektiek. Blijf naar je gevoel en lichaam luisteren dan zul je de rust ervaren. Blij voor je

  19 november 2018 at 19:43
 • Reply Natasja

  Persoonlijk vind ik het jammer, maar ik begrijp heel goed dat je je hart volgt. Iets wat je energie kost, is nooit goed voor je. Dus heel goed dat je je hart volgt. Uiteraard blijf ik je wel volgen, maar met het spirituele heb ik op dit moment niet zo veel. Maar wie weet inspireer je me wel met je nieuwe weg 🙂

  19 november 2018 at 19:44
 • Reply Joyce Siemons

  Lieve Susan, wat onwijs goed dat je je hart volgt! Alles bij elkaar maakt het de persoon tot wie je bent ❤ ik ben heel dankbaar voor de ontmoetingen die we hebben gehad en je hulp via messenger. Je bent een prachtige en lieve vrouw! De weg die jij gaat bewandelen past niet zo bij mij, maar ik heb respect voor wat je gaat doen ❤ ik zal dus met name de blogs over de tb jurkjes lezen. Een hele dikke knuffel van mij! ?

  19 november 2018 at 19:44
 • Reply Janie Both

  Dank voor je duidelijke uitleg over je blog lieve Susan, hoop dat je je beter gaat voelen, je bent zeker een bron van inspiratie voor mij
  Xxx

  19 november 2018 at 19:46
 • Reply Alexsandra Stegeman-kok

  Hoi lieve Susan

  Wat goed om te lezen dat je goed naar je zelf gaat luisteren. En ik hoop dat je daar een mooi balans in gaat vinden. Ons blijf je inspireren met je mooie blogs. En ps als je hulp nodig hebt dan weet je me te vinden. Is het met een winactie of een blog of iets uitzoeken help ik je graag. Veel liefs en een dikke knuffel ?????

  19 november 2018 at 19:47
 • Reply Heidi

  Kiezen wat goed voor jou is ???

  19 november 2018 at 19:47
  • Reply Heidi

   Ehhh dat laatste figuurtje was een typfout ??? Kennelijk te dikke vingers. Maar verwijderen lukt niet

   19 november 2018 at 19:49
 • Reply Trees

  Heel goed Suzan dat je gaat doen waar je hart ligt en waar je energie uit haalt in plaats van dat het je leeg zuigt. Hel gord dat je de knoop hebt door gehaktik blijf je volgen.ik ben niet van de kaartje leggen en/of trekken en dat dat dan mn weg moet bepalen. Ik heb de bijbel als leidraad. Ik wil je iig heel veel succes wensen met je nieuwe ingeslagen weg. Lots of love Trees

  19 november 2018 at 19:48
 • Reply Maria Louisa

  Susan, ik snap dat je je hart moet volgen. Persoonlijk vind ik het superjammer om minder tante betsy te gaan zien. Ik heb niet zo heel veel met de engelenkaarten maar ik blijf je zeker volgen en hopelijk gaat tante niet teveel naar de achtergrond.

  19 november 2018 at 19:53
 • Reply Jeanet

  Hey Suzan,

  Volg je hart, want dat klopt altijd. Goede keuze dus.

  19 november 2018 at 19:54
 • Reply Ann DB

  Voor mij blijf je gewoon Susan hoor ?…

  19 november 2018 at 19:54
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Blijf he lezen hoor lieve Susan, knus !!!

  19 november 2018 at 19:55
 • Reply Jacqueline Harbers

  Hé mooie, lieve kanjer! Wat ontzettend goed van je, dat je 100% naar je gevoel gaat luisteren! Voor mij zal je blog nog waardevoller gaan worden (als dat al kan ?), omdat ik naast die geweldige Tante Betsy blogs, nèt als jij mijn intuïtie, gevoel en weten alleen nog maar volg. Je gaat mij dus in z’n totaliteit inspireren! Ik persoonlijk denk, dat jouw blog er alleen maar mooier van gaat worden. Je gaat ons vanaf nu niet alleen qua “buitenkant” inspireren en enthousiasmeren, maar ook qua “binnenkant”. En ik weet, dat je er goed in bent!

  Ik heb groot respect voor je, de weg die jij gaat bewandelen met je blog is zeker niet de gemakkelijkste. Je hebt “naam gemaakt” als dè Tante Betsy blogster en durft nu te kiezen voor een verandering. Een blog, waar we je kunnen zien als het Tante Betsy boegbeeld, maar ook als kwetsbare, (hoog)gevoelige Susan. Lieverd, ik verheug me op wat komen gaat!

  Dikke knuffels en heb een fijne avond ?

  19 november 2018 at 19:59
 • Reply Corine

  Lieve Susan, gewoon je ding doen, zoals je altijd gedaan hebt, het is echt niet goed als het zoveel energie kost. je moet goed op jezelf passen en ik blijf je gewoon volgen,zoals ik altijd gedaan heb, knuffels Corine

  19 november 2018 at 20:00
 • Reply Jelka

  Ik blijf gewoon doen wat ik nu doe, ik lees mee, en pik er tussenuit wat voor mij interessant is. Misschien dat dat nu iets minder vaak voor komt, maar vast nog vaak genoeg! Doe waat jij je goed bij voelt, wij gaan je niet tegenhouden! Succes! ?

  19 november 2018 at 20:04
 • Reply Caro

  Heerlijk! De knoop is doorgehakt. Dat alleen al zal rust geven. Het is jouw blog dus mag jij hem invullen zoals je wilt. Ik volg je omdat ik je een leuke vrouw vind en daar veranderd niets aan.

  19 november 2018 at 20:08
 • Reply Giny

  Fijn dat je gaat doen waar je je goed bij voelt. Volg je hart

  19 november 2018 at 20:09
 • Reply Katja Prins

  Lieve mooie Susan, ik blijf je volgen en ik ben heel benieuwd naar je spirituele pad. Ik ben zelf ook altijd nieuwsgierig naar hemel en aarde en alles wat daar tussen is. Ik denk ook zelfs als je niet spiritueel bent, jouw wijsheden en affirmaties goede richting kunnen geven aan het leven. Het thema ‘loslaten’ is zowel spiritueel als filosofisch. Je krijgt er in het leven hoe dan ook mee te maken.

  Ik ben dol op je kwebbelposts, je posts met diepgang en spiritualiteit, en gewoon je blogjes over Tante Betsy, de informatie hierover en hoe je kunt combineren het allerleukst. En de fimpjes natuurlijk met nieuwe collectie!

  Goed bezig Susan! Dikke knuffel Xx T.J.

  19 november 2018 at 20:10
 • Reply Jacqueline Aarts

  Super dat je je gevoel volgt, dat heb ik ook altijd gedaan en heb er geen moment spijt van gehad. Zorg goed voor jezelf ?

  19 november 2018 at 20:13
 • Reply Gracia

  Lieve lieve suus
  Jij gaat je hart volgen. Dat is goed. Het leven (ik spreek uit ervaring) is kort, veel te kort. Volg je gevoel en volg je hart. Doe wat goed voelt voor jou. Je hebt je leven en welzijn in eigen hand. Niemand kan jou gelukkig maken. Dat kan jij alleen zelf. Ik respecteer jouw keuze. Ik hoop dat het jou rust maar vooral vrede en geluk zal brengen.
  Volg je hart. Volg je gevoel. Maak jezelf gelukkig ?
  Ik blijf je volgen. Gewoon omdat je Susan bent. ??

  19 november 2018 at 20:15
 • Reply Mina

  Lieve Susan,

  Altijd je hart volgen dat is altijd goed! Mensen komen en gaan en ook dat is goed! Doen waar jij je lekker bij voelt en ik blijf je volgen kan nog zoveel leren en ook ik probeer naar mijn gevoel te luisteren maar ben nog aan het leren met vallen en opstaan. Steek heel veel op van je mooie sterke wijze vrouw! trots op je dat voor jezelf kiest! Dikke knuf van mij!

  19 november 2018 at 20:17
 • Reply Liesbeth

  Lieve Suzan,

  Wat goed dat je je gevoel volgt. Dat is niet altijd makkelijk (dat zou het eigenlijk wel moeten zijn hè?). En eigenlijk past het ook goed bij de mooie outfits waarover je schrijft; bij de outfits gaat het over een mooie buitenkant, bij het spirituele over een mooie binnenkant. Dat kan elkaar mooi aanvullen.

  19 november 2018 at 20:18
 • Reply Annelies van der Valk

  Natuurlijk blijf ik je volgen. Met het spirituele heb ik ook wel wat en wie weet leer ik hier ook weer van. Een mens is nooit te oud om te leren. En uit ervaring weet ik dat je gezondheid het allerbelangrijkste is. Dus goed dat je voor jezelf kiest. Liefs Annelies

  19 november 2018 at 20:22
 • Reply Marianne

  Sterkte en succes. Veel energie gekost denk ik om deze beslissing te nemen .
  Liefs en groetjes, blijf je blog voorlopig lezen en volgen. Ik hoop niet dat je het mij kwalijk neemt maar heb niet zoveel met het spirituele aspect. Dus kijk het wel even aan. Ik ben meer van ieder volgt en krijgt zijn eigen pad in het leven en voelt ook voor ieder anders aan . Succes op je verdere ontdekkingsreis

  19 november 2018 at 20:27
 • Reply Annette Elias

  Wat ontzettend stoer van jou! Kiezen voor je hart! Dat kan alleen maar goed voor je zijn! Dikke kus, en ik blijf je volgen!

  19 november 2018 at 20:28
 • Reply Margo

  Watern moedige stap Suzan. Volg je hart en luister naar je lijf.?

  19 november 2018 at 20:31
 • Reply Rebecca

  Lieve Susan,

  Ik vind het super knap dat je op deze manier kenbaar maakt een nieuwe, voor jou een vertrouwende weg te gaan volgen.
  Ik steun je van harte, ook al heb ik niet zo veel op met kaarten. Maar wel een zeer kort lijntje met God?.
  Ik bid dan ook voor je dat je nog meer rust en vrede mag vinden?.
  Liefs Rebecca

  Ps ik blijf je gewoon volgen, je bent een heerlijk optimistisch, echt, lief en vooral dankbaar mens!

  19 november 2018 at 20:36
 • Reply Jolanda

  Wat mooi geschreven weer deze blog. Je moet zeker doen wat je zelf gelukkig maakt. Goed naar je lijf luisteren is heel belangrijk. Ik blijf je zeker volgen, ook al heb ik niet gelijk iets met engelen. Het is voor mij wel interessant om te lezen wat je bezig houdt. Bedankt voor al die leuke winacties die je in het verleden hebt georganiseerd voor ons. Doe het rustig aan en luister naar jezelf en je lijf! Groetjes, Jolanda

  19 november 2018 at 20:40
 • Reply Yvon de Zon

  Wow, volgens mij is er echt iets van je schouders gegleden, want wat voelt je post licht. Lieve Susan, doen en wat je wilt en nodig bebt, dat is beter dan een grote hoeveelheid volgers.
  Goed besluit denk ik?
  Ik lees je graag dus blijf ook doorlezen x

  19 november 2018 at 20:45
 • Reply Binnie Bouius

  Lieve Susan,
  Wat een juiste beslissing van je.Je moet ook aan je zelf denken en iedereen om je heen.Ik weet hoeveel werk je van alles hebt en steeds maar weer uitzoeken en iedereen tevreden houden. Op een gegeven moment is het genoeg.Ik blijf je volgen,je blog lezen en je altijd dikke knuffels wensen(soms ook nog geven live) We komen nog zeker een keer jullie kant op,we hebben zo een fijne band met jullie alle 2. Geniet en doe je ding lieverd. Liefs Binnie,Thessa en Robert xxx

  19 november 2018 at 20:49
 • Reply Doortje

  Dat voelde ik al een beetje in je blogs de laatste tijd. It’s always up to you, Susan! Ben benieuwd naar je spirituele blogs – niet mijn hoek, maar interessant om te lezen blijf het vast.
  Xxx

  19 november 2018 at 20:57
 • Reply Monique

  Ik wens je heel veel succes met het volgen van je hart..zoiets kan nooit verkeerd uitpakken!
  Persoonlijk vind ik het jammer dat je een andere weg in gaat slaan, ik heb niet zoveel met spiritualiteit. Maar je moet doen waar jij je goed bij voelt en je zult vast en zeker heel veel mensen inspireren!
  Ik blijf je gewoon volgen en hoop voor je dat je meer energie krijgt en lekker in je vel zit, want dat is toch het belangrijkste!
  Fijne avond!

  19 november 2018 at 21:03
 • Reply Petra van Schijndel

  Altijd goed om je hart te volgen. Succes met deze nieuwe weg. ?

  19 november 2018 at 21:12
 • Reply Monique den Boer

  Lieve Susan, soms is het beter om keuzes te maken waar jij je goed bij voelt. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig naar je nieuw te volgen pad en ik blijf je zeker volgen hoor?? lieve groetjes van Monique den Boer uit Dordrecht

  19 november 2018 at 21:34
 • Reply Nicolette

  Lieve Susan,
  Goed van je dat je jouw grenzen hebt erkent en stelt.
  Ik probeer je te blijven volgen, helaas lukt me dat niet altijd (dagelijks), omdat het volgen van de Facebookgroepen ook veel tijd kost.
  Die oranje gardenia zippie staat je erg leuk! ?

  19 november 2018 at 21:47
 • Reply Ger da

  Lieve Susan,
  Ik kan alleen maar blij voor je zijn,wat zal dit een opluchting geven nu je de knoop hebt doorgehakt. Je hart volgen is de juiste keuze, het draait in eerste instantie om jou,waar jij gelukkig van wordt, en een blog om lezers te vreden te stellen, is toch niet echt de bedoeling hè. Dat kost jou energie die je echt voor jezelf nodig hebt. Je weet dat ik het interessant vind en ook nog eens inspiratie oppik die ik meer en meer in het dagelijkse leven bewust en steeds meer onbewust in de praktijk breng. Dus ga lekker je blog doen waar jij je happy bij voelt, dan kan het alleen maar mooier worden.
  Dikke knuffel ?

  19 november 2018 at 21:52
 • Reply Lilian

  Hoe fijn, nog meer jezelf zijn!
  Heel mooi, om vanaf de digitale zijlijn ook dit te mogen volgen. Je geeft een inkijkje in jouw opgebouwde handleiding. Wat zal het soms onwennig zijn, maar wat zal het je veel energie opleveren. Zijn wie je bent. Veel plezier met het ontdekken!

  19 november 2018 at 22:04
 • Reply Geeske

  Zo belangrijk om je gevoel te volgen! Veel succes met deze nieuwe weg!

  20 november 2018 at 07:35
 • Reply Marie-José

  Verstandig! Maar ook heel dapper!
  Ik blijf je volgen hoor, je bent veel te leuk!

  20 november 2018 at 07:54
 • Reply Anneke

  Hey Suus,
  Ik heb hier niks over te vinden…immers

  Volg je hart, want dat klopt?

  En wat je vanuit die gedachtegang doet, doe het met heel je hart❤️

  Veel liefs Anneke

  20 november 2018 at 14:37
 • Reply Alexandra

  Hoi Susan, wat goed dat je de keus hebt gemaakt om het anders te gaan doen op een manier die nu beter bij je past. Ik had al een idee dat het je zo ongelooflijk veel energie moest kosten en vroeg me al af hoe je dat toch doet met je burn-out. Heel logisch om ook daarin gas terug te nemen. En als het uit je hart en je gevoel komt, is het altijd goed. Wie weet wat voor moois daar weer uit komt.

  20 november 2018 at 20:42
 • Reply Cynthia

  Oh dan blijf ik je zeker volgen. Ik Heb namelijk veel met het spirituele. Voor jezelf kiezen is het aller allerbelangrijkst! Dichtbij jezelf blijven is wat ik altijd doe. Het maakt je het gelukkigst. ❤❤

  20 november 2018 at 20:48
 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.